2013 KPSS ÖĞRETMENLİK Günlüğüm:) Herkesi Beklerimm:)

ben ihtiyaca gitcem ama yediiklimin yayınlarını tavsiye edio herkes. yediiklimin öğretmen adayların altın setini sipariş ediim netten diorum bilemedim yaa:44::44:

ben yediiklim çözmüştüm geçen yıl.
soruları iyidir.
saçma değildi.
bende ihtiyaca yazıldım dershane olarak.
aslında yazılmayı düşünmüyordum ama dershanesiz yapamam dedim.

ihtiyac ayrıntılı ama bence derınden ogrenmek daha ıyı.
her seyı bılıyorsun en azından.

yedııklımde cok guzel ben de ıhtıyac var yedıklmınde soru bankasını almayı dusunuyorum.

soruları iyidir.
saçma değildi.

ben yazılmadım zaman kaybı oluyor sankı ben de . bır de ben tek calısmayı daha cok sevıyorum
hoca anlatsa da ıllakı bastan calısmam gerekıyor
gecen yıl gıttım ama bır faydası olmadı bana. bu yılda evde bakacagım o yuzde.

soruları iyidir.
saçma değildi.

hangi şehirdesin canım sen?? istanbulsa hangi şubesine yazıldın :)

ihtiyac ayrıntılı ama bence derınden ogrenmek daha ıyı.
her seyı bılıyorsun en azından.

yedııklımde cok guzel ben de ıhtıyac var yedıklmınde soru bankasını almayı dusunuyorum.

ben de hepsi vardı da ah bu sene başında benim için kpss bitmiştir deyip çöpe attım hepsinii

hadi hayırlısı olsun canım :) burda şimdilik iki tarihçiyiz, çözemediğin soruların falan olursa paylaşırsın yardımcı oluruzz

hadi hayırlısı olsun canım :) burda şimdilik iki tarihçiyiz, çözemediğin soruların falan olursa paylaşırsın yardımcı oluruzz

Tesekkur ederim kizlar cok iyi oldu bu ev arkadasim matematikci , bi sinifci olarak ona tarih sorarken utaniyorum evet

Tesekkur ederim kizlar cok iyi oldu bu ev arkadasim matematikci , bi sinifci olarak ona tarih sorarken utaniyorum

Ben konu anlatimli ihtiyaci kullaniyorum , genel kultur genel yetenek soru bankasi da yedi iklimin cozumlu seti gercekten cok guzel uzman kariyer egitim soru bankasini almayin ben cok pismanim cok kotu. Son olarak fem akademinin fasikul seklinde sorularini topladigi dergiler var cozumleri de bi cd de goruntulu cok begendim onu da kaynak onemli biliyosunuz

Tesekkur ederim kizlar cok iyi oldu bu ev arkadasim matematikci , bi sinifci olarak ona tarih sorarken utaniyorum

pendik şubesi.
en yakın orası vardı.

hımmm bnm de avcılar canım, aynı şubedeyizdir belki die sormuştum daa

ne demek tatlım her zaman

saol tatlım bilgiler için

Bizim dershane başladı.
Hatta bu 2. Hafta.:44:

peki alan sınavı için bişi diyolar mı dersaneden? kimsenin bişey bildiği yok ama bazı dersanelerdeki hocalar alan sınavı muallakta olduğu için kaynak vermediklerini söylemişler eğer gelirse konular yetişmicek galiba

hocalar alan sınavının17 branşta yapılmasının eşitlik ilkesine aykırı olduğu için danıştay onaylamaz diyor birde bu yıl uygulanmayabilir çünkü zaman epyce geçti diyorlar ama ne olacağı hiç belli olmaz

bende uzman kariyerin eğitim soru bankasını almayı düşünüyordum canım iyiki söyledin peki uzman kariyerin gny-gnk soru bankası nasıl bir bilgin var mı??

bende uzman kariyerin eğitim soru bankasını almayı düşünüyordum canım iyiki söyledin peki uzman kariyerin gny-gnk soru bankası nasıl bir bilgin var mı??

canım uzman karyeri genel olarak beğenmiyorum alma bence yedi iklim genelk. genel y. te iyi :) ya inşallah olmaz şu alan sınavı ama böyle havada kalınca bazı şeyler motivemizi etkiliyo inşallah olmaaaaaaaazzzz

Dediler ki alan sınıva %51 gelebilir.
Sınıf ve okul öncesi öğretmenlerine yokmuş.

Zaten gelirse de siz netten sitelerimizden ders dinleyeceksiniz.
Dershane de değil dendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…