2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

bu yıl baya emek verdiniz neden alamayasınız

üf canım lokum çekti
ay kızcem valla bu yıl calıstık yani tee eylulde basladık arada istemeden ara verdık ama bırakmadık. inşallah bu yıl olur ne diyim. hepimiz için de:97:

bu sene 90lı 100lü rüylar gör kuzum
10 puan altı işimizi görür
garanti olsun 100 göreyim kuzum

sana zaman mı verdiler belki bu yıldır

şu sınava çalışmak için ayırdığımız vakitte ticarete atılsaydık zengindik

belki de ya
hatta bir kez daha görmüştüm üstüme giydiklerim bile aklımda bordo ince hırka, krem kalem etek giymiştim okulda

belki de ya
hatta bir kez daha görmüştüm üstüme giydiklerim bile aklımda bordo ince hırka, krem kalem etek giymiştim okulda

ooooo çok şık

aman olacağı varsa olur elbet olmayacaksa ağlasakta boş yırtınsakta.

ben paragraflarıma geri döneyim :104:

ooooo çok şık

aman olacağı varsa olur elbet olmayacaksa ağlasakta boş yırtınsakta.

ben paragraflarıma geri döneyim :104:

yine saat 3 oldu ya neyse ben de daha az önce cıkıyordum kolay gelsin bacım

ay kızcem valla bu yıl calıstık yani tee eylulde basladık arada istemeden ara verdık ama bırakmadık. inşallah bu yıl olur ne diyim. hepimiz için de:97:

garanti olsun 100 göreyim kuzum

Anlaştık kuzuuum
hadi derse geçelim çook öpüyorum sizi
kolay gelsin badem rengişim

haklısın kuzum zaten ben erken kalkıyorum ama hiç iyi değil kafam. ya ben hani üsttekinden rahatsız oluyorum diye çalışma masamı yatakodasına aldırmıştım ya, orda çalışıp orda yatıyodum. sonra üstteki mutfakta yaşamaya başladı. bizim mutfaklarımız da benim odamla yatak odasının ortasında. yani şerefs.z mutfakta camı açık yaşadığı için 2 odadan da duyuluyo. sonra ben salonda yatmaya başladım mecburen, işte son 1 aydır ben salonda yatıyorum. annem yatakodasında yatıyo, babam benim odamda yatıyo (orda tv old için) ben sabah yan komşunun çocuklarının sesine uyanıyorum ama baş ağırısıyla uyanıyorum. kitaplarım annemin yattığı odada, o uyanana kadar onu da rahatsız etmek istemiyorum. müge anlıya dadandım sanki çok lazımmış gibi göçebe gibiyiz evde. bütün düzenimiz gitti, sabretmeye çalışıyorum işte kuzum. ama dediğin gibi sabahtan çalışmaya başlasak anca bitcek. ay kuzum ben de dertliymişim baya döktürmüşüm
sağol tuğbammm inşallah rabbim sana daha güzellerini kısmet etsin kuzum
Ağustosta askere gidecek.
oyyy ne güzel işte kuzum ocakta gelicek. benimki haziranda mezun olucağı için kasımda gidebilcek. ama ben sizin şafak topiğinize katılırım. anca moduma girerim zaten
niloş ablam çalışmalarına maşallah yeğenimiz napıyo
Çok sevindim,kuzucum hayırlı ugurlu olsun,düğününe gelip halay çekmekte nasip olsun inşalah:32:
sağol tuğbimmm ayy inşallah tabii ki düğünüme beklerim hepinizi sizsiz olur mu hiç

kızlar bugün başvuru yapıcaktım. diplomanın aslını da istiyolar haberiniz olsun, parayı yatırdım ama diplomam yanımda olmadığı için başvuru yapamadım. başvuru 14 üne kadar dimi? alan sınavı ist daymış çok sinir oldum nasıl gitcem hiç bilmiyorum

sedom ben de pcye bakmaktan mı nedir her sabah uyandıgımda basım agrıyor. geceye kadar verimli de olmuyor cok zaten
sen de üs komsunla sınanıyorsun heralde kuzum ya ne diyim bilmiyorum ki. bari çıkıp gitse son aylarda rahat etsen ya teyzenlerde kalma sansın yok mu sınava kadar:26:

kuzum başvuruyu kendimiz yapamıyor muyuz gecen yılki gibi? 14une kadarmıs evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…