2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
günaydın herkese..bebişlerin keyfi yerindedir inşallah.yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz,hala cinsiyetini öğrenemeyenlere sabırlar diliyorum :18:

benim şeker yüklemem 8 aralıkta ama bulantılarım bitmedi bi türlü bu gidişle doğuma da bulantıyla girecem ben bi kaç gündür de sakarlığım üzerimde,saçma sapan çarpıyorum her yere..dün akşam da ayağımı masaya çarptım ayak tırnaklarımdan biri koptu pansuman yaptırdık inşallah enfeksiyon kapmaz..hepinize hayırlı güzel günler ,dikkat edin kendinize de bebişlere dee

Gününüz aydın, gününüz huzurlu, gününüz sevdiklerinizle beraber olsun. Hüzün uzak dursun yuvanızdan, sağlık hep sizinle olsun, cebinizde bol para, sofranızda bereket olsun. Yüzünüz güleç, neşeniz bol olsun.
Mutlu olun, sağlıklı olun, sevgiyle kalın
Günaydın, Günaydın, Günaydın herkese.

slmm arkadaşlar aranıza yeni katıldım. bende nasıpse martta kızım olacak. ama şeker yükleme testimi doktor yüksek buldu ve 15 gün diyet yapacakmışım. değerlerim şöyle; açlık 90, 60 dk sonra 103, 120 dk sonra 92. hiç tatlı yemiyorum diyette. allah hepemizin yardımcısı olsun

Merhaba güzel anneler :)Bende 2012 mart annesiyim.Kızımın dişi çıktığında ona diş buğdayı yapmak istedim kurabiye ve pasta fiyatları çok uçuk geldi kendim yapmaya karar verdim ve bu işe girdm.Burdan daha iyi bir iletişim ve paylaşım alanı olamaz diye anne guruplarında paylaşayım dedim :) Daha makul fiyatlarla sipariş almaya başladım :)

İlk siparişim yeni doğacak bi bebeğe biberon ve zıbım şekilde kurabiye yapıcam.hastanede bebek şekeri yerine dağıtmak için :)

Bunlarda kızım için hazırladıklarım :)
Eki Görüntüle 564205 Eki Görüntüle 564206 Eki Görüntüle 564207 Eki Görüntüle 564208

güzel anneler hepinize kocaman günaydınn günümüz güzel ve bol tekmeli geçsin inşallah :) kızlar bişey soracam adet ağrısı gibi bişey yaşıyorum dünden beri, normalde de adet döngüm ay sonuna denk geliyordu Bende buna bağladım fikri olan varmi önemli bişey olabilirMI ? Birde ebah merak ediyorum seni nasılsın, son durumun nasıl.. Benimde plasentam aşağıda ama henüz çok şükür kanama filan yaşamadım. Senin ki kısmi mi yoksa tam mi kapalıymis bilgi verebilirmisin acaba banaa ..

ay imza alanında anneler artık haftada 200-400 gram alırlar yazıyo ben zaten şimdiye kadar 12 kilo aldım nasıl olacak bilmem . . Toplamda 20 kilo ile bitirsm hamileliği şükredeceğm valla :)

selam belgin; sanada günaydın cnm
adet ağrın gibi ağrın varsa dr aramanı öneririm, Benim doktorum son iki kont.de üstüne basa basa bunu söyledi çünkü.. Adet ağrısı gibi ağrın olursa beni arıyosun hemen dedi. bilgin olsun kendi regl dönemine yorma bence.. Geçmiş olsun güselim

slm kizlar nasilsiniz
Bebegimin hareketleri distan gorunuyor sizinkiler nasil?
Gece uyurken bacagimda ve kalcamda agri oluyor . Sizde de oluyor mu?
Yuruyus yapamiyorum. Bebegimin agirligi rahatsiz ediyor yururken. Yuruyus yapan var mi ?

Dr una agrılarını soyle onemli bisey degil ama magnezyum alman gerekiyor demek . Bana verdi iyi geldi

arkadaşim gerçekten çok hoşlar eline emeğine yüreğine sağlık Rabbim işini rast getirsin inşallah. Ama geçenlerde forumlarda biyerde gördüm bu sitede böyle paylaşımla satış yapmak yasakmis diye okudum istersen bi bilene danis sonra başına iş çıkmasn. Sakinda yanlış anlama beni bildiğimi paylaşayIm dedim sorun çıkmasn sana diye..

günaydın arkadaşlar,
İki gündür raporluyum evdeyim. Aslında doktor rapor verdiği sırada bir şeyim yoktu, sadece tansiyon ölçtürmeye gitmiştim. Öksürdüğümü duyunca ilerlemeden dinlen dedi. 2 gündür de kötüyüm. yarın işe gideceğim, ama sonra izinliyim, 5 günlüğüne yurtdışına gideceğim.
İlaç da almadım hiç. Bugün doktoruma gideyim dedim, boş randevusu yokmuş. Bugün geçer inşallah.

Tansiyonum da yüksek, muhtemelen tansiyon ilacımın dozu ayarlanacak.

Pek keyfim yok yani. Umarım benim dışımda herkes keyiflidir. Neşeli mutlu bol tekmeli günler diliyorum size...

Merhaba Azerii ellerine sağlık çok güzel görünüyorlar. Fiyatlar konusunda bilgi alabilirmiyim?

İsim yazılı kurabiye olabilir mesela. Kaçar adet yapıyorsun?
50 li sepet yapıyorm cnm. 75 tl sepetin fiyatı şu siteye bakarsan orda 10 tanesini 35,4 tl ye yapıyorlar makul fiyattan yapıyorum ben :) Kurabiye Cupcake Muffin

Yok cnm neden yanlış anlayım :) örgü fln da yapılıp satıldığı için yasak olduğunu düşünemedm :)

Benim kısmetse kızım olacak arkadaşım. Belirtelere cevap vereyim:

1. Büyüdü ama o kadar da abartı değil. Eski sütyenlerimi giyiyorum halaö.
2. Biraz göz altlarım çöktü, ama çevremdeki bir çok kişi hamileliğin beni güzelleştirdiğini (özellikle cildimi) söyledi.
3. Bebek nerde bilmiyorum valla.
4. Ben şişman hamile kaldım. Çoğu insan göbeğimin belli olmayacağını yayılacağını söyledi. Sivri olmasa da belirgin bir göbeğim var. Öyle yayılma vs olmadı.
5. 11+4'de kız olduğunu öğrendim :)
6. dökülmedi benim. Bacak kıllarım cok yavaş uzuyor, onun dışında bir değişiklik yok.

Hayırlısı olsun insallah senin için...

şekercik canım teşekkür ederim öncelikle tavsiyen için, Doktorumu aradım kendisi ameliyattaymis şimdi hemşiresi ile görüştüm karnının alt kısmına doğru baskı hissediyorsan önemli olabilir diyor 3de doktorum gelecekmis o saate kadar kontrol edeceğim Bende acaba baskı varmi diye. Afalladim kaldım. yalancı sancı da olabilir dedi..

Yok cnm neden yanlış anlayım :) örgü fln da yapılıp satıldığı için yasak olduğunu düşünemedm :)[/QUOTE]

Benimde kesin Bilgim Yok tabiki ama hani senin acindan sorun olmasın istedim arkadaşm sadece Bilgin olsun diye söyledim sayfada benden tecrübeli arkadaşlar var muhakkak birileri biliyordur :)

SLM CNM HOŞGELİDN ARAMIZA BENMDE BİR KIZIM OLUCAK HAYIRLISI İLE .... ŞU ŞEKER TESTİNDEN BENDE İYİCE KORKUYORUM HAFTAYA YAPTIRICAM BAKALIM BENM NASIL ÇIKICAK TATLIYA DA BAYLIYORUM BU ARADA İNŞ. YÜKSEK ÇIKMAZ
ELLERİNE SAĞLIK CANIM ÇOK GÜZELLER ŞUAN İÇİN KURABİYEYE DAHA ERKEN AMA LAZIM OLDUĞUNA İLETİŞİME GEÇERİZ TABİKİSİ SEPET İÇİNDE Mİ 75 TL

GEÇMİŞ OLSUN GECEYİM BEN İYİ YAPMIŞ DOKTOR RAPOR VERMEKLE KEŞKE ARADAKİ BİR GÜNÜ DE VERSE İMİŞ BOŞ BOŞUNA İŞE GİTMEKLE UĞRAŞMAZDIN UMARIM EN KISA SÜREDE İYİLEİŞİRSİN

Yok cnm o benim kına sepetm onun içine koymuştm kurabiye kovası yapıyorum onlar için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…