2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

inşallah kuzum zaman geçtikte daha bir umutsuz oluyorum gibi geliyor bana
umarım hepimiz için bu maraton bu yıl son olur
hiç umutsuz olma kuzum. zaten sen ne zaman istersen iste, Rabbimin yazdığı zamanda oluyor her şey. benim bu yıl kesin değildi, ne ara kesinleşti anlamadım bile

sağol kuzumm millet kafadan atıyo olmasın kuzum ya

kuzum yemeyip içmeyip çalışanlar var ya yapan yapıyor benim de 35 net olmasını istiyorum ama bakalım cabalıcam inşallah olur:26:

Valla kuzucum özledim sizleri napayım derse yogunlaştım işte kapattım uyarıcılara kendimi bir ara ancak bu kadar dayanabildimnasıl gidiyor çalışmaların canım?

Sedefimin sözü mü oluyorrrr
evet tuğbiimmm

inşşallah kuzucum sağolasın denemelere yoğunluk vermek lazım artık elimizden geldiğince her gün çözmeye calısalım
aynen kuzum. konuları biten arkadaşlarım bu ay denemelere yüklenin. ben bu ay alana yüklenicem. çünkü şu ana kadar sadece, cumhuriyet edebiyatı, hayat bilgisi, türkçe öğretimi bitti, ilkokuma yazmadan da 3 videom kaldı. daha bir sürü ders var. eğer vakit bulursam da gygk + eğitim denemesi çözücem. ama vakit kalıcağını sanmıyorum. hiç kalmasa bile hazirana konum kalmasa çok iyi olucak.
Oyyy Sedefimmm çok duygulandım.

oyy benim melek kalpli arkadaşım haydi bu yaz senden de bi adım bekliyorum

......................................

Son düzenleme:
CANLARIMMMMMMM..İnanılmaz özledim ya ben sizleri,rengişim,sedefim,monam zümrem,niloş ismini sayamadıklarım.........Çok uzun zaman olmuş ya buraya girmeyeli..

tubişim ara sıra gel özletme kendini kuzum

morisim kolay gelsin kuzum

Son düzenleme:

sedom aslında yetiştirmek için suan tek çaremiz erken uyanmak ben biraz düzene koydum sayılır ortalama 10 gibi uyanıyorum artık bazen 9.bucukta uyandıgım da oluyor. yoksa gün hepten gidiyor gec kalkınca bir bakmışım aksam olmus

bugün de düşündüm daha alan bitmedi her gün nasıl deneme çözücem zaman gider diye ama ne yapayım artık çözmesem de olmuyor.bir de sorulardan daha kolay öğreniliyor. artık 2 ay uykudan her şeyden feragat edıcez kuzum napalım :97: sen de inşallah vakit bulursun Allah sana kolaylık versın amin.

Son düzenleme:

sedefiiim hoşgeldin
hayırlı olsun nişan ve söz kıyafetin :87:
her şey gönlünce olur inşallah fıstığım

kuzum bozma moralini denemeden denemeye değişir o.
ben bazen çok güzel netler çıkarıyorum alanda ama bazende batıyorum

evet kuzum öyle maaşalah netlerine bir 35 yapabilsek keşke ya

kuzum şu an ne kadar çok soru görsek bizim için o kadar iyi olur.
bunun yanında tam hakim olmadığımız konulara da çalışırsak bir hayli yol alırız

aynen kuzum cok haklısın.

hadi çıkıp çalışalım bari 1 saattir netteyim ya

Ağustosta askere gidecek.

benimki de

asker yolu bekleyeceğiz beraber linkam.
rengiş senin erkek arkadaşın gidecek mi bu yaz ?

evet kuzum kısmetse agustosa gidecek hayırlısıyla gitmeden nişan yapalım diyor ama zaten 20 temmuzda sınav var ne ara aileler tanısacak da nişan olacak.

evet kuzum kısmetse agustosa gidecek hayırlısıyla gitmeden nişan yapalım diyor ama zaten 20 temmuzda sınav var ne ara aileler tanısacak da nişan olacak.

hahaah bunların kafa aynı çalışıyor
bizimki de öyle diyor ama olmaz o iş dediğin gibi ne ara tanışacak aileler.
acele işler içime sinmez benim.hayırlısı olsun ya kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…