2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
canım liste kalablıkmış=)))al al bitmiyorrr...bende şu havuzlu hana gitmek istiyrm ama gözüm yemiyor =) yorulurum diye..ben bebişime mevlut kıyafetini beğendim idil baby de onu alayım istiyrm..kendimede bir elbise alayım diyrm..benimde aslında bardağa ihtycm var =)of al al bitmyr=) canım bildiğim kadaryla geçiyor ben gitmedim ama geçenlerde biri öyle yazmıştı hem zaten artıkkredi kartı geçmeyen yer yokk...yarın bende doktora gideceğim umarım herşey yolundadır=)

merhaba kızlar markafonide crazy baby.nin 10 lu hastane cıkışları var.50tl sizce nsl?kalitesini bilen var mı crazy.nin birde fiyatı nsl uygun mu?tşk.

merhaba kızlar markafonide crazy baby.nin 10 lu hastane cıkışları var.50tl sizce nsl?kalitesini bilen var mı crazy.nin birde fiyatı nsl uygun mu?tşk.

daha dun elıme gectı kargo..bende onu aldım..sade beyaz tavsan ıslemelı olan..ınanılmaz guzel kalıtesı var..memnun kalacagına emınım..zaten %100 ppamuk cok da guzel

daha dun elıme gectı kargo..bende onu aldım..sade beyaz tavsan ıslemelı olan..ınanılmaz guzel kalıtesı var..memnun kalacagına emınım..zaten %100 ppamuk cok da guzel

canım benim hoşuma da sallanan tavşanlı olan ve ayıcıklı olan gitti. teşekkür ederim.fiyat olarak uygun mu?

Son düzenleme:
canım benim hoşuma da sallanan tavşanlı olan ve ayıcıklı olan gitti. teşekkür ederim.fiyat olarak uygun mu?

cnm ben de trendyoldan almıstım..sımdı markafonıye da bakayım.. tabıkı uykun 10lusu bıde..genelde 55-60tlden gıder 10luları..bence kacırma.

süperm,ş yaaaaaaaaaaa:):)

aynı şeyimi aldık bilmiyorum ama bende beyaz tavşanlı kız zıbını aldım crayz bebeden 17tl ye ve kalitesi süperdi şimdi pembesini almak istiyorum ama nereye baktıysam pembesi yok ben beyazını alırken bitmişti crayz girsede pembesi yok

herkese merhabaaaaa,

şikayetler başladı birer birer. benim de sırt ve bel ağrlarım hat safhada. ama en buyuk sorunum huzursuz bacak sendromu. akşamları çıldırtıyo beni. önceden de vardı ama su an azdı resmen. yapılabilecek hiç bi şeyde yyokkkkkk sinirden ağlayacak gibi oluyorumm..

kayınvalidesi aramadı, çocuğuma bakmıyo diye üzülenler. keşke yerinizde olsam benim derdim de nasıl sen bakmıcaksın diyeceğim...hamileyim,işimde stresli diye işi bıraktım ama 1 yaşından sonra başlarım diyodum ama kv. çocuğa ben bakarım diyince işler değişti. çünkü görümcemin çocuğuna o baktı ama tam eski kafaaaa. bakmasın daha iyi... bakıcıya guvenmek zor ama referanslı falan bulunursa en azından sunu yedirme, tv acma dersem beni dinlemek zorunda ama kayınvalide nerdeeee makarna patatesle besliyo. pufffffffffffff

canım kızlardan duyduğuma göre kred,i kartı geçiyor ama nakitte kasada % 10 indirim var.ben gitmedimz aten yurtdışındayım da ama çok konusldu oyle aklımda kalmışşş

Son düzenleme:

gerçekten öyle, yarınki alışverişi de halledersek bi kapı süsü-mevlüt şekerleri falan kalır heralde, onu da belki orda beğenirim gösteririm sonra yaptırırlar benim beğendiğimi, artık baya ağırlaştık benim de öyle uzun uzun dolaşmak gözüm almıyo artık, yarın annemle gidicez biz de, gezebildiğimiz alabildiğimiz kadar artık... bebeğin mevlüt kıyafetini de ordan bakabilirim evet idil bebenin ürünleri güzel oluyo, ama bi de pançoda mevlüt için uyabilecek 0-3 ay için krem rengi uzun kollu dantel bi elbise beğenmiştim, ama onun çorabı-saç bandı-patik ayakabısı yok tabi, onları ayrıca alıp uydurmak lazım, indirime girince onu da alabilirim diye düşünüyodum,resmini buldum ekliyorum bunun krem rengi de var...

kendim içinse bizde mevlütte krem rengi üçlü pijama takımlarından giyiliyo süslü püslü olanlarından... evet bardak da lazım, makinada çiziliyolar gelene gidene ikramlık yeni bardaklar da lazım bi de mevlütte ve gelen gidene vermek için şerbet bardağı bakıcam, küçük boy kahve yanı bardaklarından istiyorum, likör bardağı düşünmüştüm baştan ama onlar çok küçük...
ne güzel görüceksin kızını bizim daha çok var 15 ocakta gidicez biz, inşallah herşey yolundadır canım...

Solu değil sağı seviyormuş benim oğlum . Yanlış demişim

hım annesi demekki erkek bebişler sağı kız bebişler solu seviyomuş bu arada şaka bi yana ben mümkün olduğunca sağ tarafıma yatmamaya çalışıyorum bi yerde okumuştum hamileler için sol yanınıza yatın yazıyordu ve ben gariptir sağıma yatınca rahat edemiyorum gerçekten .okuduğum yazıdanmı etkilendim acep psikolojikmi ne

Son düzenleme:

benimde bi tek eksiğim bebeğimin hastane çıkışı takımı.onuda ben getiricem sakın alma diyen 2-3 tanıdık var ondan almadım inşallah son anda açıkta kalmaz bebişim acaba arayıp sorsammı hastane çıkışı getircem diyenlere ne zaman getirceklerini

çalışmak daha güzel canım emin ol
evde yat yat bir yere kadar
işteyken tamam stres var ama
değişik kişilerle karşılaşıyorsun
olay var ekşın var
ne bileyim kafan dağılıyordur
takacak bir şey bulamıyorsundur kafana
ohhhhhhhhh misler gibi

eşim balık burcu benim
ideal eş güzelim kendileri
aileye düşkün çok duygusal
romantik, ve ince düşünceli
hem anneciğine hem eşine düşkünnnnn
misssss yani missssssssssssssssssssss

güzel haberlerini bekliyoruz canımmmm

bende ki kv olayı daha farklı canım bende hayatta istemem bakmasını ama insan oğlu hem istemiyorum hemde eltiminkin ebkaıyor diye kuduruyorum eltimler tayin isteyecek tayin isterlerse çocuğa kim bakacak diyor ağzımın ucuna kadar geliyr susuyorum biizmkine nasıl el bakıyorsa onunkinede bakarlar diye:).) işte yazık iyide olsalar kötüde olsalar yok yani yaranamıyorlar:)

Canlar uyku ile alakalı bi yazıdan bir paragraf
Sizinle paylaşmak istedim

"Büyüme hormonu ve prolaktin yükselişi: Prolaktin ve büyüme hormonu saat 2400'te en yüksek seviyeye ulaşır. Bu saatlerde kişi mutlaka uykuda olmalıdır, çünkü büyüme hormonu çocuklara tesir ettiği gibi, her yaştaki insana da tesir eder. Büyüme hormonu protein yapımını ve depolanmasını artırır. Hücre çoğalmasına ve farklılaşmasına tesir ederek bütün vücudun büyümesini sağlar, yağ dokusundan kana yağ asidinin geçişini artırır. Serbest yağ asitlerinden enerji elde edilir. Karaciğerde glikoz yapımını artırır, pankreasta insülin salınımını artırır, iskelet kasında ve bazı dokularda glikoz tutulmasını azaltır. Saat 2400'te en yüksek seviyeye ulaşan prolaktin 0500-0600'da en düşük seviyeye iner, gebelikte normale göre 10-20 kat daha fazla salgılanan bu hormon vasıtasıyla merhameti ve şefkati sonsuz Rabbimiz, dünyaya gelecek yavrunun beslenmesi için, annenin meme bezlerinin gelişmesini ve süt salgılamasını artırır. (Şekil 1) "

cnm ben hastane cıkısı aldım 10lu..sade beyaz tavsan ıslemelrı saten olan.bebek dogdugunda kırmızı mor gıbı bı rengı oluyo bende beyaz gıyınsınde rengı acılsın dedım D beyazlar ıcınde olsun oglusum..karısık seylerı sevmıyorum...soft olmalı...

bende aynıyım her yerim ağrıyo bi türlü rahat edemiyorum yatakta
her yerime yastık koyuyorum belime bacak arama göbeğimin altına bi tanede yedek
bu kadar yastıkla bile kendimi rahatlatamıyorum nolcak bizim bu halimiz

burdaki bebişlerin çoğu balık olucak sanırım
benim ablam balık çok duygusal hemde baya bi duygusal yani
o kdar çok duygusal olmasını istemem oğlumun

kızlar çok fazla kıyafet almayın bence sonra giyilmiyo yazık oluyo

ben az kıyafet aldım bebiş doğunca kilosuna ve havaya göre uygun olanları alcam ki ziyan olmasın
şimdilik ilk doğduğunda lazım olabilecekleri aldım
oğlumdada öyle yapmıştım
yetmedikçe boyuna göre almıştım hem her aldığımı giydi hemde huzuri masraf yapmamış oldum

kızlar allah kocalarınıza sabır versin ne istiyosunuz adamlardan
erkeklerde lohusalık depresyonuna giriyomuş haberiniz olsun
adamları bunalıma sokmayın yazık

heralde en rahatınız benim ne kaynana ne elti ne görümce kimsem yok annem bile
hiç kimse olmadığı içinde daha rahatım
gerçi bazen kendimi çok yanlız hissediyorum ama napim yapcak bişey yok
aslında benimkiler var olup aslında olmayanlardan
bu dahada kötü
annem bile hiç hastaneye gelirim şunu alalım bunu yapalım gibi şeyler söylemiyo
telefonla konuşuyoruz ama çok kırılıyorum

dün aşımı oldum kolum çok ağrıyo
bebişimin kalp seslerini dinledim çok güzelldi 150 atıyodu iyi dedi hemşire
toplamda 12 kilo almışım 65 le hamile kaldım 77 yim şimdi
80 i bulmam inşallah

ya arkadaşım free por ne anlamadım bi de meb kötü bi şey değil ki milli eğitim bakanlığı nin sitesi. yani ben bi şey anlamadım. kısacası kendini boşuna üzme yaaaa:))
ilk 3 harfini yazdım canım. ayıp bişey işte. meb niye gelmiş oraya onu da anlamadım dün düşündüm ben ondan mebe girmemiştim diye hatırlıyorum. sanırım şeytan benle oynuyo tvde izliyoruz ev bile yakıyo

hoşbulduk canım sağol. haklısın ama düşünmekten kurtulamıyorum peki nasıl oldu da o yazı oraya geldi diye... inşallah bir an önce unuturum. bebeğimizin mutluluğunu yaşayamaz olduk evde. bu sabah ben okula gideceğim diye benden önce kalkmış bana kahvaltı sofrası hazırlamış herşey vardı sofrada ağladım çok üzüldüm... ben ağlayınca o da ağladı.

Öbür mesele için de adam o kadar yemin etmiş yapmamıştır. Hem bence senin bu işten anladığını bildiği için cesaret de edemez böyle bi şi yapmaaaaayyyyaaaaaa

ben dedim ki ona benimle küsken girmişsindir. o da diyor ki benim 4 ay bile orda aklıma böyle şeyler gelmedi kaldı ki burda seninle küsken moralim bozuk böyle şeyler mi aklıma gelecek diyor. ayrıca ben por..cu bir adam mıyım yaa hamilesin diye kızmıyorum bak sana diyor.
peki kim yaptı :44: :18:gerçi ilk açtığımda google girdim mi onu da tam hatırlamıyorum sanki girdim o zaman yoktu sonra birkaç uygulama indirdim ondan sonra geldi gibi oldu. çok ilginçti. uuuuf

kızlaaaaaaaaar bebeğimin ismine yardımcı olun lütfeeeeen çok karasızım

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...3447-minik-kizima-isimlutfen-fikir-verin.html

benim de bebeğimin henüz adı yok. bu ara saçma sapan konularla uğraşmaktan bunu bile düşünemez olduk.

BU ARADA HERKES GERGİN SANIRIM BÖYLE BİR DÖNEME Mİ GİRDİK ACABA

Kızlar bu arada doktor en son şeker yüklemede bana bebeğimin kafasının 2 hafta ileride olduğunu söyledi. kafa içi yapıların gelişimi normal ama dedi. ben de normal doğum yapamayacak mıyım dedim bunu söylemek için erken dedi. babamızın da kafası büyük

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…