Aynen öyle yaptım ben de canım ilk randevuyu aldım :) Açlığa hiç dayanamıyorum hemen bi bulantı bi göz kararması bayılmazsam yine iyi. Allah yardımcımız olsun valla herşey bebişlerimiz için.Merhabalar,
Geçen hafta yaptırdım açlık kan şekeri ölçümünü ve diyebilirim ki gidebildiğin yada alabildiğin en erken saate al randevunu. Şeker yüklemesi yapıldıkdan sonra 1 saat bekliyorsun aç karnına benim açlıktan gözüm dönmüştü.
çocuğu Celal e alıştırmasa baribenim oğlum iki adını duymaya alıştığından tekiyle çağırana bakmıyor bile
bazen de çok yakınımızda aynı isim olunca koyamıyoruz.mesela şeyda var bizim ailemizde.beğenip de koyamamak ta var ismi :44:
babamızda hiç aramıyor sanırım en son babaannesinin adını koymaya kalkıcakmüzeyyen
oğlum ve kızım gayet iyilerrr
çok şükürrrrrrrrrrrrr
oğlum 557 gr
kızım 551 gr
boyumuz ve kilomuz normall
haftamızla uyumluu
tekrardan tam kan sayımı, idrar kültürü ve idrar testi yapıldııı
şeker yüklemesi yapıldııııı
benim şekerle hiç aram yoktur zaten
öğüre öğüre içtim şekerli suyu
Cemrem, oğluna Mesut mu koycan ? adıyla yaşasın iinş hep mesut olsun.babaneye bakma sen ya.
kızlar bizde dün oğlumuzn biberonunu aldık yani babası almış.phılıps avent antikolik yenidoğan ve 0 BPa almış.cam istiyodum ben ama zaten bpa da cama yakınmış ve sanırım cam biberon dr.lu bi markada varmış.iyi dimi biberon ? birde emzik alcaktı alma dedim, ben görmedim (tayinciyiz ya telden hallediyoruz ancak) sizce emzik alınmalı mı ? dr ların önermediğini biliyorum, başlarsan bırakmakta zor ama geceleri yada dışarda da rahatlığı oluyomuş.siz ne düşünüyosunuz ? gönlümden geçmiyo pek kullanmak ama alayım dursun mu dersiniz ?
selam canlarrrrr,
nasılsınız güzel annişler. biz kızımla iyiyiz şimdilik, bayan koca göbüş olduk artık
her gün farkediyo sanki göbekler...
Papatya canım cok sevindim iyi haberlerine, buyumus kuzucukalr. bu arada ben de yay burcuyum aynen hiç öyle planlı programlı değilimdir ama çok da rahat değilimdir ya. bi şeyi dert ettim mi dertlenir giderim yani. fazla düşünür, kafama takarım yani. buna gıcık oluyorum
Maşşalah maşallah nazar değmez inşallah . Benim eşim ikiz çok istiyordu ama nasip olmadı . Hala da şakasını yapar hastane de iki tane geliyormuş diyeee.... Hem de bi kız bi erkek ne guzelll
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :
kızlar selam bugün şeker yüklememi yaptırdım..2 saat sürdü.ilk parmaktan kan alınıyor sonra 75 ml şekerli su içtim içine limon sıktım.rahattı içmesi korktuğum kadar olmadı. 1 saat sonra kolumdan kan alındı.1 saat sonra yine kan alındı. 1,5 saat sonra test sonucunu alın dendi.ama sonucu alamadım işe gitmem gerkyrdu yarın kısmetse...
papatya, canım oğlunada kızınada maşallah ikiz olmalarına rağmen çok çok iyi bakıyosun bence.aynı haftadayız ve boy kilomuz aynı sayılır.inş böyle gider hep.nazarım değmesinde.şekerin yüksek mi çıkmıştı ? geçmiş olsun canım benimde yarın var o test.ve aynen sen gibi şekerlilerle aram hiç yok inş zor geçmez.Bu arada Eren ve Elif ismini çok severim ben.Nazlı kardeşimin adı.NAzlılar cidden aşırı nazlı oluyo ama güzel bi isim.Deniz i ise beğenmeyen yoktur sanırım.Yavuz Selim süper aslında isminden bile insan bii hizaya geliyo :)
doktor da öyle dedi canım
şu ana kadar tek bebek gelişimiyle aynı gidiyorlar dediii
yakın arkadaşım var nazlı
gerçekten de çok nazlıııı
şimdi benimkiler tüp bebek ya
gelirken de çok nazlandılar teyzesiiiiiiiii
üniversitede inanç diye bir arkadaşım vardı
çok beyfendiydiiii
çok da zekiydiiiiiii
senin paşan da öyle olur inşallahhh
selam annislernasilsiniz.bizde bebisimle simdi oturduk.ablamiz uyumasini bekliyoruz.yarin kontrolumuz var tezoslari.cok tedirginim.ama kipirkipir masallahyinrede icim rahat deyil.bide cinsy.belli olmadi dha.bakalim prensesimin kiz kardesimi olucak erkek kardesimi
bebislerini goren arkadaslara mashallah.ALLAH korusun bebisleri.hasta olanlarada acil sifalardiliyorum.
Güselim saol tşk ederim bebeğim çok şükür iyi dün gittik kontrolümüze büyümüş maşallah oynuyodu içerde
Anneyi tekmelemekle meşguldu PRENSESİM
Çilakım ayakkabılar hayırlı olsun iyi yapmışsın valla bende b itane çizme aldım benimkiler haffiften olmuyor artık
Bel sırt ağrım çok ya benim çilakım geceleri daha çok oluyor bide kabızlık sorunum var iki gündür oda rahatsız ediyor sanırım..
oğlum ve kızım gayet iyilerrr
çok şükürrrrrrrrrrrrr
oğlum 557 gr
kızım 551 gr
boyumuz ve kilomuz normall
haftamızla uyumluu
tekrardan tam kan sayımı, idrar kültürü ve idrar testi yapıldııı
şeker yüklemesi yapıldııııı
benim şekerle hiç aram yoktur zaten
öğüre öğüre içtim şekerli suyu
herkese meraba,bugün şeker yüklemesi yapıldı,gebelik seker sınırı 140mıs fakat benmki 160 cıktı,yarın testi tekrarlıcakmıs doktorum..bugün 50 lik yükleme yapılmıstı yarın 100lük yapılcakmıs..suyumunda biraz fazla oldugnu söledi,şekerden kaynaklanıyo olabilir dedi,yarın gitmişken detaylı ultrasona da gircem insallahh bi sıkıntı olmaz..şeker yüklemesi yapılıp yüksek cıkan var mı yada bebeğin suyu fazla olan?
Cemrem, oğluna Mesut mu koycan ? adıyla yaşasın iinş hep mesut olsun.babaneye bakma sen ya.
Hanife, canım nasılsın ? Efsa farklı ve hoş bi isimmiş.ama seçin artık :) ailede olup koyamamakta kötü cidden.inş bizim oğlumuzda oğlun gibi isimde sıkıntı yaşamaz.yaşamaması için eşim Meriç (hatta herkes) diyecek bende İnanç diyeyim diyorum ama ikisini söylemem biraz zor ç ... ç den sıkıntı var.
Nifado, canım öperim Reyyanıda senide, adı uğru olsun inş...bizde iyiyiz oğlumla benim şeker yüklemeside yarın.inş hepimizinkiler iyi geçer ya.
papatya, canım oğlunada kızınada maşallah ikiz olmalarına rağmen çok çok iyi bakıyosun bence.aynı haftadayız ve boy kilomuz aynı sayılır.inş böyle gider hep.nazarım değmesinde.şekerin yüksek mi çıkmıştı ? geçmiş olsun canım benimde yarın var o test.ve aynen sen gibi şekerlilerle aram hiç yok inş zor geçmez.Bu arada Eren ve Elif ismini çok severim ben.Nazlı kardeşimin adı.NAzlılar cidden aşırı nazlı oluyo ama güzel bi isim.Deniz i ise beğenmeyen yoktur sanırım.Yavuz Selim süper aslında isminden bile insan bii hizaya geliyo :)
2013, canım senin şeker sonucu ne zman çıkacak ? allah korusun diyelim test tekrarı gerekecek orda mı yaptırcan ? gerçi erken gitmiştin sonucu hemen öğrenmişsindir gerek olsaydı tekrarlardınız dimi ? kızın İklim ELif olcaktı sanırım yanlış hatırlamıyorum ?
enderfts, canım inş şeker yüklemen tekrardan yüksek çıkmaz.suyun fazla olmasının bi zararımı varmış ? az olanı biliyoruzda fazlasını ilkkez dydum , ama önemli bişeye sebep olmaz diye düşünüyorum ...geçmiş olsun canım ...
kızlar bizde dün oğlumuzn biberonunu aldık yani babası almış.phılıps avent antikolik yenidoğan ve 0 BPa almış.cam istiyodum ben ama zaten bpa da cama yakınmış ve sanırım cam biberon dr.lu bi markada varmış.iyi dimi biberon ? birde emzik alcaktı alma dedim, ben görmedim (tayinciyiz ya telden hallediyoruz ancak) sizce emzik alınmalı mı ? dr ların önermediğini biliyorum, başlarsan bırakmakta zor ama geceleri yada dışarda da rahatlığı oluyomuş.siz ne düşünüyosunuz ? gönlümden geçmiyo pek kullanmak ama alayım dursun mu dersiniz ?
selam canlarrrrr,
nasılsınız güzel annişler. biz kızımla iyiyiz şimdilik, bayan koca göbüş olduk artık
Papatya canım cok sevindim iyi haberlerine, buyumus kuzucukalr. bu arada ben de yay burcuyum aynen hiç öyle planlı programlı değilimdir ama çok da rahat değilimdir ya. bi şeyi dert ettim mi dertlenir giderim yani. fazla düşünür, kafama takarım yani. buna gıcık oluyorum
KADINIZZ canım başın sağolsun..
NIFADO gçmiş olsun..
EBAHIM noldu sana ya, dikkat et kuzum.... dinlen bakalım evde raporun tadını cıkar.
ya bi sürü cevap yazacaktım aklımda kalmadı yine yafff B12 şart oldu... Unuttuklarım kusura bakmayın, yeni gelenler hoşgeldiniz, hastalar bir an once şifa bulun
günaydın kızlar ve tatlımı tatlı hareketlimi hareketli dünyanın en güzel varlığı olan yavrularımız
Dün gece eşimin demesine göre sabaha kadar inlemişim ve ben bunların hiç birini hatırlamıyorum tek hatırladığım sey sürekli beni uyandırıp ne oldu bişeyinmi var nie bölesin sorularıydıBide şimdi telefonda konuştuk bana dioki akşamda öle yaparsan ben misafir odasına gidip yatcam dio Bende giderim o yatağa tek kişilik falan ama napim yatağını terk etmicek ne olursa olsun
selam canlarrrrr,
KADINIZZ canım başın sağolsun..
NIFADO gçmiş olsun..
EBAHIM noldu sana ya, dikkat et kuzum.... dinlen bakalım evde raporun tadını cıkar.
ya bi sürü cevap yazacaktım aklımda kalmadı yine yafff B12 şart oldu... Unuttuklarım kusura bakmayın, yeni gelenler hoşgeldiniz, hastalar bir an once şifa bulun
Herkese günaydııınnn.... bugün okulda en rahat günümü geçiriyorum herhalde. çünkü dersi anlatamıyorum. sesim zerre kadar çıkmıyorinternetten indirdiğim ders videolarıyla idare ediyoruz burun akıntım ve ses kısıklığım haricinde gayet iyiyim
hep hayalimdir ikiz bebek sahibi olmak. ama ne bizim tarafta ne de eşim tarafında var. hem de biri kız biri erkek... ahhh nasıl imreniyorum sana. Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin canıııımmmm...günaydınnnnnnn
sesin için geçmiş olsunnnnnnnnn canımmmmm
çocuklar da sessizce duruyorsa ne mutlu sana
hem belli mi olur nifado
ikinci bebeğin ikiz olur
bir bakmışsın bir anada 3 çocuk annesisinnnnn
Günaydın güzellikler :)
günaydınnnnnnnnnnnnnn
günaydın herkese
umarum herkes mutlu bir güne başlamıştır
bebişlerin keyifleri yerindedir
akıllardaki sorular cevaplarını bulmuştur :44:
yorgunluk yerini zindeliğe bırakmıştır
zira ben hala uyanamadım
günaydın hanifecimmmmmmmmm
ne güzel dileklerrrrrrrrrrr bunlarrrr
hemen uyanıyorsun ve güzel bir kahvaltı yapıyorsunnnnnn kızın içinnnnnnn
şeker sonucumu aldım kızlar açlık:92 60 dkk:105 120 dkk:93 herşey normal dedi doktor çok korkuyrdum.yükleme anında herşey normaldi abartılan kadar birşey yoktu limon da sıkınca limonata gibi oldu=)sadece kan alımı beni strese soktu ...3 defa kan aldılar...
off 1 ay sonra gel dedi doktor bana 28 aralık yani..29. hafta oluyor sanırm =))
sizler nasılsınız...bu arada kimdi hatırlamıyrm ama bebek arabası markaası vermişti arabayı bende çok beğendim güle güle kullansın =)
canım uygulama farklı sanırımmmm
ben gittim o berbat şekerli suyu içitimmm
limon da yoktu:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
bir saat sonra da kan verdim
sonuçlar normal çıktı
çok şükürrrrrrrrr
öyle ya da böyle atlattık gittiiiiiii
geçmiş olsun yaptıran herkeseeeeeeeeeee
gideceklere de kolay gelsinnnnnnnnn