• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 KPSS ÖĞRETMENLİK Günlüğüm:) Herkesi Beklerimm:)

Kizlaar ben de sali gunu rehberlige calismaya basladim , dersanede hoca anlatiyodu havada kaliyo gibi hissediyordum kendim basladim meger hic zor degilmis :-) soyut konular olmasindan dolayi zoranir miyim dedim amaaa gayet rahat ilerliyorum :-) sizden de devam et dogru yoldasin diye motive cumleleri duymak hosuma gider :-) :-) :-)

Kizlaar ben de sali gunu rehberlige calismaya basladim , dersanede hoca anlatiyodu havada kaliyo gibi hissediyordum kendim basladim meger hic zor degilmis :-) soyut konular olmasindan dolayi zoranir miyim dedim amaaa gayet rahat ilerliyorum :-) sizden de devam et dogru yoldasin diye motive cumleleri duymak hosuma gider :-) :-) :-)

doğru yoldasın canımmmmmmmm :D ben 2011'de sınava hazırlanırken rehberliği hiç yapamazdım. şu an çok az soru kaçırıorummm meselaa :D :nazar::nazar::nazar: ama cidden de kendi çalışman daha önemli. ya aslında her ders için öylee. bir de mantığı oturtursan tmmdır :52:

bugün artık çözdüğüm soru sayılarını paylaşmaya başlıyorummm:27:

[TABLE="class: outer_border, width: 250"]
[TR]
[TD]Rehberlik[/TD]
[TD]21[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Öğrenme Psikolojisi[/TD]
[TD]40[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

çok olmadı ama Allah bereket versin bu koşuşturmacada:52: daha soru kitapları falan da almadım. kurs da ctesi başladı zatiii:16::16:

bugün artık çözdüğüm soru sayılarını paylaşmaya başlıyorummm:27:

[TABLE="class: outer_border, width: 250"]
[TR]
[TD]Rehberlik[/TD]
[TD]21[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Öğrenme Psikolojisi[/TD]
[TD]40[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

çok olmadı ama Allah bereket versin bu koşuşturmacada:52: daha soru kitapları falan da almadım. kurs da ctesi başladı zatiii:16::16:

allah çalışma aşkını şevkini artırsın canım :34: araya matematik de sıkıştırsaydın :46:

allah çalışma aşkını şevkini artırsın canım :34: araya matematik de sıkıştırsaydın :46:

canım matematikten sıkıntım yok çok şükür, soru çözüorum ama o kdr da abartmıcam. eğitime ve tarih vatandaşlığa ağırlık vercem. :16: ama dün ve bugün hiç çalışamadım :( dün sınavları okudum çocukların 4 saat falan :S bugün de alışverişteydim. artık yrndan itibaren günde en az 100 soru çözmeye başlıcam hayırlısıylaaaa:32::32:

canım matematikten sıkıntım yok çok şükür, soru çözüorum ama o kdr da abartmıcam. eğitime ve tarih vatandaşlığa ağırlık vercem. :16: ama dün ve bugün hiç çalışamadım :( dün sınavları okudum çocukların 4 saat falan :S bugün de alışverişteydim. artık yrndan itibaren günde en az 100 soru çözmeye başlıcam hayırlısıylaaaa:32::32:

ya bizim de vizelerimiz başlıyo haftaya çok mühim değil ama yine de biraz kpss çalışmamı etkiliyo :18: rehberlik de son bölümdeyim bu hafta hiç çalışamadım rehberliğe :18: iyi olur inşallah :34: sen aynı zamanda öğretmenlik yapıyosun canım normalmiş yoğun çalışmaman Allah yardımcımız olsun :)

ya bizim de vizelerimiz başlıyo haftaya çok mühim değil ama yine de biraz kpss çalışmamı etkiliyo :18: rehberlik de son bölümdeyim bu hafta hiç çalışamadım rehberliğe :18: iyi olur inşallah :34: sen aynı zamanda öğretmenlik yapıyosun canım normalmiş yoğun çalışmaman Allah yardımcımız olsun :)

aminn canım ya cümlemizinnn Allah yardımcısı olsunnn:16::16:

Merhaba,
Bende Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeniyim :) Atanamadım,geçen yıllarda ücretli öğretmenlik yaptım.İşin açıkçası oturup adam gibi kpss ye de çalışmadım.Bu sene çalışmıyorum.Evde ders çalışmaya karar verdim.Ben eğitim konularını çalışıp peşine çözümlü soru çözmeyi düşünüyorum.Öğretim yöntem tekniklerinin konularını bitirdim,sorulara başlayacağım.Ayrıca matematiğim zayıf olduğu için Fem e giden bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Antremanlarla Matematik kitabını aldım,her gün düzenli çalışıyorum.Özellikle 80 ve üzeri alanlardan,alma hedefi olanlardan taktik bekliyorum :) Hepimize kolay gelsin :)

Merhaba,
Bende Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeniyim :) Atanamadım,geçen yıllarda ücretli öğretmenlik yaptım.İşin açıkçası oturup adam gibi kpss ye de çalışmadım.Bu sene çalışmıyorum.Evde ders çalışmaya karar verdim.Ben eğitim konularını çalışıp peşine çözümlü soru çözmeyi düşünüyorum.Öğretim yöntem tekniklerinin konularını bitirdim,sorulara başlayacağım.Ayrıca matematiğim zayıf olduğu için Fem e giden bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Antremanlarla Matematik kitabını aldım,her gün düzenli çalışıyorum.Özellikle 80 ve üzeri alanlardan,alma hedefi olanlardan taktik bekliyorum :) Hepimize kolay gelsin :)

Taktik veriyorum arkadasim bol calismak ve dua :-) 90 bile alabilirsin :-) basarilar

Arkadaşlar selam, branşım Türk Dili ve Edebiyatı.. geçen yıl formasyonumu aldım ve öylelik girdim sınava bakalım nasılmış bu kpss illeti diye.. bu sene de Eylül ayında başladım çalışmaya, her şey çok güzel gidiyordu coğrafyayı yarı etmiştim, vatandaşlık ve Eğitimden de baya konu çalışmıştım ama araya bayram girdi ve olan oldu :( bayramdan beri hiççç çalışamıyorum.. 1 senelik evliyim ve bu sene atanmam lazım. Çünkü artık anne olmak istiyorum ve çocuk olunca hiç çalışamam.. Dersaneye gitmiyorum. 1 ay gitmiştim bıraktım. Mat. yapabiliyorum çünkü , diğer konuları da kendim çalışarak anlayabiliyorum. İstanbulda oturduğumu da hesaba katarsak dersane bana yol+vakit kaybından başka bir şey getirmiyor... biri beni gaza getirsin lütfennn :((( içim içimi yiyor çalışmadığımda , vicdanım sızlıyor ama kitabı elime alamıyorumm :(

Arkadaşlar selam, branşım Türk Dili ve Edebiyatı.. geçen yıl formasyonumu aldım ve öylelik girdim sınava bakalım nasılmış bu kpss illeti diye.. bu sene de Eylül ayında başladım çalışmaya, her şey çok güzel gidiyordu coğrafyayı yarı etmiştim, vatandaşlık ve Eğitimden de baya konu çalışmıştım ama araya bayram girdi ve olan oldu :( bayramdan beri hiççç çalışamıyorum.. 1 senelik evliyim ve bu sene atanmam lazım. Çünkü artık anne olmak istiyorum ve çocuk olunca hiç çalışamam.. Dersaneye gitmiyorum. 1 ay gitmiştim bıraktım. Mat. yapabiliyorum çünkü , diğer konuları da kendim çalışarak anlayabiliyorum. İstanbulda oturduğumu da hesaba katarsak dersane bana yol+vakit kaybından başka bir şey getirmiyor... biri beni gaza getirsin lütfennn :((( içim içimi yiyor çalışmadığımda , vicdanım sızlıyor ama kitabı elime alamıyorumm :(

aynı beni tarif etmişsin:D sayısalcıysan tarihi ve coğrafyayı bitirmeye bak, çünkü unutulmaya meyilli bi ders. ayda bir toplu tekrar yaparsın.eğitim bililmlerinle aran iyi değilse şubata kadar yoğun çalış derim

aynı beni tarif etmişsin:D sayısalcıysan tarihi ve coğrafyayı bitirmeye bak, çünkü unutulmaya meyilli bi ders. ayda bir toplu tekrar yaparsın.eğitim bililmlerinle aran iyi değilse şubata kadar yoğun çalış derim

Teşekkürler arkadaşım tavsiyen için, senin branş ne ? Ben Fen-Edebiyat fakültesi mezunu olduğum için Eğitimle aram iyi değil doğal olarak :( Formasyon derslerinde gördüğümüz kadarıyla işte,çok sıkı çalışmak gerek.... sayısalcı değilim ama matematiğim iyi. Bir de alan sınavı gelirse sözelcilerin mat.dan muhaf olacağı söyleniyor, o yüzden mat. çalışmaya ara verdim bir süreliğine.

merhaba....
ben fenciyim, malesef 90 ı geçmem gerekiyor hem atanmak hemde eşimin oğlumun yanında olabilmek için
artık kaçıncı sınava girişim hatırlamıyorum bile,
önce ücretli öğretmenlik cazip geldi, sonra sözleşmeliye gitmedim, sonra çocuk oldu derken yıllar geçti de gitti malesef
ama bu sene oğlumun kreşe gitmesiyle ders çalışma fırsatım oldu
en fazla 100 eb, 97.25 gkgy neti çıkardım,
şimdi aynısını yapsam atanıyorum halbuki
yazdımda yazdım kusura bakmayın
asıl sorum beyaz kalemin tarih- coğrafyası nasıl, kullanan var mı?
%50 indirimde, alsam mı acaba dedim, bir sürü yeni yayın evi çıkmış ben sınava girmeyeli
önerileriniz var mı yada tarihi iyidir diye... bu güne kadar tarihten en az 21 en fazla 29 netim olmuştu bu arada, coğrafyada 14-18 arası
benim sorunum gkgy iyi geçse eb olmuyor, eb olsa gkgy..... sanırım hep son 2-3 aya bırakıyorum önce çalıştıklarım karışıyor

merhaba....
ben fenciyim, malesef 90 ı geçmem gerekiyor hem atanmak hemde eşimin oğlumun yanında olabilmek için
önce ücretli öğretmenlik cazip geldi, sonra sözleşmeliye gitmedim, sonra çocuk oldu derken yıllar geçti de gitti malesef
%50 indirimde, alsam mı acaba dedim, bir sürü yeni yayın evi çıkmış ben sınava girmeyeli
önerileriniz var mı yada tarihi iyidir diye... bu güne kadar tarihten en az 21 en fazla 29 netim olmuştu bu arada, coğrafyada 14-18 arası
benim sorunum gkgy iyi geçse eb olmuyor, eb olsa gkgy..... sanırım hep son 2-3 aya bırakıyorum önce çalıştıklarım karışıyor

est. arkadaşım ne kusuru...beyaz kalem kullanmadım ama tarih coğrafyada önerebileceğim data var, gkgy'in tümünde murat yayınları da gayet güzel. ben bu sene murat'ın gkgy kitaplarını aldım oradan çalışıyorum, eb'de yedi iklim harika. Fem'in dersanesine gitmiştim kısa bir süreliğine, oradan Fem'in kitaplarını verdiler ama çok sığ kalmış Fem kpssde, kesinlikle tavsiye etmem.. uzman kariyeri'in de soru bankalarını tavsiye etmişti arkadaşlarım, 2012 basımlıları da indirimdeydi. eb- gkgy soru bankaları setini aldım . gerçekten güzel...

selam kızlar ben de varım,
sınava gecen sene ilk kez girdim , 70te kaldım, ki üniversitede son sınıftaydım gecen sene, okul dersane staj vs derken karman çorman oldu her sey, dersaneye gidiyordum ama kalan zamanda kpss ile ilgili hiçbir şey yapmıyordum ki, ikide bir staj günü ders anlatma zamanı gelirdi onunla uğraş, okulun vizesi finali , mezuniyet kep bilmem ne..
kpss ye son bir ay iyice konsantreydim ama sınav geldiğinde , hele öğleden sonraki eğitim bilimlerinde uyuklamaktan soruları bile anlamamıştım

neyse şu an ücretli öğretmenlik yapıyorum kızlar, kpss için henüz bi gaza gelemedim ama Aralık ayı geldi artık son sürat başlamam lazım

hedefim minimum 80, ücretli öğretmenliği de bi yandan ikinci dönem bıraksam diyorum bi yandan harçlığımı çıkarmaktan vazgeçmek istemiyorum ya

selam kızlar benşde aranıza alın bende türk dili ve edebiyatı öğretmeniyim 2011 de mezun oldum girdim birkez sınava bu yılda çalışmayada yeni başladım bu yıl benim ders çalışamamak gibi bir problemim var hemen sıkılıp bırakıyorum ama hırs yaptım temmuza kadar bırakmıcam gelişimden başladım eğitime genel kültür kısmındada coğrafyayla başlangıç yapcam yarın bu arada kitapseç.com da kitaplar çok ucuz 2012 nin Aldım ben hep ama olsun 2013 le aynı zaten yargı 5555 ler 10 lira olmuş ihtiyacınız varsa düşünün derim allah hepimize kolaylık versin kızlar...

merhaba kızlar ben de bu yıl mezun olcam inşallah branşım okul öncesi. dersanede sadece eğitime yazıldım umarım iyi yapmışımdır. hepimiz için en hayırlısı olur inşallah..

merhaba....
merhaba ben de fenciyim 2008 mezunuyum.hedefim 90,nasıl çalışacağız?

Back