2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

Bebeğim çok sıkıldım ya.Çalışmak istiyorum artık.

Aynen :97:
Elimizden geleni yaptık Linkam.
İnşallah bildiğimiz yerden gelir sorular.O tarih sorularından sonra çalışmanın da kar etmeyeceğini gördük.
Rabbim yüzümüze baksın kuzum.Hayırlı kapılar açsın bize.

Sınav iyiydi kuzum.Darısı alan sınavına inşallah
Konu tekrarı yapıyorum tubişim.Araya da deneme sıkıştırıyorum

Maşallah ilk defa sınava iyiydi diyen duydum kırk kere maşallah valla tubişimHakkımızda hayırlısı kuzucum..Bundan sonrası tamamen kader kısmet..

Maşallah ilk defa sınava iyiydi diyen duydum kırk kere maşallah valla tubişimHakkımızda hayırlısı kuzucum..Bundan sonrası tamamen kader kısmet..

Hayrılısı kuzum dediğin gibi.Elimizden geleni yaptık.
Sosyal bilgiler mezunu olmama rağmen tarih beni de yamulttu.Ama diğer
kısımlar iyiydi.Bunlar boş tubişim iş alanda Allah yardımcımız olsun kuzum

kpss sonuçları açıklanmış gky ve eğitim...keşke bakmasaydım moralmen alan öncesi göçtüm

kpss sonuçları açıklanmış gky ve eğitim...keşke bakmasaydım moralmen alan öncesi göçtüm

kızlar sonucunuzu merak edıyorum
ah zümrem ben bakmadım bakmıcamda ösym resmen psikolojik olarak çökeltmeye çalışıyo oynuyor bizimle geçen yıl 78 im nasıl alanla 67 ye düştüyse 67 imde 78 olur umutluyum ilk iki sınavım çok iyi geçmesede alandan
safranım biz ogluşla derse devam güzel güzel çalışıyoz bol tekmeli tekmeli

Son düzenleme:

ben de gördüm clemim ya ama bakmıcam zaten umudum da yok senin çok mu kötü

Moralinizi bozmayın kızlar her şey alana bağlı
79 almışım p10 dan ama hiçbir şeyi garantilemiyor bu puan.
Alandan güzel netler çıkarıp atanır gideriz hayırlısıyla inşallah.

Moralinizi bozmayın kızlar her şey alana bağlı
79 almışım p10 dan ama hiçbir şeyi garantilemiyor bu puan.
Alandan güzel netler çıkarıp atanır gideriz hayırlısıyla inşallah.
canım sınavım orta halliydi benim ama nedense korkuyorum ya çok kötü yaptıysam diye senin baya iyi maşallah

canım sınavım orta halliydi benim ama nedense korkuyorum ya çok kötü yaptıysam diye senin baya iyi maşallah

Teşekkür ederim ablam.Orta halliyse eğer güzel bir puan almışsındır.
Benim netlerim gygk 66 eğitim 60.Standart sapması yüksek bir sınav.
Hakkımızda hayırlısı olsun zümrem.Alan sınavında çok güzel netler yapalım inşallah.

puanlarınız umarım iyidir kızlar..

benim tüm umutlarım emeklerim bitti.. 72 pua aldım.. Alan sınavımda yok..

tuğbam o kadar düşük bir puan değil galiba darısı alana

puanlarınız umarım iyidir kızlar..

benim tüm umutlarım emeklerim bitti.. 72 pua aldım.. Alan sınavımda yok..

Morisim sıralama önemli olan sıkma canını kuzum
tuğbam o kadar düşük bir puan değil galiba darısı alana

İnşallah badem teşekkür ederim
Kötü değil ama noktayı alan koyacak kuzum

kızlar puanlarınız nasıl? benimki 78. zaten fazlasını beklemiyordum. son 2 ay bırakmıştım çalışmayı. alana gene hiç bakmadım. ist dakine girmeyi bile düşünmüyorum. ama aldık biletleri yarın gidicez bakalım. bitse artık bu dert, çok sıkıldım

Alana girecek ballı lokmalarım... Bizi kurtaracak olan alan,ilk bölüm ne kadar iyi olursa olsun.Benim çok şükür iyi ama sevinemedim geçen yılki hezimetten sonra.

Alana girmeyecek kızçelerim...Sıralamalar ve kontenjanlar gelmeden umutsuzluk yok.Bekleyeceğiz.

p3 üm 85,69154 gelmiş.Sıralamam 11499....

p10 um 90,27859 gelmiş.Sıralamam 1003....

Ama geçen yılki yıkımdan sonra çok şükür deyip sustum.Darısı inşallah alana.

sizi çok merak ettim.
puanı düşük olanlar üzülmesin lütfen.
yazacak çok şey var ama kimseyi kızdırmak istemem ...
hakkınızda en hayırlısı olur inşallah.
nil,
birkaç kez mesaj atmayı denedim posta kutun hep doluydu..nasip...bebişine çok sevindim..çok...
hepinizi öpüyorum.

ben sana valizi hazırla demedim mi çıtırcık maşallah sana alandanda 30 yap tamamdır bu iş sonra haritayı al eline yer beğen
ben bakamadım korkumdan ösym nin psikolojisini bozmaya uğraşıyom dua edin nolur hepiniz benim için içimde büyük bir umut var ama bi yandanda boşa çıkmasından yana bi korku
sedefim sende iyisin sınıfçılarda ilk sınav telaş yok branşından yeni mezunsun dua ediyorum hepinize kuzum olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…