2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
gunaydin 2013anneleri ve minnaklari... cok erken kalktik biseyler atistirdik ve tekrar yatisa geciyoruz oglusumla..bbbb

Günaydınnn canlar. Hepinize iyi cumalar. Bu hafta dahada ağırlaşmaya başladık sanırım. Ben ilk 3 aylık dönemde uykuya meyilliydim. Şimdi yine hep uyuyasım var. Neyseki yarın bol bol dinleneceğiz Bol tekmeli bir gün dilerim. Öpüldünüz

Canım çok etkilendim şimdi Bende kaç sene evvel kızımı rüyamda görmüştüm. Adı Elif Esra idi. Babasına çok benziyordu. Umarım gerçekten de benzer. Bu nedenle bende Elif koymaya karar vermiştim. Elif iyidir. Candır. Hadi adıyla yaşasın Elif Kızımız Peki oğlumuzun ismi ne olacak bu durumda?

kuran-ın nuruyla nurlanmak
kevser suyuyla aklanmak
sırattan geçip
hz Muhammet sav'in
sancağı altında toplanmak dileğiyle
HAYIRLI CUMALAR

Kızlar herkese günaydın..

dün 30. hafta kontrolümüz vardı..

Bebeğim kocaman olmuş ama yüzünü dönmedi malesef.

1400 g 40 cm haftasına göre standart sanırım.

ben de sadece 1 kilo almışım.Doktorum sana ne ısmarlayayım dedi.Ben de kendimi çıkışta kebapçıya atıcam dedim.

Eşimle daha yeni tartışmıştık kilo yüzünden bu da ona kapak oldu

toplamda 10,5 kilo almış oluyorum. inş 15 ile bitirebilriz.20 kiloyu gözden çıkarmıştım ama 15 olsa fena olmaz..

dün odası için duvar kağıtları da beğendik.yılbaşı ertesi yapılacak. sadece perdemiz kaldı. oda tamam sayılır.

kızlar hastanede ,eve çıkınca ve mevlütte ne ikram edeceğime hala karar veremedim.Sizler ne yapacaksınız.

Hastanede çikolata , evde şerbet kurabiye, mevlütte bebek şekeri düşünüyorum.ama sayıları da netleştirmek zor. hastaneye kimler gelir eve kimler gelir fazla yaptırsan ucuz şeyler değil ne yapsak?

günaydın cnm evet hiçbiri ucuz şeler değil malesef

bende hastanede çikolata alırım pek gelen olmaz heralde en yakınlar gelir mevlütte de bebek şekeri yaptırıcam biberonlu beğendim bir tane hem mıktatıslı hem içinde badem şekeri var :44: herkese hatıra olur ama doğum olduktan sonra siparişini vericem mevlütü kırkı çıknıca yapıcam nede olsa

günaydın canımmmmmmm
aaaaaaaaaa hayret şulecim sen yarın evde misin?
böyle bir hataya düşmezdin sen, gezecek bir yer bulurdun kuzum

tam netleşmemekle birlikte oğlumuzun da adı eren olacak sanırım teyzesi
bu arada dün mesajına cevap verdim ama görmedin sanırım
kokulu sabun sormuştun ya
english home de var, canım hem de yüzde elliye girmişti
şekilleri ve kokuları çok hoştu
bir de tepe home da görmüştüm
kokulu sabun ve şekilli kokulu mum
belki işine yarar tatlım

pınarcım ben böyle şeyleri ilk defa buradan öğreniyorum
şimdiye kadar hiç bebek mevlüdüne falan gitmedim
ama sizin anlattıklarınızdan çok heveslendim yapmaya karar verdim o yüzden burada paylaştığınız her şeyi kopya çekiyorum

oda hazırlıklarınız ise neredeyse bitmiş
hayırlı uğurlu olsun
sağlıkla yaşayın içinde inşallah

ankaradan herkese günaydınnnnnnnnnnnnnn
bebeklere de günaydınnnnnnnnnnnnnn
veeeeeeeeee
sıkıntının bize uğramadığı, sağlıklı olduğumuz bu günde dualarımızın kabul olması dileğiyleeee
herkese hayırlı cumalarrrrrrrrrrr

kurtlar gibi açız
bebelerimi doyurayım da geleyim teyzeleri
çok acıktı kuzucuklarr

ya 2 gündür okuyorum fırsat bulamadım yazmaya umarım herkes çok iyidir..

önceliklee papatya diyorum, bebişlerin sağlı olmasına çooook sevindim maşallah, oğluşun uyanık olcak galiba, kızına bişi kaptırmamış, maşallah kilosuna..

bizim de randevumuz haftaya cuma, inşallah herşey normaldir..

gece uyuyamayanlar, sağa sola dönüp yatakta zıplayıp duranlar.. off off bende hiç rahat edemiyorum, geceleri ayaklarımı kocişin üstüne atıp uyumaya çalışıyorum. yastıklarla boğuşup duruyorum... sabır sabırr 2.5 ay kaldı nerdeyse...

haftaya şu sınavları vereyim kızım için fink atıcam çarşıda pazarda..

Bu hafta dahada ağırlaşmaya başladık sanırım. Ben ilk 3 aylık dönemde uykuya meyilliydim. Şimdi yine hep uyuyasım var.

benim de aynı yine ilk zamanlar gibi çok uykum geliyor. bir de horluyormuşum eşim diyor ki sana ne olmuş böyle ben seni böyle bırakmamıştım bana benzemişsin diyor

benim de aynı yine ilk zamanlar gibi çok uykum geliyor. bir de horluyormuşum eşim diyor ki sana ne olmuş böyle ben seni böyle bırakmamıştım bana benzemişsin diyor

bende çok uyuylamaya başladım benm eşimde horladıgımı söylüyordu ben inanmıyodum dün telefona çekmiş sesimi :)))

bak gördün m adamcağız geldiği bi kaç haftanız iyi geçsin diye uğraşıyo kahvaltı hazırlamış yinede. gözlerim doldu okuyunca zaten ağlamaya yer arıyorum. ikinizin o halini hayal ettim birden

değer mi ya 3 günlük dünya. o google şerefsizi varya bence artık otomatik çıkartıyo böyle şeyleri hiç girmesen bile.

sakın zehir etme günleri o gidince çok pişman olursan. bol bol euzu besmele çek. şeytan uzak dursun.

Selam canım. Ben hastane için çikolata (paketlerin üstünde adı yazıcak), güllü lokum, ve aldığım şeker ağacına asılacak kendi hazırlyacağım hediye şekerler dağıtmayı düşünüyorum.

Mevlütde annem ve kayın valide birşeyler hazırlayacaklaklar. Ben ilave olarak yine şeker ağacım ve şekerler (ama bu şekerlerin içinde şeker olmayacak lavanta olacak), sepet içinde alacağım küçük kutulara koyacağım lokumlar ve ayrıca mevlüte özel küçük keselerin içine sabunlar koyacağım. Bu hafta siparişlerimi veriyorum. Haftaya yapmaya başlarım herhalde.

hayırlı cumalar kızlar,

rabbim hepimize kolay normal bir doğum nasip etsin.

dün gece sabahı sabah ettim, sağa dön sola dön hiçbirinden memnun olamadım.

bide karnım çok ağrıyo neden bilmiyorum üşütmedim de.. sancı mı oluyo ne oluyo anlamıyorum ki.

çok daralıyorum. bide burnumdan hiç nefes alamıyorum normalmi bu ya?

günaydın güzell anneler.umarım hepiniz iyisinizdir bebişkolarınızla beraber.horlama konusu :) aynı sorun bende de var ve gayet horlamadansa kükreme modundaymışım.yattığım oda da kalorifer açık olmamasına karşın burnumda çok kuruyo.doktoruma sordum çok normalmış bu dönemde burun kuruluğu ve horlama.eee bebişler büyüdü rahat nefes alamıyoruz ne yapalım iyi olsunlarda

YArın randevumuz var kısmet olursa oğlumuzu görcez ( bişey duydum, bebek ilk 5 gün yada 28 gün acı hissetmezmiş eğer doğruysa hemen sünnetini yaptıralım sitiyoruz, onu sorcam.birde heyet raporu verirse süper olcak bizim içn maddi açıdan ama verir gibi düşnüyroum doğum sonrasına tabi.birkaç gündürde tansiyonum düşüyo sanırım, akşam çıkışta kilo kontrolü ve bebek için için 30-40 dk lık yürüyorum ark.la.ondan ayrılıp durağa giderken başım dönüyo bide kalabalık yani tamda.kızılayda.otobüste zorlanıyorum oturmam gerekiyo 1 gün boştu oturdum diğeri,nde zorlandım ve dün hem otobüs kalabalıktı hem sıcaktı bayılcaktım montumun düğmelerinide açtım kızın biri saolsun farketi hem kötülediğimi hemde hamileliğimi.yer verdi.ama korkuyorumda.bugünki gelişimle ilgili yazınca normal olduğunu farkettim ama korkuyorum kötü düşersem diye bayılıpta.

2013, benimde uykum arttı bu ara.bende bol bol uyumaya çalışıyrm yakında oğlum alcak uykularımı die.

sude, canım benimde geceleri oluyo ve anlamamaıştım aslında onlar yalancı sancılarmış.

Yaa sorma canım işte hamilelik beni çok etkiledi. Malesef ayda 1-2 kez şehir dışına çıkabiliyorum artık. 2 haftada birde hafta sonunu evde geçiriyorum . Çok yazık bana değil mi

Ayyy ben Eren ismine bayılırım. Erkek kardeşime Eren ismini çok istemiştik. Hatta kararda vermiştik. Ama babam sağolsun nüfus dairesine gittiğinde Ercan mıydı Eren miydi derken o anda Ercanı seçmiş kendi kendine. İlerde oğlum olursa inşallah düşünüyorum bu ismi

Canım çok sağol. English home sayfasına baktım. Orda çok güzel koku keseleri var.10 lu, 16 lı paketler halinde. Onun üstüne birde bebek figürlü birşey ekleyip, Elifimden güzel bir not ile gelen misafirle teşekkür notu hazırladıkmı süper olur. Hem tanesi maksimum 3TL'ye falan gelir. 50 tane hazırlasam 150 TL Süper süper . Sabunla bu kokulu keseleri bir karşılaştırayım ikisinden birine karar vericem.

canım bende de aynı sıkıntı var bazen yerime sığamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…