2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

canım kız kardeşim bebeğine premium olanından kullanıyor
o daha kaliteliymiş
az bir fiyat farkı da var
ben ondan 5 paket aldım
hem onun premature olanlar içini de var
bwn bir kaç paket de ondan alacağım

yüzümüz hep gülsün inşallah
amin

İyi geceleeeerrr
Tatlı rüyalaaaaarrrr

erkencisin canım
aaaaaaaaaaaa benim bildiğim cemre bu kadar erken gitmez yatağa

haaaarika ellerine sağlık

ne işim var bu saatte benim ya 4 ten beri ayaktayım.. kızçem kalktı geldi yanımdaki koltuğa uzandı horluyor gideyim bari onu da alıp yatayım uyuyabilirim inşallah

şimdiden günaydın herkese

Maşallah maşallah
Nazar değmesinnn
Gamzeleri falan nasılll cıkmışşş.
Ben de ayva yiyorum ama bakalım olacak mı gamze

.

Sagol canim
Bende cokkk ayva yedim 4. Ayimdan 5.5 aylik olana kadar gunde 6 tane felan surekli canim istiyordu
Inanmiyorum ben ayvanin gamze yaptigina ama guzellik ve iyi ahlak verdigini soylemis peygamber efendimiz
Umarim gamzeli olur minigin gonlundeki gibi canim

lalam_o.v canım ben yazmadı sanırım cici kızın çokkkk tatlı maşallah Yarabbim o ne tatlı gülüş öyle sağlıklıca ve vaktinde doğsun inşallah

Cok tesekkur ederim canim
Insallahhhhh
Rabbim tam zamaninda sag saglim kucagimiza almayi nasip miniklerimizi

Benimde oglum olsaydi adini Poyraz koyacaktim

Onun disinda
Cem, toprak sevdigim isimler

Günaydın güzel anneler..

artık yolun sonuna yaklaşıyoruzzz..

bugün oğlumun oda siparişini vereceğim...ardında duvar kağıdı için kolları sıvayacağız.

ocak 15 inde odamız hazır olur inş..

Şubatta doğumda önce halılarımı yıkamaya vereyim diyorum ama bu havada yıkama yaparlar mı? kurur mu acaba?

bende ocakta herşeyi hazırlayıp şubatta da temizlik işlerini halletmeyi düşünüyorum. temizlikte eğer yardımcın yoksa ve daha hesaplı olsun diyorsan bence temizlikçi çağırabilirsin. ben bikaç ay önce çağırdığımda halılar, camlar, dolaplar, vitrinler...hepsini hallettiler. halıları sildikleri için fazla ıslak olmuyor.

bende hello baby e gideceğim yarın canım:)avrupa yakasından gelcem oraya sen nerde oturuyorsun bebişin arabasını yatağını falan aldım ama ufak tefek ıvır zıvırlar kaldı fiyatlar uygunsa alıcam bişeyler bende ordan.en çokda nasıl bir mağaza olduğunu görmek için gidicez eşimle

merhabalar... 2.gebeliğini yaşayan biri olarak kızımda prima yenidoğanla başladık. Zaten en fazla 2-3 hafta kullanıyorsun. Hemen 2 numaraya geçiyorsun. Kızımda molfix kullanınca pişik yaptı. Kardeşimin kızında da yaptı. Ben primadan vazgeçmem. Bütün bezleri kullandım ve prima diyorum

ben de şubatta halılarımı yıkatmayı düşünüyorum, kapalı alanda yıkama kurutma yapan büyük tesisler var araştırıp onlardan birine vericem kurur endişe etme...

ben kalabalık olur diye gitmeye cesaret edemiycektim bugün ama işi çıkmasaydı eşim gidicekti bebek arabası için ama olmadı işte ama burda birisi indirimlerin ilk üç gün süreceğini yazmıştı galiba, belki yarın beraber gider şansımızı deneriz ...

erkencisin canım
aaaaaaaaaaaa benim bildiğim cemre bu kadar erken gitmez yatağa

Saat 1.30 olmuşşş. Cok bile durdum bu saate kadar gündüz uykusu uyumamıştım çünkü dün

Günde 6 tane miiiiiiiiiii ben günde altı tane ayva yesem başka bi şi yemem herhaldeeee

Halılar kurur canım merak etme.
En kötü evde kurur açarsın doğalgazı...

Bir de bunun yiyeceği içeceği var onları da hazırlamak lazım gelene gidene. Sarma börek falannnn

merhabaaa hafta sonu sessizliği hakimm yine buradaa :):) haliyla ilgili soran arkadaşm kuruyor gönül rahatlığıyla gönderebilirsin

Arkadaşlar belimden kuyruk sokumuma doğru bir ağrı var ara ara kasıklarıma ve vajınama da ağrı vuruyor aynı sorunu yaşayan var mı doktora gideyim mi

Arkadaşlar belimden kuyruk sokumuma doğru bir ağrı var ara ara kasıklarıma ve vajınama da ağrı vuruyor aynı sorunu yaşayan var mı doktora gideyim mi

cnm belırlı perıyotlarla gelıyorsa sancı bence dr.a gıtmelısın.. belkı nst ye baglarlar..ıhmal etme derım

Kızlar bugun mihs ile hello baby i alt üst ettik arabalarımızı ve bir dolu ihtiyacımızı aldık uzun süre kuyruk bekledik 3 saat ama değdi..1550 araba aldık 600 hediye ceki ile geri kalanları iyi günlerde kullanalım mutlaka gidin

cnm hayırlı olsun.küçük ürünlerde fiyatlar uygun muydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…