2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

aynen oda galatasaraylı akşam maç izlemeye gitti tamam git ama maç bitince evine gel daha ne takılıyorsun hala benmle çene yarıştırıyor tmm geliyorum geliyorum diyor ne geldiği var ne gittiği

aynen oda galatasaraylı akşam maç izlemeye gitti tamam git ama maç bitince evine gel daha ne takılıyorsun hala benmle çene yarıştırıyor tmm geliyorum geliyorum diyor ne geldiği var ne gittiği

anladım tatlım her evde boyle sorunlar olur..ama dedıgım gıbı kusmekle olmaz..bazen laflar bogazına dugumlenır aman dersın konussamda anlamayacak en ıyısı susmak..buda cozum degıl.. al karsına sınırlenmeden elınıde göbişine koyarak konus tak edecektır sıkma tatlı canını....

selam hamişler,bikaç haftadır gelmiyodum sanırım...:26:
sayfayı bi açtım,bi tane daha 2013 mart anneleri paylaşımı var...şaşırdım
neden iki tane var acep??

ben planlı hamile kalmaya çalıştım ama olmadı canım,planlı hamileliğin tuttuysa süper o zaman,ne mutlu sana...
ben de 37.haftamda izne çıkacağım,şubatta

merhaba arkadaşlar :)
bir süredir uğrayamadım baya birikmiş sayfalar..alışverişlerde sona yaklaşıyor herkez.
birtek bebişler eksik.birde onlar geldimi herşey tamam olucak iştee

eşiyle sıkıtılar yaşayan arkadaşlara bol sabır diliyorum.
çünkü hamilelik dönemi hassas dönemdir.en çok eşlerimizin yanımızda olmasını bekleriz.
ama erkekler bebekler doğunca farkına varıyor işin ciddiyetinin.
oysa biz anneler bebeklerimize hamile olduğumuzu öğrendiğimiz anda anne oluyoruz hemen.içgüdüsel olarak :))
özellikle son dönemlere yaklaşırken eşlerimiz hep yanımızda olsun istiyoruz.bende öyleyim.
ya aniden bişi olursa diye panik haline giriyoruz yalnızken.eşler güven veriyor bizlere yanımızdayken..
bahar616 inşallah bundan sonra seni yalnız bırakmaz eşin uzun saatler boyunca..

çok şükür benim eşim bensiz hiçbir yere gitmedi şu hamileliğim boyunca.
hoş hamileliğimden öncede böyle bir alışkanlığı yoktu zaten.umarım bebek doğduktan sonrada değişmez..

ayy kızlar bı ara ocak annelerıne bakayım dedım heyecanlarına fılan gercı cogu aralıkta dogurmus dalga gecmısler kendılerıyle ocak annesıydık aralık annesı olduk dıe.. neyse benı sasırtan su oldu içlerinde megersem bi erkek kullanıcı varmıs bunu farketmısler ve topık bırbırıne gırmıs

saol cnm umarım snn eşin değişmez benm kide frkına varır bazı şeykerin

link verir misin cnım tam o sayfanın ki ni merak ettim bende

hemen bakcam şimdi başlığa...

saol cnm umarım snn eşin değişmez benm kide frkına varır bazı şeykerin

link verir misin cnım tam o sayfanın ki ni merak ettim bende

ayy cnm bılmıyorum kı 3-4 gun oldu gırelı son sayfadan gerıye dogru bı 20 sayfa okudum daha da gıdıyodu.. tartısmanın sebebını anlayınca cok guldum kapattım.. kımısı adamı desteklemıs o cok ıyı bırı dıye kımısı kızmıs onun ne ısı var burda dıye

anlayabiliyorum canım, süre kısıtlı olunca her şeye yetişmek istiyorsun
neyse işlerini epey halletmişsin ne güzel
benim göbeğimi görmen lazım
gerçekten çok komik
şimdi siz az çok popoyu, kafayı, ayaklarını falan anlıyorsunuzdur
inan hiç bir şey belli değil
4 kol 4 bacak
ne neremde bilemiyorum
deniz dalgası gibi karnım
filmlerdeki yaratıklar gibiyim
tekmelerimiz yoğunlaştı ama bazı arkadaşların dediği gibi canımı yakacak boyutta değil

elif kime benziyor
1 kilo olmuş nerdeyse
yüzü iyice şekillenmiştir artık

geçecek canım, hormonlarrrrrrrrrrrr

vvvvvvvvvvvvvvvvooooooooovvvvvvvvvv

çok şanslı bir gruptasın canım o zaman
benimkiler tüp bebek olduğu için olsunda ne zaman olursa olsun gözüyle baktık hep
ama zamanlaması güzel oldu kuzularımın

sana da vvvvvvvoooooooooooooooooovvvvvvvvvvvvvvvvv
ben kıyamam ona yaaaaaa
haftada iki gün maç yapar
bazen üç defa
arkadaşlarıyla çıkmak isterse de hiç ses etmedim şimdiye kadar
çünkü ben de arkadaşlarımla birlikte olmayı çok severimmm

selam hamişler,bikaç haftadır gelmiyodum sanırım...:26:
sayfayı bi açtım,bi tane daha 2013 mart anneleri paylaşımı var...şaşırdım
neden iki tane var acep??

nerelerdesin kaçakkkkkkkkk?

Gönlünüzdeki yer olur inşallah

Amaaaaaaaaannnnn kıııııızzzz bi maç var bari ona da gideydiiiiiii.. Ben maçın olduğu gün özellikle sorarım izlemeye gidecek misin diyeeee....

Ama konuşmak şart... Zaman ayarlaması önemli. Trip moduna girince karşılıklı tripleşiliyooooo o daha da zorrr

Ha ha haaaaaaaa
Eşim de diyoki burada hep kadınlar mı var. Ya erkek olup da kadınmış gibi konuşanlar varsaaaaa
Ben de dedim ki o erkek kadın muhabbetinin içine bu kadar girerse onun erkekliğinden şüphe ederimmmm

selamlar mart anneleri ve bebekleri
maşallah alışverişler tamamlanmış
hepiniz iyi günlerde kullanın inşallah
bizim cinsiyetimiz cuma günü belli oldu kesin kız bu sefer açık saçık ortadaydı saklayamadı minnakım
zaten hep pembelere bakıyordum artık almaya geldi sıra
ismide eğer kaynatam karışmazsa "pelin" olacak...kabusum oldu resmen isim konusu..herşey yolunda gidiyor çok şükür kafaya takacak bunu buldum eşim bana söz verdi ismini bu sefer biz koyacaz kafaya takma diyor ama sen gel bunu bana anlat
bide hastanede ameliyattan sonra alt değişme meselesi var
ilkinde genel bayılmıştım hatırlamıyorum altımı nasıl değiştiler biyerlerim göründümü ama bu sefer belden uyuşacam için herşeyin farkında olacam...dün eltimle ve kardeşimle konuştum illaki görünüyor hiç görünmese pansuman yaparken açıyorlar dediler
özel oda istemiyordum kaynanamla tek başıma zaman geçiremem diye 4 yataklı hastane odası istiyordum ..dün kocike söyledim annen yapmasın sen yap dedim ...oda özel oda tutarım ben ilgilenirim ben değişirim dedi herşeyi hallettik denizi geçtik derede boğulduk...

Son düzenleme:

kız yok bıgun oncesınden arkadaslarıyla yemege gıtmıstı ertesı gunde mac dıyınce ızın vermedım..ıkı gun ust uste gec gelınmez dıye..yoksa sıkmam yanı..ben de ozgurlugume duskunum..gazı az az verıyorum tabırı caızse..
benım kocişte sormustu emınmısın hep kadın oldugundan dıye oyledır sanıyorum dedım ertesı gun bu muhabbetı gordum..dıyemedım de erkekte varmıs dıe

benim de alışveriş bitti bu arada kızlar,dolapta,hurçlarda duruyor,herbişeyim tamam,bitek 2 ay kısmetse bebişle birlikte bitecek eksiğimiz.

baharcım sakın üzme kendini, bebeğin için biraz alttan al. al karşına güzel bi anlaşma yap.yaptıklarının ne kadar yanlış olduğundan, kendini yalnız hissettiğinden, sana bişey olabileceğinden falan bahset. empati kursun biraz. ancak konuşmayla halloluyor cnm.emin ol bundan.
ben daha önce bikaç kez yanlışlarını yakaladığımda çılgına dönüp tüm gün eve dönmediğim oldu, fakat sakinleştikten sonra güzel bi konuşmadan sonra herşey yoluna girdi.

adanam sen de benden farklı değilsin hani. çok sık olmasa da bende rahat bırakmıyorum adamı, o da bunu bildiği için tüm arkadaş görüşmelerini ailecek beraber yapıyoruz. haftada bir maçı var ona mırın kırın ederen gönderiyorum.

edlin sana da maşallah, dize getirmişssin.ben de gitmesini istemediğimde senin gibi yapsam heralde o saniye içinde kaybolur. öyle bir inat var ki, herzaman suyuna giderek bişileri kabul ettiriyorum..
amaaan işimiz zor bundan sonra bir yandan bebek bir yandan kocayla uğraşmak..

iyi canım çok şükür bir sıkıntım yok
32. haftayı bekliyoruz bakalım
ondan sonrası ne kadar beklerlerse o kardır diye

sen nasılsın bakayım?bebiş nasıl?
oy maşallah sizlere....
iyiyiz biz de çok şükür 30+2 olduk..tekmelerini hissettikçe mutlu oluyorum,bu zamanlar hareketler önemli...alışverişimiz bitti,ocak 4'te muayenem var,çalışabilir kağıdı alacağım ve şubatta izne çıkacağım kısmetse.Planlarım bu kadar şimdilik,bakalım hepimiz için hayırlısı olsun.

Okuyunca yazmadan edemedim :)
Erkek dedikleri Kazen yani buranın sahibi.Editörlerden biri ocak ayında doğum yaptı bebeğin resimlerini koymak için girmiş ocak annelerine.Onu sorun etmiş kimisi.E zaten istese dışardan erkeklerde okuyorki Kazen sitenin yöneticisi bana saçma geldi tepki yapmaları.Ayrıca bebeğin resimlerini koyup anne hakkında bilgi yazıp çıkmış adam.

cok sanslisin o zaman arkadasim."Allah zor durumda ve yalniz kalan kardeslerimize yardim etsin insallah"benimde esim sagolsun hep yanimda oldu bir yere gidecegi zaman hep banada sorar "sende gelmek istermisin?"diye.bende belcikada kaliyorum geleli 2.5 yil oldu.o sebeple burda yalniz kalmayayim diye elinden geleni yapti sagolsun.ama su aralar herzamankinden daha yogun calisiyo o yuzden onceki zamana gore daha fazla yalniz kaliyorum.tamda hamilelik donemine denk geldi valla.bide tabi insan daha hassas oluyoya bu donemde canim cok sikiliyo bazen. durdu durdu tam boyle bi zamanda cok calisasi tuttuu yaniii. yinede ona ragmen yardimci olmaya calisir canim benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…