hiç umutsuz olma kuzum. zaten sen ne zaman istersen iste, Rabbimin yazdığı zamanda oluyor her şey. benim bu yıl kesin değildi, ne ara kesinleşti anlamadım bileinşallah kuzum zaman geçtikte daha bir umutsuz oluyorum gibi geliyor bana
umarım hepimiz için bu maraton bu yıl son olur
Tubim hoşgeldin kızcem ben de seni merak ediyorum lütfen daha sık ugra
morisim sen de hoşgeldin kuzum. benim pcde kafayı yiyor yavaştancalısmaların nasıl kuzum
niloş inşallah atanacaksın bu yıl kuzum
sedom hoşgeldin kuzumistediğin gibi olmasına sevindim alışverişin sözün de güzel geçer inşallah
kızlar alan denemesi çözdümben cok zorlanıyorum alandan millet 30 küsür yapıyor
hiç umutsuz olma kuzum. zaten sen ne zaman istersen iste, Rabbimin yazdığı zamanda oluyor her şey. benim bu yıl kesin değildi, ne ara kesinleşti anlamadım bile
sağol kuzummmillet kafadan atıyo olmasın kuzum ya
kuzum yemeyip içmeyip çalışanlar var ya yapan yapıyorbenim de 35 net olmasını istiyorum ama bakalım cabalıcam inşallah olur:26:
günaydın kızlarbugün ders çalışarak başlıyorum güne inşallah 3 günlük tatil bitti
gelip rapor verecem inş.
sen nerelerdesin tubiş ya bizde seni özledik anlat bizsiz naptın daha sık gel tamam mı
kuzum ben emekliye ayrılıcam zaten kazanamazsam sadece 20 temmuzu bekliyorum
saolun tubam renginam desteginiz için çalışıcam inşallah
olur kuzum olur sen yaparsın
evet tuğbiimmmSedefimin sözü mü oluyorrrr
aynen kuzum. konuları biten arkadaşlarım bu ay denemelere yüklenin. ben bu ay alana yüklenicem. çünkü şu ana kadar sadece, cumhuriyet edebiyatı, hayat bilgisi, türkçe öğretimi bitti, ilkokuma yazmadan da 3 videom kaldı. daha bir sürü ders var. eğer vakit bulursam da gygk + eğitim denemesi çözücem. ama vakit kalıcağını sanmıyorum. hiç kalmasa bile hazirana konum kalmasa çok iyi olucak.
inşşallah kuzucum sağolasındenemelere yoğunluk vermek lazım artık elimizden geldiğince her gün çözmeye calısalım
Oyyy Sedefimmm çok duygulandım.
CANLARIMMMMMMM..İnanılmaz özledim ya ben sizleri,rengişim,sedefim,monam zümrem,niloş ismini sayamadıklarım.........Çok uzun zaman olmuş ya buraya girmeyeli..
canlarım benim ayyy sizlere yazmayı özlemişim nasılsınız?
kursta bir iki sayfa geçmişi okudum da maşallah çalışmalar iyi gidiyor gibi..
beni sorarsanız kötüyüm kızlar.. Bilgisayarım bozuldu daha doğrusu bozukktu ama kullanılamaz durumda.. bilgisayarım önceden çok ısındığında kendini kapatırdı ama iki saati bulurdu bu durum.. Şimdi 5 dakika içinde kendini kapatıyor.. Eee hal böyle olunca ne buraya gelebildim ne de video dinleyebildim..
benim çalışmaları sorarsanız planıma bilgisayar yüzünden uyamadım.. Çünkü indirme yapmak ve çıktı almak bilgisayarım için lüks bi kavram.. Yaptırmak için maaşımı almayı bekliyorum yatıyor PC evde.. Neyse dediğim gibi deneme çözemedim.. ama soru bankalarına yüklendim..
türkçe de dilbilgisini unuttuğumu farkettim dilbilgisi çalışmaya başladım tekrardan.. ve aynı şekilde vatandaşlık tekrar etmeye başlayacağım inşallah..
neyse canlarım benden bu kadar inşallah bilgisayarımı tamir ettiririm yanınıza gelmeyi çok istiyorum.. çokta merak ediyorum sınava yaklaştıkça neler yaptığınızı..
Allah'a emanet olun.. Hayırlı geceler iyi ders çalışmalar
evet tuğbiimmm
aynen kuzum. konuları biten arkadaşlarım bu ay denemelere yüklenin. ben bu ay alana yüklenicem. çünkü şu ana kadar sadece, cumhuriyet edebiyatı, hayat bilgisi, türkçe öğretimi bitti, ilkokuma yazmadan da 3 videom kaldı. daha bir sürü ders var. eğer vakit bulursam da gygk + eğitim denemesi çözücem. ama vakit kalıcağını sanmıyorum. hiç kalmasa bile hazirana konum kalmasa çok iyi olucak.
oyy benim melek kalpli arkadaşımhaydi bu yaz senden de bi adım bekliyorum
canlarım ben geldiiimmmm
cumartesi ist a gittik, sabah 6 arabasıyla.. ancak vardık, kahvaltıdan sonra hemen gezmeye başladık. bu nişanlıkları falan hep dikim yapıyolarmış, tesadüfen yeni dikimi biten bi model tam da istediğim gibi denk geldi ve hemen aldık. söz kıyafetimi de güpürlü istiyodum, onu da çok şükür güpürlü bi model ilk girdiğim yerde bulduğum. ilk kez gittiğim bakırköyde ilk girdiğim üzerime ilk denediğim kıyafetler oldu, Allah'a şükür işimiz rast gitti ve erken bitti. işimiz bittikten sonra hadi bi bakırköy pazarına gidelim dedik. aman bir kalabalık bir kalabalık ki girdiğimiz gibi çıkmak istedik ama çıkış yolunu bulmak da bi meseleydisonra hadi otogara gidip sakin şehrimize dönelim dedik. sağ salim geldik. ertesi gün, yani dün yol yorgunluğumuz vardı, kayınvalidem de dün kayseriden gelmişti, o da yorgundu ama benim elbisemi çok merak etmiş, o yüzden bize geldi. öyle derken hadi nişan yerimizi de görmeye gidelim dedik, orda oturduk biraz. akşamüstü eve geldik. teyzoşum aradı gelelim de bohçayı düzelim artık diye. dün akşam bohçamı düzdük. bugün de açtık, görmeye geliyolar. heyecanım dorukta. Rabbim inşallah sizlere de en doğru zamanda bu güzellikleri nasip etsin.
ders mers hak getire. şu 1-2 gün biraz durulsun, alan videolarına devam edicem. sizler de iyisinizdir umarım, hepinize muckkkkk
Tubim hoşgeldin kızcem ben de seni merak ediyorum lütfen daha sık ugra
morisim sen de hoşgeldin kuzum. benim pcde kafayı yiyor yavaştancalısmaların nasıl kuzum
niloş inşallah atanacaksın bu yıl kuzum
sedom hoşgeldin kuzumistediğin gibi olmasına sevindim alışverişin sözün de güzel geçer inşallah
kızlar alan denemesi çözdümben cok zorlanıyorum alandan millet 30 küsür yapıyor
evet kuzum öyle maaşalah netlerinesedefiiim hoşgeldin
hayırlı olsun nişan ve söz kıyafetin :87:
her şey gönlünce olur inşallah fıstığım
kuzum bozma moralini denemeden denemeye değişir o.
ben bazen çok güzel netler çıkarıyorum alandaama bazende batıyorum
evet kuzum öyle maaşalah netlerinebir 35 yapabilsek keşke ya
kuzum şu an ne kadar çok soru görsek bizim için o kadar iyi olur.
bunun yanında tam hakim olmadığımız konulara da çalışırsak bir hayli yol alırız
evet tuğbiimmm
oyy benim melek kalpli arkadaşımhaydi bu yaz senden de bi adım bekliyorum
Ağustosta askere gidecek.
benimki de
asker yolu bekleyeceğiz beraber linkam.
rengiş senin erkek arkadaşın gidecek mi bu yaz ?
evet kuzum kısmetse agustosa gidecek hayırlısıylagitmeden nişan yapalım diyor ama zaten 20 temmuzda sınav var ne ara aileler tanısacak da nişan olacak.