- 27 Ağustos 2012
- 710
- 0
ahhh ahhhh...ben hangi birini saysam acaba:44:
daha 3 ay var :26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahhh ahhhh...ben hangi birini saysam acaba:44:
selam güzel mart anneleriiiiiiii uyumakta çok sıkıntı çekiyorum sağa dönüyorum sola dönüyorum yok vücudum çok ağrıyo son günlerde bi de oğluşum sanırım sağa yer yapmış sağa yatsam iyice kürek kemiğime kadar giriyo sola dönsem sağ tarafı tekmelerle zıplatıyo azcık da sol tarafa geçiyim yer müsait demiyo sıpam geceleri nerdeyse hiç uyuyamıyorum çok sık kalkıyorum bi de yorganı belime kadar çekebiliyorum göğsüme kadar çeksem nefesim daralıyo çok kötü oluyorum
selam güzel mart anneleriiiiiiii uyumakta çok sıkıntı çekiyorum sağa dönüyorum sola dönüyorum yok vücudum çok ağrıyo son günlerde bi de oğluşum sanırım sağa yer yapmış sağa yatsam iyice kürek kemiğime kadar giriyo sola dönsem sağ tarafı tekmelerle zıplatıyo azcık da sol tarafa geçiyim yer müsait demiyo sıpam geceleri nerdeyse hiç uyuyamıyorum çok sık kalkıyorum bi de yorganı belime kadar çekebiliyorum göğsüme kadar çeksem nefesim daralıyo çok kötü oluyorum
Oğluşummmm beni görmek tanımak, benim kokumu duymak sütümün tadına bakmak için hazırlanıyormuş
Ben de senin için hazırlanıyorum Everest prensimmmmmmmmmmmm
anacım sabah kac da kalkıyorsunuz da oglen uyumaya vakıt buluyosunuz:44:ben sabaha dogru uykuya gecıyorum 11 de de anca kalkıyorum..:26:
Ayyy hiççç sorma. Ben heeeeep üstümü acıyorum. Eşimde refleks oldu artık üstünü ört demek. Artık çift giyinip yatıyorum. badi ve tayt üstüne pijamaaannem diyo ki babannen bile bu kadar giyinmiyoooooo
Dön sağa dön solaaaa. Telden oyun oynaaaa. Nete girer. Dua okuuu. Olmadı bi mutfak turu öyleeee uyumaya çalışıyoruz.
Oğluşum da bi vuruyo ki sanıyorum ki bacağını falan çıkaracak aşağıdan
Aklıma geldi benim yeğen doğarken normal doğuma almışlar. Sonra bizim bücürrrrr elini çıkarmış vajinadan doktorun elini tutmuşşşşş doktor şok tabi hayatımda böyle bi şi görmedim demiş. Bizim veled elini çıkarına oradan mecbur sezeryanla aldılar ...
Bi görseniz şimdi iki yaşında acayip sempatik veeeee sıcak kanlı bi şi. Doğumundan belli diyoruz biz de
ılahı cemreeee everest prensı ne kız,en yüksek prens mi
ben de sürekli yattığım için yatmanın ne demek oldoğunu çok iyi biliyorum canım maaleseffffff
Maşallah yeğenine allah uzun ömürler versin senin eşin yine ne güzel üstünü ört diyomuş bnmki mumya gibi dolanıyo yorgana uyandırmadan alamıyorumda son günlerde uyurken dirsek atmaya başladı bi de çok korkuyoruz bişey olcak diye :26: koskoca yatakta göbüşü koycak yer bulamıyoruz iyi mi
benim kızımda solu seviyo teyzesi bazen yatar pozisyonda göbişime bakıyorum sol tarafım kalkmış oval bişekilde minnoşumun kafasımı bilmem çok komik duruyo allahtan gece rahat uyuyorum ben uykuya geçince oda uyuyo sabahta ben uyanmadan uyanmıyo bi hareketimialgılaması yeterrli oluyo başlıyo tekmelemeyeebebeğimi çok seviyorummmmm
benim kızımda solu seviyo teyzesi bazen yatar pozisyonda göbişime bakıyorum sol tarafım kalkmış oval bişekilde minnoşumun kafasımı bilmem çok komik duruyo allahtan gece rahat uyuyorum ben uykuya geçince oda uyuyo sabahta ben uyanmadan uyanmıyo bi hareketimialgılaması yeterrli oluyo başlıyo tekmelemeyeebebeğimi çok seviyorummmmm
Kalbimin ennn yüksek tepesinin prensi
Babamızdan çaldık bu lafı o derdi kalbimin Everest tepesi diyeeeee
bende gün içinde yatıp uyumaya başladım papatyacım zaman çabuk geçsin diye bende normal halime dönmek istiyorum artık bütün stresimi kocişten almaya başladım zaten oda şikayetçi dün bebeğin arabasını kuralım dedi ben kızdım daha vakit var ona diye sabırsızlanıp hemen kurmaya kalktı bide becerebilse mekanizmalarını tam oturtamadı bende kızdım bırak uğraşma sonra kurarız sana ben demedimmi elinde kalacak beceriksiz diye fırçaladım adamı sonrada gittim gönlünü aldımoff şu 2 ay çabucak geçseee başka bişey istemiyorum
Benim oğlum da sol üst tepeyi pek seviyooooo tostopolak toplanıyo orayaaaa
waaawwwww :) kınızde mı turkcecısınız yoksa..anacım bız coğrafyacıyız hıc everest,ağrı,nemrut seylerimiz yoktur begendım ama
Ayyy hiççç sorma. Ben heeeeep üstümü acıyorum. Eşimde refleks oldu artık üstünü ört demek. Artık çift giyinip yatıyorum. badi ve tayt üstüne pijamaaannem diyo ki babannen bile bu kadar giyinmiyoooooo
Dön sağa dön solaaaa. Telden oyun oynaaaa. Nete girer. Dua okuuu. Olmadı bi mutfak turu öyleeee uyumaya çalışıyoruz.
Oğluşum da bi vuruyo ki sanıyorum ki bacağını falan çıkaracak aşağıdan
Aklıma geldi benim yeğen doğarken normal doğuma almışlar. Sonra bizim bücürrrrr elini çıkarmış vajinadan doktorun elini tutmuşşşşş doktor şok tabi hayatımda böyle bi şi görmedim demiş. Bizim veled elini çıkarına oradan mecbur sezeryanla aldılar ...
Bi görseniz şimdi iki yaşında acayip sempatik veeeee sıcak kanlı bi şi. Doğumundan belli diyoruz biz de
elini mi uzattııı doktorun şokunu düşünemiyorum. yavrum yaa. yardım edin beni burdan kurtarın diye uzatmış elini.
çekeydiler elimden dışarı
gece bende üstümü açıyomuyum bilmiyorum ama hep karın ağrısıyla uyanıyorum ya neden acaba:26:
daralma sıkılma bende de hat safhada bide gece kalktığımda midem açlıktan kazınıyo resmen
canım bulunduğum yer ocak, şubat, mart ve nisan ayında çok karlı oluyor. eşim de ondan endişeli. yoksa ben de asla bırakmak istemem onu yalnız. ama mecbur kalıyoruz. konya merkezle de aramızda 3,5-4 saat var. size bir şey olsa dogumdan sonra nasıl yetişiriz konyaya diyor. dolayısıyla bebegın kırkı cıkana kadar annemlerde kalacagım sanırım...