2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

Ben mezun görünüyorum. Düzeltirler rengim başvuru yaparken sıkıntı yapma

Site pembiş olmuş

yok kuzum sıkıntı yapmıyorum ya artık böyle sorunlar normal geliyor liseye gidip düzeltiririz napalım

tabi ki canım bu 3. girişim zaten nıye böyle olmus anlamadım. topikten birkaç kişinin de böyle olmus. gecen yıl yoktu bu

Ben geçen sene kpss ye okurken başvuru yaptığım için öyle gözüküyor zannetmiştim. Bende bu sene ydsye girerken başvuru merkezinden düzeltirmiştim 120 tl de içime oturdu resmen yine

Ben geçen sene kpss ye okurken başvuru yaptığım için öyle gözüküyor zannetmiştim. Bende bu sene ydsye girerken başvuru merkezinden düzeltirmiştim 120 tl de içime oturdu resmen yine

yani liselerden yaparlar dimi

başka yerlere gidin demesinler de bari

site pembe olmus bibiyle demiştik alttaki pembeler güzel diye kazen önerimzi dikkate aldı demek

Son düzenleme:
Kamu okudum ben canım alandan 3 oturuma da girmek zorunda kalıyorum

Yaparlar canım kılavuzdan bak hangi liseler başvuru merkezi diye ona göre git

tamam canım parayı yatırdıktan sonra giderim
üff deneme çözdüm zaten moralm bozuk

Benimkilerde can sıkıcı ama en azından açıkları görüyoruz işte bozma moralini

ya düzeltmiştim geri bozdum

neyse kızlar sizde ais.e girip bakın mezuniyet durumunuza sonradan sakatlık cıkmasın. cıkıyorum ben mucuk

Son düzenleme:
kızlar benim de okuyor yazıyor bilgilerimde ya bu ais.i değiştirmişler acaba siteyi değiştirdikerinden mi bilgiler geriye gitti nedir.
liseye diplomamla gideyim bari umarım düzeltirler.

malesef ben de okuyor gözüküyorum

yeter mi sana bilmiyom ama bu yıl seksen alacakmışın gibi bi his içimde

ay agzın bal yesin şeker yesin fındık fıstık lokum yesin

kızcem yeter tabi inşallah 80 alırsam ahh ahh keşkeegecen yıl bir arkadasın 94 aldıgını görmüştüm ruyamda 84 aldı tugbimle kendimi de gördüm onda da tam gördüğüm puanın 10 puan altında aldık ikimizde

Son düzenleme:

bu yıl baya emek verdiniz neden alamayasınız

üf canım lokum çekti

bu sene 90lı 100lü rüyalar gör kuzum
10 puan altı işimizi görür

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…