- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
aynen bade şekerim benim, bana da öyle geliyor, bugün deneme yaptım, denemede de bunu gördüm çok açık bi şekildezor ama son zamanlarda stres yapmayın kuzucuklar stres arttıkça bilgiler uçuyor sanki
12.151,32 lira borcum var. Kredi hesaplanmış.
oyy kıyamam yaa, hele bi çalış ödersin kuzum, inşallah atanırız
kızlar bugün fem denemesi yaptım kendime. gy 56 doğru, 2 boş, 2 yanlış. gk 36 doğru, 11 yanlış, 13 boş. kızlar bunun içinde güncel ve vat dan 2 soru hariç çözmedim. hele bi akıl verin bana. sizce ben güncel ve vat. çalışayım mı? malum alandan dolayı bunların bana pek katkısı kalmadı artık. tamam az soru değil 15 soru ama vatandaşlıktan çok ayrıntı gelmeye başladı, çalışsam da soruları yapabilir miyim bilmiyorum, güncele geçen yıl çok vakit ayırmıştım. 2006 sorusunu güncel diye karşımıza getirmişlerdi. sözün kısası bunlara geçen yıl çok vakit ayırmıştım ama bi işime yaramamıştı. bu yıl bu soruları doğru yapsam bile alan yüzünden bu sefer de işe yaramıcak. alana da daha yeni başladım. sadece hayat bilgisi öğretimi bitti, 2000 küsürlük kitap var beni bekleyen, daha videolar vs. içim daraldı, ne yapayım ben sizce?