Günaydın herkese, nasılsınız ?
İyiyi teyzesi sen nasılsın. Haberlerini okudum. Hadi bakalım oğluşun ne kadar büyümüş
Kaynana ile anlaşamamak da zordur herhalde ben hiç cevap neyim veremezdim bi şi deseeee....
hayırlı cumalar kızlar,
rabbim hepimize kolay normal bir doğum nasip etsin.
dün gece sabahı sabah ettim, sağa dön sola dön hiçbirinden memnun olamadım.
bide karnım çok ağrıyo neden bilmiyorum üşütmedim de.. sancı mı oluyo ne oluyo anlamıyorum ki.
çok daralıyorum. bide burnumdan hiç nefes alamıyorum normalmi bu ya?
Ben zaten hiç burnumdan nefes almadım ki.
Yani uyurken. Tabi acayip diş eti problemi yapıyor bu durum
YArın randevumuz var kısmet olursa oğlumuzu görcez ( bişey duydum, bebek ilk 5 gün yada 28 gün acı hissetmezmiş eğer doğruysa hemen sünnetini yaptıralım sitiyoruz, onu sorcam.birde heyet raporu verirse süper olcak bizim içn maddi açıdan ama verir gibi düşnüyroum doğum sonrasına tabi.birkaç gündürde tansiyonum düşüyo sanırım, akşam çıkışta kilo kontrolü ve bebek için için 30-40 dk lık yürüyorum ark.la.ondan ayrılıp durağa giderken başım dönüyo bide kalabalık yani tamda.kızılayda.otobüste zorlanıyorum oturmam gerekiyo 1 gün boştu oturdum diğeri,nde zorlandım ve dün hem otobüs kalabalıktı hem sıcaktı bayılcaktım montumun düğmelerinide açtım kızın biri saolsun farketi hem kötülediğimi hemde hamileliğimi.yer verdi.ama korkuyorumda.bugünki gelişimle ilgili yazınca normal olduğunu farkettim ama korkuyorum kötü düşersem diye bayılıpta.
2013, benimde uykum arttı bu ara.bende bol bol uyumaya çalışıyrm yakında oğlum alcak uykularımı die.
sude, canım benimde geceleri oluyo ve anlamamaıştım aslında onlar yalancı sancılarmış.
Sünnet için babamız erken diyoooooo 2 yaşından sonra yapacakmışız da altın getireceklermiş
Babamız da işin parasında
O da dedi ya dogunca yapılır ya da iki yaşından sonra
benim gibi bebişinin kafası büyük olan var mı
Benim kiiiiiii..... Kocamaaaaaaaannnnmış
. Doktor dedi ki var mı ailede kafası büyük olan.
Benim de dedemin lakabı kocakafagil
Sonra baktı dedi ki bunun her yeri büyük gerçi dedi. 3 hafta. Önden gidiyo benim tosunnnnnn
kızlar hayırlı cumalar hepinize.memleketten annemler geliyor biraz rahatlayacam valla işler artık zor geliyordu.hem yılbaşını da birlikte geçireceğiz Allah izin verirse.bu arada sabah kusmalarım da geçmedi hala bebek doğsa diye sabırsızlanıyorum
Ohhhhhh ne güzellllllll...... Güzel güzel yemeklerrrrrrr işten güçten de kurtulursun artıkkkkk
ferplex 3 degerlikliymis gyno ferro sanol 2 degerlikli. Az once 2 degerlikli demir ilacinin daha faydali oldugunu okudum. Kafam karisti galiba doktorun yazdigini kullanmiycam. :44:
Benim kan hapım gynoferro sanol
Bebek odası süslemeleriiiiiiiii ile alakalı 2013 yaptığın çalışmaları ve fikirleri bekliyoruzzzz
Ya hastane de kaç gün kalacağız kiiii en fazla iki gün. Çok acayip abartılı süslemeler oluyor masa falan kuranlar vs. Şu lohusa şerbeti için hastaneye bardak götürüp götürmeme konusunda kararsızım :44:
Ben hastanede hem bebek şekeri hem de normal çikolata badem şekeri olsun diyorummmmmm
Eve gelenlere de bebek şekeri olsun diyorum. Bebek kurabiyeleri gereksiz pahalı ve de yenilip gidyo işteeee
Mevlüt'ü hiç düşünmemiştim. Bebekler için olan Mevlüt şekeri alırım diyorum. 2013 senin dediğin gibi bir hediye de olabilirrrrr