2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
günaydın kızlarrr,

herkes iyidir inşallah... ben sabahları bi karın ağrısıyla uyanıyorum. acaba karnımın üstüne mi yatıyorum farkında olmadan :26:

bu sabah farkettim esofmanım da biraz sıkıydı karnım ondan da ağrımış olabilir. artık gitgide ağırlaşıyorum. karnım bir anda büyüdü sanki.

bende yarın sabah sağlık ocağında şeker yüklemesi yaptıracağım. bizim sağlık ocağında 50 ml lik yapıyorlarmış.

kızlar şu resme bakın bayıldım :KK52: $9698_191857047605742_428089890_n.jpg

SLM CNM HOŞGELİDN ARAMIZA BENMDE BİR KIZIM OLUCAK HAYIRLISI İLE .... :emir_bebek: ŞU ŞEKER TESTİNDEN BENDE İYİCE KORKUYORUM HAFTAYA YAPTIRICAM BAKALIM BENM NASIL ÇIKICAK TATLIYA DA BAYLIYORUM BU ARADA İNŞ. YÜKSEK ÇIKMAZ:KK16::KK16:

ELLERİNE SAĞLIK CANIM ÇOK GÜZELLER ŞUAN İÇİN KURABİYEYE DAHA ERKEN AMA LAZIM OLDUĞUNA İLETİŞİME GEÇERİZ TABİKİSİ SEPET İÇİNDE Mİ 75 TL

GEÇMİŞ OLSUN GECEYİM BEN İYİ YAPMIŞ DOKTOR RAPOR VERMEKLE KEŞKE ARADAKİ BİR GÜNÜ DE VERSE İMİŞ BOŞ BOŞUNA İŞE GİTMEKLE UĞRAŞMAZDIN UMARIM EN KISA SÜREDE İYİLEİŞİRSİN

Teşekkür ederim arkadasım. İşyeri hekimi sadece 2 gun verebiliyormuş. Ama iyi de oldu, ise gelemeyecek kadar kötüyum ama tatile gidebiliyorum gibi bir algı olmaz en azından.

slm cici bebe anneleri,,

sonunda haftasonuna yaklaşıyoruz. Oğluma alışveriş yapacağımdan heyecanla bekliyorum.

Bnm tosunum bi gün durgun bi gün hareketli.

dün gece de rüyamda eşimin peşine takılan bi kız olduğunu gördüm, çok sinirli uyandım,hatta ağlayacaktım.

bu 3 ay kendimi en çirkin hissettiğim ay olacak sanırım.

Bütün zayıf kızlara uyuz oluyorum..:KK47:

Günaydın herkese, keyifler iyidir inş..

2013. sayfayı kaçırmak istemedim hepimzin uğur yılı olacak inş :)

sude o resme bayıldım.

kızlar bu arada şeker yüklmem idrar ve kan sonuçlarım gerekli değerlerdeymiş.akıllı oğlum benim üzmedi annesini :)

slm cici bebe anneleri,,

sonunda haftasonuna yaklaşıyoruz. Oğluma alışveriş yapacağımdan heyecanla bekliyorum.

Bnm tosunum bi gün durgun bi gün hareketli.

dün gece de rüyamda eşimin peşine takılan bi kız olduğunu gördüm, çok sinirli uyandım,hatta ağlayacaktım.

bu 3 ay kendimi en çirkin hissettiğim ay olacak sanırım.

Bütün zayıf kızlara uyuz oluyorum..:KK47:

Aynı kabusları bende görüyorum of yaa :KK19::KK19: ayrıcada geçen gün dolabımı düzeltiyodum şu bi kaç şeyi birilerine vereyim dedim.

kocamda bana demez mi bence sen bi çok kıyafetinden vazgeç şimdiden. nedenmiş dedim :KK53: doğumdan sonra belli bi kiloda kalıcaksın o sende oturucak bence falan dedi.

yolarım ben bu adamı :KK47: hayır efendim ben doğumdan önceki kiloma dönücem dedim :KK19: dönerim dime :26:

Son düzenleme:
Olabilir baskı yapıyor da olabilir biras dikkat et bakalım tam olarak nasıl bir ağrın var ona göre dr söylersin..

sude benimde karnım iki gündür fena, taş gibi gergin ve kaburgalarım ağrıyor canım yanıyor karnım bi anda büyüdü resmen:18:

Testleri güsel gelenlerrrrrrrrrrr gözünüzzzzzzaydın darısı cmrt banaaaa:KK16:

Aynı kabusları bende görüyorum of yaa :KK19::KK19: ayrıcada geçen gün dolabımı düzeltiyodum şu bi kaç şeyi birilerine vereyim dedim.

kocamda bana demez mi bence sen bi çok kıyafetinden vazgeç şimdiden. nedenmiş dedim :KK53: doğumdan sonra belli bi kiloda kalıcaksın o sende oturucak bence falan dedi.

yolarım ben bu adamı :KK47: hayır efendim ben doğumdan önceki kiloma dönücem dedim :KK19: dönerim dime :26:

bende dolabımdakileri giyebilecek miyim diye düşünüyorum kara kara. ama gözümün önünde dursunlar ki tekrar içlerie girmek için hırslanayım..
Bence sen de verme. .

eşime anlatınca rüyamı hoşuna gitti tabi, güzel miydi kız diyo bi de ...

valla çok sinirliyim rüyamda beni delirttin hareketlerine dikkat et dedim...:KK47:

sude o resme bayıldım.

kızlar bu arada şeker yüklmem idrar ve kan sonuçlarım gerekli değerlerdeymiş.akıllı oğlum benim üzmedi annesini :)

:nazar::nazar: Ayy bende kaçırmamışımdır inşallah

arkadaşlar merhaba vakit buldukça az da olsa takip ediyorum bir şey sormak istiyorum antalya da medstar hastanesine giden varmı benim doktorum göknur öztürk gaziyiz varsa sizin tavsiyeniz hangi doktır aslında memnunum doktorumdan ama ne bileyim sezeryana falan yönlendircek beni diye korkuyorum

medsar güllükte şerife şeniz var. iyi bi dr.değil. ona gitme. diğerlerinin tanımıyorum. bu dr. benim hamileliğimi göremesdi ve kist tedavisine başlayıp bebeğimi kaybetmeme sebep olacaktı ki gitmedim bidaha..

sude o resme bayıldım.

2013'ün uğuruna takıldım. Sana gözün aydın demedim:KK9:

Gözün aydın Candaşım. Çok çok sevindim hep iyi haberler alalım inşallah

Benim kızım iki gündür pek bir hareketsiz :KK43: :18:

günaydın yada tünaydın mı desem :KK1::KK1::KK1:
sudecim, o beşiği bende çok beğenmiştim :KK9: ama fiyatı 600 gibi bişeydi ve çok uzun zaman kullanılır mı bilemedim.bi de benim yatağımın kenerlarında 10 cm lik ahşap dönüyor oraya monte edince boşluk kalır gibi.
ama ilk bebeği olanlar için ideal bende bi sepet beşik olduğu için ikincisini almış gibi olurum.emzirmek için kalkmaya gerek kalmaz üşütmemiş de olursunuz çünkü kalkıp üstüne bişe al ayağına terliğini giy filan zaman kaybı oluyor.ama yine de ilk zamanlar bebek kendini koruyamazken emzirme sırasında uyuyakalmamaya bakmak lazım :KK20:

gıda pınar, canım bende dün akşam eve dönerken ona benzer bi duygu yaşadım :18:
eşim markete girdi arabayı çekip.bende oğlumla arabadaydım sonra geldi.yola çıkacakkken şöyle bakımlı bi kız karşıya geçmek isterken durdu.ama eşime baktığını görüyorum gayet net :KK20: sonra eşim yol verdiğini eliyle gösterip buyrun der gibi davrandı (sağolsun kibardır ama başkalarına :KK4:) kız güldü ben takipteyim tabi.o an içimden inip saçını başını yolmak geldi kızın :KK22::KK37:
hormanlarım coştu :KK4: eşime de bi sürü laf dedim.güldü durdu :KK9: çok komik yaaa :KK20:
farklıydı yani yol isteyen birinib bakışı dışındaydı.mesafe yoktu.kesin markette bizimki güldü söyledi.marketin sahibi lafçı zaten laz adam :KK1: bizimkide parladı tabi traşlı filan güzelde giydirmiştim o gün.ama dedim ben bilirim yapacağımı biraz paspal gezdireyim ütüsüz filan traş olmasını da istemezsem iyi olur bence :KK23: offf çok kıskandııımmmmmmmmm :KK19:

kızlar rüya diyorsunuzda öyle rüyalara can kurban yine.ben 3 kezdir kabusta denmez karabasan görüyorum.ve çok etkisinde kalıyorum.beni çok huzursuz ediyor.uyumadan önde okadar duada okuyorum ama niye böyle bilmiyorum.rüyadan sonra çok tedirgin ve huzursuz oluyorum.herşeyden korkar oldum.:KK43:((

sude o resme bayıldım.

sayfa 2013 ü görünce, şule aklıma geldi. hepimiz için uğur getirir inşallah canım.
kızlar kaç gündür koşuşturmaktan giremiyorum pek. bebğimle de yalnız kalamadık. napim bebeğimin geleceği için nere başvursam diye düşünmekten bi hal oldum. inşallah hayırlısı olur....

kızlar rüya diyorsunuzda öyle rüyalara can kurban yine.ben 3 kezdir kabusta denmez karabasan görüyorum.ve çok etkisinde kalıyorum.beni çok huzursuz ediyor.uyumadan önde okadar duada okuyorum ama niye böyle bilmiyorum.rüyadan sonra çok tedirgin ve huzursuz oluyorum.herşeyden korkar oldum.:KK43:((
canım bizim buralarda bunun için gebe kadınlara dua yazılı bi muska taşıtırlar.adı da sübyan muskası.genelde yaşayan kişinin annesi de hamilelikte aynı sıkıntıyı çekmiş olur.bizimkilere göre kiminin kız kiminin erkek çocuğunda rahatsızlık verir.bebek doğunca da kırk gün çok dikkat edilir.anne yalnız bırakılmaz.çook uzun ama anlatıp ta telaş ettirmektense.bence bi büyüklerine sor danış.mutlaka bilirler.ama es geçme derim... yaşadığımız bazı şeyler o yüzden ama korkulacak bişey değil.sen ayetel kürsi yi oku 7 kere.dua sonlarında önce sağa sonra sola sonra arkaya sonra öne sonra aşağıya sonra yukarıya üflenir.en son da okununca nefesini içine çekersen.ölümden gayrı her belayı def eder.ben uçağa binerken korkuyorum :KK1: bu şekilde okuyorum...

2013, canım kaçırmadın 2013 ü :)) yazarkende aklıma geldin valla :)) rica ederim ne demek inş yavrularımız akıllı akıllı büyüsün inş.hep mutlu olalım bizde, süeter örüyomuşsun kızına iyi günlerde giysin inş :))

sule, canım inş hepimizin için uğurlu olacak 2013 :))

hanife, canım eşinin olayı sinir bozucu olmuş eee bışuna demiyoruz en büyük düşmanlarmız yine hem cinslerimiz, sen bundan sonra giydirme kocanı ya birkaç ay daha paspal gezsin :))

pınar / sude , kızlar korkmak yok o kilolar gidecek :) bidahada bebeklerimizin kardeşleri haricinde hiççççç gelemeyecek :)) baskılar bizi yıldıramz hem anne oluruz hem fit. bunuda erkekler başaramaz çatlasınlar onlar :))) bende bacaklardan ve yüzden biraz kilo aldım bacaklarım aşırı inceysi kıvama geldim ondan memnunumeşimde diyo nolur verme kilo filan bu haline bayıldım diye, dedm göbeğime mi :)) yok diyo o inançla güzel, inanç gelince göbek gitsin diğerleri kalsın.ama sanırım eski kıyafetlerime girerim tabi göbek kalmazsa.çokta alsak korkumuz yok dimi vericez o kiloları.kocalara bakmayın.

rüyalarda hayırlara çııksun inş :)

Olabilir baskı yapıyor da olabilir biras dikkat et bakalım tam olarak nasıl bir ağrın var ona göre dr söylersin..

sude benimde karnım iki gündür fena, taş gibi gergin ve kaburgalarım ağrıyor canım yanıyor karnım bi anda büyüdü resmen:18:

Testleri güsel gelenlerrrrrrrrrrr gözünüzzzzzzaydın darısı cmrt banaaaa:KK16:

şaka maka 3 ay kaldııı annecimm çok korkuyorum :18: ama bi o kadar da özledim yavrumu aklıma geldikçe hemencik ağlıyorum bana zaten ağlamaya bahane olsun :KK9:

bende dolabımdakileri giyebilecek miyim diye düşünüyorum kara kara. ama gözümün önünde dursunlar ki tekrar içlerie girmek için hırslanayım..
Bence sen de verme. .

eşime anlatınca rüyamı hoşuna gitti tabi, güzel miydi kız diyo bi de ...

valla çok sinirliyim rüyamda beni delirttin hareketlerine dikkat et dedim...:KK47:

:KK9: bende gördüğüm rüyanın arkasından bütün gün trip atarım bide oda bana atar ona noluyosa :KK1: ben esprisine bile gelemiyorum anında olay çıkartıyorum huyum kurusun.

günaydın yada tünaydın mı desem :KK1::KK1::KK1:
sudecim, o beşiği bende çok beğenmiştim :KK9: ama fiyatı 600 gibi bişeydi ve çok uzun zaman kullanılır mı bilemedim.bi de benim yatağımın kenerlarında 10 cm lik ahşap dönüyor oraya monte edince boşluk kalır gibi.
ama ilk bebeği olanlar için ideal bende bi sepet beşik olduğu için ikincisini almış gibi olurum.emzirmek için kalkmaya gerek kalmaz üşütmemiş de olursunuz çünkü kalkıp üstüne bişe al ayağına terliğini giy filan zaman kaybı oluyor.ama yine de ilk zamanlar bebek kendini koruyamazken emzirme sırasında uyuyakalmamaya bakmak lazım :KK20:

gıda pınar, canım bende dün akşam eve dönerken ona benzer bi duygu yaşadım :18:
eşim markete girdi arabayı çekip.bende oğlumla arabadaydım sonra geldi.yola çıkacakkken şöyle bakımlı bi kız karşıya geçmek isterken durdu.ama eşime baktığını görüyorum gayet net :KK20: sonra eşim yol verdiğini eliyle gösterip buyrun der gibi davrandı (sağolsun kibardır ama başkalarına :KK4:) kız güldü ben takipteyim tabi.o an içimden inip saçını başını yolmak geldi kızın :KK22::KK37:
hormanlarım coştu :KK4: eşime de bi sürü laf dedim.güldü durdu :KK9: çok komik yaaa :KK20:
farklıydı yani yol isteyen birinib bakışı dışındaydı.mesafe yoktu.kesin markette bizimki güldü söyledi.marketin sahibi lafçı zaten laz adam :KK1: bizimkide parladı tabi traşlı filan güzelde giydirmiştim o gün.ama dedim ben bilirim yapacağımı biraz paspal gezdireyim ütüsüz filan traş olmasını da istemezsem iyi olur bence :KK23: offf çok kıskandııımmmmmmmmm :KK19:

amaniiinnn cinayet sebebiii :KK14: ben herşeyi herkesii kıskandığım için eşim bıktı benden hiç gülmüyor bile artık :KK53: bide gözümünün önünde yol verecek allah cingenelik ruhum kabardıı :KK4: :KK52:

bana da bir kaç kere oldu. hanifeye katılıyorum 7 kere ayetel kürsi oku ve etrafına üfle..ama muskadan falan pek taraftar değilim. çünkü muskayla ilgili hadis var. iyi değil.

şunu yapabilirsin peygamber efendimizin tavsiyesi ben yapıyorum; ihlas, nas, felak surelerini elleini açıp oku ve tüm vucuduna sür. bunu 3 kere yap. irde ayetel kursiyi her tarafına üfledim mi

hiçbirşey yaklaşamaz sana allahın izniyle.

sayfa 2013 ü görünce, şule aklıma geldi. hepimiz için uğur getirir inşallah canım.
kızlar kaç gündür koşuşturmaktan giremiyorum pek. bebğimle de yalnız kalamadık. napim bebeğimin geleceği için nere başvursam diye düşünmekten bi hal oldum. inşallah hayırlısı olur....

Sulecim bende kaç gündür giremiyorum canım. Ama özledim sizi ya. Hele seninle bayadır görüşemiyoruz sankim:KK42: Her şey yolunda değil mi? Sınav sonucu ne zaman belli olacak?

2013, canım kaçırmadın 2013 ü :)) yazarkende aklıma geldin valla :)) rica ederim ne demek inş yavrularımız akıllı akıllı büyüsün inş.hep mutlu olalım bizde, süeter örüyomuşsun kızına iyi günlerde giysin inş :))

sule, canım inş hepimizin için uğurlu olacak 2013 :))

Ya sen ne şemşeker bir şey sin ya :KK52: Kızımla seni koccaman öpüyoruz :KK54:

Evet netden örnek buldum. Bu hafta bitirmek için gayret gösteriyorum. Umarım haftaya bitmiş resmini yayınlarım :KK34: Tabi şifa ve frezya kadar becerikli değilim ama hatırası kalsın istediğim için kendimce bir şeyler yapıyorum

Herkeslere merhaba nasılsınız guzel annelerrr??

Ben pek ıyı degılım sırt ve bel agrılarım eskıden sadece aksamları olurdu ama sımdı ıse gelıp koltuguma oturdugum an baslıo butun koltukları denedım herkesın altından koltugunu aldım resmen yastıklarımda var ama nafıle 32. haftaya kadar ben nasıl dayanıcam bole bılmıorum :2:

cumartesı gunude sekercıkle bnm seker testlerımız var dua edın bıze temız sonuclar alalım ...

X