2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
günaydın kızlar
ben bu ay işi bırakıyorum cuma günü maaşımı alırken patronlarım öyle karar vermişler :) bir taraftan çok iyi oldu bir taraftan da bir ay maaş az alıcam bu ay sonunda bırakıyorum ama sigortamı göstericekler sevinsem mi üzülsem mi :):

geçmişi pek okuyamadım ama ebah çok üzüldüm çok geçmiş olsun sana

ay canım cok gecmıs olsun
ya nasılsa bırakıcan
kalk gıt evıne daha ne calısıosun
al raporu yat
kafanada takma
allahınj ıznıyle hııc bısıcık olmaz

Selam kızlar ve güzel bebekleri :) nasılsınız ?

aa 2013 sende mi kulanıyodun iğneyi ? konuşmuştuuk sanki ama dimi ?

şekercik, hiç korkma batır gitsin iğneyi :)) madem 2013 ün dediği gibi hiç korkma, bende iğnelerden çok korkardım ama adet günümden beri yapıyorum kan sulandırıcıyı.ki bizimkinin ektrası yakıcı.ama hherşey bu yavruların için ya acıyan can korkan göz hiç bişeyi görmez oluyo bi deli yürek doğuyo içinde :))

Candaşım tabikide. Bende 24 Haziranda son regl ile başladım. Halen devam. :)) Yavrularımız sağlıkla gelsinde. Biz nelere katlanmıyoruz ki???

Benim güzel kızım annesiyle sohbete başladı teyzesi. Sanırım dilli düdük olacak

dün bebek odalarına baktım 4000 5000 arası iyileri kızlar ne yapsam bilemedim bursada önerebilceğiniz mobilyacı varmı

canlarr bugun nasılsınız ??

eşim hastaneye gıttı seker sonucumu almaya için bır garıp cıkıcagını dusunuorum ama hayırlısı bakalım ...

ebahcım canım gecmıs olsun bncede rapor al dınlen gtme ıse bırakıcaktın ztn yanlış hatırlamıosam al raporunu tatlım bole korkuyla gecermeye degmez ...

gıda pınar canım bnde bu hafta gıdıcektım havuzlu hana ama bu hafta oda takımı gelıo haftaya kaldı sana bısı sorucam bn tum alısverımı ordan yapmayı dusunuorum kıyafet dısında kıyafetler tmm ztn ıste bıberon gogus pedlerı zımbırtıları falan her marka varmı avent falan telde adam var dedı bana ama sanada sormak ıstedım yanı bu tıp seylerı tamamlayabılıcegım bı yermı

Geçmiş olsun canım ama bu kadar kafaya takıp üzme kendini herşey yoluna giricek inş. yeter ki sen olumlu düşün.Yorma kendini rapor alabiliyorsan hemen rapor al bol bol dinlen.Bu arada bende bursadayım hangi doktora gidiyorsun sen?

Merhaba kızlar
Nasılasınız
Ben yeni evime taşındım bu hafta sonu ....
KADINIZZZ sen ne yaptın taşınma işini.

Herkesin keyfi yerindedir inşallah ... Ben de biraz grip biraz öksürük var. İnşaallah ilerlemez dua ediyorum Allahım evladımın sağlığını sıhhatini etkilemesin diye ... Çünkü çocuk da da doğum da enfeksiyon olabiliyor Muş. Yani bir arkadaşın bebeği öyle olmuştu ..

nasılsınız görüşmeyeli??? kaçgündür yoktum, tatildeydim. özledim sizleri, bilg.götürmeyi de unutmuşum, aklım burda kaldı.
2 gün güzel bi tatil yaptık göynükte. eşim içkiyi biraz fazla kaçırdı, ben de sinirimden eğlenmeye gittim. gecenin sonunda sinirden patlamak üzereydim. kavga ettik bi güzel. canım kızımı aklıma getirdikçe gözyaşı dökmemeye çalıştım.ama yaşadığım stres onu rahatsız etti, hiç yerinde durmadı. hemen hava almaya çıkıp sakinleşmeye çalıştım.
bu stresin haricinde güzel geçti hafta sonu, bebeğim için takmadım hiç kafaya..
sizlerin hafta sonu nasıl geçti bakalım...

nasılsınız görüşmeyeli??? kaçgündür yoktum, tatildeydim. özledim sizleri, bilg.götürmeyi de unutmuşum, aklım burda kaldı.
2 gün güzel bi tatil yaptık göynükte. eşim içkiyi biraz fazla kaçırdı, ben de sinirimden eğlenmeye gittim. gecenin sonunda sinirden patlamak üzereydim. kavga ettik bi güzel. canım kızımı aklıma getirdikçe gözyaşı dökmemeye çalıştım.ama yaşadığım stres onu rahatsız etti, hiç yerinde durmadı. hemen hava almaya çıkıp sakinleşmeye çalıştım.
bu stresin haricinde güzel geçti hafta sonu, bebeğim için takmadım hiç kafaya..
sizlerin hafta sonu nasıl geçti bakalım...

desteğini benim ve kızımın üzerinden eksik etmeyen 2013 mart anneleri hepinize iyi dilekleriniz ve yardımlarınız için teşekkür ederim....
doktorum çarşamba gününe kadar yokmuş 2 gün daha sabredicem malesef....
bursalı mart annesi medikal park hastanesi dr.ahmet yılmaz'a gidiyorum...
sen kime gidiyorsun??

Canım hoşgelmişsin

Bolu Göynük mü tatlım? Gezmen, dinlenmek, eğlenmen güzelde kocişine kızdım
Neyse olur böyle şeyler canım. Biz kızımla evdeydik. Benim hayatım oldukça manoton Ayda 1 İstanbula kontrole gidiyorum. Onun haricinde ev-iş. Burda başka bir aktivite yok. Bizde örgü örüyoruz zaman geçiriyoruz. Örgü bitince tülbent gibi kumaş ve ip aldım kızımın mendillerinide ben işliyeceğim. Oda bitince hastane süsleme hazırlıkları-mevlüt için hazırlıklar falan yapıcaz. Eeee ondan sonra da doğuruz artık

Senkarcım metrhaba tatlım.

Sen de benle aynı dertten müzdaripmişsin. Bankacı olduğunu bilmiyordum.

merhaba 2013
teşekkür ederim böyle bir liste paylaştığın için. 6. aya yeni girdim ve kilo konusunda durumum vahim 15 kg aldım biliyorum ki daha alacağım ama bu konuda paylaştığın listene de uymaya çalışıp kiloları en aza indirmeye çalışacağım ...
paylaşmak istedim ☺☺☺☺☺☺☺

Tatlım mekan geniş kuzular hop aşağıda hoğ yukarıda kayıveriyorlar oraya buraya :)

Tatlım çoooooooookkkk geçmiş olsun sanaaaaaaaa

Ay yaaaa ben dibimde ki avm ye bile gidemiyorum. Ne güzeldir oralar yeşilin içinde

hayırlısı olsun baharcım. yalnız doğum haklarını kullanabilecekmisin. ocağa sonuna kadar yatırıcaklar mı sigortanı. eğe tahmini doğumun alttaki imzan gibiyse,

senin izin hakkın 30 ocakta başlıyor. ve o zamana kadar sigortalı gözükmen gerek bildiğim kadarıyla.. aman hakların yanmasın sonra.

Ay yaaaa ben dibimde ki avm ye bile gidemiyorum. Ne güzeldir oralar yeşilin içinde

Cemrem yeşil güzel ama. İnan yokluk heleki büyük şehre alıştıktan sonra hiç çekilmiyor Oksijeni bol bol aldım inkar edemem ama bir yere kadar....

En kötüsü de Kadın doğum doktoru burda yok. Allah korusun başıma birşey gelse erken doğum falan evde doğurucaz o kaddar yani. Rabbim esirgesin. Vaktin gelsinler inşallah

Aman canım dikkat et. 15 kilo çok olmuş. şeker çıkmadı değil mi? Ben 2/3 yıl önce düzenli diyetisyene gidiyordum. Bu listeyi başka bir diyetisyen hazırladı. Ama ikisinde de söyledikleri birbiri ile örtüşüyor. Onun için yemek aklına geldiğinde 1 bardak su içiyoruz. aklımıza ıvır zıvırı getirip aşerme yapmıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…