- 6 Nisan 2013
- 3.545
- 1.688
Ben mal gibiyim. Canım da sıkkın,çok mutsuzum.
Hayırdır kuzum :26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben mal gibiyim. Canım da sıkkın,çok mutsuzum.
Hayırdır kuzum :26:
Bebeğim çok sıkıldım ya.Çalışmak istiyorum artık.
Sınav iyiydi kuzum.Darısı alan sınavına inşallah
Konu tekrarı yapıyorum tubişim.Araya da deneme sıkıştırıyorum
Maşallah ilk defa sınava iyiydi diyen duydum kırk kere maşallah valla tubişimHakkımızda hayırlısı kuzucum..Bundan sonrası tamamen kader kısmet..
kpss sonuçları açıklanmış gky ve eğitim...keşke bakmasaydım moralmen alan öncesi göçtüm
kpss sonuçları açıklanmış gky ve eğitim...keşke bakmasaydım moralmen alan öncesi göçtüm
ah zümrem ben bakmadım bakmıcamda ösym resmen psikolojik olarak çökeltmeye çalışıyo oynuyor bizimle geçen yıl 78 im nasıl alanla 67 ye düştüyse 67 imde 78 olur umutluyum ilk iki sınavım çok iyi geçmesede alandankızlar sonucunuzu merak edıyorum
ben de gördüm clemim ya ama bakmıcam zaten umudum da yok senin çok mu kötü
ah zümrem ben bakmadım bakmıcamda ösym resmen psikolojik olarak çökeltmeye çalışıyo oynuyor bizimle geçen yıl 78 im nasıl alanla 67 ye düştüyse 67 imde 78 olur umutluyum ilk iki sınavım çok iyi geçmesede alandan
safranım biz ogluşla derse devam güzel güzel çalışıyoz bol tekmeli tekmeli
canım sınavım orta halliydi benim ama nedense korkuyorum ya çok kötü yaptıysam diye senin baya iyi maşallahMoralinizi bozmayın kızlar her şey alana bağlı
79 almışım p10 dan ama hiçbir şeyi garantilemiyor bu puan.
Alandan güzel netler çıkarıp atanır gideriz hayırlısıyla inşallah.
canım sınavım orta halliydi benim ama nedense korkuyorum ya çok kötü yaptıysam diye senin baya iyi maşallah
puanlarınız umarım iyidir kızlar..
benim tüm umutlarım emeklerim bitti.. 72 pua aldım.. Alan sınavımda yok..
Teşekkür ederim ablam.Orta halliyse eğer güzel bir puan almışsındır.
Benim netlerim gygk 66 eğitim 60.Standart sapması yüksek bir sınav.
Hakkımızda hayırlısı olsun zümrem.Alan sınavında çok güzel netler yapalım inşallah.
puanlarınız umarım iyidir kızlar..
benim tüm umutlarım emeklerim bitti.. 72 pua aldım.. Alan sınavımda yok..
tuğbam o kadar düşük bir puan değil galiba darısı alana
Alana girecek ballı lokmalarım... Bizi kurtaracak olan alan,ilk bölüm ne kadar iyi olursa olsun.Benim çok şükür iyi ama sevinemedim geçen yılki hezimetten sonra.
Alana girmeyecek kızçelerim...Sıralamalar ve kontenjanlar gelmeden umutsuzluk yok.Bekleyeceğiz.
p3 üm 85,69154 gelmiş.Sıralamam 11499....
p10 um 90,27859 gelmiş.Sıralamam 1003....
Ama geçen yılki yıkımdan sonra çok şükür deyip sustum.Darısı inşallah alana.