2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

GÜNAYIN KIZLAR DÜN PLAN YAPTIM AMA DERS ÇALIŞMADIM bide rüzgarlı havada dışarı çıktık akşam baya tutulmuştu belim ama bugün iyiyim
size bu ay bitirmem gerekenleri yazacam inşallah görüşmek üzere

selam canlarım gkgy denemesi çözdüm tarih ve mat çok kötüydü

Ay kuzum geçmiş olsun,bir şey çıkmaz haklısın ama Rabbim beterinden korusun.İnşallah ben de öderim hemencik.:13:

sağ ol linkam inşallah canım benim :109:

kuzum gecmiş olsun ya:26: inşallah bir daha yasamazsınız böyle olay

sağ ol rengişim bizim buralar kentsel dönüşüm içerisinde bu yüzden her yer inşaat, evler hep yıkıldı. kötüler de bundan istifade etmeye çalışıyor. kaç eve girdiler böyle. ama kimse bir şey yapamıyor, hırsızlar elini kolunu sallayarak geziyor.

2014 KPSS BAŞVURU VE ÜCRETLER

BAŞVURU SÜRESİ: 5-14 Mayıs 2014

SINAV TARİHİ : 5-6 Temmuz 2014

SINAV SAATİ:
Sabah oturumları 09.30
Öğleden sonra oturumları 14.00

KPSS SINAV ÜCRETİ
(Her oturum için 40 TL ücret yatırılacaktır.)
Sadece Cumartesi Sabah oturumuna girecek adaylar 40,00 TL;
Cumartesi Sabah + diğer üç oturumdan herhangi birine de girecek adaylar 80,00 TL;
Cumartesi Sabah + diğer üç oturumdan herhangi ikisine de girecek adaylar 120,00 TL;
tüm oturumlara girecek adaylar 160,00 TL.

ÖABT TARİHİ, SAATİ VE SINAV ÜCRETİ :
20 Temmuz 2014, 09.30, 40,00 TL
(ÖABT’ye katılmak isteyen adayların, KPSS Cumartesi Sabah (Genel Yetenek-Genel Kültür) ve KPSS Cumartesi Öğleden Sonra (Eğitim Bilimleri) oturumlarına da katılmaları zorunlu olduğundan, en az 120,00 TL sınav ücreti yatırmaları gerekmektedir.)

Yine 120 tl
Sanki sınavdan sonra yemeğe çıkartıyorlar

sabah kalkıp denememi çözdüm kızlar şimdi alandan calısmaya baslayayım

Türkçe mantığa cok ugrastım ama son sorusunu yapamadım hala daha anlamadım nasıl oldugunu

neyse 2050 yılında dünya ekonomisinde brics ülkeleri söz sahibi olacakmıs bu cıkabilir gibi geldi

yuhh neyse atanalım da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…