- 22 Mart 2011
- 637
- 158
Tubişim benim alan zordu ya da bana zor geldi bilmiyorum. Bir eğitim kısmı kolaydı onu da zaten herkes yapmıştır. p10da iyi gelmemiş. Allah sizlere atanmak nasip etsin. Benim her zamanki gibi olmadı.
Kuzum daha alan sınavı sonuçlanmadı.Hem sizin alan sınavı zor oluyor ve ortalamanın üzerinde net yapman senin atanmanı sağlayacaktır bence.Ben inanıyorum ki senin p121in iyi gelecek.
Bana da öyle geliyor zümrem,her şey başka bir şey zortluyor.Emin olduğum sorudan bile korkar oldum.Senin öğretmenlik olmasa bile Kasım'da nokta atışı gidersin,maşallah.Hayran kaldım yeminle.
Dur bakalım kuzum sizin alan ortalaması düşüktü geçen yıl bu yıl da öyle olursa umut var bence
Kuzum kolay gibi görünen zor bir sınavdı bence.Soruların yarısı yoruma açıktı direk bilgi değildi.Facede herkesten bir ses çıkıyor haliyle ne doğru ne yanlış kestiremiyorum ben.Ama tahminen 25-35 arası gelir netim.
Sen kulak asma onlara kuzum.Herkes kendi cevabını doğru kabul ediyor.Noktayı ösym koyacak.O nokta canımızı yakmaz umarım.
İnşallah Ayşegülüm hepimize nasip etsin Rabbim
Mantarım süpersin
Maşallahmantarkaya ne foruma girdin ne ettin vallahi değmiş o kadar çalışmana
Kızlar valla 92,85 ,80 .. süpersiniz darısı başıma
slm kızlar..kendimi anca toparlayabildim.. sınavdan sonra eve kadar ağladım içimde koca bi boşluk...,ailem aradı açmadım..ne diyecektim ki, benim için dualar eden her sene bi umutla atandım diyeceğim anı bekleyen ana babama..eşim teselli etti yol boyu..eve geldim beynim çatlıyordu yattım uyudum..ama az ama çok emek verip herşeyden herkesten çalıp bir yıl boyunca uğraşıyorsun ve sonuç hüsran..yoruldum artık..kızım bile bana diyor ki anne beni parka götürmüyorsun hiç... ondan kendinden herşeyden zaman çalıyorsun..bi hobi bile edinemiyorsun mesela.amaaan onla uğraşacağıma ders çalışırım diye..ne tam ev hanımı olabiliyorsun ne tam öğretmen...bizimkisi ömür boyu öğrencilik, tam rezillik..bide bunun çevre boyutu var..sana spastikmişsin gibi bakan yine mi olmadıcılar, tuhaf bakışlar..velhasıl bu sene benden umut yok..pes etmedim yine devam edeceğim çalışmaya.....inşallah bigün çok sevdiğim mesleğime ve öğrencilerime kavuştuğum günüde görürüm..tek avuntum eşim ve kızım.onlara sahip olduğum için çok mutluyum..
mantarkaya, çıtırım zümreler sizlerin puanları maşallah çok güzel..umarım atanırsınızda burdan güzel haberlerinizi alır teselli buluruz.
İnşallah çıtırlarım, sağ olun.İnşallah hepimiz topikçe atanırız.
kızlar sevdicekimin istanbul kısa dönem çıkmış ya beni hiçbir haber bu kadar mutlu edemezdi çünkü ben de 2 3 aya kadar istanbula gidicem inşallah, orada çalışıcam çok şükür o da gelince iyi olur en azındanbiraz moralim düzeldi ya
asgülüm çok sağol desteğin için kuzum
Güzelim çok sevindim senin adına.