2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Aynen öyle yaptım ben de canım ilk randevuyu aldım :) Açlığa hiç dayanamıyorum hemen bi bulantı bi göz kararması bayılmazsam yine iyi. Allah yardımcımız olsun valla herşey bebişlerimiz için.

selam canlarrrrr,

nasılsınız güzel annişler. biz kızımla iyiyiz şimdilik, bayan koca göbüş olduk artık
her gün farkediyo sanki göbekler...

Papatya canım cok sevindim iyi haberlerine, buyumus kuzucukalr. bu arada ben de yay burcuyum aynen hiç öyle planlı programlı değilimdir ama çok da rahat değilimdir ya. bi şeyi dert ettim mi dertlenir giderim yani. fazla düşünür, kafama takarım yani. buna gıcık oluyorum
KADINIZZ canım başın sağolsun..

NIFADO gçmiş olsun..
EBAHIM noldu sana ya, dikkat et kuzum.... dinlen bakalım evde raporun tadını cıkar.

ya bi sürü cevap yazacaktım aklımda kalmadı yine yafff B12 şart oldu... Unuttuklarım kusura bakmayın, yeni gelenler hoşgeldiniz, hastalar bir an once şifa bulun

Muzeyyen güzelmiş. Bence bunlar arijinal isimler 20 yıl sonra kimsede olmayacak
Benim oğlumun ikinci ismi de Mahmut kayın babamın ismi . Anlamı gökte seçilmiş olan. İsim koyarken niyet önemli imiş. Bi daha erkek cocuğum olursa Fatih düşünüyorum. Hayranlığım var ona.
Ama benim niye aklımda kız ismi yok acabaaaa :44:

Maşşalah maşallah nazar değmez inşallah . Benim eşim ikiz çok istiyordu ama nasip olmadı . Hala da şakasını yapar hastane de iki tane geliyormuş diyeee.... Hem de bi kız bi erkek ne guzelll
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Âmin canım biz de öyle diyoruz. Adı ile yasasın. İsimler sirayet ediyor galiba hakikaten benim de Nazlı diye bir arkadasım vardı Allah ım ne acayip Nazlı idi...

Babaannem de kendi kuralları geçerli. bakıcıları vardı. Raziye ye Naciye, gülçin e de gulçiçek derdi

Son düzenleme:

teşekkürler kıvırcığım
ben de hızla hacim kazanıyorummm
göbek deliğim o kadar gerildi ki puuuffffffff diye açılmasından korkuyorum
kafama bir şeyi takarsam sabahları sabah ederim,
ama takmadıysam bir şeyi dünya yanmış kimin umrundaaaaa

amin canım,
cümlemiz sağ salim kucağımıza alalım inşallahhh
evet ikiz güzel olacak ama bir o kadar da zor olacakkkkk
hem belli mi olur cemre ikinci çocuun ikiz olurrrrrrrrrrrrr
inşallahhhhhhhhhhhhhh

uygulamalar da farklı sanırımmmmmmm
ben gittim, hemen iki bardak şekerli su içirdilerrr
limon da yoktu içinde
çok zorlandım içerkennnnn
bir saat sonra da gittim kan verdim
bu arada da bir şey yiyip içmek yok dediler
sonucumu netten öğrendim
doktor görmedi ama değer normal sınırlar içinde
inşallah senin de sonucun güzel gelir canımmm

selam annislernasilsiniz.bizde bebisimle simdi oturduk.ablamiz uyumasini bekliyoruz.yarin kontrolumuz var tezoslari.cok tedirginim.ama kipirkipir masallahyinrede icim rahat deyil.bide cinsy.belli olmadi dha.bakalim prensesimin kiz kardesimi olucak erkek kardesimi
bebislerini goren arkadaslara mashallah.ALLAH korusun bebisleri.hasta olanlarada acil sifalardiliyorum.

ayyy nazlma nasıl buzamana kadar öğrenmedinnnn cinsiyetiniiiiiiiiii
çatlamadın mııııııııı
ben dayanamazdım herhaldeeeeeeeeeeee
bebeğinin cinsiyeti içinden ne geçiyorsa o olsun inşallahhhhhhhhh

Günaydın mini mini eller ve anneleri...

HErgün sabah yazabilyorum, bi iki sayfa da gerisini okuyabiliyorum..Kopamıyorum ama burda illaki girip bakacam.

Haftasonunu iple çekiyorum. Oğluma beşik alacağız ist ten. Bambu beşik almayanlar İst te Gürdamar Bebe yi tavsiye ederim. Aslında çeyiz mağazası olduğundan beşik içine koydukları tekstilller harika..ve beşik seçenekleri de çok fazla.

Netten de bakabilirsiniz tavsiye ederim..

gunaydın şekercik ve tüm anneler
kabızlık benım ılkgunlerden berı dostum
bır sen bır ben bır de kabızlık..bu durumdayız..
aman cok sevındım kızın kocamaaaaaaaaan abla olsun
benım oglumda dun benı uyutmadı gece wc kalktım habıre hareket 1 saat fılan uyuyamadım
ezan okunuodu dalmısım sonra
bel sırt agrısı cok normal
kalcam agrıodu benım ben ısyerıme sımıt mınderlerden aldım
ortası delık
valla ıyı geldı artık kalcam agrımıyor

GÜNAYDIN KIZLAR VE TATLIMI TATLI HAREKETLİMİ HAREKETLİ DÜNYANIN EN GÜZEL VARLIĞI OLAN YAVRULARIMIZ

DÜN GECE EŞİMİN DEMESİNE GÖRE SABAHA KADAR İNLEMİŞİM VE BEN BUNLARIN HİÇ BİRİNİ HATIRLAMIYORUM TEK HATIRLADIĞIM SEY SÜREKLİ BENİ UYANDIRIP NE OLDU BİŞEYİNMİ VAR NİE BÖLESİN SORULARIYDI BİDE ŞİMDİ TELEFONDA KONUŞTUK BANA DİOKİ AKŞAMDA ÖLE YAPARSAN BEN MİSAFİR ODASINA GİDİP YATCAM DİO BENDE GİDERİM O YATAĞA TEK KİŞİLİK FALAN AMA NAPİM YATAĞINI TERK ETMİCEK NE OLURSA OLSUN

Herkese günaydııınnn.... bugün okulda en rahat günümü geçiriyorum herhalde. çünkü dersi anlatamıyorum. sesim zerre kadar çıkmıyor internetten indirdiğim ders videolarıyla idare ediyoruz burun akıntım ve ses kısıklığım haricinde gayet iyiyim

hep hayalimdir ikiz bebek sahibi olmak. ama ne bizim tarafta ne de eşim tarafında var. hem de biri kız biri erkek... ahhh nasıl imreniyorum sana. Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin canıııımmmm...

Geçmiş olsun canım. Bizim de ailede ırsidir şeker hastalığı ve ablamın oldukça yüksek çıkmıştı hamileliğinde. ama doktorun verdiği beslenme ile şükür sorunsuz atlattı. inşallah senin de oyle olur cnaım. gönlünü ferah tut. ben de endişeleniyorum benim de kesin yüksek çıkacak diye...

Sağ olasın canımmm... hepimizin ki ismiyle yaşasın inşallah. tam kesin değil gerçi ismimiz biraz tereddüt yaşıyoruz sorun yaşar mı ileride diye ama yine de Reyyan diye sesleniyoruz :)

Sağ olasın kıvırcıkkııımmmmm...

:))) günaydın :)))

kadınızz senin durumunu çok iyi anlıyorum bende bu sabaha karşı çığlıkla uyandım rüyamda ne gördüysem artık :) eşimin kafasını yumrukluyormuşum sen daha masumhanesin en azından inliyormuşsun ben hem inliyor hem yumrukluyor hemde çığlıkla uyanıyorum ve uyandırıyorum:) bebeğimde benim sesimle hareketlendi bi yandan gülüyorum bir yandan üzülüyorum oğlumu korkuttum diye ...

saol canım allah razı olsun

günaydın herkese
umarum herkes mutlu bir güne başlamıştır
bebişlerin keyifleri yerindedir
akıllardaki sorular cevaplarını bulmuştur :44:
yorgunluk yerini zindeliğe bırakmıştır

zira ben hala uyanamadım

günaydınnn herkeseeeeeeeeeeeeeeeee
sağlıklı, huzurlu bir gün diliyoruz herkeseeeeeeeeeeeee

şeker sonucumu aldım kızlar açlık:92 60 dkk:105 120 dkk:93 herşey normal dedi doktor çok korkuyrdum.yükleme anında herşey normaldi abartılan kadar birşey yoktu limon da sıkınca limonata gibi oldu=)sadece kan alımı beni strese soktu ...3 defa kan aldılar...
off 1 ay sonra gel dedi doktor bana 28 aralık yani..29. hafta oluyor sanırm =))
sizler nasılsınız...bu arada kimdi hatırlamıyrm ama bebek arabası markaası vermişti arabayı bende çok beğendim güle güle kullansın =)

canım uygulama farklı sanırımmmm
ben gittim o berbat şekerli suyu içitimmm
limon da yoktu:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
bir saat sonra da kan verdim
sonuçlar normal çıktı
çok şükürrrrrrrrr
öyle ya da böyle atlattık gittiiiiiii
geçmiş olsun yaptıran herkeseeeeeeeeeee
gideceklere de kolay gelsinnnnnnnnn

kızlar bebek odası kapısı için düşündüğüm kapı süsünü ekleyeyim beğenecek misiniz?

limonu ben götürdüm canım kalanını hemşireler aldı bizde kalsın diye =) evet evet atlattık çok şüküür foruma reim ekleyemedim kapı süsü ekleyecektim nasıl oluyr acaba ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…