2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Maşallah topike pekkk erkenizi bugünnnnnn

Maşallah bebişlerineeeeeee.
Ohhh ne güzellll erken doğum riskin de yokmuş

Canım geçmiş olsun yaaaa
Çok zor bir durum biliyorum. Ben de netten kan tahlili sonuçlarına bakmıştım eksik sonuç verilmiş ama benim dünyam karadıydı. Eşim de yoktu evde. Tel de ağladım adamcağız da orada kötü olduuuu. Ama çok şükür ki bi şi yokmuş

Ohhhhh kocacık yanındaaaaaa.... Sıkıntılar atlatılmışşşşşş
İlgi açlığı biz bayanları çıldırtıyor yaaaa.. Kocan gelmiş güzel günlere kavuşmuşsun
Öbür mesele için de adam o kadar yemin etmiş yapmamıştır. Hem bence senin bu işten anladığını bildiği için cesaret de edemez böyle bi şi yapmaaaaayyyyaaaaaa

Allah çalışanlara sabır versin çok zor yaaaaa
Benim sol göğsümün ucu çatlamışşşşşş
Nasıl daaaa kaşınıyorrrrrr

günaydın annişkolar nasılsınız bebişler nasıl kıpır kıpır mı geceleri uyuyamıyoruz biz artık şimdi kalktım sersem gibiyim

Sanırım anneler geceleri rahatlayınca bizim veledler de rarhatlayıp kudurma pozisyonuna geçiyorlarrrr.

Çooookkkkk geçmiş olsun canımmmmm

O tombiş tombiş yanakları
Yumuk yumuk elleri yerim bennnnnn

Ay yaaaaaa çocuklu hamilelik de zor değil mi
Kocam geçen oturmuş sonraki hamileliklerin planını yapıyorrrr

Son düzenleme:
Alınganlıklarrrrr hat safhadaaaaaa

Ben geceleri ayaklarımı dışarı çıkarıp uyurummmm

Kocacığım da bu huyuma yorumda bulunmuştu senin korkuların var sanırımmmm demişti

Bunun üzerine ben ne yaptım

Ne korkusu yaaaaaaaaaa deyip ağlamaya başladımmmmm

Bazen de beni beni dinlemiyorsunnnn deyip trip yapıyorummm o da yazık elinde ne varsa bırakıp evet seni dinliyorum diyooo

Ama. Geçen bana teşekkür ettiiiiiiiii

Hep evdesin sıkılıyorsun ama beni yormuyorsun dediiiiii

Ben de ona teşekkür ettim

. Sen dua et ki Kış mevsimindeyiz yaz olaydı da göreydin sıkılmayı dedim

canım geçmiş olsun hamilelik zaten zor bir süreç birde üstüne hastalık zor valla doktorunu dinle bolbol dinlen cnm inş. en kısa zamanda geçer

canım bulunduğum yer ocak, şubat, mart ve nisan ayında çok karlı oluyor. eşim de ondan endişeli. yoksa ben de asla bırakmak istemem onu yalnız. ama mecbur kalıyoruz. konya merkezle de aramızda 3,5-4 saat var. size bir şey olsa dogumdan sonra nasıl yetişiriz konyaya diyor. dolayısıyla bebegın kırkı cıkana kadar annemlerde kalacagım sanırım...

sen daha iyi anlarsın canım belki ama bu kadar yemin ediyosa ve ikinci bi el bilgisayarsa mutlaka başka bi açıklaması da vardır boş yere kendine sıkıntı yapma...

geçmiş olsun canım, hamilelikte ilaç kullanmak beni de çok korkutan bişey ama mecbursan sıkma canını doktoruna güven...

artık ben de doğum olsun, kuzular gelsin, eski halime döneyim diyorum
sıkıldım sanırım bu durumdan

Günaydın kızlar.

Papatya kuzularına 41 kere MAŞALLAH yerim ben onları.

evet teyzesi maşallahhhhh

şulecim kız kardeşimin eşi rüyasında bizim kızı görmüş
adı ne diye sorunca
eşim de kızımızın adı elif demiş
ayyyyyy pek bi etkilendik, sanırım kızına adaş geliyorrr

maşallah sana kardelen
arka arkaya 3 çocuk
herkesin harcı değil bu
tü tü tü maşallahhhhhhh

Papatya cımmmm
Yine gece nöbetçiliği yapmışsın

yaaaaaaaaa cemre çıldıracam yaaaaaa
uyuyamıyorummmmmm belli bir saati görmeden

o sıkkınlıkı bende de var cnm bıran once vakıt gecsın dogsun ıstıyorum..hanı erken gelmesın tabıde vakıt cabuk gecsın ve sureklı yattıgımdan helekı sola cok yattıgımdan vucudumun sol tarafı koldan ayak bılegine kadar ıflas etmıs durumda..ve doguma daha cook var

ben de sürekli yattığım için yatmanın ne demek oldoğunu çok iyi biliyorum canım maaleseffffff

aa altakı yazıda bebegınızın hareketlerını saymaya basladınız mı yazıyor.. hayırrr baslamadım :44: ama hemen baslıcamm kızlar bu olay 2 saatte 10 hareket durumu degıl mı? yanlıs bılmıyorum.. cunku daha dr.gorusmedım..

ben de sürekli yattığım için yatmanın ne demek oldoğunu çok iyi biliyorum canım maaleseffffff

bende çalışmaktan bi kurtulamadım hangisi daha iyi bilmiyorum. gerçi işimden memnunum rahatım.

izne bi çıkmak istiyorum sabah uyanmak çok zor geliyor artık, bi taraftan da hiç istemiyorum çünkü kaynanam

bana yakın oturuyo zırt pırt çağırıyo veya ben evde olunca gelmek istiyo.

karın çok yağdığı gün işe gidemedim yattım evde. en aşağı yüz kere aradı ğşenmezsen çık gel bilmem ne.

dedim anne çıkabilcek gibi olsam işe giderdim zaten. bana gelcekti sonra allahtan sularım kesikti vazgeçti.

böyle olunca da ayrı bi sıkıntı

ay evet oda ayrı bır dert.. yakın olmayacaksın ya gıtsen olmaz gıtmesen olmaz..ne kadar ıyı ourlarsa olsunlar bu farklı bısey

selam güzel mart anneleriiiiiiii uyumakta çok sıkıntı çekiyorum sağa dönüyorum sola dönüyorum yok vücudum çok ağrıyo son günlerde bi de oğluşum sanırım sağa yer yapmış sağa yatsam iyice kürek kemiğime kadar giriyo sola dönsem sağ tarafı tekmelerle zıplatıyo azcık da sol tarafa geçiyim yer müsait demiyo sıpam geceleri nerdeyse hiç uyuyamıyorum çok sık kalkıyorum bi de yorganı belime kadar çekebiliyorum göğsüme kadar çeksem nefesim daralıyo çok kötü oluyorum

ahhh ahhhh...ben hangi birini saysam acaba:44:

Öğlen uyukusuuuuuuu

PAPATYACIM ben de geceuyuyabileyim diye dün gündüz uyumadım

Ama bugün dayanamadımmmm...

Ben de Şubat'ta falan doğsa diyorummmmmm

Kızlar benim oğlumun burcu balık olacakkkkkkk

Balık erkeğini hiç bilmem ama kızları bayaaaaa zorrr

Oğluşummmm beni görmek tanımak, benim kokumu duymak sütümün tadına bakmak için hazırlanıyormuş

Ben de senin için hazırlanıyorum Everest prensimmmmmmmmmmmm

anacım sabah kac da kalkıyorsunuz da oglen uyumaya vakıt buluyosunuz:44:ben sabaha dogru uykuya gecıyorum 11 de de anca kalkıyorum..:26:

ay evet oda ayrı bır dert.. yakın olmayacaksın ya gıtsen olmaz gıtmesen olmaz..ne kadar ıyı ourlarsa olsunlar bu farklı bısey

ya iyiliğine çok iyi bi insan hakkını yiyemem. ama o gelcek olursa başlıyorum evi toplamaya,

o zaten mahfediyo insanı sonra yemek düşün. maşşallah boğazlarına düşkünler.

yatamıyorum. onlara gitsem ayrı bi diken üstündeyim evimdeki konforu arıyorum.

en güzeli haftada bir gelsin yeter ben evimde kendi başıma yatmak istiyorum ayaklarımı havaya dikip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…