Maşallah maşallahAlana girecek ballı lokmalarım...Bizi kurtaracak olan alan,ilk bölüm ne kadar iyi olursa olsun.Benim çok şükür iyi ama sevinemedim geçen yılki hezimetten sonra.
Alana girmeyecek kızçelerim...Sıralamalar ve kontenjanlar gelmeden umutsuzluk yok.Bekleyeceğiz.
p3 üm 85,69154 gelmiş.Sıralamam 11499....
p10 um 90,27859 gelmiş.Sıralamam 1003....
Ama geçen yılki yıkımdan sonra çok şükür deyip sustum.Darısı inşallah alana.
kızlar puanlarınız nasıl? benimki 78. zaten fazlasını beklemiyordum. son 2 ay bırakmıştım çalışmayı. alana gene hiç bakmadım. ist dakine girmeyi bile düşünmüyorum. ama aldık biletleri yarın gidicez bakalım. bitse artık bu dert, çok sıkıldım
sizi çok merak ettim.
puanı düşük olanlar üzülmesin lütfen.
yazacak çok şey var ama kimseyi kızdırmak istemem ...
hakkınızda en hayırlısı olur inşallah.
nil,
birkaç kez mesaj atmayı denedim posta kutun hep doluydu..nasip...bebişine çok sevindim..çok...
hepinizi öpüyorum.
ben sana valizi hazırla demedim mi çıtırcık maşallah sanaalandanda 30 yap tamamdır bu iş sonra haritayı al eline yer beğen
ben bakamadım korkumdan ösym nin psikolojisini bozmaya uğraşıyomdua edin nolur hepiniz benim için içimde büyük bir umut var ama bi yandanda boşa çıkmasından yana bi korku
sedefim sende iyisin sınıfçılarda ilk sınav telaş yok branşından yeni mezunsun dua ediyorum hepinize kuzum olacak inşallah
Maşallah maşallah
Darısı alana kuzum
Sedefim puanın gayet iyi.İnşallah alan sınavın çok iyi geçer kuzum.Umutsuzluğa düşmek yok.P10 dan 60larda
olup atanan var
Moralinizi bozmayın kızlar her şey alana bağlı
79 almışım p10 dan ama hiçbir şeyi garantilemiyor bu puan.
Alandan güzel netler çıkarıp atanır gideriz hayırlısıyla inşallah.
kızlar puanlarınız nasıl? benimki 78. zaten fazlasını beklemiyordum. son 2 ay bırakmıştım çalışmayı. alana gene hiç bakmadım. ist dakine girmeyi bile düşünmüyorum. ama aldık biletleri yarın gidicez bakalım. bitse artık bu dert, çok sıkıldım
Alana girecek ballı lokmalarım...Bizi kurtaracak olan alan,ilk bölüm ne kadar iyi olursa olsun.Benim çok şükür iyi ama sevinemedim geçen yılki hezimetten sonra.
Alana girmeyecek kızçelerim...Sıralamalar ve kontenjanlar gelmeden umutsuzluk yok.Bekleyeceğiz.
tuğbacım maşallah puanın çok güzel darısı alana kuzum
sedefcim cnm puanın çok düşük bi puan değil..üzülme..bizim alandan önce 82-83 lerle alımımız olurken alanda 75-76 oldu o puanlar düştü yani..sizinde böyle olabilir..
çıtırııımmm..yavrum maşallah..ne yedin ne içtin tatlım sen ya...
puanın gayet güzel umarım alandanda iyi bi puan alırsın..
benim puanım düşük kızlar..ama diyorsunuz ya bi umut işte öyleee...kendi adıma moralim bozuk ama buradan atanan arkadaşlarım olursa tesellim olur...yarınki alana giren tüümm çıtırlarımı öpüyorum..kolaylıklar diliyorum..Rabbim zihin açıklığı versin cümlemize...
tuğbacım maşallah puanın çok güzel darısı alana kuzum
sedefcim cnm puanın çok düşük bi puan değil..üzülme..bizim alandan önce 82-83 lerle alımımız olurken alanda 75-76 oldu o puanlar düştü yani..sizinde böyle olabilir..
çıtırııımmm..yavrum maşallah..ne yedin ne içtin tatlım sen ya...
puanın gayet güzel umarım alandanda iyi bi puan alırsın..
benim puanım düşük kızlar..ama diyorsunuz ya bi umut işte öyleee...kendi adıma moralim bozuk ama buradan atanan arkadaşlarım olursa tesellim olur...yarınki alana giren tüümm çıtırlarımı öpüyorum..kolaylıklar diliyorum..Rabbim zihin açıklığı versin cümlemize...
morisim sıralamalar önemli değil miydi dur bakalım Allahtan ümit kesilmez
Morisim sıralama önemli olan sıkma canını kuzum
:
BUGUMMM uçurmuşsun maşallah p10 uDdarısı p 121 puanına olsun inşallah..Alan nasıldı?Kolay gibiydi sanki.BELİSSAMMM sen naptın yavru alan nasıldı zorlamamışlardır umarım çok???SEDEFİMM sizin alan nasıldı???İlk olunca kolay olur diye umut ediyorum???
puanin suan icin gayet iyi canim insallah alandan da guzel bir puan gelir atanirsin tatlimMoralinizi bozmayın kızlar her şey alana bağlı
79 almışım p10 dan ama hiçbir şeyi garantilemiyor bu puan.
Alandan güzel netler çıkarıp atanır gideriz hayırlısıyla inşallah.
Umutsuzluğa kapilma hemen canımpuanlarınız umarım iyidir kızlar..
benim tüm umutlarım emeklerim bitti.. 72 pua aldım.. Alan sınavımda yok..
Sedefim insallah alan sinavin guzel gecmistir puanin bence iyi olmaz diye birsey yokkızlar puanlarınız nasıl? benimki 78. zaten fazlasını beklemiyordum. son 2 ay bırakmıştım çalışmayı. alana gene hiç bakmadım. ist dakine girmeyi bile düşünmüyorum. ama aldık biletleri yarın gidicez bakalım. bitse artık bu dert, çok sıkıldım
sevdalinkam seni tebrik ediyorum canim harikasin masallah sana super bir puanAlana girecek ballı lokmalarım...Bizi kurtaracak olan alan,ilk bölüm ne kadar iyi olursa olsun.Benim çok şükür iyi ama sevinemedim geçen yılki hezimetten sonra.
olmadi demek icin cok erken canim yaa dur bakalim puanlar aciklansin siralamar netlessin olmadi diye birsey yok tatlimTubişim benim alan zordu ya da bana zor geldi bilmiyorum. Bir eğitim kısmı kolaydı onu da zaten herkes yapmıştır. p10da iyi gelmemiş. Allah sizlere atanmak nasip etsin. Benim her zamanki gibi olmadı.
insallah guzel bir puan gelecek nilim yegenim uğurlu gelecektircanlarım günaydın dün baktım puanıma p3 72 p10 75 alanımda orta halliydi iyi gibi
zümrelerim kızlar siz naptınız
sevindim canımcanlarım günaydın dün baktım puanıma p3 72 p10 75 alanımda orta halliydi iyi gibi
ya netteki yorumlara cok kulak asmamak gerekBenim alan neti 30-35 arası gelecek,babam 40 ve üstü bekliyor.Canım sıkkın,millet uçmuş,sayfalarda bilmem kaç netlerden bahsediyor,umarım yalandır.
puanlarınız umarım iyidir kızlar..
benim tüm umutlarım emeklerim bitti.. 72 pua aldım.. Alan sınavımda yok..
Alana girecek ballı lokmalarım...Bizi kurtaracak olan alan,ilk bölüm ne kadar iyi olursa olsun.Benim çok şükür iyi ama sevinemedim geçen yılki hezimetten sonra.
canlarım günaydın dün baktım puanıma p3 72 p10 75 alanımda orta halliydi iyi gibi
Benim alan neti 30-35 arası gelecek,babam 40 ve üstü bekliyor.Canım sıkkın,millet uçmuş,sayfalarda bilmem kaç netlerden bahsediyor,umarım yalandır.
Canlar selam.Ben geldim.Umarım hepinizin sınavı iyidir.Beni sorarsanız p3üm 92, p10um biraz kötü78,5.Alan sınavım da orta halliydi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Zümrem p3ü ne yapmışsın sen yahu...Maşallah.
Bakalım,inşallah canım.Hayırlısı neyse o olsun.