Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben yediiklim çözmüştüm geçen yıl.
soruları iyidir.
saçma değildi.
bende ihtiyaca yazıldım dershane olarak.
aslında yazılmayı düşünmüyordum ama dershanesiz yapamam dedim.
ben yediiklim çözmüştüm geçen yıl.
soruları iyidir.
saçma değildi.
bende ihtiyaca yazıldım dershane olarak.
aslında yazılmayı düşünmüyordum ama dershanesiz yapamam dedim.
ihtiyac ayrıntılı ama bence derınden ogrenmek daha ıyı.
her seyı bılıyorsun en azından.
yedııklımde cok guzel ben de ıhtıyac var yedıklmınde soru bankasını almayı dusunuyorum.
teşekkür ederim :) programım tarih ağırlıklı çünkü nerdeyse hiçbir şey bilmiyorum tarihten 18.yy dan başladım şimdi muharebelerdeyim :) eğitim çalışasım gelmiyor çünkü alan sınavıyla beraber eğitimden konular azalacak deniyor. Ama yine de bitirdiğim eğitim derslerinden soru çözüyorum :) aynı zamanda okul var dersanem de haftasonu başlıyo :) Allah yardımcımız olsun siz neler yapıyosunuz benim gibi başka tarih özürü olan var mı :) :)
hadi hayırlısı olsun canım :) burda şimdilik iki tarihçiyiz, çözemediğin soruların falan olursa paylaşırsın yardımcı oluruzz![]()
hadi hayırlısı olsun canım :) burda şimdilik iki tarihçiyiz, çözemediğin soruların falan olursa paylaşırsın yardımcı oluruzz![]()
pendik şubesi.
en yakın orası vardı.
Tesekkur ederim kizlar cok iyi oldu bu ev arkadasim matematikci , bi sinifci olarak ona tarih sorarken utaniyorum![]()
Ben konu anlatimli ihtiyaci kullaniyorum , genel kultur genel yetenek soru bankasi da yedi iklimin cozumlu seti gercekten cok guzeluzman kariyer egitim soru bankasini almayin ben cok pismanim cok kotu. Son olarak fem akademinin fasikul seklinde sorularini topladigi dergiler var cozumleri de bi cd de goruntulu cok begendim onu da kaynak onemli biliyosunuz
![]()
Bizim dershane başladı.
Hatta bu 2. Hafta.:44:
Ben konu anlatimli ihtiyaci kullaniyorum , genel kultur genel yetenek soru bankasi da yedi iklimin cozumlu seti gercekten cok guzeluzman kariyer egitim soru bankasini almayin ben cok pismanim cok kotu. Son olarak fem akademinin fasikul seklinde sorularini topladigi dergiler var cozumleri de bi cd de goruntulu cok begendim onu da kaynak onemli biliyosunuz
![]()
bende uzman kariyerin eğitim soru bankasını almayı düşünüyordum canım iyiki söyledinpeki uzman kariyerin gny-gnk soru bankası nasıl bir bilgin var mı??