- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.626
Sağ ol kuzum.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah.:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sınırda kalmaktan korkuyorum zümrem.35 netten aşağısı kurtarmaz yazıyor.Sence herkes bu kadar yüksek mi yapmıştır ?
Yok kuzum bence sen sınırda kalmazsın.35 netten aşağısı kurtarmaz söylemlerine inanmıyorum.Çünkü cevaplar nette yine geçen seneki gibi çelişkili.Neredeyse her sorunun cevabı iki şık arasında kalıyor.Bu sınavın ortalaması bence 30dan fazla olmaz.Bundan dolayı ben senin alan puanın da yüksek geleceğini düşünüyorum.
Dur bakalım kuzum sizin alan ortalaması düşüktü geçen yıl bu yıl da öyle olursa umut var benceTubişim benim alan zordu ya da bana zor geldi bilmiyorum. Bir eğitim kısmı kolaydı onu da zaten herkes yapmıştır. p10da iyi gelmemiş. Allah sizlere atanmak nasip etsin. Benim her zamanki gibi olmadı.
Kuzum kolay gibi görünen zor bir sınavdı bence.Soruların yarısı yoruma açıktı direk bilgi değildi.Facede herkesten bir ses çıkıyor haliyle ne doğru ne yanlış kestiremiyorum ben.Ama tahminen 25-35 arası gelir netim.canlarım günaydın dün baktım puanıma p3 72 p10 75 alanımda orta halliydi iyi gibi
zümrelerim kızlar siz naptınız
Benim alan neti 30-35 arası gelecek,babam 40 ve üstü bekliyor.Canım sıkkın,millet uçmuş,sayfalarda bilmem kaç netlerden bahsediyor,umarım yalandır.
İnşallah Ayşegülüm hepimize nasip etsin Rabbimpuanin suan icin gayet iyi canim insallah alandan da guzel bir puan gelir atanirsin tatlim
Umutsuzluğa kapilma hemen canım
Sedefim insallah alan sinavin guzel gecmistir puanin bence iyi olmaz diye birsey yok
sevdalinkam seni tebrik ediyorum canim harikasin masallah sana super bir puanalan sinavinda da ayni basariyi gostereceginden eminim canim
olmadi demek icin cok erken canim yaa dur bakalim puanlar aciklansin siralamar netlessin olmadi diye birsey yok tatlim
insallah guzel bir puan gelecek nilim yegenim uğurlu gelecektir
Canlar selam.Ben geldim.Umarım hepinizin sınavı iyidir.Beni sorarsanız p3üm 92, p10um biraz kötü78,5.Alan sınavım da orta halliydi.
Canlar selam.Ben geldim.Umarım hepinizin sınavı iyidir.Beni sorarsanız p3üm 92, p10um biraz kötü78,5.Alan sınavım da orta halliydi.
sağol kuzum desteğin içinDur bakalım kuzum sizin alan ortalaması düşüktü geçen yıl bu yıl da öyle olursa umut var bence
Kuzum kolay gibi görünen zor bir sınavdı bence.Soruların yarısı yoruma açıktı direk bilgi değildi.Facede herkesten bir ses çıkıyor haliyle ne doğru ne yanlış kestiremiyorum ben.Ama tahminen 25-35 arası gelir netim.
Sen kulak asma onlara kuzum.Herkes kendi cevabını doğru kabul ediyor.Noktayı ösym koyacak.O nokta canımızı yakmaz umarım.
İnşallah Ayşegülüm hepimize nasip etsin Rabbim
Mantarım süpersin
clemim aynı duygulardayız kuzum benim de dediklerinin üstüne ekleyecek bir şeyim yok. Tekrar nasıl olacak onu da bilmiyorum ama işte..slm kızlar..kendimi anca toparlayabildim.. sınavdan sonra eve kadar ağladım içimde koca bi boşluk...,ailem aradı açmadım..ne diyecektim ki, benim için dualar eden her sene bi umutla atandım diyeceğim anı bekleyen ana babama..eşim teselli etti yol boyu..eve geldim beynim çatlıyordu yattım uyudum..ama az ama çok emek verip herşeyden herkesten çalıp bir yıl boyunca uğraşıyorsun ve sonuç hüsran..yoruldum artık..kızım bile bana diyor ki anne beni parka götürmüyorsun hiç... ondan kendinden herşeyden zaman çalıyorsun..bi hobi bile edinemiyorsun mesela.amaaan onla uğraşacağıma ders çalışırım diye..ne tam ev hanımı olabiliyorsun ne tam öğretmen...bizimkisi ömür boyu öğrencilik, tam rezillik..bide bunun çevre boyutu var..sana spastikmişsin gibi bakan yine mi olmadıcılar, tuhaf bakışlar..velhasıl bu sene benden umut yok..pes etmedim yine devam edeceğim çalışmaya.....inşallah bigün çok sevdiğim mesleğime ve öğrencilerime kavuştuğum günüde görürüm..tek avuntum eşim ve kızım.onlara sahip olduğum için çok mutluyum..
mantarkaya, çıtırım zümreler sizlerin puanları maşallah çok güzel..umarım atanırsınızda burdan güzel haberlerinizi alır teselli buluruz.
inşallah canım tek güvendiğim o masum günahsızımın nasibi sınava gireceğim günlerde sanki karnımda yok ne kımıldama ne agrı o bile hissediyo içimde umudum var inşallah olurinsallah guzel bir puan gelecek nilim yegenim uğurlu gelecektir
linkam babanı alan sınavına girdiresim geldi yeminlen haBenim alan neti 30-35 arası gelecek,babam 40 ve üstü bekliyor.Canım sıkkın,millet uçmuş,sayfalarda bilmem kaç netlerden bahsediyor,umarım yalandır.
amin tatlım inşallahsevindim canım
inşallah kadro da fazla verırler bu sene, atanırsın hayırlısıyla
darısı alana
ya netteki yorumlara cok kulak asmamak gerek
gercekcı bulmuyorum artık hiç
sen cevrendeki guvendiğin kişilerin yorumlarına bak
insallah bekledığınden çok guzel gelır ve atanırsın
forumları salla zümrem ya herkes kendisi dogru yaptıgını ispat peşinde sorular yoruma açık son sözde ösym nin hayırlısı olsunDur bakalım kuzum sizin alan ortalaması düşüktü geçen yıl bu yıl da öyle olursa umut var bence
Kuzum kolay gibi görünen zor bir sınavdı bence.Soruların yarısı yoruma açıktı direk bilgi değildi.Facede herkesten bir ses çıkıyor haliyle ne doğru ne yanlış kestiremiyorum ben.Ama tahminen 25-35 arası gelir netim.
Sen kulak asma onlara kuzum.Herkes kendi cevabını doğru kabul ediyor.Noktayı ösym koyacak.O nokta canımızı yakmaz umarım.
İnşallah Ayşegülüm hepimize nasip etsin Rabbim
Mantarım süpersin
puanin suan icin gayet iyi canim insallah alandan da guzel bir puan gelir atanirsin tatlim
olmadi demek icin cok erken canim yaa dur bakalim puanlar aciklansin siralamar netlessin olmadi diye birsey yok tatlim
]
çok sevindimkızlar sevdicekimin istanbul kısa dönem çıkmış ya beni hiçbir haber bu kadar mutlu edemezdi çünkü ben de 2 3 aya kadar istanbula gidicem inşallah, orada çalışıcam çok şükür o da gelince iyi olur en azındanbiraz moralim düzeldi ya
asgülüm çok sağol desteğin için kuzum
çok sevindim
hersey gonlunce olsun
kızlar sevdicekimin istanbul kısa dönem çıkmış ya beni hiçbir haber bu kadar mutlu edemezdi çünkü ben de 2 3 aya kadar istanbula gidicem inşallah, orada çalışıcam çok şükür o da gelince iyi olur en azındanbiraz moralim düzeldi ya
Belo şimdi gördüm bu mesajı çok sevindim. Uzun sürenin ardından aynı şehirde olmak harika olur. Sevgilimde kısa dönem yapmıştı istanbulda denizci olarak.
sedom sorma çok mutlu oldum ya sınavın hezimeti biraz da olsa kalktı üstümden. :18: ben de istanbula gidip gitmemk arasında çok kararsızdım şimdi oraya ışınlanmak istiyorum
İlaç gibi gelmiştir bu haber kuzum yaİstanbul rahat oluyor. Çarşı izninde istediği yere gidebiliyorlar. En azından haftada bir görmek garanti hatta bazı günler ziyaretine bile gidebilirsin.
kızlar sevdicekimin istanbul kısa dönem çıkmış ya beni hiçbir haber bu kadar mutlu edemezdi çünkü ben de 2 3 aya kadar istanbula gidicem inşallah, orada çalışıcam çok şükür o da gelince iyi olur en azındanbiraz moralim düzeldi ya
Hayırlı olsun kuzumBenim sevdicek yatıyo hala arıyorum ses yok.Meraklandım valla
sağol bebekime devlet şifresi varsa sende bak sen kuzu
Tc si var da e devlet şifresi yok ya kuzum :26:
uyanmasını bekleyeceğim artık
tamam kuzum haber aldıgında söylersin o zamaninşallah sana yakın yere düşer hatta aynı şehre