- 9 Ekim 2012
- 292
- 24
yaaa hanife sen ne güzel yazıyorsun
hem tecrübrlisin hem de anaçsın
yazdıklarını okumak hoşuma gidiyor
çünkü hepsinde buram buram tecrübe var
okurken bunu hissesdiyorsun
herkese meraba,bugün şeker yüklemesi yapıldı,gebelik seker sınırı 140mıs fakat benmki 160 cıktı,yarın testi tekrarlıcakmıs doktorum..bugün 50 lik yükleme yapılmıstı yarın 100lük yapılcakmıs..suyumunda biraz fazla oldugnu söledi,şekerden kaynaklanıyo olabilir dedi,yarın gitmişken detaylı ultrasona da gircem insallahh bi sıkıntı olmaz..şeker yüklemesi yapılıp yüksek cıkan var mı yada bebeğin suyu fazla olan?
tatlım banada 22 haftalıkken şeker yüklemesi yaıldı ama 111 çıktı sorun yok dedi doktor. sonrasında bebeğimin suyu hep fazla çıkıtı şimdi 6 aralıkta tekrar yapılacak bakalım sonuç ne olacak.
teşekkür ederim canım iltifatın için
ukalaca görünmesinden korkuyorum:18: benden daha iyisini bilen vardır sonuçta.
buradaki herkesin güzel bi şekilde anneliğe adım atmasını istiyorum sorunlar olursa da kolayca atlatabilmelerine yardımcı olmak istiyorum.
niyetimi anlamana çok sevindim
buarada fotoğraf konusunda endişeni belirtmişsin ama illa doğduğu gün fotoğraf çekimi yapılmıyor diye biliyorum.zaten sezaryende iki gün yatıyosun çıkışına yakın bir zamanda olabilir.bebeklerin kuvözde kalması gerekirse eğer (inşallah gerekmezzaten maşallah gelişimleri çok iyi) çıkınca yaptırırsınız belki o anki mutlulukla çekinmek daha güzel sonuçlar verir bi bakarsın seninkiler poz veriyor :13:
Eki Görüntüle 563460 Eki Görüntüle 563461
ilki 45 tl ikincisi 35 tl :) :) kendi yaptığının yerini tutmz tabi ama benm gibi yapamayanlar için
evet evet 27 bitmek üzere :) yaş konusu hep muamma ya :)) askeriyede emniyette 28 diğerlerinde 27 oluyo çok denedim :)) bu arada bende 85 liyim.maşallah erkenden yol almışsın aslında bende erken evledim ama ilerleyemedi.23 yaşımda evlendim evlenir evlenmez eşim memurluğu kazandı gitti, 1 ay beraberdik.tayinimiz olmuyo hala bende devlette kitlerde işçiyim.durum karışık olunca ilerleme 0 dı.bide hamile kaldım dr saolsun kürtajla doğurganlığımı engelledi ! zoraki hamile kaldım.inş artık bundan sonrası güzl olur.aa nerden nereye geldim :)) bu arada ilkkez bi yerde yaşım ilerden sayılmış 2 li ve 3 lü test yaş 28 diyor ki eylül doğumluyum :))papatya, benim düğün resimlerim de hiç istediğim gibi olmadıgerçi stüdyo resimleri idare eder ama hani salondakiler daha net olabilirdi en azından gelinliğimin desenlerini belli edecek çözünürlükte olabilirdi
halbuki akrabamız tavsiye etmişti.bu da benim bi yaram
çok çekmek için kaliteyi düşürmüşlerbiz de az seçtik alacağımız zaman iki tarafta hüsrana uğradı yanii
candas, sen yaşımı sorunca farkettim 30 a merdiven dayamışım
aralık 85 doğumluyum canım yani bence 27 yaşımı bitirmek üzereyim ama kimisi böyle hesaplamıyor :44:
ben de kendi ifademi bi fizikçi olarak sayı doğrusu çizerek ispatladım
canım inş sonuç iyi çıkar ya doğru sonucu almak için yeme düzenini değiştirme sakın.Kızlar selam 100 lük şeker yüklememiz yapıldı maallesef yüksek çıktı(( kadın doğumcumuz endokrin dr una yönlendirdi yarın gidicez İnşallah gebeliğim boyunca tek sorun bu olur diye yinede şükrediyorum ....
suyun fazla olmasının zararı ne canım ? bu arada epeydir karşılaşamıyoduk nasılsın ?Kızlar bu şeker yüklemesi 100 lük yapılanlarda sanırım yüksek cıkıyor zaten ilk önce 50 lik yapılmalıymış banada dr.direk 100 lük yaptırdı yüksek cıktı sınır 170 ken benim 181-193 arası cıktı cokta yüksek değil bana göre ama dr.um cok kötü şeyler söyleyip morelimi bozdu..suyu fazla olan arkadaş benimkide öyleymiş oysaki her seferinde normal diyordu yüklemeden sonra yüksek dediiallahıma emanetler inşallah yavrularımız etkilenmezlerr
anammm hala mı göstermiyo cinsiyeti :)) gönlünden ne geçiyosa inş sağlıkla o cinsiyetten olsun olmasada sağlıklı olsun sizin olsun .selam anneler ve bebisler.doktordan geldim.cok sukur her seyimiz yolunda nasilda buyumus mashallah.cok mutlu oldum gorunce.cinseyitimizede bakti oglan dedi sonra yok hayir belli degl dedi,sonrada kzi dedi.ve e sonra en iyisi ben sey demigim dedi.cinki goremiyorum kapatmis kendini dedi.sagolsun kafamizi iyice karistirti.ama bebegim iyi olsundaaaaadilerim sonuna kmadar yani gebeliyimizin hep boyle guzel haberler aliriz ayin 20 randyevu vediler.seker icin kan alicaklarmis.nasil ac kalicam hic bilmiyorum:2::2::2::2:
kızlar vallahi hamilelikten önce doğum fotoğrafçısı kesin ayarlarım diyordum..şimdi aynı fikirde değilim=( doğumdan sonra nasıl olurum kestiremiyorum=(ben o halimle çocuğa sarılıp emzirir miyim o bile muamma=((of off her geçen gün daha da korkuyrm benki kolundan kan aldırırken korkudan bayılacak gibi oluyorum ...dün gece kolumdan kan aldıktan sonra hemşire bant yapıştırmıştı gece yatağa yattım yorganı çekiştirirken kolumdan bant çıkmış bir iki tüğ kopmuş ben anlamadım tabi bir çığık atmışım kocişkom nasıl korktu bana bişey oldu sandı (bende öyle sandım tabi) sonra ne oldu diyince koluma igne saplandı dedim iğne arıyoruz yatakta meğer kolumdaki bant çıkmış anlayınca çok utandım kocamdan=))) ben nasıl normal doum yapayım siz söyleyin=)) bide üstüne fotoğraf çektireyim?=)kızlar ben çok hevesleniyorum böyle şeylere ama
benimkiler biraz küçük doğar da küvöze girerlerse
hastane odasını süsletmenin manası yok gibime geliyor
malum küvezdeyken anneye bile göstermiyorlar bebeği
ancak evim için düşünebilirim bunlarıı
ayrıca doğum fotoğrafçısı düşünüyor musunuzzz?
onu da çok istiyordum,
gittim hastane ile konuştum bile
cd, bir sürü fotoğraf 500 lira dediler
fiyat da makul geldi
malum bir kere oluyor
bir daha doğurmayı da düşünömüyorum çünkü
ama bebekler erken gelirse
ben daha ayılmadan küvöze gidecekler
nasıl fotoğraflayacaksınız beni dedim
hııııııııııııı o zaman olmayabilir dediler
yine moralim bozuldu
imkanınınz varsa bu fırsatı kaçırmayın dedimmmmmmm
GÜNAYDIN KIZLAR VE TATLIMI TATLI HAREKETLİMİ HAREKETLİ DÜNYANIN EN GÜZEL VARLIĞI OLAN YAVRULARIMIZ
DÜN GECE EŞİMİN DEMESİNE GÖRE SABAHA KADAR İNLEMİŞİM VE BEN BUNLARIN HİÇ BİRİNİ HATIRLAMIYORUM TEK HATIRLADIĞIM SEY SÜREKLİ BENİ UYANDIRIP NE OLDU BİŞEYİNMİ VAR NİE BÖLESİN SORULARIYDIBİDE ŞİMDİ TELEFONDA KONUŞTUK BANA DİOKİ AKŞAMDA ÖLE YAPARSAN BEN MİSAFİR ODASINA GİDİP YATCAM DİO BENDE GİDERİM O YATAĞA TEK KİŞİLİK FALAN AMA NAPİM YATAĞINI TERK ETMİCEK NE OLURSA OLSUN
kızlar ben çok hevesleniyorum böyle şeylere ama
benimkiler biraz küçük doğar da küvöze girerlerse
hastane odasını süsletmenin manası yok gibime geliyor
malum küvezdeyken anneye bile göstermiyorlar bebeği
ancak evim için düşünebilirim bunlarıı
ayrıca doğum fotoğrafçısı düşünüyor musunuzzz?
onu da çok istiyordum,
gittim hastane ile konuştum bile
cd, bir sürü fotoğraf 500 lira dediler
fiyat da makul geldi
malum bir kere oluyor
bir daha doğurmayı da düşünömüyorum çünkü
ama bebekler erken gelirse
ben daha ayılmadan küvöze gidecekler
nasıl fotoğraflayacaksınız beni dedim
hııııııııııııı o zaman olmayabilir dediler
yine moralim bozuldu
imkanınınz varsa bu fırsatı kaçırmayın dedimmmmmmm
tatlım banada 22 haftalıkken şeker yüklemesi yaıldı ama 111 çıktı sorun yok dedi doktor. sonrasında bebeğimin suyu hep fazla çıkıtı şimdi 6 aralıkta tekrar yapılacak bakalım sonuç ne olacak.
kızlar vallahi hamilelikten önce doğum fotoğrafçısı kesin ayarlarım diyordum..şimdi aynı fikirde değilim=( doğumdan sonra nasıl olurum kestiremiyorum=(ben o halimle çocuğa sarılıp emzirir miyim o bile muamma=((of off her geçen gün daha da korkuyrm benki kolundan kan aldırırken korkudan bayılacak gibi oluyorum ...dün gece kolumdan kan aldıktan sonra hemşire bant yapıştırmıştı gece yatağa yattım yorganı çekiştirirken kolumdan bant çıkmış bir iki tüğ kopmuş ben anlamadım tabi bir çığık atmışım kocişkom nasıl korktu bana bişey oldu sandı (bende öyle sandım tabi) sonra ne oldu diyince koluma igne saplandı dedim iğne arıyoruz yatakta meğer kolumdaki bant çıkmış anlayınca çok utandım kocamdan=))) ben nasıl normal doum yapayım siz söyleyin=)) bide üstüne fotoğraf çektireyim?=)
kızlar merhaba ben de mart annesı olucam allahın ıznıyle su an 25. haftadayız ve bebegımın gelısımı ve saglıgı gayet ıyı tek sorunum su kı cınsıyetımız hala bellı degıl ve esım de ben de cevremızdekı herkes cok merak edıyor artık var mı benım gıbı hala cınsıyetını ogrenemeyenler ?
merhaba cnm
ben varım cinsiyetini öğrenemeyenbenden çok etraf düştü derdimize
herkes 1 kızım olduğu için erkek bekliyor ama ben kız diye tahmin ediyorum
of valla oyle mıllet sureklı soruyor bellı degıl dıyorum nasıl bebekmıs o dıyolar ya bıde ıste o zaman delı oluyorumbıde yok erkek o yok kız senın suran boyle kesın su olur dıye yakıstırmalar falan bı bellı olsada bende rahatlasam mıllette gercı gostermeyenler kız olur dıyorlar da bılmıyorum valla benım 2 arkadasımın kızı var bırı 13 haftalıkken bırı 15 haftalıkken ogrenmıstı bebegın pozısyonuna baglı bence tamamen benım ılk bebegım ne olursa olsun da umarım senın bır de oglun olur canım
hayırlısı olsun hakkımızda
kız erkek hiç önemli değil sağlıklı olsunlar yeter :)
bu mucizem benim 5 yıl tedavi gördükten sonra tedaviye gitmediğim ay kendiliğinden geldiçok şükür
bana bakıp herkes yorum yapıyor sırayla belirtiler
1-) göğüslerin büyüdü kızın olur
2-) çirkinleştin kızın olur
3-) bebek sağ tarafta erkek olur
4-) karnın sivri erkek olur
5-) göstermiyorsa kız olur
6-) kaşın kirpiğin döküldü kızın olur :26: artık yeter kafam bulandı kızım olur benim kızım
14 yıllık evliyim hiç korunmadık , bunu hayırlısıyla kucağıma alıyım yinede korunmayacaz3. de olsun istiyoruz ...tabi olursa :)