alısverısı bıtıren arkadaslar masallah dıyorum..gule gule saglıcakla kullanın
baharcım senıde cok ıyı anlıyorum ve kesınlıkle sana hak verıyorum..ama esını karsına al son kez konusuyorum bırdaha da uyarmayacagım de..allah gostermesın rahatsızlansam senın ordan gelmenı nesıl beklerım sen bunun vıcdan azabını nasıl odersın de.. cunku bazen erkekler gercekten DÜŞÜNEMİYORLAR.. ara sıra beyınlerını tıklatmak lazım..
benım esım fanatık galatasaraylı dun derbı vardı evde lıg tvı yok..aradı iş cıkısı maca gıdecem dedı aksam burda olacaksın dedım ve kapattım.. tıpış tıpış geldı.. o yuzden bıraz despot olmakta fayda var..
aynen oda galatasaraylı akşam maç izlemeye gitti tamam git ama maç bitince evine gel daha ne takılıyorsun hala benmle çene yarıştırıyor tmm geliyorum geliyorum diyor ne geldiği var ne gittiği
merhaba anne adayları ve bebişleri...
Sabahtan beri yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum. Cepten zor oluyormuş. Okulda öğle tatilindeyim. Bi arkadaşımız çalışabilir raporunu sormuş. 32.haftada alınır. Aman dikkat izinler tatilde yanmasın. Okulların açıldığı hafta 37.hafta olacam ve zorunlu doğum iznine ayrılıyorum... Öğretmen olarak bunu düşünerek hamileliğimi ayarladım. Benim gibi planlı hamile kalan var mı?
saol cnm umarım snn eşin değişmez benm kide frkına varır bazı şeykerinmerhaba arkadaşlar :)
bir süredir uğrayamadım baya birikmiş sayfalar..alışverişlerde sona yaklaşıyor herkez.
birtek bebişler eksik.birde onlar geldimi herşey tamam olucak iştee
eşiyle sıkıtılar yaşayan arkadaşlara bol sabır diliyorum.
çünkü hamilelik dönemi hassas dönemdir.en çok eşlerimizin yanımızda olmasını bekleriz.
ama erkekler bebekler doğunca farkına varıyor işin ciddiyetinin.
oysa biz anneler bebeklerimize hamile olduğumuzu öğrendiğimiz anda anne oluyoruz hemen.içgüdüsel olarak :))
özellikle son dönemlere yaklaşırken eşlerimiz hep yanımızda olsun istiyoruz.bende öyleyim.
ya aniden bişi olursa diye panik haline giriyoruz yalnızken.eşler güven veriyor bizlere yanımızdayken..
bahar616 inşallah bundan sonra seni yalnız bırakmaz eşin uzun saatler boyunca..
çok şükür benim eşim bensiz hiçbir yere gitmedi şu hamileliğim boyunca.
hoş hamileliğimden öncede böyle bir alışkanlığı yoktu zaten.umarım bebek doğduktan sonrada değişmez..
ayy kızlar bı ara ocak annelerıne bakayım dedım heyecanlarına fılangercı cogu aralıkta dogurmus dalga gecmısler kendılerıyle ocak annesıydık aralık annesı olduk dıe.. neyse benı sasırtan su oldu içlerinde megersem bi erkek kullanıcı varmıs bunu farketmısler ve topık bırbırıne gırmıs
ayy kızlar bı ara ocak annelerıne bakayım dedım heyecanlarına fılangercı cogu aralıkta dogurmus dalga gecmısler kendılerıyle ocak annesıydık aralık annesı olduk dıe.. neyse benı sasırtan su oldu içlerinde megersem bi erkek kullanıcı varmıs bunu farketmısler ve topık bırbırıne gırmıs
saol cnm umarım snn eşin değişmez benm kide frkına varır bazı şeykerin
link verir misin cnım tam o sayfanın ki ni merak ettim bende
Sorma canım ya. Ciddi yoruldukDaha bunlar yazdıklarım. Eşimle beraber İstanbuldaki evimizin yatak odasının bir duvarını kağıt kapladık. Şifonyeri kurduk. Baya baya işler yaptık. Çok şükür bereketli geçiyor günlerimiz. Elifimin arkadaşları nasıllar. Tekmeler yoğunlaştımı canım?
Alisverise gidenler gule gule saglikli gunlerde kullanin :) bahar canim bazen cok anlasilmaz derecede anlayissiz oluyor bu erkekler.. Sabir diliyorun sana..
Bugun yine bi garibim. Dokunsalar aglicam hic bi sebep yok ama sabahtan beri kac kere gozlerim doldu evde olsam ziril ziril aglardim simdiye.. Of normalde de oyke herseye aglayan biri degilimdir hatta biraz katiyimdir bile.. Noluyo bana ya of..
canım ya vallahi senin işin çok zor ben akşam beş buçukta geliyrm eve eşim 6 da çıkıyr 7 de evde oluyor ben saat 6 dan 7 ye kadar eşimi en az 3 defa ararım hadi hadi diye birde evde ekmek olmasa söylemem markette oyalanmasın diye direk eve gel derim 10 dakikaya bile tahammül edemem.bu hafta rapor alacktım işe gitmeyeyim diye eşim çok yoruluyorsan al raporu ama sen evde sıkılırsın git dedi bana biliyor başına gelecekleri =) ben eğer işteysem eşimi en fazla defa ararım evdeysem 15 dakikaya bir ararım ee oda sıkılıyr tabi haftada bir maça giderdi şimdi onada yollamıyrm =) biz herşeyden önemliyiz tatlım =)
merhaba anne adayları ve bebişleri...
Sabahtan beri yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum. Cepten zor oluyormuş. Okulda öğle tatilindeyim. Bi arkadaşımız çalışabilir raporunu sormuş. 32.haftada alınır. Aman dikkat izinler tatilde yanmasın. Okulların açıldığı hafta 37.hafta olacam ve zorunlu doğum iznine ayrılıyorum... Öğretmen olarak bunu düşünerek hamileliğimi ayarladım. Benim gibi planlı hamile kalan var mı?
baharcım senıde cok ıyı anlıyorum ve kesınlıkle sana hak verıyorum..ama esını karsına al son kez konusuyorum bırdaha da uyarmayacagım de..allah gostermesın rahatsızlansam senın ordan gelmenı nesıl beklerım sen bunun vıcdan azabını nasıl odersın de.. cunku bazen erkekler gercekten DÜŞÜNEMİYORLAR.. ara sıra beyınlerını tıklatmak lazım..
benım esım fanatık galatasaraylı dun derbı vardı evde lıg tvı yok..aradı iş cıkısı maca gıdecem dedı aksam burda olacaksın dedım ve kapattım.. tıpış tıpış geldı.. o yuzden bıraz despot olmakta fayda var..
selam hamişler,bikaç haftadır gelmiyodum sanırım...:26:
sayfayı bi açtım,bi tane daha 2013 mart anneleri paylaşımı var...şaşırdım
neden iki tane var acep??
Birkaç günlüğüne gelince İstanbula çok yorulmuş olsamda koşturduk işte canım.
Cemrem benin durumum çok karışık. Kendi evim İstanbulda. buraya tayinimiz çıkınca görev 2 sene olduğu için evimizi bozmak istemedik. Burda bekar evi gibi bir evimiz var. 2 senemiz Mart ayında doluyor. Tayinimiz ya Martda yada birkaç aysonra çıkacak. Biz İstanbul ve çevresi illeri istedik ama nereye olduğu belli değil. Artık kızımızın kısmetiyle gelmesini bize şans getirmesini bekliyoruz.
nerelerdesin kaçakkkkkkkkk?
Gönlünüzdeki yer olur inşallah
Amaaaaaaaaannnnn kıııııızzzz bi maç var bari ona da gideydiiiiiii..Ben maçın olduğu gün özellikle sorarım izlemeye gidecek misin diyeeee....
Ama konuşmak şart... Zaman ayarlaması önemli. Trip moduna girince karşılıklı tripleşiliyooooo o daha da zorrr
Ha ha haaaaaaaa
Eşim de diyoki burada hep kadınlar mı var. Ya erkek olup da kadınmış gibi konuşanlar varsaaaaa
Ben de dedim ki o erkek kadın muhabbetinin içine bu kadar girerse onun erkekliğinden şüphe ederimmmm
burdayım ikizlerinn anneciğiii...
nsıl geçiyor canım hamilelik,az kaldı senin demi?
aynen oda galatasaraylı akşam maç izlemeye gitti tamam git ama maç bitince evine gel daha ne takılıyorsun hala benmle çene yarıştırıyor tmm geliyorum geliyorum diyor ne geldiği var ne gittiği
oy maşallah sizlere....iyi canım çok şükür bir sıkıntım yok
32. haftayı bekliyoruz bakalım
ondan sonrası ne kadar beklerlerse o kardır diye
sen nasılsın bakayım?bebiş nasıl?
ayy cnm bılmıyorum kı 3-4 gun oldu gırelı son sayfadan gerıye dogru bı 20 sayfa okudum daha da gıdıyodu.. tartısmanın sebebını anlayınca cok guldum kapattım.. kımısı adamı desteklemıs o cok ıyı bırı dıye kımısı kızmıs onun ne ısı var burda dıye
merhaba arkadaşlar :)
bir süredir uğrayamadım baya birikmiş sayfalar..alışverişlerde sona yaklaşıyor herkez.
birtek bebişler eksik.birde onlar geldimi herşey tamam olucak iştee
eşiyle sıkıtılar yaşayan arkadaşlara bol sabır diliyorum.
çünkü hamilelik dönemi hassas dönemdir.en çok eşlerimizin yanımızda olmasını bekleriz.
ama erkekler bebekler doğunca farkına varıyor işin ciddiyetinin.
oysa biz anneler bebeklerimize hamile olduğumuzu öğrendiğimiz anda anne oluyoruz hemen.içgüdüsel olarak :))
özellikle son dönemlere yaklaşırken eşlerimiz hep yanımızda olsun istiyoruz.bende öyleyim.
ya aniden bişi olursa diye panik haline giriyoruz yalnızken.eşler güven veriyor bizlere yanımızdayken..
bahar616 inşallah bundan sonra seni yalnız bırakmaz eşin uzun saatler boyunca..
çok şükür benim eşim bensiz hiçbir yere gitmedi şu hamileliğim boyunca.
hoş hamileliğimden öncede böyle bir alışkanlığı yoktu zaten.umarım bebek doğduktan sonrada değişmez..