günaydın kızlar çok şükür taşındım yerleştim ufak tefek işlerim kaldı
sabah oğlumla aşı olmaya gittik son aşımızıda olduk
sizler neler yaptınız nasılsınız kızlar
çok teşekkür ederim kayracım su günde 2,5-3 litre içiyorum,bunun haricinde doktorun verdiği ama ben kullanmadığım magnezyumu düzenli içmeye başlayayım tavsiyelerini dikkate alıcam....sorunsuz olarak son haftalara gelsem daha ne isterim ki bebeğim sağlıkla kucağımda olsun....allah hepimizin evladı bağışlasın sağlık versin...minnoş kızım hep aşağıda ona yerini büyüttüm o hala aşağılarda geziniyor....korkmamaya çalışıyorum ama tecrübesizim....
seni ve sohbetini özledik kayracım hep beraber başladık bu yola o günlerde neler konuşuluyorken şimdi neler konuşuyoruz....rüya gibi....
kızlar sizleri okuyunca şaşırıyorum
benim doktorum bana hiç ilaç vermediiiiii
hiç ilaç kullanmıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
şekerli sudan önce parmağından kan almadılar mı canım?O açlık oluyor. O değerin sınırı 92. Şeker yüklemesinden sonra 140 sınırsa sorun değil. Ben açlık 140 çıktı sandım. Yediklerine dikkat ederek toparlayabilirsin.Benimde 1 saatlik 139 çıkmış :))
Kollar va bacaklardan.
O iğneler hazır halde oluyor. Kapağını açıp yapıyorsun. Minik bir şey zaten. Ben yanlızsam bacağımdan yoksa kolumdan eşime vurduruyorum.
Vuracağın bölgeye elinle kavrayıp tut. Sonra iğneye o bölgeye yap inan ağrı yok. Ben 6 aydır hergün vuruluyorum.
Canım iğne olması daha iyi o küşük şişelerden verseydi içmen için miğden alt üst olurdu
Yok canım yükleme sonrası 140 çıktı yani sınırdasın diyince pimpirikleniyorum ... Bende de bir iştah varki sorma yani süürekli canım tatlı birşeyler çekiyor ama napalım tutacağım kendimi
Ayrıca kullandığım vitaminlerde iştahımı açtı sanırım doktorum 1 ay ara verelim dedi elevit ve demir vitamini
Sen vitamin alıyor musun?
Şulecim saol bilgiler için ama farklı iğnelerden bahsediyorus sanırım :) benim yaptıracağım iğne kas iğnesiymiş bir nevi ve çok tecrübeli hemşirenin vurması gerekiyormuş. kalçadan ve derine yapılması gerekiyor biras ağrılı, acılı bir iğneymiş öğrendim onuda malesef ki..
Canım oh geçmiş olsun. güle güle oturun.
Ben tam doğum zamanı mart ayında taşınacağım. Şimdi taşınmayı o kadar çok isterdimki....
Elevit, magnezyum, demir ve balık yağı kullanıyorum canım. Birde zorunlu olan troid ilacım ve kan sulandırıcı iğnem var. Çok içiyorum diyorum doktoruma ama içmelisin diyor(
Elevit, magnezyum, demir ve coraspirin kullanıyorum ve dorktorum balık yağını istememe rağmen yazmadı normal yollardan al vitaminini dedi bende hafta da 2 balık yiyorum
aslında yazılan vitaminleride kullanmazdım ya edinilen kötü tecrübelerden dolayı kullanıyorum Allahım bebeklerimizi korusun inşallah...
Sende bu duruma sıkma canını kullanmanın faydası olduğunu unutma zararlı olsa zaten müdahale ederlerdi ...
Elevit, magnezyum, demir ve coraspirin kullanıyorum ve dorktorum balık yağını istememe rağmen yazmadı normal yollardan al vitaminini dedi bende hafta da 2 balık yiyorum
aslında yazılan vitaminleride kullanmazdım ya edinilen kötü tecrübelerden dolayı kullanıyorum Allahım bebeklerimizi korusun inşallah...
Sende bu duruma sıkma canını kullanmanın faydası olduğunu unutma zararlı olsa zaten müdahale ederlerdi ...
kaç kilo aldın canım ben 73 ile hamile kaldım 24.haftamda 82 kiloyum. dr kağan kocatepenin sitesinden kilo hesabına tıkladım. bu haftada hamileler 7-9 arası alırlarmış. ben 9 almışım neyse limiti aşmamışımkizlar ben spora basladim 30 dk tempolu yuruyorum. Doktor cok kilo aliyorsun dedi de.
canlarr bugun nasılsınız ??
eşim hastaneye gıttı seker sonucumu almaya için bır garıp cıkıcagını dusunuorum ama hayırlısı bakalım ...
ebahcım canım gecmıs olsun bncede rapor al dınlen gtme ıse bırakıcaktın ztn yanlış hatırlamıosam al raporunu tatlım bole korkuyla gecermeye degmez ...
gıda pınar canım bnde bu hafta gıdıcektım havuzlu hana ama bu hafta oda takımı gelıo haftaya kaldı sana bısı sorucam bn tum alısverımı ordan yapmayı dusunuorum kıyafet dısında kıyafetler tmm ztn ıste bıberon gogus pedlerı zımbırtıları falan her marka varmı avent falan telde adam var dedı bana ama sanada sormak ıstedım yanı bu tıp seylerı tamamlayabılıcegım bı yermı
kızlar size birşey danışıcam.
haftaya eşim geliyor. hamileliğimin 7.haftasından beri yanımda yoktu. hiç yaşamadı yani hamileliğimi. gelince havalar yollar iyi olursa 4 günlüğüne ailesinin yanına gitmeyi düşünmüştük. abisinin de çocuğu oldu çünkü onu da görmek istiyoruz. yola kendi aracımızla gidicez 7-8saat sürecek aydına gidicez. ama bugun ben internette ankaraya cuma günü karla karışık yağmur yağacağını okudum. tedirgin oldum. kendisine söyledim o da 25 gün iznimiz var mutlaka bi 4 gün hava iyi olur dedi. ben de inşallah yolda bir süprizle karşılaşmayız dedim. yolların kapanacağına hiç ihtimal vermiyor. ben de şansa atamam dedim eğer hava kötü olursa sen gidersin ben hamileyim dedim. o da benim annemi bababı görmem lazım. abimin çocuğu orda onu görmem lazım ben o zaman otobusle 2 gün gider gelirim dedi. ben de bozuldum çocuk gibi o ne öyle. iyi git dedim senin öncellikle beni düşündüğün falan da yok dedim. o da hava ister iyi olsun ister kötü olsun ben de gitmiyorum dedi. ben de senin gözün kara ben korkuyorum kaza filan olabilir ben bebeğimi kaybetmek istemiyorum dedim. laf soktum yani. sinir oldum çünkü. o da hala iyi de olsa gitmiycem diyo. valla hamileyken de hiç erkek nazı çekilmiyor. oooof. adama bak. ailesi bile hava kötü olur gelmeyin diyo.
ben ne yapıyım şimdi? 26-27-28. haftalarımda olacağım. bunlardan birine denk gelecek eğer gidersem.
doktorlar yolculuğa ne diyor kızlar?
kendi gitsin hayret bişey
Bende bulgur pilavı her hafta yaparım canım. Ama pilav varsa ekmek yok.
Çikolata konusunda çok şükür azimli sayılırım. Ama her hafta bir paket yiyorumGerçi toplamda 8 kilo aldım ama dünyanın vitamini+hergün iğne 8 kilo yine iyi diye düşünüyorum.
Yemek yaparken artık tuz atmıyorum. Hafif şişmeler başladı. Bir haftadır yüzük takamıyorum. Gerçi normal artık ama çok alışmışım kendimi eksik hissdiyorum
ben bebek kurabiyeside yaptırmayı düşünüyorum çok beğeniyrm =) ama bebek şekeride biblolu ya da dolap süsü gibi olanlar senelerce kalıyor hatıra olarak çok fazla olmasada 40 tane kurabiye 40 tane şeker hazırlıcam =) eminönü ne gitmey istiyrm ama anca hafta sonu gdebilirz çok kalabalık oluyr tıkış tıkış ..birde artık çok yoruluyrm ..okadar yürüyebilr miyim ? yakın yerlerden bakacağım göze alabilirsem de eminönüye gideceğim =) kurabiyelerden mevlut içinde hazırlayacağım ee bebiş olunca ne durumda olurum bilmyrm =) önceden hazrlamakta fayda var =)