- 2 Temmuz 2013
- 16.468
- 12.868
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
linka yanlış bakmadıysam senin beğendiğinde tükendi yazıyor:26:
Doğrudur hacım,hangi işimiz düzgün ki.
Alıcam kuzum yaa. Yazın da rahat olur.Var ama mint yeşili falan,onlar da çok dikkat çekiyor. Aynen,eski kafalıyım ben de,annemin gelinliğinin aynısını diktirmeyi düşünüyom mesela.
şans sevmiyor resmen bizi
kuzum eski kıyafetler çok daha güzel ya, ben şimdi üzerime doğru dürüst giymeye bişey bulamıyorum. orası yamuk burası açık vs. benim annemin de beyaz güpürlü etek ceket takımı var. taa 20 yıl öncesinden. görsen tam nikah kıyafeti. bu yıl da çok görüyorum güpürlü dantelli modeller.. aynı eskilerdeki gibi. bi de bu çiçekli desenler çok tatlı siyahı yazın akşam çok rahat giyersin kuzum da gündüz sıcaklatır, ondan sordum başka rengini kuzum.
ayy çok sinir oluyorum öyle olunca. özellikle bambide ayakkabı alıcakken öyle oluyo bende kuzumlinka yanlış bakmadıysam senin beğendiğinde tükendi yazıyor:26:
Bitmiş namıssız.
Eski esintili bi evim olsun istiyom ben kuzum.Yeni model,ağır abartı şeyler boğuyor beni.
Aman yakarsa yaksın,düz siyah bakim bari.
ayy çok sinir oluyorum öyle olunca. özellikle bambide ayakkabı alıcakken öyle oluyo bende kuzum
bak kuzum, sen siyahı seviyodun ben de çok seviyorum siyahı, söze siyah alıcaktım. herkes yas mı tutuyosun dedi, siyah alamadım
Evet ya,siyaha kimse sıcak bakmıyo o günlerde.
ayy çok sinir oluyorum öyle olunca. özellikle bambide ayakkabı alıcakken öyle oluyo bende kuzum
bak kuzum, sen siyahı seviyodun ben de çok seviyorum siyahı, söze siyah alıcaktım. herkes yas mı tutuyosun dedi, siyah alamadım
Evet ya,siyaha kimse sıcak bakmıyo o günlerde.
kısss sözdede siyah giyde vurim seni delüüü
resimleri atarsın bidenem bize
atmam mı kuzuşum bi o akşam gelsin, bohçalarla birlikte göstericem size benim bohçamın fotolarını çektim zaten, isterseniz atarım badem
linkam kuzum sana atıcaktım ama foto yüklediğim site hata veriyo, şu an hala deniyorum. düzeldiğinde atıcam
atmam mı kuzuşum bi o akşam gelsin, bohçalarla birlikte göstericem size benim bohçamın fotolarını çektim zaten, isterseniz atarım badem
linkam kuzum sana atıcaktım ama foto yüklediğim site hata veriyo, şu an hala deniyorum. düzeldiğinde atıcam
günaydın kızlar dün aç konu kapa soru ihtiyuaçtan egitime başladım programın soruları bitmemişti sabah 6 da kalktım 7 ye kadar kalan soruları bitirdim darısı diğer derslere
herkese kolay gelsin
günaydın canlarım
birazdan alan denemesi çöücem inşallah
sedefim sen alan sınav yerlerinden bahsettin dün ben nette arattım bulamadım kuzum basvurular bitmeden acıklanmıyor ki:26:
kuzum gecen yıl ben kendım yapmıstım basvurumu zaten bilgiler değişmediyse aynı şekilde kaydediyorsun oluyor. ama bu sene beni ve topikten birkaç kişiyi de hala okuyor göstermiş ösym onu düzelttirmek lazım sende bak sende de öyle hata var mı diye.maşallah canım hep böyle erken kalkabiliyor musun? ben dershaneye gittiğim günler dışında hiç öyle erken kalkamıyorum. bugün 8'de uyandım kulağımda bi uğultuyla. hala geçmedi, çok kötü bir şey her şey beynimin içinde ötüyor
günaydın rengiş alan sınavı her ilde olmuyor mu? ben geçen yıl girmedim ya sınava pek bilmiyorum. kılavuzu inceleyim dedim ama vaktim olmadı. netten başvuru yapabiliyoruz di mi parayı yatırdıktan sonra?
günaydın canlarım
birazdan alan denemesi çöücem inşallah
sedefim sen alan sınav yerlerinden bahsettin dün ben nette arattım bulamadım kuzum basvurular bitmeden acıklanmıyor ki:26:
kuzum gecen yıl ben kendım yapmıstım basvurumu zaten bilgiler değişmediyse aynı şekilde kaydediyorsun oluyor. ama bu sene beni ve topikten birkaç kişiyi de hala okuyor göstermiş ösym onu düzelttirmek lazım sende bak sende de öyle hata var mı diye.