merhaba herkese.. arkadaşlarım benim gebeliğim sonlandırıldı çünkü dış gebelikmiş.cuma günü sabah kanamam başladı ve acilen ameliyata alındım.sol tüpüm ve bebek alındı. çok zor günler geçiridim.beni listeden kaldırabilirsiniz. hayırlısı böleymiş.sizler inşallah sağlıkla sıhatle bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız. ne olur bana ve benim gibi olanlara dua edin.gelecekle ilgili bazen umutlu oluyorum ama bazen o kadar umutsuzluğa kapılıyorum ki.ne olacak beni neler bekliyor hiç bilmiyrum. sadece dua ediyorum....
merhaba herkese.. arkadaşlarım benim gebeliğim sonlandırıldı çünkü dış gebelikmiş.cuma günü sabah kanamam başladı ve acilen ameliyata alındım.sol tüpüm ve bebek alındı. çok zor günler geçiridim.beni listeden kaldırabilirsiniz. hayırlısı böleymiş.sizler inşallah sağlıkla sıhatle bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız. ne olur bana ve benim gibi olanlara dua edin.gelecekle ilgili bazen umutlu oluyorum ama bazen o kadar umutsuzluğa kapılıyorum ki.ne olacak beni neler bekliyor hiç bilmiyrum. sadece dua ediyorum....
selam
Gerçekten senin adına üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş rabbim beterinden korusun ve şu mübarek günlerde sana bol sabır versin. inşallah en yakın zamanında sağlıkla yine hamile kalıp hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder rabbim su hayırlı günde dualarımızın karsılığını alıp kucaklarımızı doldurmayı nasip eder. Ben seni üzmeyecek şekilde gelişmeleri yazmanı rica ediyorum. Çünkü bende de garip giden bişeyler var hissediyorum değerlerim çok düşük ilerliyor bende korkuyorum. Bu konuda bana biraz bilgi verebilirmisin?
şindi hamile kaldığınız ay+hamile kaldığınız yaş+9
eğer sonuç tek rakamsa kız çift rakamsa erkek..herkes yazsın ama sonucu..içinizden geçenide:)))bakalım kaç kişide tuttu.benim ikisindede tutuyor....
ben haziranda hamile kaldım ama ağustosta 27 yaşımı doldurucam. 26+6+9 mu yok sa 27+6+9 mu hesaplamalıyım ?
Çin takviminde de kafam karışıyo .Doldurduğum yaşa mı yoksa içinde olduğum yaşa mı bakıcaz?
bence içinde olduğun yaşla hesaplıcaksındır.
Kayracım ben hesapladım kız gibi çıkıyor ama kutumda erkek hissediyorum, rüyamda da erkek gördüm bakalım hayırlısı
herkese ii dilekleri için çok ama çok teşekkür ederim.dualarınızdan beni eksik etmeyin doktorum 2 ay kotunma verdi bakalım neler olacak.
canım sen bana yaşadığın şeyleri nlatır mısın? değerlerin? kanaman var mı?benim değerlerim hep 2 ye katladı ağğrım falanda olmadı yani dış gebelik bende belirti vermedi hiç.. ama şimdi daha bilgiliyim sen yaz...
ben haziranda hamile kaldım ama ağustosta 27 yaşımı doldurucam. 26+6+9 mu yok sa 27+6+9 mu hesaplamalıyım ?
Çin takviminde de kafam karışıyo .Doldurduğum yaşa mı yoksa içinde olduğum yaşa mı bakıcaz?
pln çok geçmiş olsun cnm.MEtanetli olmaya çalış.Bu hayatta her şey biz insanlar için. Biz sürekli plan program içindeyiz ama alın yazımız kaderimiz neyse onu yaşıyoruz.
Belki sağlıksız bir bebk olacaktı bunda da bir hayır var diye düşün ve yine hamd et.
İnş en yakın zamanda bi bebek sahibi olursun yeniden.
çokk geçmiş olsun canım benim... herşeyde vardır bir hayr... verende Allah alanda tevekkül edelim ki bu imtihanı geçelim Rabim tekrarını nasib etsin. Allah hiç kimseyi evladıyla imtihan etmesin...
bence içinde olduğun yaşla hesaplıcaksındır.
Kayracım ben hesapladım kız gibi çıkıyor ama kutumda erkek hissediyorum, rüyamda da erkek gördüm bakalım hayırlısı
1985 ağustos doğumluyum haziranda hamile kaldım.Bu oyuna göre 27+6+9 :42 çift erkek çıkıyor o zaman:)))
canım ben ilk öğrendiğimde beta 53 dü iki gün sonra 113 oldu dün baktırdım 5+2 de 816 olmuş doktora birazdan gidicem ama telefonda değerler düşük dedi. beimde aklımda ya kimyasal ya da dış gebelik se gibi sorular var? sen ne dersin bilgilerin doğrultusunda
1985 ağustos doğumluyum haziranda hamile kaldım.Bu oyuna göre 27+6+9 :42 çift erkek çıkıyor o zaman:)))
sende erkek hissediyorsan deme keyfine
çok teşekkürler arkadaşlar. ewt kaderimde bunu yaşamak varmış. inşallah tekrar hamile kalabilirim. var mı hiç çevrenizde dış gebelik yaşayan ve hamile kalanlar?
dün buraya adetim çok gecikti diye yazmıştım. bugün sağlıkcağına gittik. idrar testine göre hamileyim:)))) kan testine gerek yok dediler. gittim bi tane idarar testi aldım. 4 tl. hemşire idarrı yapmamı söyledi. gittim yaptım getirdim. damlalıkla içinden biraz aldı ve cihaza koydu. ben elimdeki bardağı tuvalete atana kadar çift çizgi oluşmuş. kan testine gerek yok dediler. eşim dışarda beni bekliyordu. onu görünce başladım ağlamaya. şaşırdı korktu ... hamileymişim dedim... garip bir mutluluktu. 9. ayda anca oldu. kızlar ben 2 ay soğan kürü yaptım. sanırım çok faydası oldu. doktor bana yumurtalıkların çalışmıyor, tembel demişti. mutlaka soğan kürünü deneyin..allah herkese nasip etsin..
sat 26 mayıs demişs,in yavrum...kalmış olma ihtimalin değil hamile kalınan ay önemli dolayısıyla mayısı alıyoruz ve erkek....
çok teşekkürler arkadaşlar. ewt kaderimde bunu yaşamak varmış. inşallah tekrar hamile kalabilirim. var mı hiç çevrenizde dış gebelik yaşayan ve hamile kalanlar?
benim bir arkadaşım var dış gebelik yaşadı ayı geçmeden hamile kaldı şimdide bir erkek çocuk dünyaya getirdi..sakın üzmeyin kendinizi yine hamile kalırsınız inşallah umudunuzu kaybetmeyin sakın
herşeyde bir hayır vardır ne olur üzmeyin.allahım en kısa zamanda sana sağlıklı ve güzel bir bebek nasip eder inşallah.dualarımız sizinle
Ablam var canım.9 yıl bebeği olmamıştı,ilk gebeliği de dış gebelik olunca anlatamam yaşadıklarını.Ama Allah o kadar büyük ki,çok değil 2 ay sonra yeniden hamile kaldı ve ertesi yıl yeniden :) Şimdi 2 tane çok sağlıklı çocuğu var bin şükür.Güzel düşün,güzel olsun.Rabbim dualarını kabul etsin,en kısa zamanda yeniden hamile kalırsın ve inanıyorum sağlıklı da olur.Dualarım herkesle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?