Tesekkur ederim. İshal, kusma, hapsirik, oksuruk, halsizlik var.
hosgeldin cnm..okadar stres sikinti yapmistin bak gectide gitti bakalimm..hadi gozun aydin..
canım sen artık bekleme bence git çünkü aşırı kabızlıkta İshalde iyi değil demişti doktor ve ishal daha kötü bol su iç sakın ıhmal etme vucudununde bebesınde suyu cok fazla ıhtıyacı var bu ara geçmişş olsun .....Tesekkur ederim. İshal, kusma, hapsirik, oksuruk, halsizlik var.
bende sıkıntı biter mibi tablet pc miz vardı. şarj aletini eşimin ailesinin evinde unutmuştuk o yüzden yazdan beri kullanamıyorduk. bu gidişte şarj aletini de aldık geldik. evde şarj ettim açtım açmaz olsaydım google açtım arama kutucuğuna birşey yazmaya kalkıştığınızda geçmişte yazılan yazılar çıkıyor. çıkan yazılar şunlardı:
free por..
meb
şok oldum. eşim marketteydi sinirimden ağladım. geldiğinde söyledim. ben öyle bişey yazmadım dedi. üzüldüğüme üzüldü. bir sürü yemin ettirdim inanmadım 3-4 gündür huzursuzum sonunda kurana el bastırdımaklım almıyor o yazmadı ben yazmadım uçarak mı geldi o yazı oraya. onu görmeden önce büyük risk diye bir oyun vardı onu yüklemiştim onun açıklamasında geçmiş bilgileri tarar filan yazıyordu acaba o program mı ekledi diye düşündüm. ayrıca bu tableti biz arkadaşından 2.el almıştık. Eşime güveniyorum ama mantığıma söz geçiremiyorum. Lanet olsun ki branşım da bilgisayar hep de beni buluyor böyle şeyler. evlenmeden önce de laptopına bakmıştım. geçmiş silinse bile bakılabiliyor belli bir tarih aralığında bolca o sitelere giriş vardı. onu da yapan bir arkadaşı ona vermişti bilgisayarı. eğer diğer tarihlerde de olsaydı eşimi suçlayacaktım. o zaman da ona bir sürü yemin ettirmiştim.
yani insanın canını sıkacak bişey çıkıyor illaki. oysa o kadar mutluydum eşim geldi bebeğimizi geliyor alışverişler yaptık. ama şu şüphe insanın içine düştü mü çok sinir bozucu.
yapan insan yaptım der mi ya da insan kurana o kadar rahat el basar mı... öyle bir adam da değildir eşim yani olsa başka türlü mutlaka yakalardım diye düşünüyorum ama ya yakalayamadıysam. oooooooof of ne dertli insanım ben
günaydın canlar:)))) en son 18 inde girmişim((( k bakmayın olar mı? en son girdiğimde demişim ki tekme hissetmiyorum sadece dönüşlerini hissediyorum. hala öyleyim kızlar. dönüşlerini ve gerindiği zaman ayaklarını başını poposu olduğunu sandığım bölmelerini görüyorum. artık 4 saatlik derslere bile dayanamıyorum. belim kaburgalarım kürek kemiklerim felaket ağrıyor. ancak yatınca geçiyor bu ağrılar. ama olsun kuzuma değer her sıkıntı:)))))
ya arkadaşım free por ne anlamadım bi de meb kötü bi şey değil ki milli eğitim bakanlığı nin sitesi. yani ben bi şey anlamadım. kısacası kendini boşuna üzme yaaaa:))
kızlar ben acayip takıntılı ve ağlak bi insan oldum iyice. kaynanam beni niye aramıyo diye ağlıyorum. eskiden umursamazdım bile. yalnız olduğumu düşündükçe sinirlerim oynuyo yerinden. arkadaşlarına gidiyor da beni aramıyor bile ihtiyacın var mı diye sormuyor bile diye iyice zıplatıyorum düşündükçe sinirlerimi. ya neyse iyi olsun da sorun olmaz beni önemsemeyişi. sadece tüm bunlar kin olarak birikiyor içimde ve kocamı hiç üzüp arada bırakmak istemiyorum. sezaryen doğum yaparsam sen anneni de al gel evimize burada uyursun sabah gelirken de annneni de alıp gelirsin ben annemle kalırım diyorum çünkü kayınvalidem yorgunluğa gelemiyorum ben diyecek biliyorum. kısacası bu ara kaynanama taktım. üzmek te üzülmek te istemiyorum
bu arada sütüm gelmiş sanırım kızlar. acayip bir göğüs ağrısı çekiyorum ve ucunda minicik sarı damlalar görmeye başladım. tabi bu önemli değil. bebek sarılık olmadan onu doyurabilmek önemli. bendeki fizyolojik değişimler bu kadar:))))))) bi de hepinize kucak dolusu sevgiler gönderiyorum ben. hamileler gerçekten önemsenmesi ve saygı duyulması gereken kişilermiş. Allah bana bunu yaşatarak öğretti:))) öpüyorum canlar hepinizi
ahhh gülüm ben napayım anemmler uzakta burda eşimin aılesınden baska kımse yok kuzucum beee ne takıon aman bırak uzak olsun ıyı olun cok zorlama benceD:az kaldı canım bıraz daha dayan bende artık sırt agrıları felan hıssdıyorum uyunca gecıo uzanınca yanı bıde yurrken bazen cok hızlı yoruluyorum bazense sorun yok anlamdım valla bu hafta ben oglusumun fazla harekıtını hıssetmıyorum daha cok uyuycaklarmıs 31 haftadan ıtıbaren rahatlatma calısıyorum kendımiii
bende gecen göysüme yağ sürerken (bu arada bebek yagı kullanıyorum 12 haftadan ıtıbaren baslamıstım memnunum ) sarı sıvı belirdi cok hosuma gitti aslında bugun benım cok yaazasım varrrr sanırım kızlarrr
Mrb kızlar nasılsınız.benin şimdi iyiyim ama bugun çok kötü bir gün geçirdim.ömrümden ömür gitti diyebilirim.1 ay sonra dr kontrolumuz vardı gittik.hasretle kızımı güzel beklerken beyin arkasında fazla sıvı var dedi dr.radyolog çağırdı oda aynı şeyi söyleyince beynimden vurulmuşa döndüm.dünya bir anda durdu sanki.sonra detaylı usg için acil olarak dışarda özel bi yere yönlendirdiler.akşam 6.30 da oraya alındık.neyseki şükür ordaki perinatalog normal dedi.10 üzeri çıksaydı riskliydi ama bizim 9.2 çıktı.şimdilik sorun yok dedi.allah kimseye yaşatmasın.şurda son aylarımızdayken bile sorunlarla karşılaşmak çok korkutuyor insanı.hayırlısıyla hepimiz inş sağlıkla alalım kucağımıza.
Bu ara ben de eşine takanlardanım galiba.HEr sözü batıyor, sürekli kendimi bağırırken buluyorum.
sonra da ufak şeyler yüzünden niye bu tepkiyi verdim diye kendime kızıyorum.Sanırım kilo artışı ve ağırlaşmak beni etkiledi.
Kendimi iyi hissetmiyorum.Bir an önce doğum olsun ve eski halime döneyim istiyorum.
Herkese gnydn.güzel mutlu sağlıklı bir gün diliyorum hepimize.
canım sen artık bekleme bence git çünkü aşırı kabızlıkta İshalde iyi değil demişti doktor ve ishal daha kötü bol su iç sakın ıhmal etme vucudununde bebesınde suyu cok fazla ıhtıyacı var bu ara geçmişş olsun .....
Günaydın kızlar.
DB55 canım bol su iç tatlım. Demir magneuzyum ilaçlarının saatinde karşılıklık olmadı değilmi? Ben onlar yüzünden 2 sefer ishal kusma yaşamıştım...
Günaydınlar canlar....
ağırlığım başladı,yürüyüşler yavaşladı...8.ayıma girdim..Rabbi'm bu şekilde güzelce günlerin bitmesini nasip eylesin inşallah.