2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

Maşallah maşallah
Darısı alana kuzum

Sedefim puanın gayet iyi.İnşallah alan sınavın çok iyi geçer kuzum.Umutsuzluğa düşmek yok.P10 dan 60larda
olup atanan var

Lütfen bizi merak etme ve teselli de verme.Çünkü biz seni merak etmiyoruz.Daha fazla sabrını zorlama kimsenin.

Ablacım çok teşekkür ederim ama yarın geçsin de bakalım. Sevinemedim bile,geçen yıldan sonra.İnşallah senin de çok iyidir,ben inanıyorum,bebişimiz nasibiyle gelecek.

Maşallah maşallah
Darısı alana kuzum

Sedefim puanın gayet iyi.İnşallah alan sınavın çok iyi geçer kuzum.Umutsuzluğa düşmek yok.P10 dan 60larda
olup atanan var

Amin karamelim hepimize. Sedefim bence de önemli olan alan,sakın takma kafana.Geçen yılki halimizi düşün bizim,bu yıl gerçekten fırsat aslında.

Moralinizi bozmayın kızlar her şey alana bağlı
79 almışım p10 dan ama hiçbir şeyi garantilemiyor bu puan.
Alandan güzel netler çıkarıp atanır gideriz hayırlısıyla inşallah.

tuğbacım maşallah puanın çok güzel darısı alana kuzum

sedefcim cnm puanın çok düşük bi puan değil..üzülme..bizim alandan önce 82-83 lerle alımımız olurken alanda 75-76 oldu o puanlar düştü yani..sizinde böyle olabilir..

çıtırııımmm..yavrum maşallah..ne yedin ne içtin tatlım sen ya...
puanın gayet güzel umarım alandanda iyi bi puan alırsın..

benim puanım düşük kızlar..ama diyorsunuz ya bi umut işte öyleee...kendi adıma moralim bozuk ama buradan atanan arkadaşlarım olursa tesellim olur...yarınki alana giren tüümm çıtırlarımı öpüyorum..kolaylıklar diliyorum..Rabbim zihin açıklığı versin cümlemize...

Amin çıtırım,çok teşekkür ederimmm. Sakın moralini bozma,geçen sene de böyleydim,alan iyi geçmeyince elimde patladı. Rabbim yardımcın olsun,hep bildiğin yerlerden gelsin inşallah.

bende bende öğretmen olcam inşallah daha iki yılım var bitmesine ama şimdiden başlıcam işimiz çok zor Allah hepimize yardım etsin:18:

Teşekkür ederim kuzum
Sevinmek için de üzülmek için de çok erken clemim.Alan sınavında inşallah çok güzel netler
çıkartacağız.Ben de seni öpüyorum canım ve başarılar diliyorum

Rabbim yardımcımız olsun.
En iyi alan netimizi yarın yaparız inşallah.
Hepinize başarılar diliyorum canlarım

morisim sıralamalar önemli değil miydi dur bakalım Allahtan ümit kesilmez

Morisim sıralama önemli olan sıkma canını kuzum
:

teşekkür ederim kızlar ama benim alandan fazla alım yok.. Hayırlısı diyip yeniden başlayacağım artık..

sedef sizin daha alan var dur bakalım.. Alandan inşllah güzel yaparsın..

Yarın ki sınavınızda Allah yardımcınız olsun.. Sınavdan inşallah gülen yüzlerle çıkarsınız.. Allah yar ve yardımcınız olsun kızlar..

BUGUMMM uçurmuşsun maşallah p10 uDdarısı p 121 puanına olsun inşallah..Alan nasıldı?Kolay gibiydi sanki.BELİSSAMMM sen naptın yavru alan nasıldı zorlamamışlardır umarım çok???SEDEFİMM sizin alan nasıldı???İlk olunca kolay olur diye umut ediyorum???

Tubişim benim alan zordu ya da bana zor geldi bilmiyorum. Bir eğitim kısmı kolaydı onu da zaten herkes yapmıştır. p10da iyi gelmemiş. Allah sizlere atanmak nasip etsin. Benim her zamanki gibi olmadı.

canlarım günaydın dün baktım puanıma p3 72 p10 75 alanımda orta halliydi iyi gibi
zümrelerim kızlar siz naptınız

Benim alan neti 30-35 arası gelecek,babam 40 ve üstü bekliyor. Canım sıkkın,millet uçmuş,sayfalarda bilmem kaç netlerden bahsediyor,umarım yalandır.

Moralinizi bozmayın kızlar her şey alana bağlı
79 almışım p10 dan ama hiçbir şeyi garantilemiyor bu puan.
Alandan güzel netler çıkarıp atanır gideriz hayırlısıyla inşallah.
puanin suan icin gayet iyi canim insallah alandan da guzel bir puan gelir atanirsin tatlim

puanlarınız umarım iyidir kızlar..

benim tüm umutlarım emeklerim bitti.. 72 pua aldım.. Alan sınavımda yok..
Umutsuzluğa kapilma hemen canım

Sedefim insallah alan sinavin guzel gecmistir puanin bence iyi olmaz diye birsey yok

sevdalinkam seni tebrik ediyorum canim harikasin masallah sana super bir puan alan sinavinda da ayni basariyi gostereceginden eminim canim

Tubişim benim alan zordu ya da bana zor geldi bilmiyorum. Bir eğitim kısmı kolaydı onu da zaten herkes yapmıştır. p10da iyi gelmemiş. Allah sizlere atanmak nasip etsin. Benim her zamanki gibi olmadı.
olmadi demek icin cok erken canim yaa dur bakalim puanlar aciklansin siralamar netlessin olmadi diye birsey yok tatlim

canlarım günaydın dün baktım puanıma p3 72 p10 75 alanımda orta halliydi iyi gibi
insallah guzel bir puan gelecek nilim yegenim uğurlu gelecektir

sevindim canım
inşallah kadro da fazla verırler bu sene, atanırsın hayırlısıyla
darısı alana
Benim alan neti 30-35 arası gelecek,babam 40 ve üstü bekliyor. Canım sıkkın,millet uçmuş,sayfalarda bilmem kaç netlerden bahsediyor,umarım yalandır.
ya netteki yorumlara cok kulak asmamak gerek
gercekcı bulmuyorum artık hiç
sen cevrendeki guvendiğin kişilerin yorumlarına bak
insallah bekledığınden çok guzel gelır ve atanırsın

Canlar selam.Ben geldim.Umarım hepinizin sınavı iyidir.Beni sorarsanız p3üm 92, p10um biraz kötü 78,5.Alan sınavım da orta halliydi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

puanlarınız umarım iyidir kızlar..

benim tüm umutlarım emeklerim bitti.. 72 pua aldım.. Alan sınavımda yok..

Morisim dur daha hiçbir şey bitmedi.Sıralamalar önemli kuzum.Sıran iyi gelir inşallah.
Sedefim kuzum puanın kötü değil bence.Sizin alan sınavı ilk defa yapıldı.Sizin puanlar düşer bu sene.Umarım alan sınavın iyi geçmiştir.
Linkam maşallahı var puanlarının.Sevindim senin için.Eminim ki alandan da iyi puan alıp haritadan yer beğenirsin fıstığım.

Canlar selam.Ben geldim.Umarım hepinizin sınavı iyidir.Beni sorarsanız p3üm 92, p10um biraz kötü 78,5.Alan sınavım da orta halliydi.

Zümrem p3ü ne yapmışsın sen yahu... Maşallah.

Bakalım,inşallah canım.Hayırlısı neyse o olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…