kuzu sen begendiysen içine sindiyse al tabiben de fikrinizi alayım
geçen ablamla çarşıda gezerken bir çanta gördüm
http://www.mizu.com/la-passion-venedik-desenli-el-cantasi buna benzer bir çanta resmi farklı sadece tabi fiyatı da
alsam mı almasam mı diye kararsız kaldım almadım :44: hatta ablam hediye edecekti bana ona rağmen almadım
ben de fikrinizi alayım
geçen ablamla çarşıda gezerken bir çanta gördüm
http://www.mizu.com/la-passion-venedik-desenli-el-cantasi buna benzer bir çanta resmi farklı sadece tabi fiyatı da
alsam mı almasam mı diye kararsız kaldım almadım :44: hatta ablam hediye edecekti bana ona rağmen almadım
kızlar bugun sorduk okula basvuru yaptıktan sonra kendimiz düzeltebiliyormusuz mezuniyet tarihimizi. benim arkadasım da gecen yıl öyle yapmıs kendisi.hocaya da sordum parayı yatır kendin de yaparsın dedi
ayy ben ne safımsabah aradım da göremedim bunu sağol fındıgım
kızlar deneme çözdüm alandan maaşallah cok kolaydıyine de motivemi sağladı sağolsun
kuzu sen begendiysen içine sindiyse al tabi
Ben çok beğendim.Bayılıyom bu tarz eski esintili şeylere.
parayı yatırdım kızlarmezunıyet durumuna baktım ama ıhh bız yapamıyormusuz yarın gideyim liseye ınsallah
kafam da kazan gibi oldu bu alan beni mahvediyor:96:
git kuzum garanti olsun.
yanında mezuniyet belgeni de götür
aynen kuzum diplomayı istiyorlar mezuniyet tarihi ne notu için.şu işi halledeyim de inşallah kalksın yükü üstümde
Başvuruyu yaptıktan sonra düzelmesi için Ankara'ya dilekçe gerekiyormuş.İyi ki erken uyandık biz.
kim dedi kuzum? kılavuzda basvuru merkezi yapacak diyor:44:
Yok bidenem mesela sen para yatırdın,başvuru yaptın.O zaman olmuyormuş.
yok kuzum ya cogu gerek yok bile diyor. ben yarın gidicem okula sorup haber ederim sizeArkadaş öyle dedi kuzum.
kuzum benım ile gecen yıl da acılmıstı bu yıl yine acılmıs yalnız bu yıl daha cok il acılmıs gibime geldı. gecen sene 17 il vardıkızlar biz de kısmetse cuma günü yapıcaz onurla, o bugün keşana gitti, hadi gelsin de birlikte yapalım dedim. tercih yaparken çok az zaman tanıyolar ama bu işin ucunda para var ya 14 üne kadar başvuru var
renginam tuğbam göstermiş nerden olduğunu kuzum. herkes kendi ilinde girebiliyo mu kızlar? baya il açmışlar ama edirne yok malesef
tuğbam ben çantayı beğenmedim kuzum, ama zevkler ve renkler tartışılmaz. ben biraz kahverengini sevmiyorum ondan
bugün ben de anneme çanta aldım anneler günü hediyesi, kayınvalidem aklıma eve gelince geldi, gittim sonra ona da aldım
Bende parayı yatırdım,yarın gidip okuldan başvuruyu yapacagım,diplomayı götürmek gerekiyormuş,ne kadar cacık işler
kızlar biz de kısmetse cuma günü yapıcaz onurla, o bugün keşana gitti, hadi gelsin de birlikte yapalım dedim. tercih yaparken çok az zaman tanıyolar ama bu işin ucunda para var ya 14 üne kadar başvuru var
renginam tuğbam göstermiş nerden olduğunu kuzum. herkes kendi ilinde girebiliyo mu kızlar? baya il açmışlar ama edirne yok malesef
tuğbam ben çantayı beğenmedim kuzum, ama zevkler ve renkler tartışılmaz. ben biraz kahverengini sevmiyorum ondan
bugün ben de anneme çanta aldım anneler günü hediyesi, kayınvalidem aklıma eve gelince geldi, gittim sonra ona da aldım