2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ooooo maşallah cnm..allah tamamına erdırsın..ikimiziz arasında 2 gün var..baklım minnaklarımız nereye kadar bekleyecekler....

amin canımmmmmm
tabiki bekledikleri yere kadar beklesinler ama bakalım biz ne kadar dayanacağızzz

çok çok geçmiş olsun canımmmmmm
bir daha böyle korkular yaşama inşallahhh

Kizlar az once cok kotu kustum ve yarim saattir tuvaletteyim ishal olmusum. Hapsirik ve bogazimda akinti ve oksuruk de var? Yarin doktora mi gitsem acaba yoksa gecer mi?

papatya canımm masallahhhhhh cok sevıdnım kuzularına kocaman olmuslar baksanaaaa gözün aydın

allah bi daha böyle korkular yaşatmasın canım, sana da hepimize de...

allah sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin..
çok geçmiş olsun SKRN82.Allah yaşatmasın sıkıntılı anlar hiçbirimize..

Kizlar az once cok kotu kustum ve yarim saattir tuvaletteyim ishal olmusum. Hapsirik ve bogazimda akinti ve oksuruk de var? Yarin doktora mi gitsem acaba yoksa gecer mi?

çok geçmiş olsun.bana kalırsa ihmal etme.hamilelikte her ilacı kullanamıcağımız için bekleyerek geçmeyebilir ishal durumun.
çünkü yaklaşık 2 hafta önce önce ishal ve kusma problemiyle bende acil gitmiştim doktora ..
çok korkmuştum bebeğime bişi oldu diye..serum verdiler 2 saat yattım hastanede.
serum sayesinde hemen kesildi ishalim ve kusmam.hemen toparlandım.
çok şükür önemli birşey yokmuş.tahliller temiz çıktı.bebeğimide gördüm ultrasonda öyle rahatladım.
içtiğin sudan kaynaklı olabilir dedi doktorum.bu aralar sık karşılaşıyoruz hamilelerde ishal şikayetiyle dedi.suyu değiştim hemen..
ama o korku yetti bana :18: Allah korusun hepimizi ve bebeklerimizi..

Bence git onemli
Bol su iç çok bol. İshalsen ihtiyacın olcak
Usutmussundur ama sonucta mikrobik veya bakteri gibi bişise en iyi dr ankar bunu

ohh cok sukur cnm...rabbim yardim etsin de artik saglicakla alalim kuzulari...

bence kesin gitmelisin..kendine de bebisine de eziyet etme cnm

canım bir yanlışın var ne kadar çalışırsan 32.haftadan sonra o kadar sonraya ekleniyor diyelim ki 35.hatfada doğum yaptın 3 hafta ekleniyor tabi kullanmadığın 5 hafta iznin yanıyor yoksa çalıştıkların yanmıyor benim ilk kızım öyle oldu 3 hafta eklendi ger kalan iznim yandı hayırlıusı bu sefer erken gelmez inş...

topiği kapatayım bari
misler gibi uyuyan arkadaşlar benim yerime de dinlenin olur mu?
benim de okumam gereken birsürü salat-ı tefriciyem var
onları okuyayım
tatlı rüyalarrrrrrrrrrr

günaydın annişler ve bebişleri

hasta olan arkadaşım bu günde geçmezse ishalin git doktora ihmal etme

bebişlerinizin iyi olmasınada çok sevindim
benim kontrolüm 1 hafta sonra bakalım benim bebiş ne alemde

dün yatağa yattım bebiş bi vurduki karnıma sanki dışarı fırlıcak sandım o kadar şiddetli vurdu
bi anda sıçradım yerimden
çok merak ettim acaba neden böyle yaptı

bu gün tetanoz aşımın 2. dozunu vurulcam hemde kontrol demişti sağlık ocağı nasıl kontrol ediceklerse
pazarada çıkmam lazım hiç halimde yok ama bakalım nasıl gidiceksem

gece sağ kasığımda ağrıyla uyandım çok fazla ağrım oluyo artık niye bilmiyorum
banyo yaparken bile yoruluyorum
normal bi durummu yoksa bişey eksikliği varda o yüzdenmi

oğluşuma kahvaltısını hazırladım yedi okula gitti
şimdi küçük oğluşula biraz uyucam sonra işler beni bekliyo tabi yapabilirsem

Cevaplariniz icin tesekkur ederim. Bu sabah gecmedi hastaligim. Saglik ocagina gidecegim. Rapor verir doktor.
Ama pazartesi kendi doktorumla randevum vardi nasil olacak? Okula gidip ise baslayip oyle mi sevk alicam? Ogretmenim bu arada.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar

uzun bir aradan sonra tekrar işe başladım. sabah erken kalkmak çok zor geldi eşimin ailesinin yanına gittik geldik. hiç kimse bebek için aynı eşime benzediğini söylemedi boş yere o kadar canımı sıkmışım. ayrıca bebek de hiç eşime benzemiyordu. 3 aylık minicikti çok sessiz bir bebekti. eşim hala izinde. ben de tekrar rapor almayı düşünüyorum yılbaşından sonra.

bebişleriniz nasıl? benimki gibi çok hareketli mi? zamanımız azalıyor yakında kucağımıza alacağız meleklerimizi

Cevaplariniz icin tesekkur ederim. Bu sabah gecmedi hastaligim. Saglik ocagina gidecegim. Rapor verir doktor.
Ama pazartesi kendi doktorumla randevum vardi nasil olacak? Okula gidip ise baslayip oyle mi sevk alicam? Ogretmenim bu arada.

geçmiş olsun canım hayırdır neyin var

hosgeldin cnm..okadar stres sikinti yapmistin bak gectide gitti bakalimm..hadi gozun aydin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…