2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

ben de fikrinizi alayım

geçen ablamla çarşıda gezerken bir çanta gördüm
http://www.mizu.com/la-passion-venedik-desenli-el-cantasi buna benzer bir çanta resmi farklı sadece tabi fiyatı da
alsam mı almasam mı diye kararsız kaldım almadım :44: hatta ablam hediye edecekti bana ona rağmen almadım

Son düzenleme:
kızlar bugun sorduk okula basvuru yaptıktan sonra kendimiz düzeltebiliyormusuz mezuniyet tarihimizi. benim arkadasım da gecen yıl öyle yapmıs kendisi.hocaya da sordum parayı yatır kendin de yaparsın dedi

ayy ben ne safım sabah aradım da göremedim bunu sağol fındıgım

kızlar deneme çözdüm alandan maaşallah cok kolaydı yine de motivemi sağladı sağolsun

Son düzenleme:
parayı yatırdım kızlar mezunıyet durumuna baktım ama ıhh bız yapamıyormusuz yarın gideyim liseye ınsallah

kafam da kazan gibi oldu bu alan beni mahvediyor:96:

kuzu sen begendiysen içine sindiyse al tabi

Ben çok beğendim.Bayılıyom bu tarz eski esintili şeylere.

sağolun canlar fikirleriniz için
renginam zor denemelerin de üstesinden gelirsin sen kuzum
ben de 1 saate alan denemesi çözeceğim bakalım

parayı yatırdım kızlar mezunıyet durumuna baktım ama ıhh bız yapamıyormusuz yarın gideyim liseye ınsallah

kafam da kazan gibi oldu bu alan beni mahvediyor:96:

git kuzum garanti olsun.
yanında mezuniyet belgeni de götür

Başvuruyu yaptıktan sonra düzelmesi için Ankara'ya dilekçe gerekiyormuş.İyi ki erken uyandık biz.

Bende parayı yatırdım,yarın gidip okuldan başvuruyu yapacagım,diplomayı götürmek gerekiyormuş,ne kadar cacık işler

kızlar biz de kısmetse cuma günü yapıcaz onurla, o bugün keşana gitti, hadi gelsin de birlikte yapalım dedim. tercih yaparken çok az zaman tanıyolar ama bu işin ucunda para var ya 14 üne kadar başvuru var
renginam tuğbam göstermiş nerden olduğunu kuzum. herkes kendi ilinde girebiliyo mu kızlar? baya il açmışlar ama edirne yok malesef
tuğbam ben çantayı beğenmedim kuzum, ama zevkler ve renkler tartışılmaz. ben biraz kahverengini sevmiyorum ondan
bugün ben de anneme çanta aldım anneler günü hediyesi, kayınvalidem aklıma eve gelince geldi, gittim sonra ona da aldım

Arkadaş öyle dedi kuzum.
yok kuzum ya cogu gerek yok bile diyor. ben yarın gidicem okula sorup haber ederim size

kuzum benım ile gecen yıl da acılmıstı bu yıl yine acılmıs yalnız bu yıl daha cok il acılmıs gibime geldı. gecen sene 17 il vardı

Bende parayı yatırdım,yarın gidip okuldan başvuruyu yapacagım,diplomayı götürmek gerekiyormuş,ne kadar cacık işler

aynen kuzum

 ÖSYM Aday İşlemleri Sistemine (ais) ilk kez kayıt olacak adaylar ile
 ÖSYM Aday İşlemleri Sisteminde (ais) kayıtlı olan adaylardan sistemde geçerli bir fotoğrafı
olmayanlar ve/veya eğitim bilgilerinde eksiklik/değişiklik olanlar
 başvurularını herhangi başvuru merkezinden yapacaklardır.

Eğitim bilgileri alanında yapılacak tüm bilgi girişleri resmî belgeye dayalı olduğundan
ÖSYM Aday İşlemleri Sistemine (ais) ilk kez kayıt olacak adaylar ile ÖSYM Aday
İşlemleri Sisteminde (ais) kayıtlı olan adaylardan eğitim bilgilerinde eksiklik/değişiklik
olanların, eğitim bilgilerini gösterir resmî belgelerinin onaylı bir örneğini yanlarında
bulundurmaları ve başvuru merkezi görevlisine teslim etmeleri gerekmektedir.
 ÖSYM Aday İşlemleri Sisteminde (ais) kayıtlı olan adaylardan; geçerli bir fotoğrafı olanlar ile
eğitim bilgilerinde herhangi bir değişiklik bulunmayanlar,
 başvurularını bireysel olarak İnternet aracılığıyla (https://ais.osym.gov.tr) veya
diledikleri bir başvuru merkezinden yapacaklardır.

kızlar basvuru merkezlerinden değiştircez bilgileri Ankaraya dilekçe olayı, eger biz onaylasaydık da eğitim bilgilerini unutmus olsaydık gerekiyormus suan hepsini götürdüğümüzde yapacaklar inşallah.

Son düzenleme:

Sandalet ve çantalarda elim hep kahverengiye gider içim çökmüş benim
kayınvalidene de almakla çok iyi yapmışsın kuzum.İyi günlerde kullansınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…