2013 KPSS ÖĞRETMENLİK Günlüğüm:) Herkesi Beklerimm:)

Dediler ki alan sınıva %51 gelebilir.
Sınıf ve okul öncesi öğretmenlerine yokmuş.

Zaten gelirse de siz netten sitelerimizden ders dinleyeceksiniz.
Dershane de değil dendi.

okul oncesını bılmıyorum ama sınıfa gelecegını duydum sanırım.
ögretmenlk adı gecen her alana gelecek dıye bılıyorum tabi yapı ogretmenlıgı falan var onlar harıcınde. yıne de belli olmaz ama ınsallah yapılmaz cunku kasımda baslaması zaten sacma.

4- Bu 17 Alan hangi branşlardır?
Bu 17 alanın hangi branşlar olduğu açıklanmadığı için kesin birşey demek zordur. Fakat tahminlerimize göre yetenek harici tüm branşlara 2013 Alan sınavı uygulanacaktır. BUNLAR (Memurlara Haber , Memurlarahaber , Personel Alımları , memurlar , 2012 KPSS 2012 YGS) ( Matematik (Öğr) , Türkçe (Öğr) , Fen (Öğr) , Fizik(Öğr) ,Kimya(Öğr) , Biyoloji(Öğr) , Sosyal Bilgiler(Öğr) ,İngilizce(Öğr) ,Almanca (Öğr) ,Fransızca(Öğr) , Sınıf Öğretmenliği (Öğr) , Tarih (Öğr) ,Arapça (Öğr) , Felsefe (Öğr) , Coğrafya (Öğr) , Din kültürü (Öğr) , Okul Öncesi (Öğr) )

kaynak: Memurlara Haber , Memurlarahaber , Personel Alımları , memurlar , 2012 KPSS 2012 YGS

alan sınavı en çk duyulan 17 alanda yapılcakmış. ama ekim geldi içerik ne konular elimizde hiç bişe yok kaynakta cabası ki zaten 11 dersten sorumluyuz en az 8 ders daha eklenecek bide üstüne okul biz ne yapacaz 8ayda sayın bakanımız düşünmüyo mu bunu da ha bire 2013te alan sınavı diyip duruyo. ya ben anlamıyoorum hangi zihniyetle düşünüyo bunu.

arkadaşım nasıl takmıcaz ya 8 ay snra sınav var ve biz neyden sorumlu olduğumuzu bilmiyoruz.

sen gel onu bir de bana sor.
vallahi takmaktan kafayı yiyecegım dıye korkuyorum.

sınav olsa da olmasa da bır sekılde baslamak lazım tabi nerden bılmıyorum.
bakan beyin canı sagolsun

amaaaan kızlar alan sınavı dediğimiz ne ki yeni bi soru havuzu oluşmamış bile örnek teşkil edecek sorular yok....dersler belli değil , kaynak yok.... ha bi de güya öğretmenler daha kaliteli olsun diye bu sınavı yapıyorlar ama maalesef YAZILI sınavın dışına çıkamıyolar. sanki öğretmen olma yeterliliğinin tek eksiği buymuş gibi... benim şahsi mülahazam laf olsun diye getirilecek bi sınav , dolayısıyla laf olsun diye gelen bi sınav gözümüzü korkutamaz kaldı ki bi de sene ortasında gelen sınav hiiiç dokunmaz bize rahat olalım

arkadaşım nasıl takmıcaz ya 8 ay snra sınav var ve biz neyden sorumlu olduğumuzu bilmiyoruz.

ve zamanda çok hızlı ilerliyor ha bugün ha yarın derken temmuz ayı gelip çatacak... biz hala açıklama bekleyeceğiz ne kadar rahatlar ya biz onlar kadar rahat olamıyoruz bir an önce açıklamalılar artık bu geçen zaman aleyhimize işliyor...

bizim dersanede hocamız bi değişikliğin yapılması için yönetmeliğe göre 1 ocağa kadar herşeyin hazır olması gerekir dedi yetişmeyebilir biz de umut edip beklicez artık :/

uzman kariyerin soru bankasını aldım bende, hiç beğenmedim, ama yüksek puan alan herkes şiddetle uzman kariyeri öneriyorlar soruları zor olduğu için zora alıştırıyor diyorlar kafam karıştı benim de

şu çözümlü kademe kademe giden değil mi ? zorluğundan değil ya soruları çok farklı geliyo bana yedi iklimin öğretmen seti iyiymiş dersaneden verilmesini bekliyorum bakalım :)

şu çözümlü kademe kademe giden değil mi ? zorluğundan değil ya soruları çok farklı geliyo bana yedi iklimin öğretmen seti iyiymiş dersaneden verilmesini bekliyorum bakalım :)

evet aynı kitaptan bahsediyoruz:) evet yedi iklim çok güzel soru bankasını çözdüm memnundum hatta soruları öğretici bence...

sözelci arkadaşlar matematik konusunda nasılsınız problem warmı matematikte( bende sorun varda). hipotez kariyerin sözelciler için matematik kitabi var kitabı bulamadığım için içini inceleme imkanım olmadı.. alan veya inceleyen varmı? derhanede bir öğretmenim fem in sözelciler için matemtik kitabını önerdi bende sözelciydim ve sınavda 15-20 net yaptım bu kitap sayesinde dedi maalesef onuda bulamadım. tabi bunları ararken bir çok yayının sözelciler için matematik kitaplarını gördüm hatta 20 net garanti gibi reklamlar vardı üzerinde:))

Merhaba kızlar,yeni gördüm topiğini canım hayırlı olsun,ben de bu sene 90 üstünü hedefleyenlerdenim,2.kez gireceğim sınava,yeni mezun oldum,branşım Türkçe,70 aldım kpss den bu sene,malum okul kpss bir arada yürümedi..Bu sene hedefim büyük,alan sınavına şuna buna takılmayın derim kızlar,konularınızı bitirmeye bakın biran önce,çünkü bu sistemde güzel ülkemde eğitime dair ne olacağı belli olmuyor,alan sınavı gelsede en azından konularınızı bitirmiş olun ki az bir şey kalsın çalışacak,hepinize kolay gelsin diyorum,kaynak,dershane,yayın vs..her türlü sorularınızı cevaplarım elimden geldiğince..

Canım benim takma bu kadar şu lanet alan sınavını.Bak ben gözümü kulağımı kapadım çalışıyorum hem de tam gaz.Gelirsede gelsin,boşuna çalışmak diye bir şey olamaz tatlım ya sil bunu kafandan.Başla biran önce,ağustosta meyvelerini alacağız herşeyin inan

kesinlkle size katılıyorum. coğrafya vatandaşlık tarih zaten bunlar alan sınavı gelsede gelmesede ilk bölümde çıkacak dersler bunları bitirmek bile büyük rahatlık olur. beklemektense bir ipin ucundan tutmak lazım.. eğitim de soru sayısı azalsada konular belli, konu çıkarma gibi bir durum olmaz bence alan sınavı karmaşasını bile çözemediler birde konu olayına hiç girmezler...

canım cok sagol moralin ve destegın icin. evet ben cok taksam da bır sekılde baslanması gerektıgını dusunuyorum sonucta bu sınav gelse de gelmese de gırecegız ve kazanmamız lazım.
okudugumuz 4 yılın göstergesi maalesef.

bizim dersanede hocamız bi değişikliğin yapılması için yönetmeliğe göre 1 ocağa kadar herşeyin hazır olması gerekir dedi yetişmeyebilir biz de umut edip beklicez artık :/

ocak ayımı aman Allah ım inat edip birde getirirlerse bu sınavı umarım böyle bir saçmalığa imza atmazlar. ocak çok geç bir tarih şaka gibi..

ocak ayımı aman Allah ım inat edip birde getirirlerse bu sınavı umarım böyle bir saçmalığa imza atmazlar. ocak çok geç bir tarih şaka gibi..

ocak mi??
saka gibi ya ama hıc sanmıyorum yıl ortasında getırılecegını.
eger o zamana kalırsa hani sınavın yonetmelıgını duyururlar ama dıger sene olur yani

gercı her sey beklenır bunlardan ya
yani mıllet ayaga kalksa sıkayet dılekcelerı yagsa yıne de umurlarnda olmaz getırırrız dedım mı orda bıter o iş yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…