Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet teyzesi maşallahhhhh
şulecim kız kardeşimin eşi rüyasında bizim kızı görmüş
adı ne diye sorunca
eşim de kızımızın adı elif demiş
ayyyyyy pek bi etkilendik, sanırım kızına adaş geliyorrr
günaydın cnm evet hiçbiri ucuz şeler değil malesefKızlar herkese günaydın..
dün 30. hafta kontrolümüz vardı..
Bebeğim kocaman olmuş ama yüzünü dönmedi malesef.
1400 g 40 cm haftasına göre standart sanırım.
ben de sadece 1 kilo almışım.Doktorum sana ne ısmarlayayım dedi.Ben de kendimi çıkışta kebapçıya atıcam dedim.
Eşimle daha yeni tartışmıştık kilo yüzünden bu da ona kapak oldu
toplamda 10,5 kilo almış oluyorum. inş 15 ile bitirebilriz.20 kiloyu gözden çıkarmıştım ama 15 olsa fena olmaz..
dün odası için duvar kağıtları da beğendik.yılbaşı ertesi yapılacak. sadece perdemiz kaldı. oda tamam sayılır.
kızlar hastanede ,eve çıkınca ve mevlütte ne ikram edeceğime hala karar veremedim.Sizler ne yapacaksınız.
Hastanede çikolata , evde şerbet kurabiye, mevlütte bebek şekeri düşünüyorum.ama sayıları da netleştirmek zor. hastaneye kimler gelir eve kimler gelir fazla yaptırsan ucuz şeyler değil ne yapsak?
Günaydınnn canlar. Hepinize iyi cumalar. Bu hafta dahada ağırlaşmaya başladık sanırım. Ben ilk 3 aylık dönemde uykuya meyilliydim. Şimdi yine hep uyuyasım var. Neyseki yarın bol bol dinleneceğiz Bol tekmeli bir gün dilerim. Öpüldünüz
Canım çok etkilendim şimdi Bende kaç sene evvel kızımı rüyamda görmüştüm. Adı Elif Esra idi. Babasına çok benziyordu. Umarım gerçekten de benzer. Bu nedenle bende Elif koymaya karar vermiştim. Elif iyidir. Candır. Hadi adıyla yaşasın Elif Kızımız Peki oğlumuzun ismi ne olacak bu durumda?
Kızlar herkese günaydın..
ben de sadece 1 kilo almışım.Doktorum sana ne ısmarlayayım dedi.Ben de kendimi çıkışta kebapçıya atıcam dedim.
toplamda 10,5 kilo almış oluyorum. inş 15 ile bitirebilriz.20 kiloyu gözden çıkarmıştım ama 15 olsa fena olmaz..
dün odası için duvar kağıtları da beğendik.yılbaşı ertesi yapılacak. sadece perdemiz kaldı. oda tamam sayılır.
kızlar hastanede ,eve çıkınca ve mevlütte ne ikram edeceğime hala karar veremedim.Sizler ne yapacaksınız.
Hastanede çikolata , evde şerbet kurabiye, mevlütte bebek şekeri düşünüyorum.ama sayıları da netleştirmek zor. hastaneye kimler gelir eve kimler gelir fazla yaptırsan ucuz şeyler değil ne yapsak?
Bu hafta dahada ağırlaşmaya başladık sanırım. Ben ilk 3 aylık dönemde uykuya meyilliydim. Şimdi yine hep uyuyasım var.
benim de aynı yine ilk zamanlar gibi çok uykum geliyor. bir de horluyormuşum eşim diyor ki sana ne olmuş böyle ben seni böyle bırakmamıştım bana benzemişsin diyor
hoşbulduk canım sağol. haklısın ama düşünmekten kurtulamıyorum peki nasıl oldu da o yazı oraya geldi diye... inşallah bir an önce unuturum. bebeğimizin mutluluğunu yaşayamaz olduk evde. bu sabah ben okula gideceğim diye benden önce kalkmış bana kahvaltı sofrası hazırlamış herşey vardı sofrada ağladım çok üzüldüm... ben ağlayınca o da ağladı.
ben dedim ki ona benimle küsken girmişsindir. o da diyor ki benim 4 ay bile orda aklıma böyle şeyler gelmedi kaldı ki burda seninle küsken moralim bozuk böyle şeyler mi aklıma gelecek diyor. ayrıca ben por..cu bir adam mıyım yaa hamilesin diye kızmıyorum bak sana diyor.
peki kim yaptı :44: :18:gerçi ilk açtığımda google girdim mi onu da tam hatırlamıyorum sanki girdim o zaman yoktu sonra birkaç uygulama indirdim ondan sonra geldi gibi oldu. çok ilginçti. uuuuf
Kızlar herkese günaydın..
günaydın canımmmmmmm
aaaaaaaaaa hayret şulecim sen yarın evde misin?
böyle bir hataya düşmezdin sen, gezecek bir yer bulurdun kuzum
tam netleşmemekle birlikte oğlumuzun da adı eren olacak sanırım teyzesi
bu arada dün mesajına cevap verdim ama görmedin sanırım
kokulu sabun sormuştun ya
english home de var, canım hem de yüzde elliye girmişti
şekilleri ve kokuları çok hoştu
bir de tepe home da görmüştüm
kokulu sabun ve şekilli kokulu mum
belki işine yarar tatlım
hayırlı cumalar kızlar,
rabbim hepimize kolay normal bir doğum nasip etsin.
dün gece sabahı sabah ettim, sağa dön sola dön hiçbirinden memnun olamadım.
bide karnım çok ağrıyo neden bilmiyorum üşütmedim de.. sancı mı oluyo ne oluyo anlamıyorum ki.
çok daralıyorum. bide burnumdan hiç nefes alamıyorum normalmi bu ya?