canım liste kalablıkmış=)))al al bitmiyorrr...bende şu havuzlu hana gitmek istiyrm ama gözüm yemiyor =) yorulurum diye..ben bebişime mevlut kıyafetini beğendim idil baby de onu alayım istiyrm..kendimede bir elbise alayım diyrm..benimde aslında bardağa ihtycm var =)of al al bitmyr=) canım bildiğim kadaryla geçiyor ben gitmedim ama geçenlerde biri öyle yazmıştı hem zaten artıkkredi kartı geçmeyen yer yokk...yarın bende doktora gideceğim umarım herşey yolundadır=)kızlar,
yarın benim mevlüt ve hastane pijamalarım, emzirme atleti-sütyeni, lohusa şerbeti için bardaklar falan, bunun gibi evin bikaç eksiği için çarşıya gidicez, gitmişken havuzluhana da uğrarız belki çok yorulmazsam, göğüs ucu çatlak kremi göğüs pedi küvet filesi,emzirme destek yastığı gibi bikaç küçük eksiğimiz kalmıştı yine gördükçe de çıkar bişeyler... havuzlu handa kredi kartı geçiyo mu diye sorucaktım, ona göre yanıma nakit para alayım...
merhaba kızlar markafonide crazy baby.nin 10 lu hastane cıkışları var.50tl sizce nsl?kalitesini bilen var mı crazy.nin birde fiyatı nsl uygun mu?tşk.
daha dun elıme gectı kargo..bende onu aldım..sade beyaz tavsan ıslemelı olan..ınanılmaz guzel kalıtesı var..memnun kalacagına emınım..zaten %100 ppamuk cok da guzel
canım benim hoşuma da sallanan tavşanlı olan ve ayıcıklı olan gitti. teşekkür ederim.fiyat olarak uygun mu?
Ayyy hiççç sorma. Ben heeeeep üstümü acıyorum. Eşimde refleks oldu artık üstünü ört demek. Artık çift giyinip yatıyorum. badi ve tayt üstüne pijamaaannem diyo ki babannen bile bu kadar giyinmiyoooooo
Dön sağa dön solaaaa. Telden oyun oynaaaa. Nete girer. Dua okuuu. Olmadı bi mutfak turuöyleeee uyumaya çalışıyoruz.
Oğluşum da bi vuruyo ki sanıyorum ki bacağını falan çıkaracak aşağıdan
Aklıma geldi benim yeğen doğarken normal doğuma almışlar. Sonra bizim bücürrrrr elini çıkarmış vajinadan doktorun elini tutmuşşşşşdoktor şok tabi hayatımda böyle bi şi görmedim demiş. Bizim veled elini çıkarına oradan mecbur sezeryanla aldılar ...
Bi görseniz şimdi iki yaşında acayip sempatik veeeee sıcak kanlı bi şi. Doğumundan belli diyoruz biz de
daha dun elıme gectı kargo..bende onu aldım..sade beyaz tavsan ıslemelı olan..ınanılmaz guzel kalıtesı var..memnun kalacagına emınım..zaten %100 ppamuk cok da guzel
canım kızlardan duyduğuma göre kred,i kartı geçiyor ama nakitte kasada % 10 indirim var.ben gitmedimz aten yurtdışındayım da ama çok konusldu oyle aklımda kalmışşşkızlar,
yarın benim mevlüt ve hastane pijamalarım, emzirme atleti-sütyeni, lohusa şerbeti için bardaklar falan, bunun gibi evin bikaç eksiği için çarşıya gidicez, gitmişken havuzluhana da uğrarız belki çok yorulmazsam, göğüs ucu çatlak kremi göğüs pedi küvet filesi,emzirme destek yastığı gibi bikaç küçük eksiğimiz kalmıştı yine gördükçe de çıkar bişeyler... havuzlu handa kredi kartı geçiyo mu diye sorucaktım, ona göre yanıma nakit para alayım...
canım liste kalablıkmış=)))al al bitmiyorrr...bende şu havuzlu hana gitmek istiyrm ama gözüm yemiyor =) yorulurum diye..ben bebişime mevlut kıyafetini beğendim idil baby de onu alayım istiyrm..kendimede bir elbise alayım diyrm..benimde aslında bardağa ihtycm var =)of al al bitmyr=) canım bildiğim kadaryla geçiyor ben gitmedim ama geçenlerde biri öyle yazmıştı hem zaten artıkkredi kartı geçmeyen yer yokk...yarın bende doktora gideceğim umarım herşey yolundadır=)
Solu değil sağı seviyormuş benim oğlum . Yanlış demişim
aynı şeyimi aldık bilmiyorum ama bende beyaz tavşanlı kız zıbını aldım crayz bebeden 17tl ye ve kalitesi süperdi şimdi pembesini almak istiyorum ama nereye baktıysam pembesi yok ben beyazını alırken bitmişti crayz girsede pembesi yok
bende çalışmaktan bi kurtulamadım hangisi daha iyi bilmiyorum. gerçi işimden memnunum rahatım.
izne bi çıkmak istiyorum sabah uyanmak çok zor geliyor artık, bi taraftan da hiç istemiyorum çünkü kaynanam
bana yakın oturuyo zırt pırt çağırıyo veya ben evde olunca gelmek istiyo.
karın çok yağdığı gün işe gidemedim yattım evde. en aşağı yüz kere aradı ğşenmezsen çık gel bilmem ne.
dedim anne çıkabilcek gibi olsam işe giderdim zaten. bana gelcekti sonra allahtan sularım kesikti vazgeçti.
böyle olunca da ayrı bi sıkıntı
Öğlen uyukusuuuuuuu
PAPATYACIM ben de geceuyuyabileyim diye dün gündüz uyumadım
Ama bugün dayanamadımmmm...
Ben de Şubat'ta falan doğsa diyorummmmmm
Kızlar benim oğlumun burcu balık olacakkkkkkk
Balık erkeğini hiç bilmem ama kızları bayaaaaa zorrr
canım liste kalablıkmış=)))al al bitmiyorrr...bende şu havuzlu hana gitmek istiyrm ama gözüm yemiyor =) yorulurum diye..ben bebişime mevlut kıyafetini beğendim idil baby de onu alayım istiyrm..kendimede bir elbise alayım diyrm..benimde aslında bardağa ihtycm var =)of al al bitmyr=) canım bildiğim kadaryla geçiyor ben gitmedim ama geçenlerde biri öyle yazmıştı hem zaten artıkkredi kartı geçmeyen yer yokk...yarın bende doktora gideceğim umarım herşey yolundadır=)
herkese merhabaaaaa,
şikayetler başladı birer birer. benim de sırt ve bel ağrlarım hat safhada. ama en buyuk sorunum huzursuz bacak sendromu. akşamları çıldırtıyo beni. önceden de vardı ama su an azdı resmen. yapılabilecek hiç bi şeyde yyokkkkkksinirden ağlayacak gibi oluyorumm..
kayınvalidesi aramadı, çocuğuma bakmıyo diye üzülenler. keşke yerinizde olsambenim derdim de nasıl sen bakmıcaksın diyeceğim...hamileyim,işimde stresli diye işi bıraktım ama 1 yaşından sonra başlarım diyodum ama kv. çocuğa ben bakarım diyince işler değişti. çünkü görümcemin çocuğuna o baktı ama tam eski kafaaaa. bakmasın daha iyi... bakıcıya guvenmek zor ama referanslı falan bulunursa en azından sunu yedirme, tv acma dersem beni dinlemek zorunda ama kayınvalide nerdeeee makarna patatesle besliyo. pufffffffffffff
canım kızlardan duyduğuma göre kred,i kartı geçiyor ama nakitte kasada % 10 indirim var.ben gitmedimz aten yurtdışındayım da ama çok konusldu oyle aklımda kalmışşş
aynı şeyimi aldık bilmiyorum ama bende beyaz tavşanlı kız zıbını aldım crayz bebeden 17tl ye ve kalitesi süperdi şimdi pembesini almak istiyorum ama nereye baktıysam pembesi yok ben beyazını alırken bitmişti crayz girsede pembesi yok
selam güzel mart anneleriiiiiiiiuyumakta çok sıkıntı çekiyorum sağa dönüyorum sola dönüyorum yok vücudum çok ağrıyo son günlerde bi de oğluşum sanırım sağa yer yapmış sağa yatsam iyice kürek kemiğime kadar giriyo sola dönsem sağ tarafı tekmelerle zıplatıyo azcık da sol tarafa geçiyim yer müsait demiyo sıpam geceleri nerdeyse hiç uyuyamıyorum çok sık kalkıyorum bi de yorganı belime kadar çekebiliyorum göğsüme kadar çeksem nefesim daralıyo çok kötü oluyorum
Öğlen uyukusuuuuuuu
PAPATYACIM ben de geceuyuyabileyim diye dün gündüz uyumadım
Ama bugün dayanamadımmmm...
Ben de Şubat'ta falan doğsa diyorummmmmm
Kızlar benim oğlumun burcu balık olacakkkkkkk
Balık erkeğini hiç bilmem ama kızları bayaaaaa zorrr
ya arkadaşım free por ne anlamadım bi de meb kötü bi şey değil ki milli eğitim bakanlığı nin sitesi. yani ben bi şey anlamadım. kısacası kendini boşuna üzme yaaaa:))
sonsyyy canım hoşgeldinn. eşin geldi bu baya girmez diyodum.. kayınvalidene gitmene ve iyi geçmesine çok sevindim.
yalnız sen de benim gibi şüpheci ve takıntılısın sanırım :26: bende öyleyim bilgisayarını mailini ayrı kontrol ederim. halbuki
öyle biri de değildir kocam. tam tersi. en ufak kulağıma gelen bişeyde sorgularım binbir yeminler vs.
ama adamcağız yapmadıysa ki yapmamıştır o kadar kurana yemin etmiş, günahına girme. düşünme böyle şeyler
o şimdi senin yanında. en güzel zamanlarınız. şeytan uğraşıyodur. karı kocanın arasını bozmıcakta napıcak.
en kötü ihtimalle allah korusun açtıysa bile napabilirsin ki, o kadar yemin edip günaha girdi. kendi vicdanı da rahat değildir.
senden geçti artık. ama sen iyi düşün iyi olsun.
Öbür mesele için de adam o kadar yemin etmiş yapmamıştır. Hem bence senin bu işten anladığını bildiği için cesaret de edemez böyle bi şi yapmaaaaayyyyaaaaaa
kızlaaaaaaaaar bebeğimin ismine yardımcı olun lütfeeeeen çok karasızım
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...3447-minik-kizima-isimlutfen-fikir-verin.html