canım dr mu söyledi sana kafası büyük diye.bana dr bişey demedi herşei normal dedi
sonsy, canım eşinle tayinciyidniz diye biliyorum ondan yazdım bekar hayatı yaşıyo diye.ben çok anlamam pc olaylarından ama boşver ya aklına getirmemeye çalış bak kuranada el basmış varsa günahı boynuna, kendinide yavrunuda üzme boşver.madem rahat demek ki yok suçu adamın :) off bu hamilelik bizi ne hallere getirdi ya..
2013, oyy yerim ben onu ya :) çok candan bi kız olcak desene.yok ay benimki tembel ne sese ne dokunuşa tepki vermiyo pek.başına buyruk sıpam benim :)) annem deme çocuğu kötüleme diyo ama öyle napim.demek yasinde de çocuyo maşşallah ona.bende benimkinde bişey keşfettim tek tepki verdiği şey bunlar.geçen rakkas dinlettim kıpır kpır dedim tesadüftür tekrar dinlettim yine öyle, bi kaç çapkın şarkı daha dinlettiğimde bu tarzı sevdiğini farkettim küçük adamım karnımda çapkın daha büyünce nolcaksa :))
papatya, inş teyzesi tosuncuk olmuştur oğlum :) tabiki paylaşırım sünnetle ilgili aldığım bilgileri, tabi sormayı unutmasam not etcek şimdi.kız diyorum formuna kavuşan sen olcan deyince beni görmüş gibi anlattın :) ama kilo çok oldu bakma 11 e dayandık şimdiden doğumu 15 le kapatsam şükür.sanki doğum sonrası eski kiloma çabuk dönerim gibi geliyo ama şimdi çok oldu.yapım ananeme benziyo o da hemen klo kaybederdi bakalım nolcak.hem tombik olsak nolcak dünya güzellerimiz bizle olcak dimi :) kızın oğlun iyidir inş anneleri ? dün anneme senin bi dediğini söyledim güldü.kardeşlerimde ikiz ya benim onarın yerini biliyomuş karnında.sende yazmıştın ya hani içimde 4 kol 4 bacak 2 kafa dolanıyo çözemyorum kim kim diye.güldük.seninki ayrı bi güzel hamileelik zor ama olsun.inş akıllı doğcak onlar:)
kasılmalarım oluyor benim ,ağrılı değil ama,günde 15 defaya kadar normal , düzenli olursa doğum habercisi dedi doktor. kasık ağrısı yeni başladı , benimki uzun sürmüyor allahtan ,can yakıcı bir şey,kıvrandırıyor.canım çok sık olmamasına dikkat et, doğum habercisi olabiliyomuş.bende çekiyorum özellikle geceleri.bazen uzun sürüyo.geçen benide kuzenim uyardı bilmiyodum.
sanırım canım doğuma hazırlıyor ama çok sık olmamasına dikkat etmemiz gerkiyomuş. ya valla ne hallere düştük, helalik alıyoruz.bende şimdiye dek 2 kişi yer verdiğinde yok yok oturun dedim utanıyoruz mahcup oluyoruz resmne insanlar çok duyarsız, o 2 kişide bayandı saolsunlar anladılar.ama iinsan cidden fenalaşıyomuş, bu kadar bencilleşti insanımızda , birde şu oldu dün kız bana yer verdiğinde biri saldırırcasına oturmaya çalıştı ne ayıp ya kız bişey demese ayakta kalcam yine ... yazık diyorum insanlığımıza..sende dikkatli ol canım, artık iyice ağırladık...hergün dua ediyorum inş boşyer bulurum diye. sünnet işi benimde çok aklıma yattı aslında ama bakalım dr umuz ne diycek.
benim gibi bebişinin kafası büyük olan var mı
:)) valla uzak tutman gerekn gruba gircek galiba benim sıpa :))) Elifim nazlı kızım hakkından gelir zaten Meriçim görse dimi :))Vayyy çapkın oğlum benimElifimi uzak tutayım ozaman belli olmaz
kasılmalarım oluyor benim ,ağrılı değil ama,günde 15 defaya kadar normal , düzenli olursa doğum habercisi dedi doktor. kasık ağrısı yeni başladı , benimki uzun sürmüyor allahtan ,can yakıcı bir şey,kıvrandırıyor.
kızlar hayırlı cumalar hepinize.memleketten annemler geliyor biraz rahatlayacam valla işler artık zor geliyordu.hem yılbaşını da birlikte geçireceğiz Allah izin verirse.bu arada sabah kusmalarım da geçmedi hala bebek doğsa diye sabırsızlanıyorum
evet canım 2 hafta ilerideymişama kafa içi gelişimi normalmiş. bakalım belki ilerleyen haftalarda normal değerini alır.
Kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi haftasonları. bebişlerinize ve kendinize iyi bakın. hamilelerin duaları kabul olurmuş bana dua edin, içi rahat olsun eşine inansın eşi de onu kandırmasın diye
sonsy bebişin kafası normal değeğrini alır inş korkulcak bişe olmadığına sewindim nasıl gidiyor murat beyle dewam ediomusun yazamadım ben bayağıdır işler yoğun vakit bulamıorum benimkide ters duruomuş dönmezse sezeryan olcak dedi normal istioduk ama hayırlısı tabi ikimiz içinde hangisi uygunsa o olsun geçen hafta gittik kontrole bundan sonra 3 haftada gel dedi herşey normal gözükuo duruş hariç Allah hepimizin yardımcısı olsun :)
evet canım 2 hafta ilerideymişama kafa içi gelişimi normalmiş. bakalım belki ilerleyen haftalarda normal değerini alır.
Kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi haftasonları. bebişlerinize ve kendinize iyi bakın. hamilelerin duaları kabul olurmuş bana dua edin, içi rahat olsun eşine inansın eşi de onu kandırmasın diye
arkadaşlar kasık ağrısı çeken var mı benim gibi? ilk aylarda oluyordu ama geçmişti, birkaç gündür sol kasığım ara ara kramp girer gibi ağrıyor...
2012 in son cuması...
Herkese hayırlı cumalaaarrrr ....
kızlar çok fazla kıyafet almayın bence sonra giyilmiyo yazık oluyo
ben az kıyafet aldım bebiş doğunca kilosuna ve havaya göre uygun olanları alcam ki ziyan olmasın
şimdilik ilk doğduğunda lazım olabilecekleri aldım
oğlumdada öyle yapmıştım
yetmedikçe boyuna göre almıştım hem her aldığımı giydi hemde huzuri masraf yapmamış oldum
kızlar allah kocalarınıza sabır versin ne istiyosunuz adamlardan
erkeklerde lohusalık depresyonuna giriyomuş haberiniz olsun
adamları bunalıma sokmayın yazık
heralde en rahatınız benim ne kaynana ne elti ne görümce kimsem yok annem bile
hiç kimse olmadığı içinde daha rahatım
gerçi bazen kendimi çok yanlız hissediyorum ama napim yapcak bişey yok
aslında benimkiler var olup aslında olmayanlardan
bu dahada kötü
annem bile hiç hastaneye gelirim şunu alalım bunu yapalım gibi şeyler söylemiyo
telefonla konuşuyoruz ama çok kırılıyorum
dün aşımı oldum kolum çok ağrıyo
bebişimin kalp seslerini dinledim çok güzelldi 150 atıyodu iyi dedi hemşire
toplamda 12 kilo almışım 65 le hamile kaldım 77 yim şimdi
80 i bulmam inşallah
Günaydın herkese, nasılsınız ?
hayırlı cumalar kızlar,
rabbim hepimize kolay normal bir doğum nasip etsin.
dün gece sabahı sabah ettim, sağa dön sola dön hiçbirinden memnun olamadım.
bide karnım çok ağrıyo neden bilmiyorum üşütmedim de.. sancı mı oluyo ne oluyo anlamıyorum ki.
çok daralıyorum. bide burnumdan hiç nefes alamıyorum normalmi bu ya?
YArın randevumuz var kısmet olursa oğlumuzu görcez ( bişey duydum, bebek ilk 5 gün yada 28 gün acı hissetmezmiş eğer doğruysa hemen sünnetini yaptıralım sitiyoruz, onu sorcam.birde heyet raporu verirse süper olcak bizim içn maddi açıdan ama verir gibi düşnüyroum doğum sonrasına tabi.birkaç gündürde tansiyonum düşüyo sanırım, akşam çıkışta kilo kontrolü ve bebek için için 30-40 dk lık yürüyorum ark.la.ondan ayrılıp durağa giderken başım dönüyo bide kalabalık yani tamda.kızılayda.otobüste zorlanıyorum oturmam gerekiyo 1 gün boştu oturdum diğeri,nde zorlandım ve dün hem otobüs kalabalıktı hem sıcaktı bayılcaktım montumun düğmelerinide açtım kızın biri saolsun farketi hem kötülediğimi hemde hamileliğimi.yer verdi.ama korkuyorumda.bugünki gelişimle ilgili yazınca normal olduğunu farkettim ama korkuyorum kötü düşersem diye bayılıpta.
2013, benimde uykum arttı bu ara.bende bol bol uyumaya çalışıyrm yakında oğlum alcak uykularımı die.
sude, canım benimde geceleri oluyo ve anlamamaıştım aslında onlar yalancı sancılarmış.
benim gibi bebişinin kafası büyük olan var mı
kızlar hayırlı cumalar hepinize.memleketten annemler geliyor biraz rahatlayacam valla işler artık zor geliyordu.hem yılbaşını da birlikte geçireceğiz Allah izin verirse.bu arada sabah kusmalarım da geçmedi hala bebek doğsa diye sabırsızlanıyorum
ferplex 3 degerlikliymis gyno ferro sanol 2 degerlikli. Az once 2 degerlikli demir ilacinin daha faydali oldugunu okudum. Kafam karisti galiba doktorun yazdigini kullanmiycam. :44: