2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
amin canım teşekkür ederim

memnun değilsen değiştir dr unu dicem ama zaten 2 dr a gidiosun heralde :) ama hem para verip hem ilgilenilmemesi gerçekten sinir bozucu

o çubuklu figürlerden hep görüyorum da pek bakmamıştım şimdi bi bakayım netten. teşekkür ederim tatlım bende fisher price i daha çok beğendim ama 2 tane fisher price var :KK70:

hayırlı olsun canım güle güle kullanın. eve t kesinlikle uzun yürüyüşler çok yoruyor insanı ben de biraz önce markete gideyim dedim ki aslında çok uzak da değil amaaan ne yoruldum ya eve geldim hemen uzandım :))

dogumumu o hastanede yapicam. O hastanede degistirdigim 2. doktor. Mecbur idare ediyorum.

dün çarşıya gittik biz de, havuzlu hana da...
kalan eksiklerimiz tamamladık gibi, ama var yine de bitmiyo :)
hastane için pembe gecelik ve krem rengi pijama-triko lizöz aldım,dantelli falan klasik olanlardan,hastanede de biraz şık görünelim resimlerde...
ama yorucu oluyo artık bizim için uzun alışverişler, uzun yürüyüşler, bu hafatasonu dışarı çıkmayı hiç düşünmüyorum...

biz de dün ordaydık canım, saat 15.30, 17.30 arası... hiç bişeyimiz yoktu bebe çayizden aldık ufak tefek bişeyler ama ben bulamadım gecelik takımı şööyle şık...:KK43:

C vitamini demir emilimini artiriyormus o yuzden meyve suyu demis olabilir. Fakat bu ilac 3 degerlikliymis 2 degerlikliler daha cabuk dolduruyormus demir depolarini. Bu durum da kafami karistirdi. Hap kullanicam gyno ferro sanol u

bende c vitaminiyle içilmesinin daha etkili oldugunu duydum portakal suyu ideal bunun için bende gyno ferro sanol kullanıyorum yatmadan çnce içiorum aç karna içmek emilimi artırır dedi eczacı ama onu içtikden sonra 2 saat hayvansal bişey yememek gerekiyo onun için geceyi tercih ettim

selammm canlarr...

bugun kontrolumuz vardı benım ve sekercıgınn... sukur kı ıkımızınde bebeklerı gayet ıyı... ve ıkımızınkıde 1340 gr :) bnm bebegım bır oncekı haftanın olcumlerıyle uyumluydu ama yakalamıs oldugu haftayı hatta bır kac gun one gecmıs e tabı bnde 2 kılo almısım :) suyumuz ve plesantamız gayet ıyı bebek gecen kontrolde donmustu ztn hala aynı kafası asagıda ... dogum seklıme hala karar veremıorum dedım doktoruma nıe kı normal dogum yapıcaz ıste ama bn korkuorum bıraz kesıkten dıkısten dedım oda en son korkucagın seyler onlar ona varana kadar dedı ne demek ıstedı anlamadım sanırım daha cok korkucagın seyler olucak demek ıstedı :) ıgne yapıoruz alttan ztn uyusturuoruz dedı ayyyy bılmıorum sıcak bastı benııı sezeryana hep daha yakın hıssedıorum kendımı ama bı sorun yoksada normal gıbı saglıklı bır dogumdan nıe vazgecım dıorum kesık dıkıs bısı degıl ama dersenkı bn agrı acı cekemem yapamam o derece korkan bırıyle ztn normal dogum yapmak doktorada zor buna son haftalarda karar verırız karar senın nasıl ıstersen ole olucak dedı 36 dan sonra karar verım dıorum bende ıyıce konusuruz ben sana ıkısınıde anlatırım ona gore kararını verırısın dedı ...

selammm canlarr...

bugun kontrolumuz vardı benım ve sekercıgınn... sukur kı ıkımızınde bebeklerı gayet ıyı... ve ıkımızınkıde 1340 gr :) bnm bebegım bır oncekı haftanın olcumlerıyle uyumluydu ama yakalamıs oldugu haftayı hatta bır kac gun one gecmıs e tabı bnde 2 kılo almısım :) suyumuz ve plesantamız gayet ıyı bebek gecen kontrolde donmustu ztn hala aynı kafası asagıda ... dogum seklıme hala karar veremıorum dedım doktoruma nıe kı normal dogum yapıcaz ıste ama bn korkuorum bıraz kesıkten dıkısten dedım oda en son korkucagın seyler onlar ona varana kadar dedı ne demek ıstedı anlamadım sanırım daha cok korkucagın seyler olucak demek ıstedı :) ıgne yapıoruz alttan ztn uyusturuoruz dedı ayyyy bılmıorum sıcak bastı benııı sezeryana hep daha yakın hıssedıorum kendımı ama bı sorun yoksada normal gıbı saglıklı bır dogumdan nıe vazgecım dıorum kesık dıkıs bısı degıl ama dersenkı bn agrı acı cekemem yapamam o derece korkan bırıyle ztn normal dogum yapmak doktorada zor buna son haftalarda karar verırız karar senın nasıl ıstersen ole olucak dedı 36 dan sonra karar verım dıorum bende ıyıce konusuruz ben sana ıkısınıde anlatırım ona gore kararını verırısın dedı ...

bebişelrinize maaşallah canım. benim de sezeryan olacağım kesin de genel mi spinal anestesimi olcam ona karar veremiyom ikisinden de korkuyom :KK70:

biz de dün ordaydık canım, saat 15.30, 17.30 arası... hiç bişeyimiz yoktu bebe çayizden aldık ufak tefek bişeyler ama ben bulamadım gecelik takımı şööyle şık...:KK43:

havuzlu handaki gecelikçilerde ben de beğenmedim, hürriyet çarşısında çeyizlik gecelikçilerin olduğu yerde lohusa takımları da satılıyo ordan aldım ben mevlütlük diye satılan lizözlü krem pijama takımıyla pembe gecelik aldım ikisini de hastanede kullanıcam ama, mevlütte krem pijama giymekten vazgeçtim krem dantel bi elbise giymek istiyorum artık :)

selammm canlarr...

öncelikle maşallah bebeklerinize... ben de normal mi sezeryan mı bi türlü karar veremiyorum, galiba ikisinden de korkuyorum...

Mihs cimmmm bebeklerinizin güzellll haberlerini almışsınız ne güzellllll:KK8:

Canım siz şekercikkle burada mı tanıştınızzzz???

merhaba karindaslar:KK34: umarim herkes iyidir, mümkün oldukca takipteyim sizleri ama pek yazamiyorum, sizlerin kilosunu görünce ben telaslandim acikcasi, ben buay hic kilo almamisim:KK14: zaten toplamda 5 kilo almisim buay sekerden dolayi dikkat etim biraz, ama öyle kismadim sadece abur cuburu hamur islerini kestim, saglikli beslendim aslinda, insaallah bebisim almistir, ayin 9.da randevum sabirsizlikla bekliyorum, bunun disinda bizimde gece uykularimiz berbat, mide yanmasida cabasi, ama hepsine raziyiz, yeterki bebeklerimiz iyi olsun:KK34::KK54:

Selam kızlar
Bugun başucum için ikeadan yatagını aldım iç yatagıda ordanmı aldam dedîm ama tam ergonomik olsun dedim yataş ın agu modeli var ondan alcam yarın.ayrıca oda naktık çamlıca mob çarş begenmedim ya içime sinmedi yarın bir iki yere daha bakcam mihs sizin yere gidebiliriz ararım seni.
Suan oda ksldı bitek geceliklerimi yıkadım ütüledim bu arada haftayada oğlumun kıyafetlerine başlım diorum erken mi sizce ?deterjan dalin alcaktım mihs granürlü hacı şakir dedin ama nette sabun kırımtıları kalıo yazmış napsam fikriniz nedir?şekercikin kızı ve mihs in oğlunun iyi haberleri ve deryanın erken doğurmamadına sevindim:KK16:
Herkese şimdiden iyi pazarlar:nazar:

saol canım çook sevindim buna bu sene tayin olucaz şehir dışına doğum sonrası biraz daha zamana ihtiyacım vardı 1-2 hafta kadar. 38 de sezeryan olsam 2 haftam daha sonraya kalıcak :))

kızlar ben bir şeyi anlamadım. şimdi martın 17 sınde dogacak gozukuyor ultrasonda. ama sezeryan olursa tabii ki erken alınır. diyelim ki 9 unda alındı. 17 sine kadar olan süreyi de dogum sonrasına erteleyebılıyor muyuz?? peki bunu nasıl yapıcaz??

merhaba karindaslar:KK34: umarim herkes iyidir, mümkün oldukca takipteyim sizleri ama pek yazamiyorum, sizlerin kilosunu görünce ben telaslandim acikcasi, ben buay hic kilo almamisim:KK14: zaten toplamda 5 kilo almisim buay sekerden dolayi dikkat etim biraz, ama öyle kismadim sadece abur cuburu hamur islerini kestim, saglikli beslendim aslinda, insaallah bebisim almistir, ayin 9.da randevum sabirsizlikla bekliyorum, bunun disinda bizimde gece uykularimiz berbat, mide yanmasida cabasi, ama hepsine raziyiz, yeterki bebeklerimiz iyi olsun:KK34::KK54:

selam canim.nasilsin.biliyorum.bende ayniyisini hiss ediyorum.ustelik benim pekde iyi beslendigim soylenemz.meyveyi gunasiri yiyorum.cunki midemi cok bulandiyor, 1 2 saat sonra kusuyorum.bende bu ay sadece 500 qr almisim:KK14::KK14:toplamda 2.5 kilo.insallah bebis aliyordur.:KK14::KK14:bide ben kac gundur kabuslar goruyorum.cok korkuyorum.uyanib zikr falan edib diger tarafima yatiyorum.uykuya dalinca buseferde baska kabus goruyorum...gece gelince uyumak istemiyorum:2::2:

selam canim.nasilsin.biliyorum.bende ayniyisini hiss ediyorum.ustelik benim pekde iyi beslendigim soylenemz.meyveyi gunasiri yiyorum.cunki midemi cok bulandiyor, 1 2 saat sonra kusuyorum.bende bu ay sadece 500 qr almisim:KK14::KK14:toplamda 2.5 kilo.insallah bebis aliyordur.:KK14::KK14:bide ben kac gundur kabuslar goruyorum.cok korkuyorum.uyanib zikr falan edib diger tarafima yatiyorum.uykuya dalinca buseferde baska kabus goruyorum...gece gelince uyumak istemiyorum:2::2:

meraba canim, sükür buhalimize, meyveyi bende cok yiyemiyorum normaldede sewmem zaten zorluyorum bazen:KK37: toplamda 2,5 kilomu:KK53::KK53: sen benide gecmissin canimyaa, gerci benim kuzenim toplamda 5 kilo aldi doguma kadar, ama gayet saglikli bebegi oldu 2 900 filandi, insaallah bizimde öyle olur, kabus olayi bendede oluyo bende uyanip dualari okuyup uyumaya calisiyorum acaip degisik rüyalar görüyorum, hayra yorup kimseye anlatmiyorum, hersey bebislerimiz icin:KK49:

meraba canim, sükür buhalimize, meyveyi bende cok yiyemiyorum normaldede sewmem zaten zorluyorum bazen:KK37: toplamda 2,5 kilomu:KK53::KK53: sen benide gecmissin canimyaa, gerci benim kuzenim toplamda 5 kilo aldi doguma kadar, ama gayet saglikli bebegi oldu 2 900 filandi, insaallah bizimde öyle olur, kabus olayi bendede oluyo bende uyanip dualari okuyup uyumaya calisiyorum acaip degisik rüyalar görüyorum, hayra yorup kimseye anlatmiyorum, hersey bebislerimiz icin:KK49:

tek tesellim o canim kizimda toplgam 7 kilo almisdim.ve 3.5 kilo dogdu.ama onda iyi besleniyordum.her gun bir tabak meyve filan.simdi napsam olmuyorki.bende anlatmiyorum ruyalarimi.insallah bebisler bizi uzmeden sglikla iyi kiloda dogsunlar..:KK16::KK16::KK16:

Mihs cimmmm bebeklerinizin güzellll haberlerini almışsınız ne güzellllll:KK8:

Canım siz şekercikkle burada mı tanıştınızzzz???

canım cok saol evet sekercıkle burda tanıstık kk nın bana guzellıklerınden bırıde sekercıktır cok guzel bır dostluga donustu ...

cılekcım bnm kıymetlımmm bugun abımler bıze gelıo cıkamayız heralde ama gıdersen hbr ver tatlım bızıde sole mutlaka pazarlık yap fıyatları bıldır bana kactan verıo kıyaslarız :)

kızlar ben bir şeyi anlamadım. şimdi martın 17 sınde dogacak gozukuyor ultrasonda. ama sezeryan olursa tabii ki erken alınır. diyelim ki 9 unda alındı. 17 sine kadar olan süreyi de dogum sonrasına erteleyebılıyor muyuz?? peki bunu nasıl yapıcaz??
doktor raporluyor onu sanırım,ekletiyorsun doğum sonrasına.

canım cok saol evet sekercıkle burda tanıstık kk nın bana guzellıklerınden bırıde sekercıktır cok guzel bır dostluga donustu ...

cılekcım bnm kıymetlımmm bugun abımler bıze gelıo cıkamayız heralde ama gıdersen hbr ver tatlım bızıde sole mutlaka pazarlık yap fıyatları bıldır bana kactan verıo kıyaslarız :)

Canımmm benim tabi seni arıcam tarif alırım senden birde.kendini çok yorma ay ben gecen hafta neydim öle misafir bombardımanı:KK53:ay bide her gelen bebek eşyalarını görmek istio indir kaldır getir götür hepsini diilsede bi kısmını gösteriorum napim.
Günaydın herkese bu arada iyi pazarlar boğazımda bir agrı dün o mobilyacılar çarş gezdik durduk ondan heralde modoko gibî

ovvv daha kımsecıklerr gelmememıssss günaydınlarrrrrrr nazlı bir güneş var İzmirdeeeeee güzell pazarlarr arkadaşlarrrrr cok yorulmayınnnn

Canımmm benim tabi seni arıcam tarif alırım senden birde.kendini çok yorma ay ben gecen hafta neydim öle misafir bombardımanı:KK53:ay bide her gelen bebek eşyalarını görmek istio indir kaldır getir götür hepsini diilsede bi kısmını gösteriorum napim.
Günaydın herkese bu arada iyi pazarlar boğazımda bir agrı dün o mobilyacılar çarş gezdik durduk ondan heralde modoko gibî

merhaba cnm modoko yu bende gezmiştim geçen ay mobilyayı beyaz almaya karar vermiştim ama fiyat 3.500 ve 5.500 tl arasıında değişiyrdu mağazalarda 3500 tl diyen mağazanın mobilyalarınıda almak tam olarak istememiştim en son 4000 tl olanda karar kılmıştım ama bu mobilyada anne koltuğu eklenirse 750 tl artacaktı fiyat düşünelim dedik eşimle..eve geldik eşimle konuştuk ve karar verdik bizim bebeğimiz herşeyin en iyisine layık diye daha sonra komşumla sohbet ederken mobilyaların resmini gösterdim fiyatını sordu sonrada dediki aynısını anne koltuğuyla arkadaşım 2500tl ye aldı benide götürdü baktım gerçekten aynı mobilya ataşehirde mobilyacılar çarşısında hemen gittik siparişimizi verdik bize 3000 tlye geldi hepsi içinde modokoya kendileri yapıp gönderiyorlarmış..eğer hala almadıysanız adresi açık birşekilde vereyim =) okadar çok alacak şeyimiz var ki neden pahalıya alalım aynı ürünü ?

X