2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

Bizim okuldan da öyleleri atandı ki yılbaşına kadar zor topladım bu sene kendimi. Allahım aklıma geldikçe sinir oluyorum. Matematiği yetiştirsen gelirdi aslında ama tarih oyalamıştı seni.:26:

bende 85 liyim
bende bu topiğin teyzesiyim

rabbim evlatlarımızın sansına memur olmayı nasıp eder insallah 30 olmadan

Anaaa.Hep safran diyodum,şahsım adına özür dilerim.:26:

kızlaarrr size bi abla daha buldum
amin canım tek güvendiğim onun nasibi zaten

çok küçük gösteririm ama
gecen komsumun 1,5 yasındakı kızı piknıkte kucagımda, bırılerı geldı kızı sevdi, kardeşin mi diyorlar
hastanede kadın dogumda sıra beklerken, bır teyze 'kızım cocuk yasta evlenmısın, bari hamile kalmasaydın' diyor
bunlar basıma cok gelıyor, rahatım o yüzden yasımdan dolayı

Ay o teyzeler... Sanane yahu,yapmasak niye yapmıyon derler. Tövbe...Cidden yaşını göstermiyorsun ama.

tamam kanki sen önden hazırlığı yap

Anlaştık hacım.

Hoş geldin canım özlettin kendini
Sen takılma gygk kısmına noktayı koyacak alan olur sıkı çalış kuzum bu son günlerde.
Bu arada ben tugba00 isim değişikliği yaptım.

kuzum bende özledim valla.uzun zaman oldu.alan belirleyici evet ama ben çok hazırlanamadım malesef..yinede Allah büyük..

anladım zümrem.. antepte girersen belki aynı okula denk geliriz diye sorayım dedim..bende diğer alanlara bakıyorum.inş yetiştirebilirim..valla bizim zümreler facede canavar gibi...bi sorular paylaşıyorlar bi yorumlar...

Ben konu tekrarı yapıyorum ablacım son iki gün de deneme inşallah.

çıtırım, nasılsın bakalım..çalışmalar iyi gidiyor inş..

bende 85 liyim
bende bu topiğin teyzesiyim

rabbim evlatlarımızın sansına memur olmayı nasıp eder insallah 30 olmadan

safrancım hamileymişsin hayırlı olsun cnm..Rabbim sağlıkal kucağına almayı nasip etsin inş...

yaş olayına hiiç girmeyin bence topicin teyzesi ben olurum kesin..
84 lüyüm..9. girişim olacak zannımca..Allah kimseyi bu kadar bekletmesin..
bu arada sedef nerelerde..onu çok merak ediyorum..

malatya 1 buçuk saat bizim ilçeye tatlım ondan antep i yazmadım bebişte iyice büyüdü teyzesi 30 haftalık oldu yolculuk zor oluyo nasipse başka yerde başka zaman karşılaşırız inşallah
diğer alanlardan arkeoloji ve antropoloji kaldı benimde canım ama çok ta sıkıntı yapmıyorum onları şansıma napayım
ben günlerdir 5-6-7- nin kitap incelemesini yapıyorum çok şey ögrendim hayret edicen derecede ayrıntı bilgi var ama bittim resmen
7 lerde son üniteler kaldı o bitsin arkeloji ve antropoloji bakıcam , tar,ih cografya egitim bakmam lazım bi de elimde 12 deneme var onları çözmeliyim
bu arada bunlar 4 güne nasıl sıgacak bilmiyorum bi mucize bekliyorum
canım sen bizim facedeki zümreleri baz alma 20 bin mezunuz orda 100 kişi var en fazla .dün eşime bende aynı şeyi söyledim eşimde takma onlar ilk 100 olsun sende 101. olursun dedi 1001. olsam razıyım ben

nilkon ben elbistanda yasıyorum, sen nerdesin ?

cok tesekkur ederım
rabbim isteyen herkese nasıp etsın

oyyy kuzum büyütmüşsün 8-9 hafta sonra doğuracan yani...ne güzel..sağlıkla gelsin alperenimiz o zaman..bende dün teyze oldum, kardeşim doğum yaptı..sınav yüzüne gidemedim memlekete..inş, sınavdan sonra..

diğer konular bittiyse zümrem arkeoloji antropoloji dert değil..
eşin çok güzel demiş moral vermiş sana..haklıda esasen..
benim eşimde memurluk için sabahki oturuma girdi..diyorki önceden, bilirsen zaten yaparsın soruları diyordum ama sınavda bilsemde yetiştirip yapamadım yada gözden kaçırdığım çok basit sorular vardı diyor, birazda sans işi olduğunna hak verdi sonunda.. o kaçırdığı türkçe ve mantık sorularına bende matematikteki bikaç basit soruya yanıyorum..5 tane yapabildim,1 tanesi yanlış zannımca..

büyüdü canım sınava hazırlanmaktan ben bile fark edemedim nasıl geçti zaman elimde an itibari ile 7 yargı 3 lider 2 ihtiyaç denemesi var +tarih cografya tekrarı var belli konulara ayrıntılı diğerlerine yüzeysel bakıcam
alanın egitiminde beceri degerler ezberlenecek ve denemelerden aldıgım bi yıgın not var onları okumalıyım ikisi kalsa keşke bende 3 tane yaptım canım alandan 30-35 arası yapsak dert değil ötekiler

slm kızlar semiramis ve sevdalikam sınavınızın iyi geçmesine çok sevindim darısı alan sınavına inşallah
herkese alan sınavında başarılar diliyorum şimdiden Allah emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin inşallahhoşçakalın öpüyorum çok çok....

Ayşegülüm ben tugba00.
Amin kuzum inşallah
Ben de çok öpüyorum

Çok şükür çıtırım,içgüveyden hallice işte... Stres var üzerimde epey,alandan çok korkuyorum,geçen yılki hezimetten sonra.:26: Bakalım ne olacak,sen nasılsın ?

hayırlısı kuzumm.inş..iyi geçer sınavın/sınavımız...Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inş..

asgülcüm sanada başarılar cnm..

kızlar ya beni bi stres sardı ..midem ağrıyor valla düşündükçe..sıcaklar oruç derken eridim ben ...sizler de durum ne:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…