2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

hahaah bunların kafa aynı çalışıyor :KK1:
bizimki de öyle diyor ama olmaz o iş dediğin gibi ne ara tanışacak aileler.
acele işler içime sinmez benim.hayırlısı olsun ya kuzum.

aynen kuzum:KK1: hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun inşallah :KK8:

benimki de En Büyük TÜRKİYE

asker yolu bekleyeceğiz beraber linkam.
rengiş senin erkek arkadaşın gidecek mi bu yaz ?

evet kuzum kısmetse agustosa gidecek hayırlısıyla :KK6: gitmeden nişan yapalım diyor ama zaten 20 temmuzda sınav var ne ara aileler tanısacak da nişan olacak. :KK14:

İyi bari beraber ağları.z:KK14: Zaten babamdan öyle pohtan konularda azar yedim ki bugün evden kaçasım var yeminle.

Gunaydin kizlar:KK3: dun cografyadan kalan konularimdan ikisini daha bitirdim 100 kusurde soru cozdum:KK24: bugun egitimden vatandasliktan ve cografyadan yuzeysel konu tekrari ve soru cozumu seklinde gitcem. Sevdalinkam ben mezun olduktan sonra dort yil kaldim babam sofrada tuz olmasin su olmasin gibi basit konularda bile kiyameti koparan bir adamdi.sana tavsiyem takma cok da gozune gozukme kendini uzdukce bu sinava yansiyacak emin ol hayirlisiyla bu yil atanip kurtulacaksin ben yapamam deme hic gecen yilki kararli tuttugunu koparan sevdalinkayi istiyoruz tamam mi:KK20:

evet tuğbiimmm :KK17:

aynen kuzum. konuları biten arkadaşlarım bu ay denemelere yüklenin. ben bu ay alana yüklenicem. çünkü şu ana kadar sadece, cumhuriyet edebiyatı, hayat bilgisi, türkçe öğretimi bitti, ilkokuma yazmadan da 3 videom kaldı. daha bir sürü ders var. eğer vakit bulursam da gygk + eğitim denemesi çözücem. ama vakit kalıcağını sanmıyorum. hiç kalmasa bile hazirana konum kalmasa çok iyi olucak.

oyy benim melek kalpli arkadaşım :KK19: haydi bu yaz senden de bi adım bekliyorum :KK64: :KK69:

Çok sevindim,kuzucum hayırlı ugurlu olsun,düğününe gelip halay çekmekte nasip olsun inşalah:32:

Kızlar ben sistemde okuyor görünüyorum ya,herhangi bir sorun çıkar mı bişeyler yapmam lazım mı?

kızlar benim de okuyor yazıyor bilgilerimde ya bu ais.i değiştirmişler acaba siteyi değiştirdikerinden mi bilgiler geriye gitti nedir.
liseye diplomamla gideyim bari umarım düzeltirler.

kızlar benim de okuyor yazıyor bilgilerimde ya bu ais.i değiştirmişler acaba siteyi değiştirdikerinden mi bilgiler geriye gitti nedir.
liseye diplomamla gideyim bari umarım düzeltirler.

Üniversiteden mezun olduktan sonra hiç başvuru yaptın mı bir sınava?

Ben mezun görünüyorum. Düzeltirler rengim başvuru yaparken sıkıntı yapma :KK19:

Site pembiş olmuş:KK53:

X