2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
yaaa hanife sen ne güzel yazıyorsun
hem tecrübrlisin hem de anaçsın
yazdıklarını okumak hoşuma gidiyor
çünkü hepsinde buram buram tecrübe var
okurken bunu hissesdiyorsun

teşekkür ederim canım iltifatın için
ukalaca görünmesinden korkuyorum:18: benden daha iyisini bilen vardır sonuçta.
buradaki herkesin güzel bi şekilde anneliğe adım atmasını istiyorum sorunlar olursa da kolayca atlatabilmelerine yardımcı olmak istiyorum.
niyetimi anlamana çok sevindim

buarada fotoğraf konusunda endişeni belirtmişsin ama illa doğduğu gün fotoğraf çekimi yapılmıyor diye biliyorum.zaten sezaryende iki gün yatıyosun çıkışına yakın bir zamanda olabilir.bebeklerin kuvözde kalması gerekirse eğer (inşallah gerekmez zaten maşallah gelişimleri çok iyi) çıkınca yaptırırsınız belki o anki mutlulukla çekinmek daha güzel sonuçlar verir bi bakarsın seninkiler poz veriyor :13:

tatlım banada 22 haftalıkken şeker yüklemesi yaıldı ama 111 çıktı sorun yok dedi doktor. sonrasında bebeğimin suyu hep fazla çıkıtı şimdi 6 aralıkta tekrar yapılacak bakalım sonuç ne olacak.

tatlım banada 22 haftalıkken şeker yüklemesi yaıldı ama 111 çıktı sorun yok dedi doktor. sonrasında bebeğimin suyu hep fazla çıkıtı şimdi 6 aralıkta tekrar yapılacak bakalım sonuç ne olacak.

inşallah sonuçlar güzel çıkar da derin bir ohhhhhhhhhhh çekersin tatlımmmmmmmmmm

iltifat değil canım, içimden geçenleri yazdım inanki
samimi olduğun her halinden belli, ukalalık olarak yorumlanacak
bir şey yok ki ortada
çok faydalı bilgiler paylaşıyorsunnnnnnnn
fotoğraf konusuna gelince inşallah dediğin gibi olur
çok istiyorum çünkü
düğün fotoğraflarım hiç içime sinmedi
bunlar gönlümce olsun istiyorummmmmmm

selam kızla, nasılsınız ?

Hanife, canım bende emzik taraftarı değilim marka aklımda ihtiyaç olursa almak mantıklı bencede çok saol :) bu arad evet çok pozitifsin sen ya yardımcıda oluyosun.kaç yaşındasın merak ettim ?

2013, canım sonuçlar süper.her ihtimale karşıda şekerli yemezsin zaten.evet ya biz nerdeyse herşeyini tamamladık teyzesi darısı size ya :) birde ilkim bencede çok anlamlı senin özelin sonuçta...

paptya, haklısın aslında tüp bebeklerin en hakettiği isim nazlı.olsun artık o kadar nazlarıda dimi :)) inş bizim inanç ımızda senin arkadaşın gibi efendi olur.Allah bozmasın gelişimleri süper bebeklerinin.bu arada bende doğum fotsu düşünüyorum.zaten benim kuzenim foto.çu.eşide epey öğrendi ona çektircem.pozları kendim ayaralıcam eline vercem.gerçi kardeşimde profesyönel onada çektirebilrim ama doğum için gelinimizin girmesi şart.işte onudnda ağzı gevşektir doğumla ilgili laf eder ya bilmiyrum.canım bide eğerki erken doğar küveze girerlerse ki inş girmezler ev çekimine geliyolar.ama nedense sizin küveze ihtiyacınız olmayacağını düşünüyoruö inş gönlünce olur.doğumu nerde yaptrıcan ? ben akayda olcam ...

Nifado, canım geçmiş olsun.inş sıkıntı yaşamaz ismiyle ilgili bence sevecek.kendine dikkat et sende..

bende sabah şeker yüklemesi yaptırdım geldim öyle zor filanda geçmedi.çok korkutmuşladır oysaki.sonuçlarda inş iyi çıkar.idrar ve kada verdim merakla sonuç bekliyroum akşama belli olcak.dr umuzu gördük bide oğlumuzla, ya ben bayılıyorum bu adama enerjisi süper yüksek..

Sİzler nasılsınız ?

papatya, benim düğün resimlerim de hiç istediğim gibi olmadı gerçi stüdyo resimleri idare eder ama hani salondakiler daha net olabilirdi en azından gelinliğimin desenlerini belli edecek çözünürlükte olabilirdi
halbuki akrabamız tavsiye etmişti.bu da benim bi yaram
çok çekmek için kaliteyi düşürmüşler biz de az seçtik alacağımız zaman iki tarafta hüsrana uğradı yanii

candas, sen yaşımı sorunca farkettim 30 a merdiven dayamışım
aralık 85 doğumluyum canım yani bence 27 yaşımı bitirmek üzereyim ama kimisi böyle hesaplamıyor :44:
ben de kendi ifademi bi fizikçi olarak sayı doğrusu çizerek ispatladım

slm kizlar nasilsiniz
Bebegimin hareketleri distan gorunuyor sizinkiler nasil?
Gece uyurken bacagimda ve kalcamda agri oluyor . Sizde de oluyor mu?
Yuruyus yapamiyorum. Bebegimin agirligi rahatsiz ediyor yururken. Yuruyus yapan var mi ?

Kızlar selam 100 lük şeker yüklememiz yapıldı maallesef yüksek çıktı (( kadın doğumcumuz endokrin dr una yönlendirdi yarın gidicez İnşallah gebeliğim boyunca tek sorun bu olur diye yinede şükrediyorum ....

Kızlar bu şeker yüklemesi 100 lük yapılanlarda sanırım yüksek cıkıyor zaten ilk önce 50 lik yapılmalıymış banada dr.direk 100 lük yaptırdı yüksek cıktı sınır 170 ken benim 181-193 arası cıktı cokta yüksek değil bana göre ama dr.um cok kötü şeyler söyleyip morelimi bozdu..suyu fazla olan arkadaş benimkide öyleymiş oysaki her seferinde normal diyordu yüklemeden sonra yüksek dediiallahıma emanetler inşallah yavrularımız etkilenmezlerr

selam anneler ve bebisler.doktordan geldim.cok sukur her seyimiz yolunda nasilda buyumus mashallah.cok mutlu oldum gorunce.cinseyitimizede bakti oglan dedi sonra yok hayir belli degl dedi,sonrada kzi dedi.ve e sonra en iyisi ben sey demigim dedi.cinki goremiyorum kapatmis kendini dedi.sagolsun kafamizi iyice karistirti.ama bebegim iyi olsundaaaaadilerim sonuna kmadar yani gebeliyimizin hep boyle guzel haberler alirizayin 20 randyevu vediler.seker icin kan alicaklarmis.nasil ac kalicam hic bilmiyorum:2::2::2::2:

evet evet 27 bitmek üzere :) yaş konusu hep muamma ya :)) askeriyede emniyette 28 diğerlerinde 27 oluyo çok denedim :)) bu arada bende 85 liyim.maşallah erkenden yol almışsın aslında bende erken evledim ama ilerleyemedi.23 yaşımda evlendim evlenir evlenmez eşim memurluğu kazandı gitti, 1 ay beraberdik.tayinimiz olmuyo hala bende devlette kitlerde işçiyim.durum karışık olunca ilerleme 0 dı.bide hamile kaldım dr saolsun kürtajla doğurganlığımı engelledi ! zoraki hamile kaldım.inş artık bundan sonrası güzl olur.aa nerden nereye geldim :)) bu arada ilkkez bi yerde yaşım ilerden sayılmış 2 li ve 3 lü test yaş 28 diyor ki eylül doğumluyum :))
canım inş sonuç iyi çıkar ya doğru sonucu almak için yeme düzenini değiştirme sakın.
suyun fazla olmasının zararı ne canım ? bu arada epeydir karşılaşamıyoduk nasılsın ?
anammm hala mı göstermiyo cinsiyeti :)) gönlünden ne geçiyosa inş sağlıkla o cinsiyetten olsun olmasada sağlıklı olsun sizin olsun .

herkese iyi akşamlar kızlar ben kaçtım ...

kızlar vallahi hamilelikten önce doğum fotoğrafçısı kesin ayarlarım diyordum..şimdi aynı fikirde değilim=( doğumdan sonra nasıl olurum kestiremiyorum=(ben o halimle çocuğa sarılıp emzirir miyim o bile muamma=((of off her geçen gün daha da korkuyrm benki kolundan kan aldırırken korkudan bayılacak gibi oluyorum ...dün gece kolumdan kan aldıktan sonra hemşire bant yapıştırmıştı gece yatağa yattım yorganı çekiştirirken kolumdan bant çıkmış bir iki tüğ kopmuş ben anlamadım tabi bir çığık atmışım kocişkom nasıl korktu bana bişey oldu sandı (bende öyle sandım tabi) sonra ne oldu diyince koluma igne saplandı dedim iğne arıyoruz yatakta meğer kolumdaki bant çıkmış anlayınca çok utandım kocamdan=))) ben nasıl normal doum yapayım siz söyleyin=)) bide üstüne fotoğraf çektireyim?=)

kızlar merhaba ben de mart annesı olucam allahın ıznıyle su an 25. haftadayız ve bebegımın gelısımı ve saglıgı gayet ıyı tek sorunum su kı cınsıyetımız hala bellı degıl ve esım de ben de cevremızdekı herkes cok merak edıyor artık var mı benım gıbı hala cınsıyetını ogrenemeyenler ?

Merhaba anneler
Biz de bugün doktora gittik oluşum tosun olmuş yaaa.....
865 gr dedi doktor büyük 2 hafta önden gidiyo şekere bakacak bakalım yarın nasıl çıkacak ....
Elini kolunu nasıl oynatıyooooo elini ağzına burnuna göturuyooooo....
Babaanneme fotosuna gösterdim. Burnu çirkinmiş diyoo hıh. Ben de dedim ki ama burnunu seninkine benzemiştim

Servis yolumuzun durumu da iyi imiş çok şükür...
Yatmaya devam..

Evet yataklar terk edilmeyecek... esim de grip old için acaba ayrı mı yatsam dedi. Yok dedim arkanı dön yat. Tabi beni düşündüğünden dedi ama olsun.

Ben de gecen alkışlarımla uyandırmışım eşini

Benim ablam fotoğrafçı ama hastane kendi fotocusu dışında fotocusu kabul etmeyebiir. Yoksa ablam ben çekerim dediydi.

Benim de suyum cokmuş. Yarın olacak o şeker yüklemesi bakalım ne çıkacak

ay kızzzzz ya benim gibi hergun kocandan iğne yese idin ne yapacaktın acabaaaaaaa :44:

merhaba cnm
ben varım cinsiyetini öğrenemeyen benden çok etraf düştü derdimize
herkes 1 kızım olduğu için erkek bekliyor ama ben kız diye tahmin ediyorum

merhaba cnm
ben varım cinsiyetini öğrenemeyen benden çok etraf düştü derdimize
herkes 1 kızım olduğu için erkek bekliyor ama ben kız diye tahmin ediyorum

of valla oyle mıllet sureklı soruyor bellı degıl dıyorum nasıl bebekmıs o dıyolar ya bıde ıste o zaman delı oluyorum bıde yok erkek o yok kız senın suran boyle kesın su olur dıye yakıstırmalar falan bı bellı olsada bende rahatlasam mıllette gercı gostermeyenler kız olur dıyorlar da bılmıyorum valla benım 2 arkadasımın kızı var bırı 13 haftalıkken bırı 15 haftalıkken ogrenmıstı bebegın pozısyonuna baglı bence tamamen benım ılk bebegım ne olursa olsun da umarım senın bır de oglun olur canım

hayırlısı olsun hakkımızda
kız erkek hiç önemli değil sağlıklı olsunlar yeter :)
bu mucizem benim 5 yıl tedavi gördükten sonra tedaviye gitmediğim ay kendiliğinden geldi çok şükür

bana bakıp herkes yorum yapıyor sırayla belirtiler
1-) göğüslerin büyüdü kızın olur
2-) çirkinleştin kızın olur
3-) bebek sağ tarafta erkek olur
4-) karnın sivri erkek olur
5-) göstermiyorsa kız olur
6-) kaşın kirpiğin döküldü kızın olur :26: artık yeter kafam bulandı kızım olur benim kızım

14 yıllık evliyim hiç korunmadık , bunu hayırlısıyla kucağıma alıyım yinede korunmayacaz 3. de olsun istiyoruz ...tabi olursa :)

Ay evet canim yaa su tahminler zaten beni benden aliyor ama dinliyorum da meraktan ayni seyler hep soylenenler ama tabbi ne olacagini bi tek rabbim bilir

maasallah allahim uzun saglikli omurler versin minik mucizene iste yuce rabbimin bi hikmeti daha nemutlu sana canim insalah bi de oglun olursa ne iyi olur cok ideal bi kiz bi erkek tabi once saglik en onemlisi o ben de kizim olsun minik bi prensesim olsun cok istiyorum aslina bakarsan ama nasip kismet hakkimizda hayirlisi olsun

ohhhh canim maasallah 3 cocuk bana cok zor gibi geliyor ama ne guzel demekki sevgi dolu bi yuregin var ve umarim istediginiz gibi buyuk mutlu bi aileniz olur

peki canim sen ne dusunuyorsun ne yapsak benim kontrolume 1 ay var daha baska doktora gidelim diyor esim gitcem galiba ama pozisyon uygun olmadigi icin baska doktor da tahminde bulunamaz diye dusunuyorum ne yapsak da ogrensek acaba ....

günaydınn sabah şekerleri ve minik elma şekerleri :) Gününüz aydın huzurlu mutlu olsun inşallah. Testleri olan sonuç bekleyenlere RABBİM yardım etsin.. Güsel haberler alalım bugün inşallah..
Yeni gelenler hoş gelmiş, hastalara acil şifalar, benim gibi geceleri ağrıdan uyuyamayanlara kolaylıklar dilerim.
VE gün başladıııı

Ebahhh durumun nasıl güselimmm
:18:

Çilakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk mucukkkkkk

Şişko olabilir ama çok şükür hala fıstık gibi olan arkadaşlarım koccaman GÜNAYDINNNNN

Bir kaç gündür işler yoğun ne face ye ne buraya doğru düzgün giremiyorum. Kızımda bana küstü. Bende burda arkadaşlarıyla görüşmedim diye mi küstü bilemedim Bakalım şimdi ahaaaa şimdi attı tekmeyi Anlaşıldı burdan kopmak yasak bize

Akşamları da kendime bir yoğunluk buldum. Kızıma söğeter ve patik örüyorum. Ayyy çok güzel olocak

Doktor randevuları olanlar iyi haberle gelsinler, testleri olanların Allah yardımcısı olsun.

Ha bu arada şu hastane fotoğrafçısı işini ben hallettim. Sadece çekim yapacak, bütün pozları hiç oynamadan CD' ye kaydedip bana verecek. Benim babam da fotoğrafçı olduğu için ben orda yaptırıcam. Çekim için 150 TL fiyat verdiler ama son pazarlığı yapınca 100 TL' ye düşürürüm. Başka yerde yaptırma şansınız olursa aklınızda bulunsun

Kuzucuklara iyi bakın. Su içmeyi unutmayınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…