Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ögrenim durumu gibi konularda diplomanla birlikte gidip başvuru merkezinden düzelttiriyormuşsunBen bu ösym sitesinde hala üniversite okuyo gözüküyom ya.:26:
selam canlarım
cok yorgunum bir sürü işim vardı bugün neyse ki bitti biraz dinlenip alan denemesi çözeyim inşallah öptüm hepinizi
canım ögrenim durumu gibi konularda diplomanla birlikte gidip başvuru merkezinden düzelttiriyormuşsun
kızlar nabersiniz ben plan yaptım bu ay çok agır degil günde 3 saat çalışsamhalledebilirim gel gelelilm ki bende istek yok halsizlik diz boyu eger bu planı uygularsam çokkkk rahatlıcam kendime güvenim gelecek bu nedenle gaza ihtiyacım var yardımlarınızı bekliyorum
kuzum sağol deneme linki içinooyy iyi yapmışsın kuzum
nasıl geçti denemen ?
zümrem sen çalışırsın ben güveniyorum sana.hem bebişi şans getirecek niloşuma
canım ögrenim durumu gibi konularda diplomanla birlikte gidip başvuru merkezinden düzelttiriyormuşsun
kızlar nabersiniz ben plan yaptım bu ay çok agır degil günde 3 saat çalışsamhalledebilirim gel gelelilm ki bende istek yok halsizlik diz boyu eger bu planı uygularsam çokkkk rahatlıcam kendime güvenim gelecek bu nedenle gaza ihtiyacım var yardımlarınızı bekliyorum
çözemedim o kadar uykum var ki işlerim bitti dedim yine bitmedi şimdi de bulaşıkları koycam makineye ütü de var
kuzum sağol deneme linki için
niloş 2 ay kalmısken calısalım kuzum sınavdan cıktıgın anı hayal et o tüm motiveye bedel
kuzum kendini yorma ya
kpss den sonra bol bol yardım ederiz annelerimize
öyle kuzum da ya bugün annemle bir sürü ev iş yaptık o daha cok yoruldu yapmasam olmaz yani
kalkıp işleri bitireyim de bıraz alana bakabilirim inşallah:97:
haklısın rengişim
kolay gelsin lokumuma
sen nerelerdesin tubiş ya bizde seni özledik anlat bizsiz naptın daha sık gel tamam mıCANLARIMMMMMMM..İnanılmaz özledim ya ben sizleri,rengişim,sedefim,monam zümrem,niloş ismini sayamadıklarım.........Çok uzun zaman olmuş ya buraya girmeyeli..
kuzum ben emekliye ayrılıcam zaten kazanamazsam sadece 20 temmuzu bekliyorumniloş 2 ay kalmısken calısalım kuzum sınavdan cıktıgın anı hayal et o tüm motiveye bedel
[/B]
Kızlar bu linkten türkiye geneli denemeleri indirebilirsiniz.
öabt denemeleri de var
https://www.facebook.com/KpssTurkiyeGeneliDenemeleri?fref=ts
saolun tubam renginam desteginiz için çalışıcam inşallahooyy iyi yapmışsın kuzum
nasıl geçti denemen ?
zümrem sen çalışırsın ben güveniyorum sana.hem bebişi şans getirecek niloşuma
morisim aynı sorun bende de mevcuttu. çok ısınıyor kendini kapatıyordu bir şey izlerken falan. sorun hdd den kaynaklanıyor. değiştirttim bendecanlarım benim ayyy sizlere yazmayı özlemişim nasılsınız?
kursta bir iki sayfa geçmişi okudum da maşallah çalışmalar iyi gidiyor gibi..
beni sorarsanız kötüyüm kızlar.. Bilgisayarım bozuldu daha doğrusu bozukktu ama kullanılamaz durumda.. bilgisayarım önceden çok ısındığında kendini kapatırdı ama iki saati bulurdu bu durum.. Şimdi 5 dakika içinde kendini kapatıyor.. Eee hal böyle olunca ne buraya gelebildim ne de video dinleyebildim..
benim çalışmaları sorarsanız planıma bilgisayar yüzünden uyamadım.. Çünkü indirme yapmak ve çıktı almak bilgisayarım için lüks bi kavram.. Yaptırmak için maaşımı almayı bekliyorum yatıyor PC evde.. Neyse dediğim gibi deneme çözemedim.. ama soru bankalarına yüklendim..
türkçe de dilbilgisini unuttuğumu farkettim dilbilgisi çalışmaya başladım tekrardan.. ve aynı şekilde vatandaşlık tekrar etmeye başlayacağım inşallah..
neyse canlarım benden bu kadar inşallah bilgisayarımı tamir ettiririm yanınıza gelmeyi çok istiyorum.. çokta merak ediyorum sınava yaklaştıkça neler yaptığınızı..
Allah'a emanet olun.. Hayırlı geceler iyi ders çalışmalar
canlarım ben geldiiimmmm
cumartesi ist a gittik, sabah 6 arabasıyla.. ancak vardık, kahvaltıdan sonra hemen gezmeye başladık. bu nişanlıkları falan hep dikim yapıyolarmış, tesadüfen yeni dikimi biten bi model tam da istediğim gibi denk geldi ve hemen aldık. söz kıyafetimi de güpürlü istiyodum, onu da çok şükür güpürlü bi model ilk girdiğim yerde bulduğum. ilk kez gittiğim bakırköyde ilk girdiğim üzerime ilk denediğim kıyafetler oldu, Allah'a şükür işimiz rast gitti ve erken bitti. işimiz bittikten sonra hadi bi bakırköy pazarına gidelim dedik. aman bir kalabalık bir kalabalık ki girdiğimiz gibi çıkmak istedik ama çıkış yolunu bulmak da bi meseleydi sonra hadi otogara gidip sakin şehrimize dönelim dedik. sağ salim geldik. ertesi gün, yani dün yol yorgunluğumuz vardı, kayınvalidem de dün kayseriden gelmişti, o da yorgundu ama benim elbisemi çok merak etmiş, o yüzden bize geldi. öyle derken hadi nişan yerimizi de görmeye gidelim dedik, orda oturduk biraz. akşamüstü eve geldik. teyzoşum aradı gelelim de bohçayı düzelim artık diye. dün akşam bohçamı düzdük. bugün de açtık, görmeye geliyolar. heyecanım dorukta. Rabbim inşallah sizlere de en doğru zamanda bu güzellikleri nasip etsin.
ders mers hak getire. şu 1-2 gün biraz durulsun, alan videolarına devam edicem. sizler de iyisinizdir umarım, hepinize muckkkkk
sedefim hayırlısıyla güzelce geçer inşallah nişanın. en azından sevdiğinle mutlu ol bende o şansta yok
sağol bademmm ben inanıyorum ki sen de en doğru zamanda bunları yaşıcaksın. hatta belki atandıktan sonra olur da, daha da rahat bi kafayla yaşarsın kuzum