2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

aynen kuzum ya sabır çekiyorum. eylülde gidicek evden daha var çıkmasına işte. teyzemlere de kv si geldi, baya sıkıntılı oldu onların ev de
netten başvuru mu kuzum? ay bilmiyorum ki, ben parayı yatırdım. sonra ösym ye gittim. diplomam olmayınca yapamadım, geçen yıl da ösym den başvurmuştum, netten yapılabiliyo mu?

bayıldım kapalı olsam kesinlikle alırdım kuzuşum

kuzum sen gecen ilk yaptıgın için okulun yapması gerekiyordu dogru ama artık kendin yapabilirsin ben de kendim yapmıstım gecen yıl kızlarda öyle.. zaten bilgilerin aynen kayıtlı sen sadece aynı bilgileri kaydedeceksin ama suan okuyor gözüküyorsan onu okul düzeltebiliyor..

Son düzenleme:

bu mu buyuk gösterir seni?
kuzum tam genc işi ya cıvı cıvıl

Öyle mi dersin ? Ne bilim eteğinin deseninde çantam var,bi de babet alırım diye düşündüm ama bakalım.

Sağ ol kuzum.

ne kızıyon hacı ya napim eteği basma etek gibi beğenmedim

Şaka yapıyom la.

Kuzum malesef ösym bürosu değiştiriyo o eğitim bilgisini biz yapamıyoz.

Teşekkür ederim,alıcam sanırım.

Tabikide bizsiz olmaz,o zamana hepimiz atanmış olacagımız için rahat rahat gelir göbek atarızNasıl istanbuldaymış ya nasıl belli oldu ki şimdiden yerler?

anneeemmm ne rahat olucakmış ama malesef okuyor gözüküyorum
onura yap derdim ama o ilk kez giriceği için malesef ikimiz de yine ösym nin yolunu tutucaz

Çok şükür zümrem uğraşıyom ya,eğitimi toparlıcam bu ara. sen naptın ?

O eğitimi allah kahretmesin bu denemede batırdık topluca,çalışmıyorum açıkcası çalışmadıgım için de hakediyorum Napayım ya martta ücretliyi bıraktım,yogunlaştım derslere işte,cogunlukla alana bakıyorum herkes gibi,bakalım hayırlısı artıkın

ben geçen sana ne güzel elbiseler attım onları beğenmedin bunu mu beğendin la

Kızım toplu görüş alıyom ben.Annem,kardeşim,sevdicek...

Allah kolaylık versin zümrem.

linkam ben çok beğendim al kuzu, bu yıl çiçekli şeyler moda, baksana her yerde, perdelerde, koltuklarda, ev eşyalarında ve artık kıyafetlerde hep çiçek var. eskiden öyle minik çiçekli kıyafetler varmış, annemin resimlerinde görüyorum. artık moda eskiye doğru gidiyor kuzum, çiçekli şeylere zaten bayılırım, al bence, bunun farklı rengi var mı?

Alıcam kuzum yaa. Yazın da rahat olur.Var ama mint yeşili falan,onlar da çok dikkat çekiyor. Aynen,eski kafalıyım ben de,annemin gelinliğinin aynısını diktirmeyi düşünüyom mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…