• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 KPSS ÖĞRETMENLİK Günlüğüm:) Herkesi Beklerimm:)

ocak mi??
saka gibi ya ama hıc sanmıyorum yıl ortasında getırılecegını.
eger o zamana kalırsa hani sınavın yonetmelıgını duyururlar ama dıger sene olur yani

gercı her sey beklenır bunlardan ya:ssz:
yani mıllet ayaga kalksa sıkayet dılekcelerı yagsa yıne de umurlarnda olmaz getırırrız dedım mı orda bıter o iş yani :27:

4+4+4 sistemini de getirmeyi başardılar hatta çok büyük tepkilere rağmen korkumda bundan dolayı zaten. sırf bu yüzden ihtimal zayıf diyemiyorum. haa birde gurur meselesi yapabilirler yani söz ağızdan çıktı geri dönmek olmaz gibi..

şu çözümlü kademe kademe giden değil mi ? zorluğundan değil ya soruları çok farklı geliyo bana yedi iklimin öğretmen seti iyiymiş dersaneden verilmesini bekliyorum bakalım :)

ben de yediiklimin öğretmen setini alcammm internettenn:32: tabi önce maaşımı almam lazım :50::50:

Merhaba kızlar,yeni gördüm topiğini canım hayırlı olsun,ben de bu sene 90 üstünü hedefleyenlerdenim,2.kez gireceğim sınava,yeni mezun oldum,branşım Türkçe,70 aldım kpss den bu sene,malum okul kpss bir arada yürümedi..Bu sene hedefim büyük,alan sınavına şuna buna takılmayın derim kızlar,konularınızı bitirmeye bakın biran önce,çünkü bu sistemde güzel ülkemde eğitime dair ne olacağı belli olmuyor,alan sınavı gelsede en azından konularınızı bitirmiş olun ki az bir şey kalsın çalışacak,hepinize kolay gelsin diyorum,kaynak,dershane,yayın vs..her türlü sorularınızı cevaplarım elimden geldiğince..

hoşgeldin canım aramıza:34:

canım cok sagol moralin ve destegın icin. evet ben cok taksam da bır sekılde baslanması gerektıgını dusunuyorum sonucta bu sınav gelse de gelmese de gırecegız ve kazanmamız lazım.
okudugumuz 4 yılın göstergesi maalesef.

Dimi ama herşeyi bir kenara koy,yazılanları okuma,duyduklarına inanma,moralini bozacak hiçbir şeyi dinleme,görme.Ne zaman yazılı bir açıklama olur işte o zaman konu hakkında tartışır neyi ne nasıl yapacagımızı konuşur fikir alışverişinde bulunuruz,bu sene okul bitti ugraşacak başka hiçbir şey yok,yeterki çalışmaya başla sen,her şey çok güzel olacak inan bana.

Merhaba kızlar,
Kpss'de tekrar tekrar hezimete uğramış biri olarak küllerimden doğmaya çalışıyorum şu sıra.
Ben Türk Dili ve Edebiyatı bölümü mezunuyum.
3 kere falan girdim herhalde sınava. 2011 sınavında 80 alınca sevinmiştim tamamdır bu iş diye.Olmadı :5:
Puan iki yıl geçerli seneye olur dedim çok çalışmadan 2012 sınavına girdim 76 aldım yine olmadı.
Ek atama falan da yok diyorlar sil baştan başlamaya çalışıyorum hiç istemesem de.
Bugüne kadar hep kendim evde çalıştım,bir yandan ücretli öğretmenlik yaparak.
Bu yıl uzaktan eğitimi denemeyi düşünüyorum ay sonuna kadar ücretsiz derslerine katılıcam hoşuma giderse devam edicem.
Az önce de methini çok duyduğum istikrarın iki kitabını sipariş ettim sanırım pazartesi günü elime geçecekler. Gerçekten sonuna kadar düzenli bir şekilde (götürebilirsem) götürebilirsek size katılmak isterim.
İnsanın sınava hazırlanırken takım arkadaşlarına ihtiyacı oluyor motivasyon için :34:
Selamlar hepinize :16:

Merhaba kızlar,
Kpss'de tekrar tekrar hezimete uğramış biri olarak küllerimden doğmaya çalışıyorum şu sıra.
Ben Türk Dili ve Edebiyatı bölümü mezunuyum.
3 kere falan girdim herhalde sınava. 2011 sınavında 80 alınca sevinmiştim tamamdır bu iş diye.Olmadı :5:
Puan iki yıl geçerli seneye olur dedim çok çalışmadan 2012 sınavına girdim 76 aldım yine olmadı.
Ek atama falan da yok diyorlar sil baştan başlamaya çalışıyorum hiç istemesem de.
Bugüne kadar hep kendim evde çalıştım,bir yandan ücretli öğretmenlik yaparak.
Bu yıl uzaktan eğitimi denemeyi düşünüyorum ay sonuna kadar ücretsiz derslerine katılıcam hoşuma giderse devam edicem.
Az önce de methini çok duyduğum istikrarın iki kitabını sipariş ettim sanırım pazartesi günü elime geçecekler. Gerçekten sonuna kadar düzenli bir şekilde (götürebilirsem) götürebilirsek size katılmak isterim.
İnsanın sınava hazırlanırken takım arkadaşlarına ihtiyacı oluyor motivasyon için :34:
Selamlar hepinize :16:

hoşgeldin canım aramızaa. :16: birbirimize destek olalım, yılmadan, motivasyonu kaybetmeden bu seneyi güzelce atlatalım inşallah :16:

hoşgeldin canım aramızaa. :16: birbirimize destek olalım, yılmadan, motivasyonu kaybetmeden bu seneyi güzelce atlatalım inşallah :16:

Hoşbulduk canım inşallah bakalım.
Sizler çalışmaya başladınız mı?

Merhaba kizlar.bende gecen sene gk gy den girip 76 almistim.ama bu sene formasyon aldigim icin ogretmenlikten girmeye karar verdim.calismaya basladim.gk tekrar ediorum aklima gelio zaten hemen .cog 2 konu bitirebildm henuz.sadece geceleri calisma firsatim oluo.gunduzleri dersanede calisiorm.egitimden sifirim amma hic bilgim yok.sizce umitsizmi kazanmam :(

Bi sorum daha oluck kizlar.egitim bilimlerinden konu anlatimli kitap almak istiorum ne onerirsiniz.yediiklim almayi dusunuorm iyi mi szce.

Merhaba kizlar.bende gecen sene gk gy den girip 76 almistim.ama bu sene formasyon aldigim icin ogretmenlikten girmeye karar verdim.calismaya basladim.gk tekrar ediorum aklima gelio zaten hemen .cog 2 konu bitirebildm henuz.sadece geceleri calisma firsatim oluo.gunduzleri dersanede calisiorm.egitimden sifirim amma hic bilgim yok.sizce umitsizmi kazanmam :(
Merhaba kazanmayacağını düşünme bence sınava daha çok zaman var.Eğitime de çalışmaya başla,gün gün konu bitir ve konu testleri çöz.Olmayacak bir şey değil.İnsanlar 1 aylık çalışmayla bile yüksek puan alabiliyor.Kararlı olursan neden olmasın diyorum ben.

Bi sorum daha oluck kizlar.egitim bilimlerinden konu anlatimli kitap almak istiorum ne onerirsiniz.yediiklim almayi dusunuorm iyi mi szce.
Yediiklim güzel bir yayın kpss konusunda en çok kullanılanlar yargı,ihtiyaç ve yediiklim zaten.Yargıyı ve ihtiyaçı kullandım yargı uzun uzun bilgiler verir sıkar.İhtiyaç ona nazaran daha eğlencelidir.Yediiklimin sorularını çözdüm konu anlatımlısını bilmiyorum.Ben de istikrar yayınlarının 2 kitap halinde olan konu anlatımlısını sipariş ettim yarın elime geçmesini umuyorum.Çok övenler olmuş denemek istedim.Kitap konusunu google dan araştırmanı tavsiye ederim.Kullananların yorumları faydalı oluyor.Kolay gelsin.

ümitsiz olma canım benim, aramıza hoşgeldin:16: daha çook zaman var, altından kalkarsın vesselam :) ihtiyaç iyidir, yediiklim için de öyle diolar. yargının çok detaya indiğini duymuştum ben de, bir de soruları haddinden fazla zor oluodu. biraz da gereksiz. istikrar, yediiklim ve ihtiyaçtan çalışacağım ben de bu sene:16:

merhaba arkadaşlar geçen perşembe günü 32. gün programını izleyeniniz oldumu bilmiyorum ama programa meb yetkilileri katıldı. atanamayan bir öğretmen bu yıl neden puanlarımız sadece bir yıl geçerli olacak sorusuna meb yetkilisi bu yıl ALAN sınavı yapacağız o yüzden dedi... sanırım alan sınavı geliyooo

merhaba arkadaşlar geçen perşembe günü 32. gün programını izleyeniniz oldumu bilmiyorum ama programa meb yetkilileri katıldı. atanamayan bir öğretmen bu yıl neden puanlarımız sadece bir yıl geçerli olacak sorusuna meb yetkilisi bu yıl ALAN sınavı yapacağız o yüzden dedi... sanırım alan sınavı geliyooo

Evet ama her bolum icin uygulamiycklarmis galiba onu ilk sene bnde ole duymustm cnm

ümitsiz olma canım benim, aramıza hoşgeldin:16: daha çook zaman var, altından kalkarsın vesselam :) ihtiyaç iyidir, yediiklim için de öyle diolar. yargının çok detaya indiğini duymuştum ben de, bir de soruları haddinden fazla zor oluodu. biraz da gereksiz. istikrar, yediiklim ve ihtiyaçtan çalışacağım ben de bu sene:16:

Hosbuldk cnm:) yediklimden basliyim bnde ilk once o zamn.yargi gk gy de bile cok ayrintilidi zsten cnm.oyuzden pek sevmedm onu zaten

Merhaba kazanmayacağını düşünme bence sınava daha çok zaman var.Eğitime de çalışmaya başla,gün gün konu bitir ve konu testleri çöz.Olmayacak bir şey değil.İnsanlar 1 aylık çalışmayla bile yüksek puan alabiliyor.Kararlı olursan neden olmasın diyorum ben.

Yediiklim güzel bir yayın kpss konusunda en çok kullanılanlar yargı,ihtiyaç ve yediiklim zaten.Yargıyı ve ihtiyaçı kullandım yargı uzun uzun bilgiler verir sıkar.İhtiyaç ona nazaran daha eğlencelidir.Yediiklimin sorularını çözdüm konu anlatımlısını bilmiyorum.Ben de istikrar yayınlarının 2 kitap halinde olan konu anlatımlısını sipariş ettim yarın elime geçmesini umuyorum.Çok övenler olmuş denemek istedim.Kitap konusunu google dan araştırmanı tavsiye ederim.Kullananların yorumları faydalı oluyor.Kolay gelsin.

Ins cnm ya.yediiklimi aliyim bi an once artk bn ozamn zamn gecmedn daha cok

2012’de Binlerce Kişi Tarafından Beğenilen Ve Önerilen Özgün Ve Pratik Çalışma Notları 2013 KPSS İçin Eski Fiyatından Satışta.
31 Ekim Son Gün . Örnek Sayfaları mutlaka inceleyin.
Bu fırsatı kaçırmayın. [url=http:..............

kurs nihayet ctesi başlıyor. bnm günlük maceram da başlıyorr :D her gün kaç soru çözdüm, naptım hepsini yazcam bakalımm:32::32:

Back