Günaydınnnn
Hepinize bol tekmeli, güzel bir hafta diliyorum.
Bu hafta sonu ne buraya ne face ye giremedik.
Bol bol kızımla sohbet ettik.
Arkadaşlar gerçekten çok güzel bir duygu. :13: Ben tekmeleri bayadır duyuyordum ama kızım artık bilinçli yapıyor. Bazı ülkelerde 24.haftada bebek kişilik kazanırmış. Çünkü 24.haftadan sonra yaptığı hareketler artık tesadüf değil kendi isteğiyle yaparmış . Ve teyzeleri benim kızım bu hafta sonu ne zaman elimi karnıma koyup onunla konuşsam anında cevap verdi bana.
Onlarla konuşmayı ihmal etmeyin. Artık öğreniyorlar. Ben arkadaşımdan bir kitap aldım. Çocuklara her gece bir masal kitabı. 800 sayfa kadar. Her gece 1 tane okuyabilecek kadar da kısa masallar.
Onun haricinde Cmt-Pazar 1’er saat yürüyüş yaptık kızımla.
Örgülerimizi ördük.
Bol bol dinlendik.
Sevgili Ferzyam hafta sonu görüşemedik ama az evvel geçmişi okudum çok üzüldüm. Konu her neyse atlatmana da sevindim canım. Umarım bunun gibi evinizin huzuruna kaçıracak bir şey yaşamazsın birdaha. Bak ne güzel kuzun sana destek olmuş
Adanam ellerine sağlık. Süpersin
Mish-Şekercik yavrularınızı gördünüz ne güzel. Şekerim 100 lükte bir şey çıkmayacağını düşünüyorum. Siz yine dikkat edin. Ben hergün muz yiyordum diyetisyen yemek listeme baktı 2 günde bire indirdi. İsterseniz bir ara doktorumun onayladığı yemek listemi paylaşayım.
Calista Ayrılık nedir çok iyi bilirim. Ama şu dönemde eşinden ayrı olmak çok daha zor. Allah kavuştursun canım.