Bizim dershane başladı.
Hatta bu 2. Hafta.:44:
Dediler ki alan sınıva %51 gelebilir.
Sınıf ve okul öncesi öğretmenlerine yokmuş.
Zaten gelirse de siz netten sitelerimizden ders dinleyeceksiniz.
Dershane de değil dendi.
okul oncesını bılmıyorum ama sınıfa gelecegını duydum sanırım.
ögretmenlk adı gecen her alana gelecek dıye bılıyorum tabi yapı ogretmenlıgı falan var onlar harıcınde. yıne de belli olmaz ama ınsallah yapılmaz cunku kasımda baslaması zaten sacma.
4- Bu 17 Alan hangi branşlardır?
Bu 17 alanın hangi branşlar olduğu açıklanmadığı için kesin birşey demek zordur. Fakat tahminlerimize göre yetenek harici tüm branşlara 2013 Alan sınavı uygulanacaktır. BUNLAR (Memurlara Haber , Memurlarahaber , Personel Alımları , memurlar , 2012 KPSS 2012 YGS) ( Matematik (Öğr) , Türkçe (Öğr) , Fen (Öğr) , Fizik(Öğr) ,Kimya(Öğr) , Biyoloji(Öğr) , Sosyal Bilgiler(Öğr) ,İngilizce(Öğr) ,Almanca (Öğr) ,Fransızca(Öğr) , Sınıf Öğretmenliği (Öğr) , Tarih (Öğr) ,Arapça (Öğr) , Felsefe (Öğr) , Coğrafya (Öğr) , Din kültürü (Öğr) , Okul Öncesi (Öğr) )
kaynak: Memurlara Haber , Memurlarahaber , Personel Alımları , memurlar , 2012 KPSS 2012 YGS
4- Bu 17 Alan hangi branşlardır?
Bu 17 alanın hangi branşlar olduğu açıklanmadığı için kesin birşey demek zordur. Fakat tahminlerimize göre yetenek harici tüm branşlara 2013 Alan sınavı uygulanacaktır. BUNLAR (Memurlara Haber , Memurlarahaber , Personel Alımları , memurlar , 2012 KPSS 2012 YGS) ( Matematik (Öğr) , Türkçe (Öğr) , Fen (Öğr) , Fizik(Öğr) ,Kimya(Öğr) , Biyoloji(Öğr) , Sosyal Bilgiler(Öğr) ,İngilizce(Öğr) ,Almanca (Öğr) ,Fransızca(Öğr) , Sınıf Öğretmenliği (Öğr) , Tarih (Öğr) ,Arapça (Öğr) , Felsefe (Öğr) , Coğrafya (Öğr) , Din kültürü (Öğr) , Okul Öncesi (Öğr) )
kaynak: Memurlara Haber , Memurlarahaber , Personel Alımları , memurlar , 2012 KPSS 2012 YGS
hmm okul öncesi de varmıs.
aman kızlar takmayalım su alanı artık yaa hayırlısı dıyıp baslayalım artık.
arkadaşım nasıl takmıcaz ya 8 ay snra sınav var ve biz neyden sorumlu olduğumuzu bilmiyoruz.
arkadaşım nasıl takmıcaz ya 8 ay snra sınav var ve biz neyden sorumlu olduğumuzu bilmiyoruz.
ve zamanda çok hızlı ilerliyor ha bugün ha yarın derken temmuz ayı gelip çatacak... biz hala açıklama bekleyeceğiz ne kadar rahatlar ya biz onlar kadar rahat olamıyoruz bir an önce açıklamalılar artık bu geçen zaman aleyhimize işliyor...
Ben konu anlatimli ihtiyaci kullaniyorum , genel kultur genel yetenek soru bankasi da yedi iklimin cozumlu seti gercekten cok guzeluzman kariyer egitim soru bankasini almayin ben cok pismanim cok kotu. Son olarak fem akademinin fasikul seklinde sorularini topladigi dergiler var cozumleri de bi cd de goruntulu cok begendim onu da kaynak onemli biliyosunuz
uzman kariyerin soru bankasını aldım bende, hiç beğenmedim, ama yüksek puan alan herkes şiddetle uzman kariyeri öneriyorlar soruları zor olduğu için zora alıştırıyor diyorlar kafam karıştı benim de
şu çözümlü kademe kademe giden değil mi ? zorluğundan değil ya soruları çok farklı geliyo bana yedi iklimin öğretmen seti iyiymiş dersaneden verilmesini bekliyorum bakalım :)
egıtımden 80 olacagı soylentıyı duymamıstım ama bu gercekse konuları azaltmaları gerekıyor işte bu yuzden de nereden baslayacagımı bılemıyourm. belki eski sistem azaltmazlar ama .:44:
keske cıkıp deseler yetıstıremeyecegız bu sene oyuzden sınav olmayacak dıye Allahım dunyalar benım olur yaaa
Merhaba kızlar,yeni gördüm topiğini canım hayırlı olsun,ben de bu sene 90 üstünü hedefleyenlerdenim,2.kez gireceğim sınava,yeni mezun oldum,branşım Türkçe,70 aldım kpss den bu sene,malum okul kpss bir arada yürümedi..Bu sene hedefim büyük,alan sınavına şuna buna takılmayın derim kızlar,konularınızı bitirmeye bakın biran önce,çünkü bu sistemde güzel ülkemde eğitime dair ne olacağı belli olmuyor,alan sınavı gelsede en azından konularınızı bitirmiş olun ki az bir şey kalsın çalışacak,hepinize kolay gelsin diyorum,kaynak,dershane,yayın vs..her türlü sorularınızı cevaplarım elimden geldiğince..
Canım benim takma bu kadar şu lanet alan sınavını.Bak ben gözümü kulağımı kapadım çalışıyorum hem de tam gaz.Gelirsede gelsin,boşuna çalışmak diye bir şey olamaz tatlım ya sil bunu kafandan.Başla biran önce,ağustosta meyvelerini alacağız herşeyin inan
bizim dersanede hocamız bi değişikliğin yapılması için yönetmeliğe göre 1 ocağa kadar herşeyin hazır olması gerekir dedi yetişmeyebilir biz de umut edip beklicez artık :/
ocak ayımı aman Allah ım inat edip birde getirirlerse bu sınavı umarım böyle bir saçmalığa imza atmazlar. ocak çok geç bir tarih şaka gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?