2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

zor ama son zamanlarda stres yapmayın kuzucuklar stres arttıkça bilgiler uçuyor sanki
aynen bade şekerim benim, bana da öyle geliyor, bugün deneme yaptım, denemede de bunu gördüm çok açık bi şekilde
12.151,32 lira borcum var. Kredi hesaplanmış.

oyy kıyamam yaa, hele bi çalış ödersin kuzum, inşallah atanırız

kızlar bugün fem denemesi yaptım kendime. gy 56 doğru, 2 boş, 2 yanlış. gk 36 doğru, 11 yanlış, 13 boş. kızlar bunun içinde güncel ve vat dan 2 soru hariç çözmedim. hele bi akıl verin bana. sizce ben güncel ve vat. çalışayım mı? malum alandan dolayı bunların bana pek katkısı kalmadı artık. tamam az soru değil 15 soru ama vatandaşlıktan çok ayrıntı gelmeye başladı, çalışsam da soruları yapabilir miyim bilmiyorum, güncele geçen yıl çok vakit ayırmıştım. 2006 sorusunu güncel diye karşımıza getirmişlerdi. sözün kısası bunlara geçen yıl çok vakit ayırmıştım ama bi işime yaramamıştı. bu yıl bu soruları doğru yapsam bile alan yüzünden bu sefer de işe yaramıcak. alana da daha yeni başladım. sadece hayat bilgisi öğretimi bitti, 2000 küsürlük kitap var beni bekleyen, daha videolar vs. içim daraldı, ne yapayım ben sizce?

Sedefim benim... İnşallah bu yaz güleriz hepimiz. Senin hazırlıklar ne alemde ?

Ginaam dua halkası mı yapıyoz yine ? :44:

haziranda çok iyi olur rengom. çok iyi düşünmüşsün. ben katılırım. tanımadığın birinin senin için okuduğu dua daha çok kabul olurmuş. bana çektiğiniz zikirler, okuduğunuz dualar o kadar iyi gelmişti ki anlatamam. Allah sizden razı olsun.

kuzuşum kapıya süs yapçam yapılcak tek o var, bir de kahve kavanozları yaptırdım ben, sözde hediye olarak vermek için. onların içine kahve doldurucam, taze olsun diye doldurmamıştım. annem tepsi örtüsü boyadı, onları da hediye olarak dağıtıcaz, ortadan kurdeleyle bağlıcaz vs. tabii bunlar için kuzenim de sağolsun yardıma gelicez. çok heyecanlı bi o kadar da stresli. gönül isterdi ki atanıp bunları yaşamak, ama kısmet değilmiş. inşallah sizler atanıp kpss derdiniz olmadan bu süreçleri yaşarsınız

kuzum bak gecen yıl tam hatırlamasam da gkyden 75, egitim 60 alan 30 yapan atandı bunlar ortalama netler eksik ya da fazla söylemiş olabilirm ama benım bölümümde böyleydi yani. zaten puanlar düşmüştü. sizin de muhtemelen düşecek. alımınızın da iyi olmasına baglı. gkynin önemi azaldı ama tamamen bırakmak olmaz kuzum alana daha fazla zaman ayır kesinlikle. kendıne bir plan yap gece yatmadan önce 1 saat baksan bile sınava kadar bitirirsin vatandaslıgı. yine sen bilirsin tabi. benım de içim daralıyor kuzum haklısın ama biz güzel plan yapıp ona uyalım artık nereye kadar giderse

Son düzenleme:

linkoş hepimiz sınava kadar 1 yasin okuyalım dedim okuduktan sonra ismen dua ederiz topiktekilere. yani aynı gün okumak gerekmez kim boş olursa bir gün okur iyi olur dedim katılmak isteyen olursa. bir de herkes kendi adına hacet namazı kılarsa iyi olur ama bu sadece önerim tabi

aynen kuzum Allah hepimizden razı olur inşallah :

Muhtemelen kendi adıma konuşayım,ben umudumu kaybetmek üzereyim. Sen gününü en güzel şekilde geçir kuzum,inşallah hiçbir aksilik olmaz.

Tamam şekerim okurum ben de.

günaydın kızlar nasılsınız
dün alanın egitim kısmınıda bitirdim ama pek bişey kalmadı aklımda :44:2 günde bitti
bugünde cografya alandan kalan konularım var beşeri cografyadan ona başlayıp azartesiye kadar bitirecem inşallah sonrada türkçe mat ve vat eşliğinde bu ay soru bankası bitirmek hedefim hazirandada deneme +tekrar

günaydınlar canlarım

ben eitim denemesi çözmeye gidiyorum gkgy çözecektim ama şu vatandaslıgı tekrar edeyim öyle
niloş inşallah uyarsın planına kızcem ben de bu ay hepsini bir tekrar etmek istiyorum Rabbim izin verirse.

günaydın kuzucuklarım
ben de soru bankalarına dalıcam bu ay

kızlar yediiiklim eğitim denemesi çözdüm 63 net. ortalama kac olması gerek sizce ideali ne :26:

Son düzenleme:
hepinizin kandili mübarek olsun canlarım dualarda birbirimizi unutmayalım inşallah

günaydın kuzucuklarım
ben de soru bankalarına dalıcam bu ay

dal miniğim :124: ben de mola verdim birzdan alana bakcam inşallah

Son düzenleme:

İyi sayılırız ablacım,sen nasılsın bebek nasıl ?

Ben de saf gibi hissediyorum,kafam bomboş gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…