2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

Tubişim benim alan zordu ya da bana zor geldi bilmiyorum. Bir eğitim kısmı kolaydı onu da zaten herkes yapmıştır. p10da iyi gelmemiş. Allah sizlere atanmak nasip etsin. Benim her zamanki gibi olmadı.

Kuzum daha alan sınavı sonuçlanmadı.Hem sizin alan sınavı zor oluyor ve ortalamanın üzerinde net yapman senin atanmanı sağlayacaktır bence.Ben inanıyorum ki senin p121in iyi gelecek.Hem kontenjanlar açıklanana kadar umudu kaybetmek yok tamam mı?

Bana da öyle geliyor zümrem,her şey başka bir şey zortluyor.Emin olduğum sorudan bile korkar oldum. Senin öğretmenlik olmasa bile Kasım'da nokta atışı gidersin,maşallah.Hayran kaldım yeminle.

Maşallah mantarkaya ne foruma girdin ne ettin vallahi değmiş o kadar çalışmana

Kızlar valla 92,85 ,80 .. süpersiniz darısı başıma

İnşallah çıtırlarım, sağ olun.İnşallah hepimiz topikçe atanırız.

Güzelim çok sevindim senin adına.

Kütahya kısa dönem
Babam da orda yapmış askerliğini :79:

sağolasın mantarım ben beklentimi düşük tutuyorum ama olursa tabi ki cok cok sevinirim
Kütahya kısa dönem
Babam da orda yapmış askerliğini :79:

tugbişim benim okudugum yer orası hayırlı olsun sende kutahyaya atanırsın belki

...........................................

Son düzenleme:
sağolasın mantarım ben beklentimi düşük tutuyorum ama olursa tabi ki cok cok sevinirim

tugbişim benim okudugum yer orası hayırlı olsun sende kutahyaya atanırsın belki

Oyy ağzından bal damlıyo belissam
İnşallah kuzum
Allah hepimize hayırlı kapılar açsın
Kızları güzeldir oraların

Oyy ağzından bal damlıyo belissam
İnşallah kuzum
Allah hepimize hayırlı kapılar açsın
Kızları güzeldir oraların

oyy kuzum kıskanırmıs da sevdiceğini orası öğrenci ve asker şehri kuzu ama yerli halkını ben sevmiyorum hiç. orayı geliştiren öğrenci ve asker parasıyken pek değer bilmez yerli halkı. büyük yer değil ama sıkılmaz carsıya cıkınca.

Son düzenleme:

Hayırlı olsun canım benim ikiniz içinde çok iyi olur çok sevindim senin adına

Söylediklerine aynen katılıyorum canım kendilerinden olmayanlara selam bile vermiyorlar başka şehirden gelenlere karşı olumsuz düşünceleri mevcut
Hepsi böyle demek yanlış olur ama çoğunluk olarak böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…