2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
canım dr mu söyledi sana kafası büyük diye.bana dr bişey demedi herşei normal dedi

evet canım 2 hafta ilerideymiş ama kafa içi gelişimi normalmiş. bakalım belki ilerleyen haftalarda normal değerini alır.

Kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi haftasonları. bebişlerinize ve kendinize iyi bakın. hamilelerin duaları kabul olurmuş bana dua edin, içi rahat olsun eşine inansın eşi de onu kandırmasın diye

Vayyy çapkın oğlum benim Elifimi uzak tutayım ozaman belli olmaz

kasılmalarım oluyor benim ,ağrılı değil ama,günde 15 defaya kadar normal , düzenli olursa doğum habercisi dedi doktor. kasık ağrısı yeni başladı , benimki uzun sürmüyor allahtan ,can yakıcı bir şey,kıvrandırıyor.

benim gibi bebişinin kafası büyük olan var mı

benim bebişiminde 1 hafta önden gidiyor kafası. kardeşimin de kafası çok büyüktü hatta normal doğum yapamadı annem o yüzden ama şimdi çok güzel kafası var, hiç açmasın saçlarını toplasın hep,topuz yapsın. öyle şekilli ve güzel ki...

Vayyy çapkın oğlum benim Elifimi uzak tutayım ozaman belli olmaz
:)) valla uzak tutman gerekn gruba gircek galiba benim sıpa :))) Elifim nazlı kızım hakkından gelir zaten Meriçim görse dimi :))
anladım, aman allah korusun erken doğumdan filan.ayaklarını filan üşütme canım sen yine.

hayırlı cumalar ohh ohhh gelsin yemekler pastalar börekler artık annen gelir sana bakar işim gücüm yemekte zaten

slm kizlar
Bugun doktora gittim.Bagirsak enfeksiyonu kusmaya ve gaz sancisina neden olur dedi. Ishalim gectigi icin bir sey vermedi ama hala bulantim var ve kusuyorum.
Bebegim 1250 gr mis, makat pozisyondaymis. Donmese de onemli degilmis sezeryan olacakti zaten. Donerse daha iyi olur tabi.

Kan ilaci verdi adi FERPLEX. Kucuk siselerde. Meyve suyuna dokulup iciliyormus. Icen var mi aranizda?

sonsy bebişin kafası normal değeğrini alır inş korkulcak bişe olmadığına sewindim nasıl gidiyor murat beyle dewam ediomusun yazamadım ben bayağıdır işler yoğun vakit bulamıorum benimkide ters duruomuş dönmezse sezeryan olcak dedi normal istioduk ama hayırlısı tabi ikimiz içinde hangisi uygunsa o olsun geçen hafta gittik kontrole bundan sonra 3 haftada gel dedi herşey normal gözükuo duruş hariç Allah hepimizin yardımcısı olsun :)

herkese bol tekmeli güzel günler arkadaşlar herkes herşeyi almış heralde bebişlere ben pek bişe alamadım daha geç mi kaldım oda yapmayacaz ama hala hastane çantalarımızı bile hazırlayamadım izne ayrılınca yapayım diorum ama geçmi kalırım bilemıorum oda bi mesele müdür sana izin vermiycem die tutturdu burda doğur dior :) 2hafta sonra ayrılmayı düşünuorum erkenmi olur bilmıorum ama artık çok zorlanıorum akşamları hiç halim kalmıo sabahın 6,30unda yollara düşüorum 2 saat yol git gel mahvedio ayaklarım davul gibi oluo tanıyamıorum ayaklarımı yazık kociş masajlar yapıo ama inmio malesef ağırlaştıkça hayatta zorlaşıo bide kızlar bişe sorcam bu tulumların içine ne giydirilio bu bebişlere ya malum tecrübesizlik :) onun için neler aldınız bide sezeryanda kaç gün yatırolar hastanede acaba ??

Hepimiz bebegi tersse bebeklerimiz yakin zamanda donerler. Demek bu haftalarda donmuyorlar daha sonra donuyorlar.

Bebek ilerideyse o zaman cok iyi besleniyorsun. Dua ederiz tmm

2012 in son cuması...
Herkese hayırlı cumalaaarrrr ....

ferplex 3 degerlikliymis gyno ferro sanol 2 degerlikli. Az once 2 degerlikli demir ilacinin daha faydali oldugunu okudum. Kafam karisti galiba doktorun yazdigini kullanmiycam. :44:

arkadaşlar kasık ağrısı çeken var mı benim gibi? ilk aylarda oluyordu ama geçmişti, birkaç gündür sol kasığım ara ara kramp girer gibi ağrıyor...

evet var ben... aslında rahat bi hamilelik geçiriyorum ama şu bir haftadır malesef ki karın ağrısı kasık ağrısı hiç bitmedi iş yerinde de ayaklarımı uzatıyorum sürekli, evde de ama... ne bilemmm doğumun yaklaştığını haber veriyolar artık galbaa :18:

okurken duygulandırdın beni kimsenin olmamasıda kötü biizm şikeyet ettiğiimize bakma işte tatlı bela hesabı ama en önemli olan eşin ve sen sonuçta bbeklerimizle beraber artık bizde birer aile oluyoruz önceliklerimiz değişiyor anne babab kv kayınpeder dört dörtlük olsa kaç yazar insanın eşiyle tadı tuzu olmalı

Günaydın herkese, nasılsınız ?

İyiyi teyzesi sen nasılsın. Haberlerini okudum. Hadi bakalım oğluşun ne kadar büyümüş

Kaynana ile anlaşamamak da zordur herhalde ben hiç cevap neyim veremezdim bi şi deseeee....

Ben zaten hiç burnumdan nefes almadım ki.

Yani uyurken. Tabi acayip diş eti problemi yapıyor bu durum

Sünnet için babamız erken diyoooooo 2 yaşından sonra yapacakmışız da altın getireceklermiş
Babamız da işin parasında
O da dedi ya dogunca yapılır ya da iki yaşından sonra

benim gibi bebişinin kafası büyük olan var mı

Benim kiiiiiii..... Kocamaaaaaaaannnnmış. Doktor dedi ki var mı ailede kafası büyük olan.
Benim de dedemin lakabı kocakafagil
Sonra baktı dedi ki bunun her yeri büyük gerçi dedi. 3 hafta. Önden gidiyo benim tosunnnnnn

Ohhhhhh ne güzellllllll...... Güzel güzel yemeklerrrrrrr işten güçten de kurtulursun artıkkkkk

ferplex 3 degerlikliymis gyno ferro sanol 2 degerlikli. Az once 2 degerlikli demir ilacinin daha faydali oldugunu okudum. Kafam karisti galiba doktorun yazdigini kullanmiycam. :44:

Benim kan hapım gynoferro sanol

Bebek odası süslemeleriiiiiiiii ile alakalı 2013 yaptığın çalışmaları ve fikirleri bekliyoruzzzz
Ya hastane de kaç gün kalacağız kiiii en fazla iki gün. Çok acayip abartılı süslemeler oluyor masa falan kuranlar vs. Şu lohusa şerbeti için hastaneye bardak götürüp götürmeme konusunda kararsızım :44:

Ben hastanede hem bebek şekeri hem de normal çikolata badem şekeri olsun diyorummmmmm
Eve gelenlere de bebek şekeri olsun diyorum. Bebek kurabiyeleri gereksiz pahalı ve de yenilip gidyo işteeee
Mevlüt'ü hiç düşünmemiştim. Bebekler için olan Mevlüt şekeri alırım diyorum. 2013 senin dediğin gibi bir hediye de olabilirrrrr

LOLO cum kocayla aran iyi ise sorun yok hepsinin üstesinden gelirsin inşallah.
Anneler çok yardımcı oluyor lar ama bazen onlar da işte sıkıntı çıkarabiliyorlar

Erkeklerde lohusa depresyonu niye olacak ilgisizlikten olur herhaldeeeeee

kızlar ayaklarım şimdiden çok şişmeye başladı sizdede varmı acaba tuzluda yemiyorum bol su içmeye çalışıyorum ama....

merhabalar kızlaaarrrrr . nasılsınız bebişleriniz ve siz.... kuzum sizi ellerinizden kardeşlerini de gözlerinden öpüyomuş öyle dedi mors alfabesi kullanarak. belki de ben dönmelerinden öyle bi anlam çıkardım:))))

lolo bunun için üzme kendini. ben senin yerinde olsaydım evet çok üzülürdüm. ama senin şu anda benden daha fazla artın var annelik konusunda. sen yavruna benden daha şefkatli ve daha adil olabileceksin her zaman. ben bunu onunla öğrenirken sen bunu biliyor olacaksın. ve daha değerli bir anne olacaksın. belki benimki beni severken seninki sana bambaşka bi aşkla bağlanacak. bu yüzden annelik sana çok yakışacak. annenler için üzme kendini. dediğim gibi sana çok getirisi olacak bi durum bu. sen yavruna bunu yaşatmayacaksın ve kutsal bi varlık olacaksın daima onun gönlünde

kızlar iş çok yoruyor artık beni. ya halim yok resmen(((( tüm öğleden sonra uyuduğumu biliyorum yaaa. evim tozlandı ama temizliğe dermanım mecalim yok. çarşamba bayan alacağım evime. bi de yemin ettirdi benimki artık temizlik yok diye( fazlaca titizim ve temizlik sonrası belim tutmuyor. bi de çamaşır suyu kullanınca benimki öfkeden kudurdu:)))yani temizliğimi artık bayana yaptıracağım. aman şu dönemi atlatayım evimi yine alırım ben elime:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…