slm kızlar bende bu sene öğretemenlik sınavına gireceğim branşım umutsuz vaka sınıf öğretmenliği 85 aldım ama bana yetmedi bi 90 üzeri almam lazım anlayacağınız bende yoğun bir şekilde sınava hazırlanacağım ama dersane konusunda çok kararsız kaldım 3 sınıfta gittm geçen yıl da gittim bu sene gitmek istemiyorum sizin fikriniz nedir bu konu da
merhaba canım. sizin bölüm kaçla kapattı ki öle ya?? eğer çalışmıosan, evdeysen kursa gitmenin pek de bi anlamı yok yaa bana göre. ama ben bu sene ücretli öğretmenlik yapıorm ve biliorum ki kursa gitmesem evde çalışmıcam. ama yine de karar senin:44::44:
limpidacım benımde brans tarıh bu ıkıncı gırısım olacak ama neye nasıl baslayayım bılemıyorum.bu alan sınavı karmasasıda ıyıce bunaltıyor.nbu topıkı aktıf tutalım motıve oluruz canım
dersimmcim ben de aynı fikirdeyim, topiği aktif tutmak konusunda :) bnm de çalışarak ikinci girişim olacak. kpss kursuna yazıldım ben, sistemli çalışırım bu sayede diye düşünüorum. tabi ki iş bence dershaneden çok bizde bitio yaa
![KK28 :28: :28:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk28.gif)
topik hayırlı olsun canım.
ben de alan sınavı kesınlesmedıgı ıcın calısamıyorum belki bazı konuları cıkarırlar eklerler dıye.
sonucta 3 sınav olacak ve elbette bazılarını azaltmak dengelemek zorundalar. üstelik alandan 7 ila 12 ders olacak dıyorlar. arkadasım okumus acıklamayı kasımda kıtapları cıkaracaklarmıs dıye ama kasım cok gec yani.
pufff gecen yıl gırdıgım ıcın hıc motıvemde kalmadı![]()
saol canımm. bilmiorum ben de. kursa yazıldım, kursta da söylenen hala net bir şey olmadığı. netleştiği an eğitimini vermeye başlıcaz dediler. ama çok belirsizlik var haliyle biizim de motivasyonumuz düşüo:44::44:
alandan 7 ıla 12 ders olacakmısta pekı dıger alanlar ne yapacak onlar alansızmı atanacak?eger oyleyse bu da haksızlık.ayrıca belkı kımı alan zor kımıs kolay olacak bu da ayrı haksızlık.neye nasıl guvenıp gırecegız bılmıyorum ustelık kopyalardan dolayıda ayrı motıvasyonsuzum umarım bu kez hersey yolunda gıder
bence alan olmasın yaa
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)