2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

Ayyyyy maşallah
Ne güzelllll

baksana tarihlerimiz aynııııı heyecanlandımmm bakalım ne zaamnnnn gelecek bebişlerimizzzz iyi pazarlarrrr

baksana tarihlerimiz aynııııı heyecanlandımmm bakalım ne zaamnnnn gelecek bebişlerimizzzz iyi pazarlarrrr

Evet cnm denın kızmı erkekmi ben haftaya gıtcem kontrole allah herkese saglıklakavustursun bebeğini

Cnm dun gıttıgımız yer olmasın libadiyedeki yermi? Hangi magazadan aldınız ben gez gez bulamadım bişi ya

amın anım ınsallhh hepımızınkını sağlıklı birşekiilde kucağımızda görmek nasip etsin Allah ım benım kı erkek canım senınkı kız mıııı

Selammmmmm şekerlerimm :)
Uzun zamandır giremiyodum kulaklarım çınladı bi girem didimmm
Hepinize tşk ederiz bizi soranlara sormayanlara
Cemreye ayrıca mersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Kıs çilakkkkkkkkkkkkkkk yirim seniii

Mihsimede muckkk burdan ..
Gerçekten buranın sayesinde çok güsel dostluklar kurduk, başta mihsle ben, tweetylem kıvırcığımla,ve tabiki çilaklllaaaaaaaaaaaaa hehehe Çok şükür diyoruz..

sag olasın canım yaaa... insallah o gunlerı sag salım goruruz... taskent i bilir misin? oranın balcılar kasabasında gorev yapıyoruz...

biliyorum canım ama hic gitmedim. ama cidden uzakmış. bu arada seni my ingilizce nette gördüm:) bransımız aynıymıs, seneye seni bizim okula beklerim:)))

göztepe de fetih mobilyacılar çarşısında enes bebe bence mutlaka gitmelisin canım fiyat çok uygundu aynı mobilyayı yanındaki mağazada daha pahalıydı tavsiye üzerine gittim ve beğendim beyaz takım..

ya komisyon meclis falan ben pek anlamam da anlayan bi tanıdık 2013 ün ortasına ancak çıkar dedi bizim izin işi.. çok sinir oldum yaa (((

cemremmm teşk.ederim,
öyle heyecanla başladı ki herşey
blogumda neredeyse mertle yaşıt,
bebek doğum, hazırlık, lohusa, diş derkekn daha neler var ...
elimden geldiğince hatta hamilelik diyeti yaptım şuan eski kilomdan 3 kilom kaldı fark sadece
tüm hepsini bebek kısmında bulabilirsiniz....
doğum sonrası göğüs için mesela lansinoh değil temetex kullanmıştım öneririm...
hadi bekliyorum....
...♥ Zeynep'le Güne Merhaba ♥...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…