- 14 Ocak 2012
- 903
- 30
canım cok saol evet sekercıkle burda tanıstık kk nın bana guzellıklerınden bırıde sekercıktır cok guzel bır dostluga donustu ...
cılekcım bnm kıymetlımmm bugun abımler bıze gelıo cıkamayız heralde ama gıdersen hbr ver tatlım bızıde sole mutlaka pazarlık yap fıyatları bıldır bana kactan verıo kıyaslarız :)
Canımmm benim tabi seni arıcam tarif alırım senden birde.kendini çok yorma ay ben gecen hafta neydim öle misafir bombardımanıay bide her gelen bebek eşyalarını görmek istio indir kaldır getir götür hepsini diilsede bi kısmını gösteriorum napim.
Günaydın herkese bu arada iyi pazarlar boğazımda bir agrı dün o mobilyacılar çarş gezdik durduk ondan heralde modoko gibî
baksana tarihlerimiz aynııııı heyecanlandımmmbakalım ne zaamnnnn gelecek bebişlerimizzzz iyi pazarlarrrr
merhaba cnm modoko yu bende gezmiştim geçen ay mobilyayı beyaz almaya karar vermiştim ama fiyat 3.500 ve 5.500 tl arasıında değişiyrdu mağazalarda 3500 tl diyen mağazanın mobilyalarınıda almak tam olarak istememiştim en son 4000 tl olanda karar kılmıştım ama bu mobilyada anne koltuğu eklenirse 750 tl artacaktı fiyat düşünelim dedik eşimle..eve geldik eşimle konuştuk ve karar verdik bizim bebeğimiz herşeyin en iyisine layık diye daha sonra komşumla sohbet ederken mobilyaların resmini gösterdim fiyatını sordu sonrada dediki aynısını anne koltuğuyla arkadaşım 2500tl ye aldı benide götürdü baktım gerçekten aynı mobilya ataşehirde mobilyacılar çarşısında hemen gittik siparişimizi verdik bize 3000 tlye geldi hepsi içinde modokoya kendileri yapıp gönderiyorlarmış..eğer hala almadıysanız adresi açık birşekilde vereyim =) okadar çok alacak şeyimiz var ki neden pahalıya alalım aynı ürünü ?
Evet cnm denın kızmı erkekmi ben haftaya gıtcem kontrole allah herkese saglıklakavustursun bebeğini
Cnm dun gıttıgımız yer olmasın libadiyedeki yermi? Hangi magazadan aldınız ben gez gez bulamadım bişi ya
Doğum izni ile ilgili duydunuz muuuuuu 6 aya çıkacakmış. İnşallah kabul görürrrrrrr
Doğum izni 6 aya çıkıyor - Sabah - 30 Aralık 2012
ovvv daha kımsecıklerr gelmememıssss günaydınlarrrrrrr nazlı bir güneş var İzmirdeeeeee güzell pazarlarr arkadaşlarrrrr cok yorulmayınnnn
sag olasın canım yaaa... insallah o gunlerı sag salım goruruz... taskent i bilir misin? oranın balcılar kasabasında gorev yapıyoruz...
6 aya cikma durumu ne zamandir var. Bekliyoruz ama hep oyaliyorlar.
6 aya cikma durumu ne zamandir var. Bekliyoruz ama hep oyaliyorlar.
Evet cnm denın kızmı erkekmi ben haftaya gıtcem kontrole allah herkese saglıklakavustursun bebeğini
Cnm dun gıttıgımız yer olmasın libadiyedeki yermi? Hangi magazadan aldınız ben gez gez bulamadım bişi ya
merhaba.. bende izmirdeyim. izmirli birini bulmak guzel .
ayyy bencede coookk guzzellllll D:sevindim açıkçası neresındesın ızmırın ozel mesaj nasıl bılmıyorummm da
bornova özkanlar tarafında oturuyorum canım . sen nerde oturuyorsun? hangi doktora gidiyorsun?
canım ben bucadayım buca kadın doğum devlet hastanesine gidiyorum canım ben halıt beye ....bornova özkanlar tarafında oturuyorum canım . sen nerde oturuyorsun? hangi doktora gidiyorsun?
Bende bornovadayım kızlar Hüseyin ceyberi doktorum :) İzmirli görünce bende bi mutlu oldum. Ne acayip milletiz yahu :)
valla ya haklısın nedense heyecanlandım izmirli görünceee ınsan dogası yalnızlık sevmıo sanırımD:
Kızlar şu fotolara bakınnnnnn pek hoşşşşşşşş
...♥ Zeynep'le Güne Merhaba ♥...: Sanat Meraklısı ANNE - Mila's Daydreams - Adele ENERSEN