2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Günaydın arkadaşlar
Bugün hepiniz için hayırlı olsun
Yeni bir gün
yeni umutlar
Yeni başlangıçlar
getirsin inşaallah seviyorum hepiizi

Eki Görüntüle 563419
nasıl bayanlar beğenenler yapayım mı??? inşallah ekleyebilmişimdir=)

harikaaaaaaaaaaaaaa
çok beğendimmmmmm
bunu yapabilir misinnnnnn?
allahım ne becerikli hatunlar var,
ben yetenek üzürlüyümdür
elmden hiçbir iş gelmezzzzzzz de

acaba bunların hazırı ne kadardır?
araştıran ya da fiyatı hakkında bilgisi olan vrar mı?

umarım yaparım =) hafta sonu malzemeleri alacağım =) ama öncesinde satan yer bulann olursa bana da haber versin =)

evet yapabilenler hakkaten çok becerikli hatunlar
internette satışları var faceden de satış yapıyorlar 35-40 tl tabi süsüne göre de değişiyor çok güzel yapıyorlar ben göz koydum da daha erken diye almadım

günaydın canlarr..nasılsınız.umarım hepiniz iyisinizdir.kg ve çatlak durumunuz ne alemde bakalım :)

bende de aynı şeyler var ama eşimin uykusu birazcık ağır olduğu için rahatsız olmuyor. ara sıra cığlıklarıma uyanıyor okadar.işe gittiğim için erkenden tv karsısında uyuya kalıyorum o zaman inlediğimi soyluyor . ağrınmı var diye uyandırıyor beni.sonuçta bilerek ve isteyerk yapmadığımız için azıcık katlanacaklar bazı şeylere .

günaydın canlarr..nasılsınız.umarım hepiniz iyisinizdir.kg ve çatlak durumunuz ne alemde bakalım :)

çatlak durumunu tam anlayamadım şimdilik olursada umursamıyorum artık =))) ama bugün itibariyle 5 kg almışım sabah tartıldım...=(((( beni asıl korkutan doğum anı dün 2 ayrı rüya gördum birinde sezeryan oluyrm ama herşeyi farkediyrm kestiklerini falan bağıra çağıra uyandım=( sonra tekrar uydum bu defada evde normal doğum yapmışım annem güya demişki aman sancısı geldi ben yaptırayım doğum olaya bakın=) kocam bebeği almışayaklarından sallıyor ama aplamıyr ben bağıryrm bebek niye ağlamıyr sırtın vur diye sonra ağlıyr nefes alıyr bebeği alıp annem le diğer odaya geçiyrlr bende kalıyrm orda diyorum dikiş falan ne olacak doktora götürün beni duymuyrlar....of offf rüyalara bak yaaa=)))

evet katlancaklar onlara göre hava hoş zaten alınganlık fazlasıyla var bide bu şekilde konuşunca daha çok üzüldüm bende istemezmiyim yatağa girinci ağrısız nefesim daralmadan belim ağrımadan kesintisiz bi uyku uyumayı ama elimde değil napim

ilki 45 tl ikincisi 35 tl :) :) kendi yaptığının yerini tutmz tabi ama benm gibi yapamayanlar için

selam kızlar,

dün giremedim yoğundum baya. servisle gidip gelirken işe hala istifra ediyorum. ama servis aracı tutuyo beni o yüzden. beşik konusunda yerim dar olduğu için hala karar veremedim.

bambu beşikler fazla uzun ömürlü değil demiştiniz. fakat park yatak ölçülerine yakın aslında.

yakından baktığımda içi baya geniş geldi. 50-100 ölçüleri var. kafam çok karışık :26:

pazar günü gürdamar bebedeydim. eyüpte... kesinlikle harika bambu beşikler var ve dışarıya göre fiyatları uygun.

canım benin nasıl da etkilenmişsin doğuma hazırlanmaya başlamışsın kafanda ama biraz kötü olaylardan esinlenmişsin.
merak etme ne olursa olsun seninle ilgileniyorlar hele annen etrafında döner
hazır uyuyacak vaktiniz varken olmayacak kötü rüyalarla boşa harcamayın derim bol bol uyuyun dinlenin.bir daha asla kendinize ayıracak bu kadar vaktiniz olmayacak.annelik onlar evden ayrılsa bile sürüyor annelerimize baksanıza hala bizimle uğraşıyorlar
enerji depolamak lazım

kapı süsleri malzemeleri o kadar tutmuyor samsun da.ama yapabilecek vaktiniz varsa tabi
modeller güzel ama artık internetten yapılışları bulunabilecek türden.malzeme satan yerlere giderseniz bu fiyatlara daha orjinal modelleri de alabilirsiniz.istanbul da filan eminönü gibi ucuz olan yerlerde olabilir.
eğer kendiniz yapacaksınız tül yerine artık tüy şeklinde ipler var onlar daha hoş duruyor aklınızda bulunsun.gerçi silikon tabancası filan yoksa elinizde ki niye her evde olsun aynıya gelebilir almakla yapmak.

yaaa hanife sen ne güzel yazıyorsun
hem tecrübrlisin hem de anaçsın
yazdıklarını okumak hoşuma gidiyor
çünkü hepsinde buram buram tecrübe var
okurken bunu hissesdiyorsun

kızlar ben çok hevesleniyorum böyle şeylere ama
benimkiler biraz küçük doğar da küvöze girerlerse
hastane odasını süsletmenin manası yok gibime geliyor
malum küvezdeyken anneye bile göstermiyorlar bebeği
ancak evim için düşünebilirim bunlarıı

ayrıca doğum fotoğrafçısı düşünüyor musunuzzz?
onu da çok istiyordum,
gittim hastane ile konuştum bile
cd, bir sürü fotoğraf 500 lira dediler
fiyat da makul geldi
malum bir kere oluyor
bir daha doğurmayı da düşünömüyorum çünkü

ama bebekler erken gelirse
ben daha ayılmadan küvöze gidecekler
nasıl fotoğraflayacaksınız beni dedim
hııııııııııııı o zaman olmayabilir dediler
yine moralim bozuldu
imkanınınz varsa bu fırsatı kaçırmayın dedimmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…