Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 563419
nasıl bayanlar beğenenler yapayım mı??? inşallah ekleyebilmişimdir=)
harikaaaaaaaaaaaaaa
çok beğendimmmmmm
bunu yapabilir misinnnnnn?
allahım ne becerikli hatunlar var,
ben yetenek üzürlüyümdür
elmden hiçbir iş gelmezzzzzzz de
acaba bunların hazırı ne kadardır?
araştıran ya da fiyatı hakkında bilgisi olan vrar mı?
harikaaaaaaaaaaaaaa
çok beğendimmmmmm
bunu yapabilir misinnnnnn?
allahım ne becerikli hatunlar var,
ben yetenek üzürlüyümdür
elmden hiçbir iş gelmezzzzzzz de
acaba bunların hazırı ne kadardır?
araştıran ya da fiyatı hakkında bilgisi olan vrar mı?
GÜNAYDIN KIZLAR VE TATLIMI TATLI HAREKETLİMİ HAREKETLİ DÜNYANIN EN GÜZEL VARLIĞI OLAN YAVRULARIMIZ
DÜN GECE EŞİMİN DEMESİNE GÖRE SABAHA KADAR İNLEMİŞİM VE BEN BUNLARIN HİÇ BİRİNİ HATIRLAMIYORUM TEK HATIRLADIĞIM SEY SÜREKLİ BENİ UYANDIRIP NE OLDU BİŞEYİNMİ VAR NİE BÖLESİN SORULARIYDI BİDE ŞİMDİ TELEFONDA KONUŞTUK BANA DİOKİ AKŞAMDA ÖLE YAPARSAN BEN MİSAFİR ODASINA GİDİP YATCAM DİO BENDE GİDERİM O YATAĞA TEK KİŞİLİK FALAN AMA NAPİM YATAĞINI TERK ETMİCEK NE OLURSA OLSUN
günaydın canlarr..nasılsınız.umarım hepiniz iyisinizdir.kg ve çatlak durumunuz ne alemde bakalım :)
bende de aynı şeyler var ama eşimin uykusu birazcık ağır olduğu için rahatsız olmuyor. ara sıra cığlıklarıma uyanıyor okadar.işe gittiğim için erkenden tv karsısında uyuya kalıyorum o zaman inlediğimi soyluyor . ağrınmı var diye uyandırıyor beni.sonuçta bilerek ve isteyerk yapmadığımız için azıcık katlanacaklar bazı şeylere .
Eki Görüntüle 563460 Eki Görüntüle 563461
ilki 45 tl ikincisi 35 tl :) :) kendi yaptığının yerini tutmz tabi ama benm gibi yapamayanlar için
1. yi beğendim 45 tl de iyiymiş malzemelerde okadar tutar bence =))
Günaydın mini mini eller ve anneleri...
HErgün sabah yazabilyorum, bi iki sayfa da gerisini okuyabiliyorum..Kopamıyorum ama burda illaki girip bakacam.
Haftasonunu iple çekiyorum. Oğluma beşik alacağız ist ten. Bambu beşik almayanlar İst te Gürdamar Bebe yi tavsiye ederim. Aslında çeyiz mağazası olduğundan beşik içine koydukları tekstilller harika..ve beşik seçenekleri de çok fazla.
Netten de bakabilirsiniz tavsiye ederim..
çatlak durumunu tam anlayamadım şimdilik olursada umursamıyorum artık =))) ama bugün itibariyle 5 kg almışım sabah tartıldım...=(((( beni asıl korkutan doğum anı dün 2 ayrı rüya gördum birinde sezeryan oluyrm ama herşeyi farkediyrm kestiklerini falan bağıra çağıra uyandım=( sonra tekrar uydum bu defada evde normal doğum yapmışım annem güya demişki aman sancısı geldi ben yaptırayım doğum olaya bakın=) kocam bebeği almışayaklarından sallıyor ama aplamıyr ben bağıryrm bebek niye ağlamıyr sırtın vur diye sonra ağlıyr nefes alıyr bebeği alıp annem le diğer odaya geçiyrlr bende kalıyrm orda diyorum dikiş falan ne olacak doktora götürün beni duymuyrlar....of offf rüyalara bak yaaa=)))
canım benin nasıl da etkilenmişsin doğuma hazırlanmaya başlamışsın kafanda ama biraz kötü olaylardan esinlenmişsin.
merak etme ne olursa olsun seninle ilgileniyorlar hele annen etrafında döner
hazır uyuyacak vaktiniz varken olmayacak kötü rüyalarla boşa harcamayın derim bol bol uyuyun dinlenin.bir daha asla kendinize ayıracak bu kadar vaktiniz olmayacak.annelik onlar evden ayrılsa bile sürüyor annelerimize baksanıza hala bizimle uğraşıyorlar
enerji depolamak lazım