aynen kuzum ya sabır çekiyorum. eylülde gidicek evden daha var çıkmasına işte. teyzemlere de kv si geldi, baya sıkıntılı oldu onların ev de
sedom ben de pcye bakmaktan mı nedir her sabah uyandıgımda basım agrıyor. geceye kadar verimli de olmuyor cok zaten
sen de üs komsunla sınanıyorsun heralde kuzum ya ne diyim bilmiyorum ki. bari çıkıp gitse son aylarda rahat etsen yateyzenlerde kalma sansın yok mu sınava kadar:26:
kuzum başvuruyu kendimiz yapamıyor muyuz gecen yılki gibi? 14une kadarmıs evet.
http://www.modanisa.com/cicekli-sifon-elbise-5196--siyah--tavin.html
Kızlar bu elbise nasıl ? :44::44:
aynen kuzum ya sabır çekiyorum. eylülde gidicek evden daha var çıkmasına işte. teyzemlere de kv si geldi, baya sıkıntılı oldu onların ev de
netten başvuru mu kuzum? ay bilmiyorum ki, ben parayı yatırdım. sonra ösym ye gittim. diplomam olmayınca yapamadım, geçen yıl da ösym den başvurmuştum, netten yapılabiliyo mu?
bayıldımkapalı olsam kesinlikle alırdım kuzuşum
bu mu buyuk gösterir seni?
kuzum tam genc işi ya cıvı cıvıl
ne kızıyon hacı yanapim eteği basma etek gibi beğenmedim
netten başvuru mu kuzum? ay bilmiyorum ki, ben parayı yatırdım. sonra ösym ye gittim. diplomam olmayınca yapamadım, geçen yıl da ösym den başvurmuştum, netten yapılabiliyo mu?
bayıldımkapalı olsam kesinlikle alırdım kuzuşum
Benim bi mesajımı beğensenize la,beş kuşum olcak.
kızcem ben kendi tarzım olarak öyle renkli giyinmeyi severim ama tabi giyecek olan sensin içine siniyorsa al istediğini
haklısın kuzum zaten ben erken kalkıyorum ama hiç iyi değil kafam. ya ben hani üsttekinden rahatsız oluyorum diye çalışma masamı yatakodasına aldırmıştım ya, orda çalışıp orda yatıyodum. sonra üstteki mutfakta yaşamaya başladı. bizim mutfaklarımız da benim odamla yatak odasının ortasında. yani şerefs.z mutfakta camı açık yaşadığı için 2 odadan da duyuluyo. sonra ben salonda yatmaya başladım mecburen, işte son 1 aydır ben salonda yatıyorum. annem yatakodasında yatıyo, babam benim odamda yatıyo (orda tv old için) ben sabah yan komşunun çocuklarının sesine uyanıyorum ama baş ağırısıyla uyanıyorum. kitaplarım annemin yattığı odada, o uyanana kadar onu da rahatsız etmek istemiyorum. müge anlıya dadandım sanki çok lazımmış gibigöçebe gibiyiz evde. bütün düzenimiz gitti, sabretmeye çalışıyorum işte kuzum. ama dediğin gibi sabahtan çalışmaya başlasak anca bitcek. ay kuzum ben de dertliymişim baya döktürmüşüm
sağol tuğbammm inşallah rabbim sana daha güzellerini kısmet etsin kuzum
oyyyne güzel işte kuzum ocakta gelicek. benimki haziranda mezun olucağı için kasımda gidebilcek. ama ben sizin şafak topiğinize katılırım. anca moduma girerim zaten
niloş ablam çalışmalarına maşallahyeğenimiz napıyo
sağol tuğbimmmayy inşallah tabii ki düğünüme beklerim hepinizi sizsiz olur mu hiç
kızlar bugün başvuru yapıcaktım. diplomanın aslını da istiyolar haberiniz olsun, parayı yatırdım ama diplomam yanımda olmadığı için başvuru yapamadım. başvuru 14 üne kadar dimi? alan sınavı ist daymış çok sinir oldumnasıl gitcem hiç bilmiyorum
Sevdalinka bizim bugu mu oluyor acep?
kuzum sen gecen ilk yaptıgın için okulun yapması gerekiyordu dogru ama artık kendin yapabilirsin ben de kendim yapmıstım gecen yıl kızlarda öyle.. zaten bilgilerin aynen kayıtlı sen sadece aynı bilgileri kaydedeceksinama suan okuyor gözüküyorsan onu okul düzeltebiliyor..
Öyle mi dersin ? Ne bilim eteğinin deseninde çantam var,bi de babet alırım diye düşündüm ama bakalım.
Sağ ol kuzum.
Şaka yapıyom la.
Kuzum malesef ösym bürosu değiştiriyo o eğitim bilgisini biz yapamıyoz.
Teşekkür ederim,alıcam sanırım.
Evet zümrem,ben oluyorum.
Anacım siteye girdiğimde baktım bulamadım buhar olup uçtu mu bu kız dediydim neyse çıktın ortaya,nasılsın zumrem ne var ne yok?
Çok şükür zümrem uğraşıyom ya,eğitimi toparlıcam bu ara.sen naptın ?
ben geçen sana ne güzel elbiseler attım onları beğenmedin bunu mu beğendin la
O eğitimi allah kahretmesin bu denemede batırdık topluca,çalışmıyorum açıkcası çalışmadıgım için de hakediyorumNapayım ya martta ücretliyi bıraktım,yogunlaştım derslere işte,cogunlukla alana bakıyorum herkes gibi,bakalım hayırlısı artıkın
http://www.modanisa.com/cicekli-sifon-elbise-5196--siyah--tavin.html
Kızlar bu elbise nasıl ? :44::44:
kuzum güzel elbise ama çiçeklerin rengi hoşuma gitmedi
linkam ben çok beğendim al kuzu, bu yıl çiçekli şeyler moda, baksana her yerde, perdelerde, koltuklarda, ev eşyalarında ve artık kıyafetlerde hep çiçek var. eskiden öyle minik çiçekli kıyafetler varmış, annemin resimlerinde görüyorum. artık moda eskiye doğru gidiyor kuzum, çiçekli şeylere zaten bayılırım, al bence, bunun farklı rengi var mı?