plesentam aşağıda daha önce doktor ara ara kanama yapabilir demişti....ağır kaldırmıyorum ama yoğun geçiyor günler saba işe gel akşam eve git yemek ev işi derken dinlenemiyorum,plesentamın aşağıda olması doğumda yardımcı olacak ama şuan beni korkutuyor yaramaz kız....plesenta zarar görsün istemem :18::18:
Selam kızlar ve güzel bebekleri :) nasılsınız ?
aa 2013 sende mi kulanıyodun iğneyi ? konuşmuştuuk sanki ama dimi ?
şekercik, hiç korkma batır gitsin iğneyi :)) madem 2013 ün dediği gibi hiç korkma, bende iğnelerden çok korkardım ama adet günümden beri yapıyorum kan sulandırıcıyı.ki bizimkinin ektrası yakıcı.ama hherşey bu yavruların için ya acıyan can korkan göz hiç bişeyi görmez oluyo bi deli yürek doğuyo içinde :))
Geçmiş olsun canım ama bu kadar kafaya takıp üzme kendini herşey yoluna giricek inş. yeter ki sen olumlu düşün.Yorma kendini rapor alabiliyorsan hemen rapor al bol bol dinlen.Bu arada bende bursadayım hangi doktora gidiyorsun sen?günaydın anneler ve bebekler,
fırtınalı bir gecenin sonunda güneşli bursa sabahından sevgiler
dün kötü bir gündü sabah yine kanama oldu....çok üzülüyorum çarşamba kontrolüm var sürekli akıntı oluyor
korkmaya başladım aklıma saçma şeyler geliyor kendime engel olamıyorum....ya bir şey olursa diye endişe ediyorum....
nasılsınız görüşmeyeli??? kaçgündür yoktum, tatildeydim. özledim sizleri, bilg.götürmeyi de unutmuşum, aklım burda kaldı.
2 gün güzel bi tatil yaptık göynükte. eşim içkiyi biraz fazla kaçırdı, ben de sinirimden eğlenmeye gittim. gecenin sonunda sinirden patlamak üzereydim. kavga ettik bi güzel. canım kızımı aklıma getirdikçe gözyaşı dökmemeye çalıştım.ama yaşadığım stres onu rahatsız etti, hiç yerinde durmadı. hemen hava almaya çıkıp sakinleşmeye çalıştım.
bu stresin haricinde güzel geçti hafta sonu, bebeğim için takmadım hiç kafaya..
sizlerin hafta sonu nasıl geçti bakalım...
Excel eklemeyi beceremedim tatlım
Öğün Saati Yenenler
Ara Öğün 08:00 1 şeker kaşığı pekmez
Kahvaltı 08:15 1 bardak portakal suyu, 1 bardak ıhlamur, az sıvıyağda 1 yumurta, 1 kibrit kutusu büy.beyaz peynir (iki günde bie kaşar peynir ilave), 1/ 1,5 dilim çavdar ekmeği
Ara Öğün 10:30 1 adet elma
Öğle Yemeği 12:40 1 tabak sebze yemeği, yarım kase yoğurt, 1 dilim ekmek
Ara Öğün 15:00 1 adet meyve (2 günde bir muz olacak)
Ara Öğün 17:00 1küçük kutu süt, 1 avuç (ceviz-badem-fındık)
Akşam yemeği 19:00 et/sebze yemeği, salata, yarım kase yoğurt, 1 dilim çavdar ekmeği
Ara Öğün 21:00 1 porsiyon meyve
Ara Öğün 23:00 1 bardak süt (öğlen içtiysen içme)
* Günde 2/2,5 lt su
* Öğle yemeğinde et ise akşam sebze veya tam tersi
* Hafta da üç kez balık
* Hafta da iki kez kırmızı et
* Haftada 2 kez baklagil
* Haftada 2/3 kez çikolata kaçamak (bitter olmak şartı ile),
Ben yumurtayı haşlanmış yiyemediğim için yağda yapıyorum. Haşlanmış yiyebiliyorsan sorun yok tatlım.
kızlar bide bişey sorucam
3 hafta önce doktora gittiğimde bebeğin başı yukarda dedi dedi doktor
hiç sormadımda
başının yukarıda olmasımı iyi yoksa aşşağıda olmasımı lazım
sizinkiler nasıl
yani bebeğin başının yukarıda olması normalmi acaba
günaydın anneler ve bebekler,
fırtınalı bir gecenin sonunda güneşli bursa sabahından sevgiler
dün kötü bir gündü sabah yine kanama oldu....çok üzülüyorum çarşamba kontrolüm var sürekli akıntı oluyor
korkmaya başladım aklıma saçma şeyler geliyor kendime engel olamıyorum....ya bir şey olursa diye endişe ediyorum....
Canım hoşgelmişsin
Bolu Göynük mü tatlım? Gezmen, dinlenmek, eğlenmen güzelde kocişine kızdım
Neyse olur böyle şeyler canım. Biz kızımla evdeydik. Benim hayatım oldukça manotonAyda 1 İstanbula kontrole gidiyorum. Onun haricinde ev-iş. Burda başka bir aktivite yok. Bizde örgü örüyoruz zaman geçiriyoruz. Örgü bitince tülbent gibi kumaş ve ip aldım kızımın mendillerinide ben işliyeceğim. Oda bitince hastane süsleme hazırlıkları-mevlüt için hazırlıklar falan yapıcaz. Eeee ondan sonra da doğuruz artık
günaydın kızlar
ben bu ay işi bırakıyorum cuma günü maaşımı alırken patronlarım öyle karar vermişler :) bir taraftan çok iyi oldu bir taraftan da bir ay maaş az alıcam bu ay sonunda bırakıyorum ama sigortamı göstericekler sevinsem mi üzülsem mi :):
geçmişi pek okuyamadım ama ebah çok üzüldüm çok geçmiş olsun sana
Ay yaaaa ben dibimde ki avm ye bile gidemiyorum. Ne güzeldir oralar yeşilin içinde
merhaba 2013
teşekkür ederim böyle bir liste paylaştığın için. 6. aya yeni girdim ve kilo konusunda durumum vahim 15 kg aldımbiliyorum ki daha alacağım ama bu konuda paylaştığın listene de uymaya çalışıp kiloları en aza indirmeye çalışacağım ...
paylaşmak istedim ☺☺☺☺☺☺☺