Günaydın herkese, nasılsınız ?
ya 2 gündür okuyorum fırsat bulamadım yazmaya umarım herkes çok iyidir..
önceliklee papatya diyorum, bebişlerin sağlı olmasına çooook sevindim maşallah, oğluşun uyanık olcak galiba, kızına bişi kaptırmamış, maşallah kilosuna..
bizim de randevumuz haftaya cuma, inşallah herşey normaldir..
gece uyuyamayanlar, sağa sola dönüp yatakta zıplayıp duranlar.. off off bende hiç rahat edemiyorum, geceleri ayaklarımı kocişin üstüne atıp uyumaya çalışıyorum. yastıklarla boğuşup duruyorum... sabır sabırr 2.5 ay kaldı nerdeyse...
haftaya şu sınavları vereyim kızım için fink atıcam çarşıda pazarda..
Selam canım. Ben hastane için çikolata (paketlerin üstünde adı yazıcak), güllü lokum, ve aldığım şeker ağacına asılacak kendi hazırlyacağım hediye şekerler dağıtmayı düşünüyorum.
Mevlütde annem ve kayın valide birşeyler hazırlayacaklaklar. Ben ilave olarak yine şeker ağacım ve şekerler (ama bu şekerlerin içinde şeker olmayacak lavanta olacak), sepet içinde alacağım küçük kutulara koyacağım lokumlar ve ayrıca mevlüte özel küçük keselerin içine sabunlar koyacağım. Bu hafta siparişlerimi veriyorum. Haftaya yapmaya başlarım herhalde.
Yeni doğan sünnetini sorduk biz de dün doktorumuza önerdi.hatta kendi çocuğuna da yaptırmış.Biz de doğduğu gün yaptırmaya karar verdik.
günaydın cnm evet hiçbiri ucuz şeler değil malesef
bende hastanede çikolata alırım pek gelen olmaz heralde en yakınlar gelir mevlütte de bebek şekeri yaptırıcam biberonlu beğendim bir tane hem mıktatıslı hem içinde badem şekeri var :44: herkese hatıra olur ama doğum olduktan sonra siparişini vericem mevlütü kırkı çıknıca yapıcam nede olsa
Ben de senin gibiyim cnm .Sanırım hastanede çikolata mevlütte hatıralık şeker en iyisi.
günaydın canımmmmmmm
pınarcım ben böyle şeyleri ilk defa buradan öğreniyorum
şimdiye kadar hiç bebek mevlüdüne falan gitmedim
ama sizin anlattıklarınızdan çok heveslendim yapmaya karar verdim o yüzden burada paylaştığınız her şeyi kopya çekiyorum
oda hazırlıklarınız ise neredeyse bitmiş
hayırlı uğurlu olsun
sağlıkla yaşayın içinde inşallah
tşk ederiz cnm ..Hazırlıklar tamam tek eksik perde ve ana kucağımız ..Onları da bu hafta sonu hallettik mi Geriye odasını yerleştirmek kalacak.bir de şeker mevlüt ııvır zıvırları..
Bu arada masraflar aldı başını gitti..Umarım 2013 bize bereketli paralı bir yıl olarak gelir
Günaydın Candaşım
Biz iyiyiz ama hep uykumuz varBu hafta tembellik yaptık pek bir hazırlık yapmadım. Önümüzdeki hafta kızımın hastane ve mevlüt hediyeliklerini hazırlamaya başlıyorum. Ş,imdiden heyacanlıyım. Elifimin arkadaşı Meriçim nasıl bakayım
Cnm hem hastanede hem mevlütte bol çeşit dağıtacaksın anlaşılan.Ben mevlütte farklı hastanede farklı şeyler dağıtmak istiyorum.
Ama karar da veremiyorum. nereden sipariş verdin.ben de fikir edineyim netten bakabiliyor muyuz?
Sonsycim, üzülme canım ya.yapmış olsa dahi değmez ki bu adam bekr hayatı sürüyor, ark ı gelmiştir belki o girmiştir.
canım ya maşşallhın var herşeyi düşünüyosun herşeye yetiyosunyapınca paylaşırmısın bizimle ? fikir olur bizlerede.Eren ismini bende çok severim bu arada, ama eşimin sevmediği bi ark ı olduğundan koyamıyoruz.Elifimin arkadaşı Meriçim de iyidir teyzesi, nazlı sıpa tekme atmaya bile üşeniyo :) ama 2 gündür maşallahı var şükr.ELifim nasıl peki ? üzmüyodur seni akıllı kızım dimi ?
Günaydın herkese, nasılsınız ?
ya 2 gündür okuyorum fırsat bulamadım yazmaya umarım herkes çok iyidir..
önceliklee papatya diyorum, bebişlerin sağlı olmasına çooook sevindim maşallah, oğluşun uyanık olcak galiba, kızına bişi kaptırmamış, maşallah kilosuna..
bizim de randevumuz haftaya cuma, inşallah herşey normaldir..
gece uyuyamayanlar, sağa sola dönüp yatakta zıplayıp duranlar.. off off bende hiç rahat edemiyorum, geceleri ayaklarımı kocişin üstüne atıp uyumaya çalışıyorum. yastıklarla boğuşup duruyorum... sabır sabırr 2.5 ay kaldı nerdeyse...
haftaya şu sınavları vereyim kızım için fink atıcam çarşıda pazarda..
hayırlı cumalar kızlar,
rabbim hepimize kolay normal bir doğum nasip etsin.
dün gece sabahı sabah ettim, sağa dön sola dön hiçbirinden memnun olamadım.
bide karnım çok ağrıyo neden bilmiyorum üşütmedim de.. sancı mı oluyo ne oluyo anlamıyorum ki.
çok daralıyorum. bide burnumdan hiç nefes alamıyorum normalmi bu ya?
YArın randevumuz var kısmet olursa oğlumuzu görcez ( bişey duydum, bebek ilk 5 gün yada 28 gün acı hissetmezmiş eğer doğruysa hemen sünnetini yaptıralım sitiyoruz, onu sorcam.birde heyet raporu verirse süper olcak bizim içn maddi açıdan ama verir gibi düşnüyroum doğum sonrasına tabi.birkaç gündürde tansiyonum düşüyo sanırım, akşam çıkışta kilo kontrolü ve bebek için için 30-40 dk lık yürüyorum ark.la.ondan ayrılıp durağa giderken başım dönüyo bide kalabalık yani tamda.kızılayda.otobüste zorlanıyorum oturmam gerekiyo 1 gün boştu oturdum diğeri,nde zorlandım ve dün hem otobüs kalabalıktı hem sıcaktı bayılcaktım montumun düğmelerinide açtım kızın biri saolsun farketi hem kötülediğimi hemde hamileliğimi.yer verdi.ama korkuyorumda.bugünki gelişimle ilgili yazınca normal olduğunu farkettim ama korkuyorum kötü düşersem diye bayılıpta.
2013, benimde uykum arttı bu ara.bende bol bol uyumaya çalışıyrm yakında oğlum alcak uykularımı die.
sude, canım benimde geceleri oluyo ve anlamamaıştım aslında onlar yalancı sancılarmış.
Yaa sorma canım işte hamilelik beni çok etkiledi. Malesef ayda 1-2 kez şehir dışına çıkabiliyorum artık. 2 haftada birde hafta sonunu evde geçiriyorum . Çok yazık bana değil mi
Ayyy ben Eren ismine bayılırım.Erkek kardeşime Eren ismini çok istemiştik. Hatta kararda vermiştik. Ama babam sağolsun nüfus dairesine gittiğinde Ercan mıydı Eren miydi derken o anda Ercanı seçmiş kendi kendine. İlerde oğlum olursa inşallah düşünüyorum bu ismi
Canım çok sağol. English home sayfasına baktım. Orda çok güzel koku keseleri var.10 lu, 16 lı paketler halinde. Onun üstüne birde bebek figürlü birşey ekleyip, Elifimden güzel bir not ile gelen misafirle teşekkür notu hazırladıkmı süper olur. Hem tanesi maksimum 3TL'ye falan gelir. 50 tane hazırlasam 150 TL Süper süper . Sabunla bu kokulu keseleri bir karşılaştırayım ikisinden birine karar vericem.
bilgiayarda virüs programı da olsa virüs bulaşıyor,öyle bir şeydir. benim bilgisayarda sapıttı geçenlerde,google da aratıp istediğin siteye tıkladığında başka başka siteleri açıyordu, virüs taraması filan yaptırdık öyle düzeldi.kız kim bekar hayatı sürüyor eşim miyok yok bu çok ilginç bi olay. makina yazdan beri kapalıydı şarjı yoktu. yazın da hep beraberdik hatta evlendiğimizden beri hiç ayrı vakit geçirmişliğimiz yok. ya yazın ufak kuzenlerinden biri yazdı ama o da zor ihtimal bence bu virüs gibi bişey çünkü kelimeler de tuhaf yazacaksan sadece "por.." yaz "free por.." ne yani zaten ben açtığımda sanki yoktu tam emin değilim de sonra büyük risk oyununu indirdim google play'den ondan sonra geldi sanki amaaan neyse. kurana el bastı yalan olsa rahat edemez herhalde. adam çok rahat. aksine ben rahatsızım.
neyse... güzel şeyler düşünelim neyse ne yapabileceğim bişey yok. herkesin günahı boynuna. eğer içinde böyle istekler barındıran bir adam olsa bu tekrarlanır. farklı tavırları olur. adam evlendiğimizden beri tvde yemek programı, belgesel izlemekten, evi ile ilgilenmekten başka bişey yapmıyor ki. şimdi ben okuldayım o tüm evi temizlemiş tozları almış şimdi de çorba yapacakmışgünahını alıyorum...
YArın randevumuz var kısmet olursa oğlumuzu görcez ( bişey duydum, bebek ilk 5 gün yada 28 gün acı hissetmezmiş eğer doğruysa hemen sünnetini yaptıralım sitiyoruz, onu sorcam.birde heyet raporu verirse süper olcak bizim içn maddi açıdan ama verir gibi düşnüyroum doğum sonrasına tabi.birkaç gündürde tansiyonum düşüyo sanırım, akşam çıkışta kilo kontrolü ve bebek için için 30-40 dk lık yürüyorum ark.la.ondan ayrılıp durağa giderken başım dönüyo bide kalabalık yani tamda.kızılayda.otobüste zorlanıyorum oturmam gerekiyo 1 gün boştu oturdum diğeri,nde zorlandım ve dün hem otobüs kalabalıktı hem sıcaktı bayılcaktım montumun düğmelerinide açtım kızın biri saolsun farketi hem kötülediğimi hemde hamileliğimi.yer verdi.ama korkuyorumda.bugünki gelişimle ilgili yazınca normal olduğunu farkettim ama korkuyorum kötü düşersem diye bayılıpta.
2013, benimde uykum arttı bu ara.bende bol bol uyumaya çalışıyrm yakında oğlum alcak uykularımı die.
sude, canım benimde geceleri oluyo ve anlamamaıştım aslında onlar yalancı sancılarmış.
canım çok sık olmamasına dikkat et, doğum habercisi olabiliyomuş.bende çekiyorum özellikle geceleri.bazen uzun sürüyo.geçen benide kuzenim uyardı bilmiyodum.arkadaşlar kasık ağrısı çeken var mı benim gibi? ilk aylarda oluyordu ama geçmişti, birkaç gündür sol kasığım ara ara kramp girer gibi ağrıyor...
oğlum olsaydı bende sünnet işini düşünürdüm kesin. şu otobüsler yok mu çok kötü bizim insanımız,
ben bide normal zamanlarda da araba tutan otobüse gelemeyen bir insanım hele şu halimde daralıyorum yakamı falan sallayınca
anlıyolar fenalaştığımı. geçen kalabalıkta minübüste gidiyorum kayınvalidem yanımda bi oraya savruluyorum bi buraya 15 yaşlarında
bi çocuk oturuyodu kaynanam dedi oğlum kalk bu ablan hamile bak, yok falan dedim. sonra dedim hakkını helal et.
ordan bi adam diyokii ne helallliği kızım bu bizim ayıbımız sen o halde ayakta duruyosun.şaşırdım öyle demelerine
bu yalancı sancılar ne demek oluyor ki doğum sancılarına mı hazırlıyor acep :26:
benim gibi bebişinin kafası büyük olan var mı
benim gibi bebişinin kafası büyük olan var mı