Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)
- Konu Sahibi sedefonur
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Nisan 2013
- 3.545
- 1.688
- 248
sakaryaya atandım kızlar teşekkür ederim dualarım sizlerle
teşekkürler canım
tekrardan hayırlı olsun
Son düzenleme:
- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
- 198
sakaryaya atandım kızlar teşekkür ederim dualarım sizlerle
canım anlatsana nasıl bir duygu
yerini beğendin mi?
kızlar öncelikle şunu söyleyim hiçbir şey beklediğiniz gibi değil yani çok koşturuyorsunuz ben hala eve yerleşemedim tam anlamıyla, onun dışında benim okulum yeni olduğu için sadece 5ler ve 6lar var ben 6lara giriyorum sadece haftada bir günümü boşlattırdım y.lisans yapmak için,öğrenciler yoruyo insanı tabi ama ilk ders çok önemli ben epey sert durmuştum o zaman çekiniyorlar ama derslerde espride yapıyorum konuşuyoruzda çok keyifli de bi yandan, birde şu var kitaba hiç bakmadan anlatabiliyorum akıp gidiyor çok şükürhiç ilk yılım gibi hissetmiyorumilk yılım olduğu için sadece 6lara girmem avantaj benim için sizlerinde gönlünüze göre yerler olur inşallahbiraz daha rahatlayınca daha uzun yazarım soru cevap yaparız isterseniz merak ettiklerinizi sorarsınız bende bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalışırım