Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)
- Konu Sahibi sedefonur
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Aralık 2012
- 1.954
- 286
- 173
- 38
ben buralardayım pirayecimKızlar nerelere gittiniz
- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
- 198
kızlarım artık evimdeyim
sevdicekten ayrılmak zor oldu haliyle ama güzel zaman geçirdik
1 yılın stresini attım şükür. cok çabuk geçti ama sanki
ausum tabi ki de özledim anlatmam mı bekle beniiii
sevdicekten ayrılmak zor oldu haliyle ama güzel zaman geçirdik
1 yılın stresini attım şükür. cok çabuk geçti ama sanki
Bizi özlemedin mi ki
Meraktan çatlama noktasındayım , gel de anlat
ausum tabi ki de özledim anlatmam mı bekle beniiii
Son düzenleme:
- 4 Aralık 2012
- 1.954
- 286
- 173
- 38
hoşgeldin renginamKimse yok diye bakmadım benim bıcırıkla oynadım biraz uyudu şimdi.
Çok hareketli, meraklı yerinde durmuyor. Her yanı mosmor düşmekten.
Nil sen başladınmı çalışmaya ben Eylül'de başlayacağım kafam rahatlasın iyice:))
Bide yeni kaynaklar çıksa
pirayecim bende bu yıl bebiş istiyorum ama benimki olsa bile sınava kadar minnak olacak en azından yürüme konuşma olmaz sana Allah yardım etsin meraklı bıcırıgınla
canım ben şuan kayınvalidemlerdeyim evime gidip bi düzenimi oluşturayım eylülde inşallah ales kitabı alıp türkçe mat ile başlıcam çalışmaya senin iş konusuda çok iyi olmuş benim yaşadıgım yerde öyle bi imkanım yok ama ücretliye başvuracagım bakalım
- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
- 198
hoşgeldin renginam
pirayecim bende bu yıl bebiş istiyorum ama benimki olsa bile sınava kadar minnak olacak en azından yürüme konuşma olmaz sana Allah yardım etsin meraklı bıcırıgınla
canım ben şuan kayınvalidemlerdeyim evime gidip bi düzenimi oluşturayım eylülde inşallah ales kitabı alıp türkçe mat ile başlıcam çalışmaya senin iş konusuda çok iyi olmuş benim yaşadıgım yerde öyle bi imkanım yok ama ücretliye başvuracagım bakalım
hoşbuldum canım
Nilcim bebişten hiç korkma inşallah tez zamanda olur kucağına alırsın. O seni engellemez aksine güç verir. Allah yardım ediyor. Sadece ona zaman ayıramamanın vicdan azabı var ama bu atandığımızda da olacak zaten.
Ben 2. Yi düşünmeye başladım bile yaşları yakın olsun kardeş kardeş büyüsünler:)) ama öncelik evde şuan ev alabilsek gözünün yaşına bakmam:))
Benim ki 16 aylık oldu bile. İlk yıl ertelemiştim atanıcam diye baktım olmuyor eşimde çok istiyor Allah'ın izniyle bebişimiz oldu 2 yıl. Bu 3. Yılımız 4 de döndük ve ben hala atanamadım. Ve anladım ki yaşamaktan, yaşadıklarından korkmayacaksın ince hesaplar yapmayacaksın. Şimdi varoluşçuyum eskiden esasiciydim:))
Şems ne demiş çok severim: olduğu kadar olmadığı kader...
Planlarıma kalsam çatlayacağım yoksa...
Rengina hoşgeldin bu arada:)
Ben 2. Yi düşünmeye başladım bile yaşları yakın olsun kardeş kardeş büyüsünler:)) ama öncelik evde şuan ev alabilsek gözünün yaşına bakmam:))
Benim ki 16 aylık oldu bile. İlk yıl ertelemiştim atanıcam diye baktım olmuyor eşimde çok istiyor Allah'ın izniyle bebişimiz oldu 2 yıl. Bu 3. Yılımız 4 de döndük ve ben hala atanamadım. Ve anladım ki yaşamaktan, yaşadıklarından korkmayacaksın ince hesaplar yapmayacaksın. Şimdi varoluşçuyum eskiden esasiciydim:))
- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
- 198
sagol canım. asıl sen hoşgeldinNilcim bebişten hiç korkma inşallah tez zamanda olur kucağına alırsın. O seni engellemez aksine güç verir. Allah yardım ediyor. Sadece ona zaman ayıramamanın vicdan azabı var ama bu atandığımızda da olacak zaten.
geçmişe bakamadım daha bölümün neydi canım?
- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
- 198
Kızlar ya koyduğunuz şekilleri nerden yapıyorsunuz. Tel. Den oluyormu
canım telefondan giriyorsan koyulmuyor smileler sanırım ama bilgisayardan girdiğinde kullanıcı kontrol panelinden seçenekleri düzenleye gir oradan standart editör toolbar yazısını bul ve tıkla. şekiller çıksın canım
canım telefondan giriyorsan koyulmuyor smileler sanırım ama bilgisayardan girdiğinde kullanıcı kontrol panelinden seçenekleri düzenleye gir oradan standart editör toolbar yazısını bul ve tıkla. şekiller çıksın canım
Tamam canım teşekkür ederim bilgisayardan girince yapayım.
- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
denedim oldu
aman tanrımmmm pirayecim fotodaki senin minnak mı
çok ama çok tatlıııı yerim ama yanaklarını sıkarımmm oyyy
maşallah yaa kıyamam
aman tanrımmmm pirayecim fotodaki senin minnak mı
çok ama çok tatlıııı yerim ama yanaklarını sıkarımmm oyyy
maşallah yaa kıyamam
Evet tatlım. Benim minik tombişim. Şimdi daha zayıf ama.(diş çıkarıyor, çok hareketli bide)
Kızlar size tavsiye ilk altı ay sürekli emZirin. Su bile vermedim doğru dürüst. Siz zayıflarken miniğiniz sağlıklı tombiş
Oluyor:))
- 4 Aralık 2012
- 1.954
- 286
- 173
- 38
maşallah tam yemelik pirayecim adı ne ogluşununEvet tatlım. Benim minik tombişim. Şimdi daha zayıf ama.(diş çıkarıyor, çok hareketli bide)
Kızlar size tavsiye ilk altı ay sürekli emZirin. Su bile vermedim doğru dürüst. Siz zayıflarken miniğiniz sağlıklı tombiş
Oluyor:))
- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.626
- 448
maşallah tam yemelik pirayecim adı ne ogluşunun
Kayra efe tatlım. Rabbim sanada nasip etsin tez zamanda inşallah.
Piraye hoş geldin,seni yeni topikimize de bekleriz.
Oğluşa kocaman maşallah.
Hoşbuldum canım yeni topik 2014 olan mı. Ordanmı devam etceksiniz kızlar.