- 2 Temmuz 2013
- 16.468
- 12.868
bu sene 90lı 100lü rüylar gör kuzum
10 puan altı işimizi görür
rengo beni de 95 gör 10 puan altı yeter bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay kızcem valla bu yıl calıstık yani tee eylulde basladık arada istemeden ara verdık ama bırakmadık. inşallah bu yıl olur ne diyim. hepimiz için de:97:bu yıl baya emek verdiniz neden alamayasınız
üf canım lokum çekti
garanti olsun 100 göreyim kuzum
rengo beni de 95 gör 10 puan altı yeter bana
tamam hemen
ya ona bakarsanız ama 1 kez de samsuna atandıgımı gördüm ama o fos çıktı
sana zaman mı verdiler belki bu yıldır
şu sınava çalışmak için ayırdığımız vakitte ticarete atılsaydık zengindik
belki de ya
hatta bir kez daha görmüştüm üstüme giydiklerim bile aklımda bordo ince hırka, krem kalem etek giymiştim okulda
ooooo çok şık
aman olacağı varsa olur elbet olmayacaksa ağlasakta boş yırtınsakta.
ben paragraflarıma geri döneyim :104:
yine saat 3 oldu ya neyse ben de daha az önce cıkıyordum kolay gelsin bacım
ay kızcem valla bu yıl calıstık yani tee eylulde basladık arada istemeden ara verdık ama bırakmadık. inşallah bu yıl olur ne diyim. hepimiz için de:97:
garanti olsun 100 göreyim kuzum
Anlaştık kuzuuum
hadi derse geçelim çook öpüyorum sizi
kolay gelsin badem rengişim
aynen kuzuRecom pembe olmuşuz
Anlaştık kuzuuum
hadi derse geçelim çook öpüyorum sizi
kolay gelsin badem rengişim
haklısın kuzum zaten ben erken kalkıyorum ama hiç iyi değil kafam. ya ben hani üsttekinden rahatsız oluyorum diye çalışma masamı yatakodasına aldırmıştım ya, orda çalışıp orda yatıyodum. sonra üstteki mutfakta yaşamaya başladı. bizim mutfaklarımız da benim odamla yatak odasının ortasında. yani şerefs.z mutfakta camı açık yaşadığı için 2 odadan da duyuluyo. sonra ben salonda yatmaya başladım mecburen, işte son 1 aydır ben salonda yatıyorum. annem yatakodasında yatıyo, babam benim odamda yatıyo (orda tv old için) ben sabah yan komşunun çocuklarının sesine uyanıyorum ama baş ağırısıyla uyanıyorum. kitaplarım annemin yattığı odada, o uyanana kadar onu da rahatsız etmek istemiyorum. müge anlıya dadandım sanki çok lazımmış gibi göçebe gibiyiz evde. bütün düzenimiz gitti, sabretmeye çalışıyorum işte kuzum. ama dediğin gibi sabahtan çalışmaya başlasak anca bitcek. ay kuzum ben de dertliymişim baya döktürmüşüm
sedom aslında yetiştirmek için suan tek çaremiz erken uyanmak ben biraz düzene koydum sayılır ortalama 10 gibi uyanıyorum artık bazen 9.bucukta uyandıgım da oluyor. yoksa gün hepten gidiyor gec kalkınca bir bakmışım aksam olmus
bugün de düşündüm daha alan bitmedi her gün nasıl deneme çözücem zaman gider diye ama ne yapayım artık çözmesem de olmuyor.bir de sorulardan daha kolay öğreniliyor. artık 2 ay uykudan her şeyden feragat edıcez kuzum napalım :97: sen de inşallah vakit bulursun Allah sana kolaylık versın amin.
sağol tuğbammm inşallah rabbim sana daha güzellerini kısmet etsin kuzumsedefiiim hoşgeldin
hayırlı olsun nişan ve söz kıyafetin :87:
her şey gönlünce olur inşallah fıstığım
kuzum bozma moralini denemeden denemeye değişir o.
ben bazen çok güzel netler çıkarıyorum alanda ama bazende batıyorum
oyyy ne güzel işte kuzum ocakta gelicek. benimki haziranda mezun olucağı için kasımda gidebilcek. ama ben sizin şafak topiğinize katılırım. anca moduma girerim zatenAğustosta askere gidecek.
niloş ablam çalışmalarına maşallah yeğenimiz napıyoGunaydin kizlar dun cografyadan kalan konularimdan ikisini daha bitirdim 100 kusurde soru cozdum bugun egitimden vatandasliktan ve cografyadan yuzeysel konu tekrari ve soru cozumu seklinde gitcem. Sevdalinkam ben mezun olduktan sonra dort yil kaldim babam sofrada tuz olmasin su olmasin gibi basit konularda bile kiyameti koparan bir adamdi.sana tavsiyem takma cok da gozune gozukme kendini uzdukce bu sinava yansiyacak emin ol hayirlisiyla bu yil atanip kurtulacaksin ben yapamam deme hic gecen yilki kararli tuttugunu koparan sevdalinkayi istiyoruz tamam mi
sağol tuğbimmm ayy inşallah tabii ki düğünüme beklerim hepinizi sizsiz olur mu hiçÇok sevindim,kuzucum hayırlı ugurlu olsun,düğününe gelip halay çekmekte nasip olsun inşalah:32:
sedom ben de pcye bakmaktan mı nedir her sabah uyandıgımda basım agrıyor. geceye kadar verimli de olmuyor cok zaten
haklısın kuzum zaten ben erken kalkıyorum ama hiç iyi değil kafam. ya ben hani üsttekinden rahatsız oluyorum diye çalışma masamı yatakodasına aldırmıştım ya, orda çalışıp orda yatıyodum. sonra üstteki mutfakta yaşamaya başladı. bizim mutfaklarımız da benim odamla yatak odasının ortasında. yani şerefs.z mutfakta camı açık yaşadığı için 2 odadan da duyuluyo. sonra ben salonda yatmaya başladım mecburen, işte son 1 aydır ben salonda yatıyorum. annem yatakodasında yatıyo, babam benim odamda yatıyo (orda tv old için) ben sabah yan komşunun çocuklarının sesine uyanıyorum ama baş ağırısıyla uyanıyorum. kitaplarım annemin yattığı odada, o uyanana kadar onu da rahatsız etmek istemiyorum. müge anlıya dadandım sanki çok lazımmış gibi göçebe gibiyiz evde. bütün düzenimiz gitti, sabretmeye çalışıyorum işte kuzum. ama dediğin gibi sabahtan çalışmaya başlasak anca bitcek. ay kuzum ben de dertliymişim baya döktürmüşüm
sağol tuğbammm inşallah rabbim sana daha güzellerini kısmet etsin kuzum
oyyy ne güzel işte kuzum ocakta gelicek. benimki haziranda mezun olucağı için kasımda gidebilcek. ama ben sizin şafak topiğinize katılırım. anca moduma girerim zaten
niloş ablam çalışmalarına maşallah yeğenimiz napıyo
sağol tuğbimmm ayy inşallah tabii ki düğünüme beklerim hepinizi sizsiz olur mu hiç
kızlar bugün başvuru yapıcaktım. diplomanın aslını da istiyolar haberiniz olsun, parayı yatırdım ama diplomam yanımda olmadığı için başvuru yapamadım. başvuru 14 üne kadar dimi? alan sınavı ist daymış çok sinir oldum nasıl gitcem hiç bilmiyorum
http://www.modanisa.com/cicekli-sifon-elbise-5196--siyah--tavin.html
Kızlar bu elbise nasıl ? :44::44:
http://www.modanisa.com/cicekli-sifon-elbise-5196--siyah--tavin.html
Kızlar bu elbise nasıl ? :44::44:
beğenmedim ben
http://www.modanisa.com/bisiklet-yakali-sifon-elbise--mercan--sdf-line.html böyle bşr şey neden bakmıyorsun
Ya kuzum bana yakışmıyo öyle şeyler,annem de büyük gösterir diyo.:26:
Siz de bi poh beğenmiyonuz.